huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Dikke Jongen 5 - "Nog immer geen tekenen""] [Huiswaarts] [volgende bral: "Zaalvoetbal"]

08/21/2003: "Vertellen"

"De grotemensenwereld is vol gevaren Schinkeltje", sprak Pinkeltje. Het mannetje had de afgelopen week veel geleerd van zijn avonturen. Hij was blij en opgelucht dat hij eindelijk thuis was."

Mamma klapt het boek met een lichte glimlach dicht. "Ik moet je eigenlijk iets vertellen Hubert." Hubert werd een beetje koud van binnen. Zoiets had mamma nog nooit gezegd. En zo had ze ook nog nooit geklonken. Even dacht hij om net te doen of hij van de slaap zijn oogjes bijna niet meer open kon houden. Maar daar was Huub eigenlijk ook te nieuwsgierig voor.

"Net als Pinkeltje ben jij toch ook heel blij om hier te wonen?" Hubert knikte, hij werd gelijk een beetje bang. "En je weet dat pappa en ik heel veel van jou houden, toch?" Hubert knikte, hij was nu bang dat mamma iets ging vertellen waar hij om zou moeten huilen. "En je weet wat mamma je verteld heeft over hoe baby'tjes gemaakt worden?" Hubert luisterde heel goed, maar zijn gedachten botste aan alle kanten tegen de binnenkant van zijn hoofd.

"Mamma heeft, toen ze nog jong was, ook een keer een baby'tje gekregen, en daar was ze heel blij mee." Het begon al wel wat ingewikkeld te worden voor de kleine Huub. "Dat baby'tje had natuurlijk wel een pappa die er voor gezorgd heeft dat er een vruchtje in de buik van de moeder ging groeien.
Maar die pappa wilde niet voor dat kindje zorgen. Hij vond ook dat mamma misschien iets duidelijker had moeten vertellen dat bij het kroelen de zaadjes gewoon bij het eitje konden komen."

Hubert begon wat onrustig te schuiven. Hij was wel heel bang-benieuwd waar het allemaal naar toe ging.

"Dus toen dat kindje werd geboren was ik wel heel blij, maar ook een beetje alleen. Pappa was er toen nog niet bij." Het flitste door Huub's hoofd dat pappa dus helemaal zijn pappa niet was! "Toen ik hem later tegenkwam ben ik heel veel van hem gaan houden en heeft pappa er voor gezorgd dat jij toch officieel zijn kindje werd."

Huub ademde zwaar. Hij probeerde te bedenken wat het betekende wat zijn moeder net zachtjes zei. De pappa die hem soms heel hard sloeg was dus zijn vader niet! Maar wie dan wel?

Mamma sprak rustig door. "Maar pas is mamma gebeld door de politie, over de meneer van wie zijn zaadje jij bent gemaakt." Hubert voelde zich alsof er een brandkast op zijn borstkas was gezet. Hij hoorde bijna niet wat moeder met haar zachte stem uitlegde. "De meneer van de politie vertelde dat Mark, zo heette je biologische vader, zoals dat heet, blijkt een hele erge slechte man te zijn die grote en kleine mensen heel veel kwaad doet." Hubert stopte met proberen te begrijpen.

"En Mark is heel goed onderzocht, en nu blijkt dat hij er zelf niks aan kan doen, het zit in zijn hoofd."

"Mmm." probeerde Hubert de stilte te doorbreken. Hij wist niet waarom moeder twijfelend zweeg.

"Dus wat ik je wilde vertellen... Dit is de laatste keer dat je hier in dit huis slaapt. Morgen word je opgehaald door een meneer of mevrouw van een speciaal huis waar je mag gaan wonen. Pappa en mamma vinden het een beetje te gevaarlijk worden voor je zusje. We waren juist zo blij met ons gelukkige gezinnetje, en dan horen we dit! En dat is natuurlijk helemaal niet leuk voor ons."

Huub dacht niet dat hij het goed had gehoord.

"Maar je weet dat we heel veel van je houden h? En als je over drie weken zes wordt sturen we je natuurlijk wel een mooi cadeautje."

Huub hoopte dat hij te moe was geweest om zijn ogen open te houden.

Reedsch...310 toevoegingen, reedsch

ja dan sta je mooi te kijken, als je plots de eerste 5jarige psychopaat blijkt te zijn. je zou er toch kwaad van worden en je familie uitmoorden. "zie je wel!" zou men zeggen.

bromde NME om 01:29 PM (op 21-08-2003)


Heee Hoof! Eerst maar even hallo zeggen tegen het nieuwe gezicht in de schrijfkamer. Je ziet er goed uit. En volwassener nog dan ik dacht. Goed dat je er bent en welkom. Ga ik nu even lezen wat je schrijft.

bromde Kiers om 01:41 PM (op 21-08-2003)


Over Schinkeltje is niet veel bekend. Slechts en filmpje hadden we in de archieven.

http://www.ekrunk.com/films/beatbox.wmv

plusminus 7 MB dus als u geen geluid heeft, zou ik het niet downloaden. Er komen geen blote piemels in voor dus tis werkveilig ook nog eens.

bromde bicat om 01:42 PM (op 21-08-2003)


Heehoo, ik heb een wagonlading tissues die hier afgeleverd moest worden.

Waar kan ik het neerpleuren?

bromde dreadloki om 01:45 PM (op 21-08-2003)


Maar ik ben zo benieuwd naar het Hubert-gezinnetje. Hebben ze een hond? Zijn het twee-verdieners? Wonen ze in een keurige wijk? Welke weekbladen krijgen ze in de bus? Of hebben ze een leesportefeuille?

bromde bicat om 01:46 PM (op 21-08-2003)


Ik denk dat Hubert dat ook allemaal wel zou willen weten. Er stond helaas geen afzender op de verfomfaaide verjaardagskaart die hij in iedere cel weer met plakband aan de muur hangt.

bromde Hoof om 01:57 PM (op 21-08-2003)


Ik heb je verhaaltje lezen, Hoof. Een welkome afwisseling op die zaadverhalen van mij en al die zelfmoord van Bicat. Een beetje geweld verricht door psychopaten, hoe jong ze ook zijn, is een driehoeksverhouding (sex, geweld en zelfmoord) die je maar zelden tegenkomt op het web in de gevoelige proporties die wij van Bicat dat aanbieden aan ons fijngesnaarde publiek.

bromde Kiers om 02:03 PM (op 21-08-2003)


*slik*

Wat een klein-tragisch relaas weer. De zelfkant van de samenleving genadeloos gefileerd. Mooi hoe het focuspunt heel lang bij de beschermende vleugelrol van 'de moeder' blijft liggen.

