huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "de dobber"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Twee jaar later"]

08/27/2003: "Dikke Jongen 6 - "How to screw... up""

In zijn eenzame bestaan, dat bij Dikke Jongen nu alweer 33 lange jaren vruchteloos ademhalen omhelst, doet Dikke Jongen net als iedereen verwoede pogingen zich voort te planten.

U zult mij niet horen zeggen dat de wereld een betere wordt als Dikke Jongen zich weet voort te planten en daarom ben ik het lot dankbaar dat Dikke Jongen nog geen dame heeft gevonden die haar DNA met dat van Dikke Jongen wil laten versmelten.

Maar daar waar voortplanting voor Dikke Jongen een te hoog gegrepen wensdroom blijkt, is het nog steeds zo dat ook Dikke Jongen probeert een vrouw te strikken voor langduriger intiem contact. Het blijft tenslotte prettig om op regelmatige basis geliefkoosd te worden, nietwaar?

Maar Dikke Jongen is niet in staat een vrouw aan zich te binden. Ondanks verwoede pogingen in die richting blijkt dit keer op keer een onneembare zeephelling voor Dikke Jongen.

Dikke Jongen kan al blij zijn als hij zijn zaad meer dan driemaal in dezelfde akker mag planten.

De voorbeelden zijn legio waarbij de gesprekspartners van Dikke Jongen zich schielijk omdraaien en wensen nooit met hem in gesprek waren geraakt.

Gelukkig voor de entertainmentwaarde van mijn eigen leven kunnen hele boeken worden volgeschreven over hoe Dikke Jongen de meeste zoniet alle van zijn dates verneukt.

Een groot analyticus hoef je niet te zijn om Dikke Jongen te omschrijven.
Dikke Jongen die,

1) altijd en alleen maar over zichzelf praat.
2) altijd complete onzin uitkraamt omdat zijn informatie over de buitenwereld uitsluitend wordt geleverd door Cartoon Network en V8.
3) zijn interesses in zichzelf ook nog eens beperkt tot "of zijn haar wel goed zit" maar minder tot "hoe dik zijn buik is gegroeid". En overigens nog steeds groeit.

Dikke Jongen, met wie wij in een verloren moment eens op stap gingen. Met twee vrinden zat ik opgescheept met Dikke Jongen en gevieren stapten wij op de zondagmiddag c.q. borreluur een grote kroeg binnen. Zondagmiddag, kroeg in een park van een grote stad, semi laid-back in de lome nazomerse dagen.

Wij, van gemiddeld postuur, zien rechtsachterin een dame zitten met opmerkelijke lichamelijke kenmerken. Zoals grote borsten, grote ogen, lange zwarte haren, een gulle lach en zeker 1.80 schoon aan de haak. In een oogwenk het mooiste meisje van de kroeg en daarmee op slag onbereikbaar voor ons, wij van gemiddeld postuur.

De wet van Julio Iglesias schrijft voor dat het mooiste meisje uit de kroeg niet de aandacht waard is en omdat het bovendien een laid-back zondagmiddag is, verdiepen wij ons meer in het bokbier en elkaar dan in het mooiste meisje van de kroeg.

Af en toe checken wij of Dikke Jongen nog ademhaalt en gelukkig geeft Dikke Jongen een teken van leven. Hij knippert met zijn ogen nu hij met open mond naar het plafond zit te staren omdat hij onze verhandelingen over normale intermenselijke contacten niet kan volgen. Een gevolg van zijn gewijzigde genstructuur.

Voor de snelheid in dit verhaal doen wij hier een kleine time warp. Wij zijn een aantal bokbieren later maar nog steeds in dezelfde kroeg. Hier en daar het toilet bezocht, hier en daar de ogen de kost gegegeven, wat gebabbeld en het onvermijdelijke plateau met vlammen en kaasjes leeggegeten.

Alles gaat goed totdat wij Dikke Jongen naar de bar sturen omdat de bestelling nu wel heel lang op zich laat wachten. Tsja, wie anders dan Dikke Jongen kan beter bier halen? Los van de pikorde is het nog steeds zijn onbeholpenheid met alcohol in welke vorm dan ook die maakt dat hij hier dient te dienen in de hoedanigheid van het halen van drie bokbier en een cola.