Opvallend blijft de lengte van de schrijfsels van de afgelopen paar dagen. Ik heb het nagezocht in de Enkhuizer almenak maar de R zit echt nog niet in de maand.

Zijn er geen geluidscasette's te krijgen waarop de auteur, auditief ondersteund door warenhuis-muzak, met zijn ongetwijfeld warme, diepe baritonstem op meeslepende wijze deze proza ten gehore brengt? Ik heb namelijk een HiFi instalatie op het toilet geinstalleerd. Zo zouden inwendige verstoppingen eindelijk definitief tot het verleden behoren.

Zo, bijna half vier, ik ga vast een bakje nootjes op tafel zetten. Iemand een witbiertje met een stukje citroen?

bromde Bop om 03:06 PM (op 21-08-2003)


Blij dat ik wat kan toevoegen aan het geheel. Geweld is mijn lust en mijn leven. Ach man, ik hou zo van geweld. Als ik bijvoorbeeld thuiskom van m'n werk, het eerste wat ik doe. Geweld. 's Morgens als ik wakker word, hupsakee, geweld! Soms overdag, tussen het werk door, want dat is natuurlijk k belangrijk.

O wacht. Nee, nou haal ik wr geweld en schijten door elkaar.

Zeg Bop. Hoe kom jij opeens aan een lichtblauw-metaalkleurige bolle Bosch koelkast met gevoeglijk trendy uiterlijk? En zag ik daar een Zuidafrikaans Bananenbiertje staan? Achter de zonderworst?

bromde Hoof om 03:39 PM (op 21-08-2003)


Beetje triest voor dat kleine jongetje. Zo jong en dan zijn leven al verwoest. Eigenlijk zouden ze de euthanasie-wet aan moeten passen aan dit soort gevallen. Dat je als ouders gewoon kunt zeggen: Tot hier en niet verder, meer leed verdragen we niet. En daarna die spuit in dat kleine bovenarmpje jassen om een einde te maken aan het lijden.

bromde Beun de Peunhaas om 04:28 PM (op 21-08-2003)


Hoog, u bedoel geweldig schijten? Fantastisch, he?

bromde Kiers om 04:29 PM (op 21-08-2003)


Hoog = Hoof. Verdomme kan ik nou niets?

bromde Kiers om 04:33 PM (op 21-08-2003)


Zo lijkt het vast minder erg.

bromde Hoog om 04:55 PM (op 21-08-2003)


Heee Hoof, iemand zit je te fucken met een post onder de naam Hoog.

bromde Kiers om 05:42 PM (op 21-08-2003)


Dat zou mij toch hoog zitten.

bromde Neon om 05:47 PM (op 21-08-2003)


Het wordt al druk in de campingkantine. Nog 10 minuten en dan mag er alweer alcohol geschonken worden. Ik zou nu al een pijpje lusten.

bromde Kiers om 05:51 PM (op 21-08-2003)


Het Orkest zet vast een inhaker in:

Jantje z'n vader was zeeman
vond in de golven een graf
nooit zou hij vader terugzien
waar hij zo heel veel om gaf
treurend om vader z'n heengaan
klom op de pier kleine Jan
met in z'n hand een bos twijgen
werpt ze in zee en zegt dan:

Bloeiende twijgen breng ik voor u mee
en leg ze neer op uw graf in de zee.
Bloeiende twijgen van uw kleine man,
vadertje neem ze, ze komen van Jan.

Enige jaren verstrijken,
Jantje groeit op tot 'n man.
Hij wordt de steun van z'n moeder,
helpt haar zoveel hij maar kan.
Toen hij voor 't eerst kreeg z'n zakgeld,
kocht hij vol trots en plezier.
Bloemen die hij naar de pier bracht,
blij riep hij, pa kijk 's hier.

Bloemen geen twijgen breng ik voor u mee
en leg ze neer op uw graf in de zee.
Bloemen geen twijgen van uw grote man,
vadertje neem ze, ze komen van Jan.

Bloemen geen twijgen van uw grote man,
vadertje neem ze, ze komen van Jan.

--
1-2-3 !
1-2-3 !
Hoempapa! Tjinglingeling!
Met de beentjes van de vloer!

bromde bicat om 06:09 PM (op 21-08-2003)


Yiiihaaaa! Obert, doet u mij twee kopstootjes, voor meneer Bicat en mij. Ach nee, weet u wat, doet u de hele kantine maar een rondje. Wat een leuke muziek heeft u daar opgezet.

bromde Kiers om 06:31 PM (op 21-08-2003)


Dag, vrienden! Ben ik weer even. Ga zo even naar de exotische markt in Amsterdam-Zuidoost. Kan ik voor iemand nog iets op dubieus vleesgebied meenemen? Er schijnt verse Gazelleworst en leguanenpat te zijn...

bromde Marnix om 06:41 PM (op 21-08-2003)


Wat een leuk geschreven stukje tekst. Zal vaker hier moeten komen vrees ik.

bromde Emine om 06:42 PM (op 21-08-2003)


Marnix;

Ik blief wel naar een klein aapje in't zuur. Zou u me dat pleziertje willen gunnen?

Emine; wel handen wassen als u hier komt, heh. Asperine's liggen bij de EHBO en de bar is 24/7 geopend.

bromde bicat om 06:44 PM (op 21-08-2003)


Mooi. Aapje in 't zuur. Komt voor de bakker. Neem ik op de terugweg meteen een krat zelfgestookte pastis mee van een frans mannetje. Tot straks.

bromde Marnix om 06:48 PM (op 21-08-2003)


Vaar voorzichtig.

bromde bicat om 06:51 PM (op 21-08-2003)


*sms-piepje op telefoon van Marnix*

Heee piemel, ik zat net even te kakken met dat liedje toen jij binnenwipte hoor ik net van Bicat en Emine. Doe mij een trosje kluifzuigertjes uit de Amazone. En een doos advocaat. Is nu alweer op. Ga ik even een ander liedje zoeken op de juke box.

bromde Kiers om 06:54 PM (op 21-08-2003)


Obert, muntjes voor de jukebox graag en doet u nog drie kopstootjes voor Bicat, Emine en mij graag. Nee, echte jenever, is in het kader van een vergevorderde integratiecursus.

Moeder, hoe kan ik je danken
Voor alles wat je deed?
Geen ander dan jij
Was zo goed voor mij
In vreugde en in leed!
Moeder, je blijft in m'n leven
De vrouw waar 'k 't meest van hou!
Want al wat ik nu ben
En al wat ik nu ken:
Moeder, dat dank ik aan jou!

bromde Kiers om 07:03 PM (op 21-08-2003)


HOOO hhooo ho, Bicat, niet te ver de beentjes van de vloer, he? Gaat dat nu al fout met die dubbele graanjenevers? Ah, dorstige Emine wil er nog een. In 1 teug leeggetrokken. Dat zie je zelden op integratiecursussen.

bromde Kiers om 07:06 PM (op 21-08-2003)


...nog maar een liedje dan. Gaat hard vanavond.

Ik ben naar Mexico gekomen
Het land van liefde en van zon
't Was in de schaduw van de bomen
Dat net als in dromen
Het sprookje begon

Ik was daar op een groot fiesta
En zag een Cabbalero daar staan
We dansten samen toen een rumba
En daar bij die rumba
Is alles ontstaan

Gitaarmuziek klonk door de Mexicaanse nacht
Gitaarmuziek heeft liefde voor ons meegebracht
Ik zal er altijd blijven wonen
Geef andere landen graag kado
Ja, het blijft me steeds bekoren
Want ik heb mijn hart verloren
In het mooie Mexico
Mexico, Mexico
Oh land van al mijn dromen
Met je gitaarmuziek bracht je de romantiek
Voor hem en mij
Mexico, Mexico
Ik blijf er altijd wonen
Je bent me alles waard
Een paradijs op aard
Ja dat ben jij


Gitaarmuziek klonk door de Mexicaanse nacht
Gitaarmuziek heeft liefde voor ons meegebracht
Ik zal er altijd blijven wonen
Geef andere landen graag kado
Ja, het blijft me steeds bekoren
Want ik heb mijn hart verloren
In het mooie Mexico
Mexico, Mexico
Oh land van al mijn dromen
Met je gitaarmuziek bracht je de romantiek
Voor hem en mij
Mexico, Mexico
Ik blijf er altijd wonen
Je bent me alles waard
Een paradijs op aard
Ja dat ben jij


Mexico, Mexico
Mexico, Mexico
Ole

bromde Kiers om 07:07 PM (op 21-08-2003)


Nu ik hier toch binnen kom vallen, ik ben een bakkie koffie voor na t eten aan het zetten. Kan ik iemand blijmaken?

bromde Bop om 07:08 PM (op 21-08-2003)


GEKKENHUIS!! Staan al zeker vier mensen op de mobiele triplex dansvloer. Wacht maar tot DJ Henk de discobol laat draaien.

bromde Kiers om 07:09 PM (op 21-08-2003)


Oh laat maar, de heren zitten al te zingen hoor ik. Ik zet nog wel een flesje koppige rooie voor jullie op tafel.

bromde Bop om 07:09 PM (op 21-08-2003)


Marietje zat stil in haar hutje in 't wiegje lag slapend haar kind
Ze hoorde de woedende golven en 't loeiend geraas van de wind
Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Ach breng m'n allerliefste weer veilig thuis aan land
Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Ach breng m'n allerliefste weer veilig thuis aan land

Ze hoorde de noodklok plots luiden en rende vol angst naar 't strand
De schuit van haar man bleek gezonken, nooit kwam hij weer aan land
Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Nooit kwam haar allerliefste weer veilig thuis aan land
Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Nooit kwam haar allerliefste weer veilig thuis aan land

Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Nooit kwam haar allerliefste weer veilig thuis aan land
Ze huilde bittere tranen door droefheid overmand
Nooit kwam haar allerliefste weer veilig thuis aan land

bromde Kiers om 07:14 PM (op 21-08-2003)


Mijnheer Kiers, u hebt toch niet van de vermageringspillen van uw moeder gesnoept he? Die dienen minstens in een verhouding van 1 op 5 met Jenever ingenomen te worden.

Ober? Doet u die vrolijke mijnheer nog een dubbele kopstoot van me? Zet maar op mijn bon ja.

bromde bop om 07:24 PM (op 21-08-2003)


ik bin in lderwetse boer
dy't it allegear noch docht op de lderwetse toer
in goeie rchskerne en de stront op 'e tiid oer it ln
en melke doch ik ek noch altyd mei de hn
foarhinne wie it boerelibben in frij libben
mar hjoedtedei binne wy de wriuwpeal fan dy ferrekte ambtenaren
se skite s nder en se dogge mei it boerke wat se wolle

se neame my hjir de bonte hond want se smite alles mar by my del
en ik ha it noait oan tiid om al dat guod goed op te stoken of op te rden
dat bliuwt derby, want arbeiders binne te djoer en de jonge bazen wolle net mear
dat wie mei s froeger wol oars, ik molk al om't leven doe't ik noch op 'e ld skoalle siet
lsten ha se my pakt mei de auto myn rydbewiis wie al sn jier ferrn
doe sei ik: 'jimme moatte oerjaan mei jimme grappen ik bin in ld man en ik haw it drok'
ik wit wol al de dingen dy't net tastien wienen dat fn ik moai, dat haw ik altyd dien
mocht ik gjin hokken bouwe yn't ln dan kaam er op elk ln in grut hok te stean