Alles gaat goed totdat we merken dat ook Dikke Jongen op zich laat wachten.
Verdomme, kan hij nou helemaal niets?

Ik neem poolshoogte aan de bar en tot mijn grote ontsteltenis staat Dikke Jongen, verdomme godsgloeiende waarom hij weer, met het allermooiste meisje uit de kroeg te praten. Inderdaad, die met de opmerkelijke lichamelijke kenmerken. Zoals grote borsten, grote ogen, lange zwarte haren, een gulle lach en zeker 1.80 schoon aan de haak.
Bovendien is Dikke Jongen ons bokbier geheel vergeten.

Het zou hypocriet zijn hem vandaag ongelijk te geven en daarom introduceer ik mij op verfrissende wijze, wijs Dikke Jongen op zijn bierhaalverplichtingen en neem handig het gesprek over.

Ik vind uit hoe Imelda, want zo heet ze, in gesprek is gekomen met Dikke Jongen:


zij; "heee, hallo, ben jij alleen?"

hij; "nee, ik ben met drie van mijn beste vrienden hier".

zij; "nee, dat bedoel ik niet. Heb je een vriendin?".

hij; "eeeuh... nou nee".


Waarop zij Dikke Jongen een bier had aangeboden.

Mijn mond viel open maar dat was meer om haar mate van bijdehand wezen. Mijn mond viel niet open omdat het Dikke Jongen overkomt. Het overkomt Dikke Jongen namelijk geregeld, hoewel vaak minder direct dan Imelda vandaag bij hem deed.

Imelda, met haar borstomvang van megalomane proporties, wier naam ik, discreet als ik ben, voor dit verhaal heb gewijzigd.

De telefoonnummers uitgewisseld is het drie dagen later woensdag als Dikke Jongen met een enorme koelbox in de auto naar Imelda rijdt. Met de meest verse vissen, de mooiste sake, heerlijke Japanse soyasaus en een bubs andere sushi-lekkernijen. Waar maak je dat nog mee? Dat een kerel bij je thuis de lekkerste hapjes in elkaar komt zetten?

Eerlijk is eerlijk, de man kan koken. Hij heeft alleen niemand om voor te koken. En hangt daarom meestal verveeld met een zak chips onderuit.

Dat was de woensdag en donderdag mochten wij uitvinden dat er "een vette wip aan zat te komen".

Vrijdag is desastreus want Dikke Jongen zit om 01:00am in zijn eentje in zijn eigen huis naar het testbeeld van de televisie te kijken. Na een bioscoopje met Imelda die na de bioscoop ook in haar eigen huis zit. Het verhaal vertelt niet of zij ook naar het testbeeld van haar televisie keek.

En als vrijdag desastreus is dan is zaterdag de absolute crash.
Het vrijdagbioscoopje wordt dunnetjes overgedaan door het aanstaande liefdeskoppel.

Als ik zaterdagavond de woonkamer betreed, vind ik het duo gescheiden op twee verschillende stoelen in de kamer. In plaats van de bank samen te delen.

Ik word overvallen door de tot schreeuwnivo opengedraaide Dolby Surround stereoinstallatie van Dikke Jongen die nu is aangesloten op de televisie. De imponerende uitleg van Dikke Jongen aan Imelda blijft mij bespaard maar ik zie het voor me hoe zij beleefd luistert naar de presentatie in monoloogvorm van zijn technische kennis.

Ongetwijfeld zonder interrupties heeft hij haar uitgebreid, luid en duidelijk met zijn te domme en te lage stemgeluid eerst verteld hoe hij de beste stereo voor de beste prijs in de beste zaak in de stad heeft gekocht.
Daarna heeft hij haar verteld welke stekker waar in moest en vervolgens dat hij een betere technische oplossing wist en ter verduidelijking heeft hij een kleine stekkerverwissel-demonstratie gegeven.