ik bin in lderwetse boer
dy't it allegear noch docht op de lderwetse toer
in goeie rchskerne en de stront op 'e tiid oer it ln
en melke doch ik ek noch altyd mei de hn
foarhinne wie it boerelibben in frij libben
mar hjoedtedei binne wy de wriuwpeal fan dy ferrekte ambtenaren
se skite s nder en se dogge mei it boerke wat se wolle

der sil wol in boere-oarloch komme moatte ik fyn de ambtenaren moatte allegear mar yn
in strafkamp want se binne s te lstich of se moatte se mar dumpe yn 'e Lauwerssee.
ambtenaren haw ik altyd min lije mochten ik bemoei my net mei in oar en sy
sitte altyd mar op s om te seuren altyd mar sjen of se wat fine kinne
ik moat der mar ris ien fan kant meitsje want dat is der altyd ientsje minder
dan moat ik it lste skoftsje mar bromme dat is hast better as wat ik no ha
lst wienen dy miljeumannen hjir wer ik sei: 'wr bemuoie jimme jim no mei, man?'
ik sei: 'ik bin op wei nei de toer dr bin ik my hiel goed bewust fan'

ik bin in lderwetse boer
dy't it allegear noch docht op de lderwetse toer
in goeie rchskerne en de stront op 'e tiid oer it ln
en melke doch ik ek noch altyd mei de hn
foarhinne wie it boerelibben in frij libben
mar hjoedtedei binne wy de wriuwpeal fan dy ferrekte ambtenaren
se skite s nder en se dogge mei it boerke wat se wolle

se dogge mei it boerke wat se wolle...

ik bin in lderwetse boer
dy't it allegear noch docht op de lderwetse toer
in goeie rchskerne en de stront op 'e tiid oer it ln
en melke doch ik ek noch altyd mei de hn
foarhinne wie it boerelibben in frij libben
mar hjoedtedei binne wy de wriuwpeal fan dy ferrekte ambtenaren
se skite s nder en se dogge mei it boerke wat se wolle

bromde Sibbele Hietkamp (de bonte hond) om 07:27 PM (op 21-08-2003)


Wat een ouderwets gezellige toestand zeg. Weet u wat?

Ik zoek een speciaal kaasje op in de kelder. Ben zo terug.

bromde bicat om 07:32 PM (op 21-08-2003)


Kijk eens wie we daaaar hebben (hips): Arjen Hilbers! Die heeft wel zin in een Hollandse avond en een stevige borrel. Pak aan die kopstoot! Ik zie aan je rapid eye movements dat je niet zonder tick uit de strijd gekomen bent. Neem een dikke slok, hakkie hier hakkie daar! 1-2-3 ! 1-2-3 ! Hoempapa! Tjinglingeling! Met de beentjes van de vloer!

bromde Kiers om 07:41 PM (op 21-08-2003)


bromde Laten we dansen om 07:54 PM (op 21-08-2003)


H Hallo! Komt die teringherrie hiervandaan. Ik wilde mijn houtje-touwtje-autootje hier recht voor parkeren, staan er in enen allemaal auto's die ik niet herken!

Gezellig! Ik wil straks op de karaoke, ik heb een paar nieuwe teksten in mijn hoofd. Op rijm.

Kan eerst die mevrouw even gewoon rustig gaan zitten. En even omkleden. Ik word hier een beetje onrustig van en zo te zien begint die plek op haar broekje ter hoogte van haar hand bijna door te branden...


Beter...

bromde Hoof om 08:06 PM (op 21-08-2003)


Wie heeft 'haar' binnengelaten?
Er zal nog trammelant van komen, zo.

bromde bicat om 08:06 PM (op 21-08-2003)


Zeg, maar over dat zand in het halletje, komt dat allemaal uit de broekomslag van Arjen, of is het een thema-avond. Dan ga ik nog even snel verkleden.

Zoooo. Het gaat hier vanavond nogal hard van stapel met de jonge jenever trouwens. Heeft dat met dat bord 'ONBEPERKT BINNENLANDS GEDISTILLEERD VOOR 15,-' te maken, dunkt u?

bromde Hoof om 08:10 PM (op 21-08-2003)


HHOOO!! Arjen! Kappen nou met die tweede fles jenever. Eerst de belastingbetaler laten opdraaien voor die avontuurlijke motorrit van je, dan een tv show geven met je peentjeshaar en knipperbologen en nu de Bicatkantine leegzuipen aan jenevers. Hou het effe op 1 fles gedestilleerd per uur, ja?! En blijf met je handen van dat bewegende meisje af. Ik snap het, je zult wel wat zaad hebben verschoten in die hap zand maar toch... oh ja, en blijf ook met je handen uit het rek met de luchtgitaren. Zo erg swingt Zangeres zonder Naam nu ook weer niet. Verdomme, moeten we nou alles voorkauwen? Je lijkt wel een moslim geworden. Eikel.

bromde Kiers om 08:25 PM (op 21-08-2003)


Heeft er iemand een hamer en wat schroeven bij, of moet ik hiermee in mijn handen blijven staan?

bromde Hoof om 09:00 PM (op 21-08-2003)


Ik heb een professioneel spijkergeweer, wacht even.... even zoeken in de kelder....

bromde Bop om 09:08 PM (op 21-08-2003)


...zoooo, die komt in geen honderd jaar meer van de muur. Waar kan ik lappen?

bromde Bop om 09:14 PM (op 21-08-2003)


Kan er even iemand een willekeurig backing track van een willekeurig Nederlands nummer starten, dan open ik de karaoke wel met een tekst die geschreven is door Hubert. Zijn pleegouders hebben hem blijkbaar passend opgevangen:

Handgebonden

intro

Mamma met uw zachte hand
Aan u heb ik mijn hand verpand
Een lichte tik was wel terecht
Jammer dat 't moest worden gehecht

Pappa door uw harde hand
Liep ik maandelijks in 't verband
Kwalijk nemen kon 'k niet echt
Uwen dronk was altijd slecht

[allemaal!]
Bedankt lieve ouders
Voor alles wat u me gaf
Alles wat ik wou, is
Uw lichamen in het graf

Bedankt voor de kracht
Ik werd een vechter daardoor
Na die kille nacht
Was ik sterker dan ervoor

Meester met uw liniaal
Werden mijn billen hard als staal
Mijn haat gehard en diep
Mijn plan gesmeed, in 't geniep

Buurman met uw libido
Ontdekte ik de smaak van ho
U drukte door helaas
Was ik u later de baas

[allemaal?]
Bedankt lieve mensen
Voor alles wat u me gaf
Alles wat ik kon wensen
Maakte ik later af

Bedankt voor de kracht
Ik werd een vechter daardoor
Na die kille week
Kwam ik voor voortaan in de nor

uitro

bromde Hoof om 09:23 PM (op 21-08-2003)


Grappig is dat toch: ga je ven wat buitenlands vlees scoren, kom je binnen in een zompige hal waar iedereen naar graan stinkt. Wel gezellig! Ik leg de dode have even op de bingotafel. Snel, doe mij een ouwe klare! Ik voel me niet graag de vreemde eend. Heeft iemand de electrische De Longhi binnenbbq met afzuigkap weggehaald? Hij stond vanmiddag nog achter de bar. Ach wat, het heeft ook geen haast. Ik ga d'r eens even lekker bij zitten.

bromde Marnix om 09:31 PM (op 21-08-2003)


Oh ja, ik heb een collectie gevarieerde geweien op de kop weten te tikken. Zal ik ze meteen even boven de bar nagelen? Van klein naar groot, of gewoon door mekaar heen?

bromde Marnix om 09:33 PM (op 21-08-2003)


Door elkaar natuurlijk. Anders staan we hier de hele avond te discussiren of die andere toch niet groter is. En of de dikte ook meetelt. En er moet natuurlijk ook nog gedronken worden.

Ben blij dat ik dan eindelijk mijn hoed ergens kwijt kan, als we ze niet te hoog hangen dan.

Sorry van die binnenbarbeque, Arjen Hilbers herkende het na anderhalve fles als zijn nachtverblijf en ging er gewoontegetrouw in liggen. Ondanks zijn afgetaande lichaam was dat toch iets meer dan men normaliter van Afrikaanse speer ribs gepland had, qua draagvermogen.

Had u ook iets wat we direct rauw kunnen gebruiken, nu u blijkbaar nog niet zo hard van veestapel loopt?

bromde Hoof om 09:41 PM (op 21-08-2003)


Wel verdomme, welk figuur heeft de deur dichtgespijkerd met een reclamebord? Het is geen pretje om met grote dorst en soortgelijke honger een tunnel te moeten graven naar de kelder.

Ah..karaoke! LAAALLLAALLAA LALA!

bromde Paalsma om 09:46 PM (op 21-08-2003)


Arme Hubert...

bromde Ralph om 09:46 PM (op 21-08-2003)


Als Hubert ook voor een vaste deur staat kan hij ook gewoon naar binnenkomen via het gat naast het gemakshuisje.

bromde Paalsma om 09:54 PM (op 21-08-2003)


oooOOoohh, teeheering wadd ben ik bezo-(hips)hopen. Effe een jointje buite ztaaan roke met bihicat (hips) stijgt die jeneefur ekstra hard naar de hersens, Hoof... knal er es wat Sangeress sonder Tieten in.. denk dat ik effe moet nekken. Zien ik al groen? voehoel me wel so.

bromde Kiers om 09:56 PM (op 21-08-2003)


Krijg net een telex van m'n vrienden bij de Mossad, dat akkefietje met die trendy koelkast is volgens een daderprofiel van hun waarschijnlijk uitgevoerd door 2 mannen met een zangcarriere en een belachelijk aantal x-en in hun naam. Das alles, dus ik kom er ook niet uit.

Ik slinger m'n accordeon ff aan!

bromde Paalsma om 10:06 PM (op 21-08-2003)


(praat er snel overheen...) Uh, zeg, rauw, zei je, Hoof? Er met nog een bakje krekelhartjes liggen. Ja, nee, daar achter. Iets naar links. Achter die doos met vuurwerk. Ja, gevonden! Oh, inderdaad. Er zit niet veel meer in. Duik ik snel even in mijn verbouwde bakkerskar. Straks misschien met z'n allen dronken jammen? En sms-je en je-weet-wel is, met zijn krachtige vocale voorkomen, ook van de partij.

bromde Marnix om 10:10 PM (op 21-08-2003)
Even inhaken!

Daar bij die molen, die mooie molen
Daar woont 't meisje waar ik zoveel van hou
Daar bij die molen, die mooie molen
Daar wil ik wonen als zij eens wordt m'n vrouw

Ik weet een heerlijk plekje grond
daar waar die molen staat
Waar ik m'n allerliefste vond
waarvoor m'n hartje slaat
Ik sprak haar voor de eerste keer
aan 't oever van de Vliet
En sinds die tijd kom ik daar meer
die plek vergeet ik niet

Daar bij die molen, die mooie molen
Daar woont 't meisje waar ik zoveel van hou
Daar bij die molen, die mooie molen
Daar wil ik wonen als zij eens wordt m'n vrouw

Ik zie de molen al versierd
ter eer van 't jonge paar
't Hele dorp dat juicht en tiert
Zij leven menig jaar
En zie ik trots de molen staan
dan zweer ik in die stond
Nooit ga ik van die plek vandaan
waar ik m'n vrouwtje vond

Daar bij die molen, die mooie molen
Daar woont 't meisje waar ik zoveel van hou
Daar bij die molen, die mooie molen
Daar wil ik wonen als zij eens wordt m'n vrouw

bromde Paalsma om 10:15 PM (op 21-08-2003)


Blowen kan hier toch gewoon binnen? Of moet ik dan voor de deur gaan staan?