Ook heeft Dikke Jongen in de videotheek met zijn grote bek alle drie de films uitgezocht en dat zijn vervolgens een slechte schietfilm, een nog slechtere schietfilm en Terminator Deel 28. Of zoiets.

Imelda zit op haar stoel met grotere ogen dan normaal en ik ontwaar een vragende blik in mijn richting. Als de slechte schietfilm is afgelopen vraag ik of Imelda thee wil drinken en Dikke Jongen drinkt mee. Ik bedoel te zeggen het kost nu niet eens moeite om het leiderschap over te nemen.

Ik zeg dat ik het een prettige zondag heb gevonden in de kroeg toen wij haar voor het eerst ontmoetten, vraag of de sushi lekker was en raak ge´nteresseerd in haar beroepsmatige bezigheden. Onderwijl kost het mij de grootste moeite niet al te opvallend haar benijdenswaardige proporties op waarde te schatten.

Ik vind uit dat Imelda een protege is van Marco Bakker, dat zij op professioneel nivo een zangcarriere aan het opbouwen is en dat zij overdag typiste is. Daar ligt niet haar ambitie maar er moet toch brood op de plank, nietwaar?

En zie hier, binnen tien minuten zit het mooiste meisje uit de kroeg van nog geen week geleden bij mij in de woonkamer op haar praatstoel.

Af en toe checken wij of Dikke Jongen nog ademhaalt en gelukkig geeft Dikke Jongen een teken van leven. Hij knippert met zijn ogen nu hij met open mond naar het plafond zit te staren omdat hij onze verhandelingen over normale intermenselijke contacten niet kan volgen. Een gevolg van zijn gewijzigde genstructuur.

De lijdensweg voor Dikke Jongen duurt zo lang Imelda en ik het willen laten duren en dat is op de kop af een uur. Ik heb ontdekt dat het mooiste meisje uit de kroeg een heel interessante dame is en niet om haar uiterlijkheden maar om wat zij doet en hoe zij in het leven staat. Ook weet Imelda te melden dat ik meer in haar ge´nteresserd lijk dan Dikke Jongen en ze vindt het opvallend dat hij zo vaak over zichzelf praat.

Mijn verplichtingen liggen na het aangenaam samenzijn elders en ik groet haar, bedank haar voor het leuke gesprek en laat met een knip in mijn vingers Dikke Jongen wakker worden uit zijn hypnotische sociale vacuŘm.
Daarna verlaat ik de kamer, ik hoor morgen wel hoe het afgelopen is met die twee.

Op zondagochtend brengt Dikke Jongen het slechte nieuws.

"Godverdomme kutwijven, sta ik me daar uit te sloven met sushi voor d'r, zegt ze dat ik altijd en alleen maar over mijzelf praat, alleen in mijzelf ge´nteresseerd lijk en nog te jong ben voor een serieuze relatie.
Godverdomme, dat snap ik nou niet hŔ, sta ik me daar uit te sloven met al die sushi".

Reedsch...61 toevoegingen, reedsch

Me dunkt dat Dikke Jongen zijn contacten in de entertainment branche vergeten is uit te buiten. In combinatie met in zeewier gerolde zalmreepjes werkt "Ik kan je wel met Joop/John/Henk-Jan/God in contact brengen" fantastisch.

Maar dat is reeds te laat.

bromde Hoof om 01:10 PM (op 27-08-2003)


Master is gehackt door Bicat

bromde Master om 01:50 PM (op 27-08-2003)


Uw vertellingen over "de dikke jongen" komen mij enigzins bekend voor. Bij mij was de persoon alleen niet dik, maar wel met die gewijzigde genstructuur.

bromde dennis om 02:02 PM (op 27-08-2003)


Here Kiers, legt u mij nu eens in geur en kleur uit welke omstandigheid er toe heeft geleid dat Dikke Jongen zijn ellendige leven moet slijten met een gewijzigde genstructuur? Was het zijn vader die Dikke Jongen onverbiddelijk op de knietjes dwong als hij weer eens te laat thuis kwam 's avonds? Of zijn de, ons allen bekende, commerciele televisiezenders zoals V8 of Cartoon Network de boosdoener?

Ik wil tenslotte nog even mededelen dat ik de zinsnede 'het sociale vacuŘm' met gierend genot aan mijn vocabulaire heb toegevoegd!

bromde Cactus om 02:14 PM (op 27-08-2003)


Een genstructuur wijzigen is niet 1,2,3 gedaan. Dit kan voor de conceptie plaatsgevonden hebben door de betrokken zaad dan wel eicel te manipuleren. Wellicht met de huidige techniek kan er wat in de embrionale fase verneukt worden. Of een natuurlijke mutatie in die zelfde embrionale fase of conceptie.
Daarna kom je al gauw in de categorie straling of zwaar toxische middelen om een gewijzigde genstructuur mogelijk te maken.

Heeft de Dikke Jongen niet gewoon een chirurgische ingreep onder zijn dak achter de rug?

bromde Lennard om 02:22 PM (op 27-08-2003)


Ik weet van enkele stoffen dat zij het DNA aanpassen, zoals daar zijn LSD en dat kalmeringskruid, godverrrrrrrrrrrrrrr hoe heet die minne teringkutkloteplant nou ook alweer ik word er gek van alsssssssssssssszik niet op woorden kan komen! Fuck! Tering!

*kkkkkkgggggggggt! Vlok! Gloep!*

O ja. Het staat op het doosje. Valeriaan. Pffffffffffff.

Dat kun je gewoon oraal innemen.

En sushi natuurlijk.

Ik wilde "verhandelingen over normale intermenselijke contacten" in mijn woordenboek zetten. Maar toen bedacht ik me dat men dus zit te praten OVER intermenselijke contacten. In plaats van ze te hebben. Dat is ook nog best een soort van dat je zegt 'vacuŘm'.

bromde Hoof om 02:30 PM (op 27-08-2003)


@Cactus, u moet weten dat ik mijn vertellingen over Dikke Jongen eigenlijk voor mijzelf doe. Maar in enigszins aangepaste en leesbare vorm is de man zo uniek dat ik het verhaal & leesgenot graag met anderen deel.

In een vorige aflevering ging ik er vanuit dat Dikke Jongen een hormonale afwijking nog voor de geboorte heeft meegekregen. Ik verdenk hem er ECHT van dat de chemische processen in zijn hoofd anders verlopen dan bij de meesten van ons. Dikke Jongen ziet dingen UITSLUITEND vanuit zichzelf. Elke zin begint met 'ik' of 'luister, het is heel eenvoudig' waarna hij zijn visie geeft.

'Gewijzigde genstructuur' is waarschijnlijk een te heftige term om de werkelijkheid te beschrijven maar het maakt het verhaal net even smeuiger. Ik denk dat de verhalen hier voor 95% waarheidsgetrouw zijn. En dat maakt Dikke Jongen nog steeds een heeeele vreemde vogel.

bromde Kiers om 02:41 PM (op 27-08-2003)


Maar niet van het soort van dat je zegt eenzame verhandelingen. Of zitten de Dikke vrienden monologistisch bij elkaar te zwetsen?

bromde Lennard om 02:44 PM (op 27-08-2003)


Fuk. Zit ik te posten als reactie op Hoof, heb ik niet refreshed. Nou lijkt het nergens op wat ik zeg omdat kiers er tussen zit.

Schijt! bekijk het allemaal maar!

bromde Lennard om 02:47 PM (op 27-08-2003)


Zelf eet ik heel graag sushi, maar niet te veel. Daarna natuurlijk wel nog gewoon een groot stuk vlees met bijlagen. En een toetje (En de bonů).
Laat die sushi dan trouwens maar zitten.