bromde Bop om 10:19 PM (op 21-08-2003)


Wahoeoeoeoeoeoeoe!! Te gek, deze racebaan. Mt inhalen!! Wie durft, nou! Hahaha, borrel cola, en, hop, nog eentje! Mag ik je steek even lenen, Paalsma? Wiehoeoeoe! Tering, ik heb wt gesnoven in mijn tijd, maar deze vers gemalen buffelhoorn!! Whoei!!! Tjakka, hoppa, geweitje hier, geweitje daar!! CQ14, CQ14, is er nog iemand staande bij ja kom d'r maar in, luid en duidelijk!!

bromde Marnix om 10:22 PM (op 21-08-2003)


Steek? STEEK? Dat is m'n flight-controllers muts ja! Kun je nou ff van deze band afgaan pleeaazz. Moet ff keihard, hard HARD! Yeaaaaah! een sevenfourtyseven binnenloodsuhn. MUAHAHAHA. Cerveza por fabor!

bromde Paalsma om 10:28 PM (op 21-08-2003)


Wel. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik had ook niet echt wat voorbereid. De anderen waren natuurlijk ook erg goed, maar ik vind ook wel dat ik 'm verdiend heb.Het schikt overigens, want ik moet vanavond een beetje op tijd weg. Nu eigenlijk.
Ik sta hier de hele avond ene Elizee op te geilen, maar ik heb zelf eigenlijk helemaal geen zin. Kan iemand anders nog iets omhoog krijgen?

bromde Hoof om 10:30 PM (op 21-08-2003)


Wt een partij!!!! En dan die duizenden vibrerende ballonnen aan het plafond... dat opblazen moet ren gekost hebben!! Hoppa, op de electronische rodeostier, auw, kut, WROOAATTT, ugh, bleh, hihi, hoop kots, h!! Hoppa, hier met die Pisang Ambon. Drink 'm in n keer leeg, pak appelsientjze er meteen achteraan!!! Lekkere wijvvvvveeeen!!! Auw, kut, glad. Hihihi, lekker jointje!!

bromde Marnix om 10:33 PM (op 21-08-2003)


Hooooooofff!!! Ouwe ber dtp-er!!! Hahaha!!! Coole foto, uh, don, fuck, bicat, dagdinges. Geef me de vijf, of drie, whatever. Klets!! Hahahaha, tjongejonge, wat zie jij er weer uit met die malle bouwhelm!!! Effe poolen??

bromde Marnix om 10:36 PM (op 21-08-2003)


Bicat... heee bicat, wakker worden, man. Wij liggen hier onder de bar te maffen terwijl daar een te gek feest aan de gang is. Oh sorry, ik zie nu pas dat je Sandra ligt te beffen. Heee, wat is dat? Er zit kots in je oor. Ik heb even een snuif nodig, ik ben KO gegaan.

bromde Kiers om 11:20 PM (op 21-08-2003)


Kieieieierrrssss!! Heb je even?? ...ik heb dit nog nooit aan iemand verteld denk ik misschien, maar eigenlijk kook ik dus verreweg het liefst met onbewerkte zoutwatervis uit Senegal... (tegen de deinende meute:) "Jongens, nog een rondje moddervette paling? Hier, tast toe, er is genoeg, hahahahaa!!!"
Aquavietje om de hoornsnuif te neutraliseren?

bromde Marnix om 11:27 PM (op 21-08-2003)


He, Heeee! Komt iemand me nog afwisselen? Ik sta hier nu al uren te tappen. Volgens mij heeft Kiers nu bardienst.

bromde familie om 11:44 PM (op 21-08-2003)


Marnix jongen, ik wordt nu zo emotioneel. Vrijdag dat Ahoy en nu dit weer. Zoutwater snuffels uit Senegal, vakkundig geroosterd bij kretekhoutvuurtje en dat nasaal mogen wegspoelen met een Deens Aquaviet op de exacte temperatuur van 33 en een halve graad onder het nulpunt. Ik wil u kussen.

bromde Kiers om 11:45 PM (op 21-08-2003)


Ik heb net tegen de bar gezeken en in mijn krokodillen lederen laarzen. Ik kan haast niet meer lopen van de aarskrampen. Maar goed, waar staat die verdomde tap?

bromde Kiers om 11:46 PM (op 21-08-2003)


Achter de bar?

bromde Marnix om 11:50 PM (op 21-08-2003)


Neuh, in dit uitzonderlijke geval OP de bar.

bromde familie om 11:52 PM (op 21-08-2003)


Nu je het zegt heb ik echt zoiets van weetjewel kon je best eens gelijk in krijgen gozer weet je wel echt zoiets van.. ga ik toch gewoon achter de bar kijken voor die tap.

Hee familie, je bar beweegt, man!

bromde Kiers om 11:52 PM (op 21-08-2003)


Hou je op! mijn bar beweegt niet, je bent lam!

bromde Kiers om 11:53 PM (op 21-08-2003)


Mijn god! Er is een polonaise ingezet... Marnix, doe iets.

bromde familie om 11:54 PM (op 21-08-2003)


*Kiers die nu lam achter de bar inzichzelf staat te lullen en denkt nog voor de bar te zitten*

Ja ja ja, dat zeggen alle barmannen met bewegende barren.

bromde Kiers om 11:56 PM (op 21-08-2003)


(... pakt de microfoon achter de bar en roept:) "Jongens, Xander kan vanavond zelf niet meer komen. Maar wil iemand Wendy even uit de Hummer tillen? Ze heeft nog wat moeite met haar nieuwe borsten!"

bromde Marnix om 11:58 PM (op 21-08-2003)


*die nu helemaal in zichzelf om zichzelf staat te lachen*

Isnie van mijn hoor, isvan die grappen met beesten aan de bar... kom hoe heet dat ook weer. Zeg ken je die van... kut er is een polonaise aan de gang, niemand luistert. Vertel ik hem toch gewoon wat harder! Hahaha! Ga ik vast om mezelf lachen.

bromde Kiers om 11:58 PM (op 21-08-2003)


Barman, een bier. Neem er zelf ook twee. Schud vast een bessen in voor Wendy.

bromde familie om 12:00 AM (op 22-08-2003)


Wat zegt die goser nou? I k ke-hen he-hem nie goe horen. Schud de bessen van Wendy effe? Maar ze heb net nieuwe titte? Dat zijn dan toch joekels zo groot?

bromde Kiers om 12:02 AM (op 22-08-2003)


Krijg ook maar de tering met Wendy. Ik neem er zelf gewoon ook twee.

bromde Kiers om 12:03 AM (op 22-08-2003)


O als eieren zo groot. Pruimen dan. In de boeren meisjes.

bromde familie om 12:05 AM (op 22-08-2003)


Zag ik net Xander in het peuterbad een opblaaszeehond aanduwen?

Doe mij zo'n legendarische METER BIER!!'Gezellig...!

bromde Paalsma om 12:06 AM (op 22-08-2003)


"Wil Jantje even komen helpen met tappen?" Hahaha, te gek feest!! Zeg: heeft de familie nog aan de veilige aansteeklont gedacht? Zet ik Ab Normaal alvast even in de doos met vuurwerk. H, Barkiers, doe mij nog twee borreltjes cola, en neem er zelf ook twee!! Tering, valt nog helemaal niet mee om op zo'n bewegende bar te leunen.

bromde Marnix om 12:08 AM (op 22-08-2003)


Geile zaadvragende ogen van Wendy... en het zijn niet mijn woorden maar die van mijn vriendin toen ik Xander een hand gaf en mijn vriendin die van Wendy. En ik mijzelf introduceerde als dispuutgenoot van vroeger, ik heb Xander groot zien groeien. Zaadvragende ogen van Wendy... HAHAHAHA!! Maar XdB had meer zaad te verdelen dan Wendy aan kon. Ouwe geile schuinsmarcheerder. Welke rockstar heeft nou geen 3 groupies per week? Of had ik dat al eens gezegd? Kut, ik begin lam te worden.

bromde Kiers om 12:10 AM (op 22-08-2003)


Veiligheid wordt vaak overschat. Hier, neem m'n zippo.

bromde familie om 12:12 AM (op 22-08-2003)


Twee borreltjes voor de bewegende bar, twee voor Kiers. Verdomme, dat gaat hard. Wil Wendy geen dansje op de bar komen doen?

bromde Kiers om 12:12 AM (op 22-08-2003)


*brult door de microfoon*

Wendy, kom eens hier achter de bewegende bar...

bromde Kiers om 12:14 AM (op 22-08-2003)


Tss,krijg die bar niet stil. Kiers, wieg gewoon wat mee, dan heb je er geen last van.
Yo, Karin, hier zitten we. Hang je mantel maar aan het grote gewei. Cassisje?

bromde familie om 12:15 AM (op 22-08-2003)


Hi, I only speak English tonight.. do you mind? You handsome son of a... gun?

bromde Wendy om 12:16 AM (op 22-08-2003)


Nou ben ik heer helemaal klaar mee, prima dat die bar te keer gaat als een losgeslagen vibrator, maar moet de dansvloer dat ook doen? M'n lambada met Wendy lijkt nergens op zo!!

Doe mij nog een metertje!

bromde Paalsma om 12:17 AM (op 22-08-2003)


It is your lucky day Wendy, my English is as good as my eye I just dropped into your pants... huh - huh - huh

bromde Kiers om 12:18 AM (op 22-08-2003)


Looks to me like something funny is going on around here people laughin' 'n' dancin' 'n' payin' Entirely too much for their beer And they all think they are Clean outa-site And they're ready to party 'Cause the sign outside says it's WET T-SHIRT NITE 'N' they all crave some Hot delight Well the girls are excited Because in a minute They're gonna get wet 'N' the boys are delighted Because all the titties Will get 'em upset 'N' they all think they are Reety-awright 'N' they're ready to boogie 'Cause the sign outside says it's WET T-SHIRT NITE 'N' they all crave some Pink delight When the water gets on 'em Their ninnies get rigid 'N' look pretty bold It's a common reaction That makes an attraction Whenever it's cold 'N' all of the fellas They wish they could bite On the cute little nuggets The local girls are showin' off tonite You know I think it serves 'em right You know I think it serves 'em right You know I think it serves 'em right You know I think it serves 'em right And it's WET T-SHIRT TIME AGAIN I know you want someone to show you some tit! BIG ONES! WET ONES! BIG WET ONES!

bromde Kiers om 12:19 AM (op 22-08-2003)


Kennen jullie de krokettendans? Vast wel. Niet? Nou, die gaat dus zo (let op): je zet 25 30 getrainde kroketten schrijlings op de bar. Dan pluk je wat aan de kostuumpjes, zodat alles mooi recht zit. Vervolgens zet je de muziek aan, en dirigeer je de dkste negerin uit de zaal over de bar heen. Doen?

bromde Marnix om 12:20 AM (op 22-08-2003)


Paalsma, laat me los. Ik wil niet meer dansen! Karin zit op me te wachten aan de bar. Kom, krijg je een kannetje.

bromde familie om 12:20 AM (op 22-08-2003)


hi...!

bromde Wendy om 12:21 AM (op 22-08-2003)


*At this point, FATHER RILEY (who had been recently de-frocked for not meeting his quota, and has grown his hair out and bought a groovy sport coat and moved to Miami and changed his name to BUDDY JONES) steps onto the crowded bandstand in his exciting new role as a WET T-SHIRT CONTEST EMCEE*

Ah, thanks, IKE... Yes, it's WET T-shirt TIME AGAIN Here at the Brasserie... Home of THE TITS...huh huh... And it's the charming Wendy from Canoga Park Up next in her bid for the semi-finals... Hi, Wendy...howya doin'?