Wat mij toch wel enigszins verbaasd is dat de dikke jongen Řberhaupt nog wel eens een akker voldrukt. Is dat dankzij het voor vele schijtlelijke laffe honden een werelduitkomst biedende rophynol? Of heeft hij gewoon een enorme zwans en dito tong?

bromde familie om 02:52 PM (op 27-08-2003)


Kom kom, Lennard. Zo erg is het niet. Dat probleem van net even een halve minuut te late timing. We hebben toch geen heterosexuele onbeschermde & vruchtbare sex hier?

bromde Kiers om 02:53 PM (op 27-08-2003)


Kijk, nu heb ik het ook. Zit familie er weer tussen. Hahahaha!! Halve minuut later terugtrekken en je hebt een familie.

bromde Kiers om 02:54 PM (op 27-08-2003)


Ja, kop op Lennard. Zelfs als ik Kiers' tussenvoegsel weglaat lijkt het nergens op...

bromde Hoof om 02:56 PM (op 27-08-2003)


Shit. Ik ook. Kiert Hij Zelf er weer tussendoor....

Dit wordt een lange middag zo.

bromde Hoof om 02:57 PM (op 27-08-2003)


Zal ik een extra Thermoskan warme melk laten aanrukken?

Als het toch een lange middag wordt...

bromde bicat om 02:58 PM (op 27-08-2003)


Haaaa, warme melk! Heerlijk met dit omgeslagen zomerweer.

@familie, Dikke Jongen heeft 1.90 meters in het paspoort staan en heel veel vrouwen glijen daar verschrikkellijk op. Daarbij komt dat hij een goeie kop heeft. Als je hem zo op het eerste gezicht ziet kan ik mij zelfs voorstellen dat vrouwen iets in hem zien. Hij trekt zonder problemen, nog steeds, veel aandacht bij vrouwen.

Maar dan, dan trekt hij zijn muil open...

bromde Kiers om 03:01 PM (op 27-08-2003)


't er wel weer weer voor, niet?

bromde Hoof om 03:02 PM (op 27-08-2003)


Het zal wel weer geen verband lijken te hebben met waar ik op reageer, maar ik ontdek net dat men met een wat forser postuur alsnog aardig in de smaak kan vallen bij de vrouwtjes? Waar is dat? Is het te doen op de scooter vanuit Ochten?

bromde Hoof om 03:03 PM (op 27-08-2003)


voor melk dus..

bromde Hoof om 03:05 PM (op 27-08-2003)


Je kan niet met droge ogen beweren dat het weer is voor Stoemp met kuiltjes-jus.

Kan iemand Hoof een op-carpooleren?

Er wachten bij Ingang Oost 4 onbevruchte eerste-jaars op hem.

bromde bicat om 03:05 PM (op 27-08-2003)


Hoof is dik.

bromde familie om 03:07 PM (op 27-08-2003)


Doet u mij maar een glaasje magere melk.

bromde dikke Hoof om 03:09 PM (op 27-08-2003)


Ochten, is dat voor of achter de dijk? Ik heb geen trekhaak, sorry Hoof.

bromde Kiers om 03:09 PM (op 27-08-2003)


Als ik nog langer doortrek wˇrdt het een haak...

bromde Hoof om 03:11 PM (op 27-08-2003)


En een eerstejaars graag...

bromde dikke Hoof om 03:12 PM (op 27-08-2003)


Wat mij benieuwd Hoof, vraag je dat voor jezelf of voor "een hele goede vriend"?
Dat over in de smaak vallen bij de vrouwtjes als je een beetje gezet bent bedoel ik.

bromde Lennard om 03:14 PM (op 27-08-2003)


Ja ik weet het, ik reageer weer laat...

bromde Lennard om 03:14 PM (op 27-08-2003)


Ik ken een mannetje in Bangladesh; uniek in zijn vak. Verricht namelijk penis-transplantaties. t kost een paar duuzen dollar maar dan heb je ook wat.

Voor de zwaardere gevallen die inmiddels hun 6e Piet tot aan de wortel toe opgeneukt hebben is het een top-adres.

Al kan er wel wat misgaan, natuurlijk...

bromde bicat om 03:15 PM (op 27-08-2003)


Kan iemand die prop uit Marnix' mond trekken, trouwens?

bromde bicat om 03:15 PM (op 27-08-2003)


Heet de dikke jongen soms Edward? (En dan bedoel ik niet 'af en toe'.)

bromde familie om 03:20 PM (op 27-08-2003)


Weet je zeker dat de maffia Marnix niet heeft vermoord na buitenechtelijk spel?

bromde Kiers om 03:21 PM (op 27-08-2003)


Ik ben nu bezig met dingen die ik normaal gesproken nooit zou doen ware het niet dat ik ervoor betaald krijg. Dat leid dan weer de aandacht af van dingen die ik wel graag doe, ook al wordt ik er niet voor betaald. Die dingen die ik doe die ik normaal niet zou doen ware het niet dat ik ervoor betaald krijg doe ik trouwens alleen maar om dingen te doen die ik wel graag doe omdat de dingen die ik wel graag doe geld kosten.

Vandaar.

bromde Lennard om 03:22 PM (op 27-08-2003)


Dikke Jongen zijn naam staat in de eerste aflevering. Ik heb mijzelf plechtig beloofd zijn echte naam nooit meer te noemen ivm privacy. Hij is namelijk nogal herkenbaar in zijn omgeving.

bromde Kiers om 03:22 PM (op 27-08-2003)


Bicat, dat is geen prop. Het is een kunstig gevouwen half gaar filo-vosse pasteitje. Marnix proeft. Laat ons hem niet storen.

Ik ken een kerel uit Toronto met een gewedige stand-in-pik. Doet het ook heel aardig, voor de wat kleinere beurs.

bromde familie om 03:37 PM (op 27-08-2003)


Ik ben ook erg herkenbaar in mijn omgeving. Maar dat komt voornamelijk doordat er in mijn omgeving mensen zitten die daar altijd zitten, en die mij dus ook kennen omdat het niet alleen hun, maar ook mijn omgeving is. Zodoende.

bromde Neon om 03:39 PM (op 27-08-2003)


En zit goddomme niet zteedz er tussendoor te brallen!

Familie... niks dan ellende.

bromde Neon om 03:41 PM (op 27-08-2003)


Nou, ik ken Hoof wel een beetje (we komen elkaar op d'n diek nogal eens tegen bij de snackbar) maar op zich is-tie niet dik. Hij is misschien wat kort. In verhouding. Dat vertekent enorm moet u weten. Hetzelfde als bij breedbeeld-tv. Dat idee. Maar dik. Nee. Dat is tenminste niet het eerste wat in het oog springt als hem de betonnen trap op ziet kreupelen. Met dat haar van 'm.

bromde Heel iemand anders dan Hoof om 03:42 PM (op 27-08-2003)


Lennard. Ik vraag dat niet voor een 'hele goede vriend'. Die liggen namelijk ˇˇk niet voor het oprapen...

bromde Hoof om 03:44 PM (op 27-08-2003)


Liggen niet voor het oprapen, nee.
Maar je kunt ze heel makkelijk verzinnen.

bromde Lennard om 03:55 PM (op 27-08-2003)


Vier uur cup-a-soup.

bromde Lennard om 04:05 PM (op 27-08-2003)


Sst, niet over cup-a-soup hebben, Marnix is er weer. Ligt allemaal heel gevoelig.

bromde familie om 04:15 PM (op 27-08-2003)


Eh.. O.K....sorry.

Ik bedoel: Vier uur!

bromde Lennard om 04:19 PM (op 27-08-2003)


Bij de volgende toon is het 4:34.

Toon !

bromde Beun de Peunhaas om 04:36 PM (op 27-08-2003)


Hoi, waarom zit iedereen op de grond?

bromde Marnix om 05:39 PM (op 27-08-2003)


Nou ja, rook ik die dikke nedertoeter lekker zelf op. Ook wel eens leuk.

bromde Marnix om 05:59 PM (op 27-08-2003)


Ik laat het even passeren. Kan ik je een Keteltje aanbieden?

bromde bicat om 06:00 PM (op 27-08-2003)


Heerlijk. Mag het in een groot glas? Doe ik er zelf even een schijfje citroen, ijs en een gulle scheut cola bij.

bromde Marnix om 06:18 PM (op 27-08-2003)


Zoals men het wil, schenk ik het. Doe'k niet moeilijk over. Klein glas, groot glas. Kartonnen doos, discrete bruine envelop... geen probleem.

Jij de gulle scheut cola; ik de welgemeende glimlach.

bromde bicat om 06:23 PM (op 27-08-2003)


Kunt u mij voor vanavond voorzien van een discrete doos? Bedankt alvast.

bromde Iemand op hetzelfde adres als Paalsma om 06:25 PM (op 27-08-2003)


Exotisch bittergarnituurtje?

bromde Iemand met dezelfde naam als Marnix om 06:39 PM (op 27-08-2003)


Lekker. Papoea ballen met ui of mosterd? Anders laat maar.

bromde Iemand die hetzelfde ook doet om 06:50 PM (op 27-08-2003)


Waarom geen geitensnot fondue?

bromde iemand anders die niet mee doet om 06:52 PM (op 27-08-2003)


Papoea ballen, papoea ballen... Ja, gevonden! Derde la linksonder. Ik heb ze alleen in chili-uitvoering, is dat een probleem?

bromde Iemand die veel lijkt op Marnix en ook zo heet om 06:54 PM (op 27-08-2003)


Eigen ballen eerst!

bromde Iemand veel rechtser dan Paalsma om 06:56 PM (op 27-08-2003)


Wat een gedoe zeg.

Hoe laat begint vanavond het "Mars Kieken" festival? De camping brult van de mensen met een duidelijke voorliefde voor de ster, dus dat belooft een spektakel te worden!

bromde Iemand die er niet uitziet. Paalsma om 07:01 PM (op 27-08-2003)


wat een verhaal zeg, tik dan gewoon 'ik ben een jaloerse eikel.' ook weer klaar...

bromde crt om 09:16 PM (op 27-08-2003)


ik ben een jaloerse eikel

(maar helemaal niet zo dik)

bromde Hoof om 10:41 PM (op 27-08-2003)


Ik ben geen jaloerse eikel maar hou nu eenmaal van lange verhalen.

bromde Kiers om 10:49 PM (op 27-08-2003)


Ik hoor net dat ik helemaal niet jaloers ben. Van een goede vriend.

bromde Hoof om 11:42 PM (op 27-08-2003)


Heer Kiers, uw narratologisch gezien kunstig gecomponeerde relaas laat na afloop de spanningsboog toch nog gespannener staan dan strik medisch genomen te verantwoorden is.

Oftewel, waarom eindigt het niet met het telefoontje aan Imelda, waarin u haar meldt haar rondborstige stem ontdekt te hebben in het achtergrondkoortje van de laatste CD van Marco Bakker getiteld 'Pedal to the Metal' en dat u dienaangaande graag nadere muzikale analyse met haar wil uitvoeren.

Of was u al met uw royaalse beaarsde geliefde?

Samenvattend: u hier toch niet voor niet Kiers?

In afwachting van uw antwoord, verblijf ik,

bromde miesepies om 09:44 AM (op 28-08-2003)


Beste Miesepies,

Het verhaal over Dikke Jongen & Imelda is met dusdanige dichterlijke vrijheden geschreven dat ik geen melding heb gemaakt van het witte kleine en vreselijk behaarde hondje, kleiner dan een poedel, waarvan ik grote afkeer heb, dat zij bij zich had. Inderdaad, ook al in de kroeg...

Mede gezien haar enorme proporties en haar kirrende lach, een octaafje te hoog, heeft mij doen besluiten geen stappen op het amoureuze pad met haar te wagen.

Desalniettemin ben ik er 100% zeker van dat ik haar als een walvis het land op had kunnen duwen door op de juiste momenten op de juiste plaatsen te likken en te strelen of te kietelen. Zij was er klaar voor. En ook, inderdaad, zoals u reeds aanhaalde, zou mijn royaal beaarsde geliefde deze balts niet op prijs hebben gesteld.

Ik apprecieer in hoge mate uw jagersinstinct want dit was inderdaad een situatie waarin de hyena het van de leeuw had gewonnen. Waarom zouden wij de mooie dames in handen laten van de mindere goden?

bromde Kiers om 10:49 AM (op 28-08-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)