*Having been fucked senseless by the boys in the crew, WENDY does not recognize the former religious personage from her nights in the rectory basement during which she acquired her basic manual skills...confounded by his sport coat, she replies*

bromde Kiers om 12:22 AM (op 22-08-2003)


Hi... again!

bromde Wendy om 12:23 AM (op 22-08-2003)


Where ya from?

bromde Kiers om 12:23 AM (op 22-08-2003)


Ah, the bus...

bromde Wendy om 12:24 AM (op 22-08-2003)


Oh...you were the girl stuck to seat 38 Phydeaux III... why don't you get in position and take a deep breath, because this water is very, very cold, but it's goin' to be so stimulating. And Wendy's the kind of Red- Blooded American Girl who'll do anything...

bromde Kiers om 12:24 AM (op 22-08-2003)


Anything...

bromde Wendy om 12:25 AM (op 22-08-2003)


I said anything...for fifty bucks That's right!

bromde Kiers om 12:25 AM (op 22-08-2003)


I really need the fifty bucks you know I gotta get home!

bromde Wendy om 12:25 AM (op 22-08-2003)


Aaarrggghhh, er duikt net enorm veel negerin tegen m'n kan bier! Doe snel een nieuwe!

bromde Paalsma om 12:25 AM (op 22-08-2003)


Yeh, I know, your father is waiting for you in the tool shed...that's right, you heard right...our big prize tonite is fifty American Dollars to the girl with the most exciting mammalian protuberances...

bromde Kiers om 12:26 AM (op 22-08-2003)


Here I am!

bromde Wendy om 12:27 AM (op 22-08-2003)


...as viewed through a thoroughly soaked, stupid looking white sort of male person's conservative kind of middle-of-the-road COTTON UNDERGARMENT! Whoopee! And here comes THE WATER!

bromde Kiers om 12:27 AM (op 22-08-2003)


EEEK!

bromde Wendy om 12:27 AM (op 22-08-2003)


No, you'd squeak more if the water got on you...sounds like you just got an ice pick in the forehead...AND HERE COMES THE ICE PICK IN THE FOREHEAD ...a million laughs, Wendy! Anyway; good golly, what a mess...she's totally soaked...yeh, totally committed to the fifty bucks...That's it just step into the spotlight...let the guys get a good look at ya honey!

bromde Kiers om 12:28 AM (op 22-08-2003)


Here I am!

bromde Wendy om 12:28 AM (op 22-08-2003)


Whaddya say, fellas? Nice setta jugs? Now Wendy, how's about shakin' it around a little...

bromde Kiers om 12:29 AM (op 22-08-2003)


Ooooh!

bromde Wendy om 12:29 AM (op 22-08-2003)


Oh my goodness, look at her go!

bromde Kiers om 12:29 AM (op 22-08-2003)


Oooh! I'm dancing! I'm dancing!

bromde Wendy om 12:29 AM (op 22-08-2003)


Ain't this what living is really all about! Here's your fifty bucks Wendy... now I can go home and masturbate.

bromde Kiers om 12:30 AM (op 22-08-2003)


Uhhmm, beste Kiers, je staat nou al een kwartier een monoloog te houden tegen het slush-puppy apparaat. Kun je m'n meters bier in een iets constantere snelheid bezorgen misschien?

bromde Paalsma om 12:30 AM (op 22-08-2003)


Ik heb een stijve, ik moet naar bed. Sorry boys, ik heb echt een stijve, ik moet echt naar bed. Truste. Maar ik denk wel aan jullie vannacht.

bromde Kiers om 12:32 AM (op 22-08-2003)


Later! Hahahaha! Hier, Paalsma, tw meter bier!! Entje van het huis, dat tch naar bed gaat.

(Zo gaat het nou ltijd... ik heb ook regelmatig een stijve, maar denk je nou cht dat ik dan zomaar aftaai? Kwestie van een redelijk comfortabele bureaustoel. Ik begrijp dat niet.)

Kent iemand de frikandellenpolka?

bromde Marnix om 12:36 AM (op 22-08-2003)


Bejaardenhuis! Dat taaid allemaal maar af... doe mij ook een meter barmarnix, Barnix. Enneh, Paalsma heeft genoeg gehad. Hij zit al een half uur te grienen over zijn 'witgestipte lakschoentjes'.

bromde familie om 12:44 AM (op 22-08-2003)


Het is waarschijnlijk toch gewoon faalangst, h. Uiteindelijk. Misschien is het een idee om een slagroomtaart te laten maken met een motiverende kreet. Iets als "Kiers, U bent de kers!" Ik ben toe aan cognac. Heb het even gehad met de pils. En ook al rook ik normaal nooit sigaren: kom maar op!

bromde Marnix om 12:55 AM (op 22-08-2003)


Gaan jullie nog meedoen? Of blijf ik hier in m'n eentje uit volle borst Wolter Kroes' repertoire lallen!

bromde familie om 01:11 AM (op 22-08-2003)


Schaaltje harde worst!
Is dat nu Wolter Kroes? Ik meende stellig met Dries Roelvink van doen te hebben.

Komt Kiers nog terug? Zijn walvislederen portefeuille ligt hier nog. Incl. Visa-card.

bromde bicat om 01:40 AM (op 22-08-2003)


Pfoe, gelukkig, Bicat. Begon al schor te geraken. Haalde Kroes en Dries door elkaar.

Kiers is rusten, misschien kruipt hij later toch nog binnen.

Visa? zei u Visa-card?

bromde familie om 01:45 AM (op 22-08-2003)


Ik zei Visa-card. Mogelijk klonk ik onduidelijk; ik had een werphengel in m'n mond.

bromde bicat om 01:50 AM (op 22-08-2003)


Sst, stop snel weg. Kantinepersoneel hier is niet te vertrouwen. Zal ik u even onthaken?

bromde familie om 01:54 AM (op 22-08-2003)


Tering, man. Echt wel een visuele bende hiero. Vieze kleuren. Smerige zooi. Doe d'r eens wat aan, van Bicat. Ik ken mensen...

bromde Iemand die dingen weet... om 01:56 AM (op 22-08-2003)


Weet u dan misschien ook waar het toilet is?

bromde familie om 02:02 AM (op 22-08-2003)


Nee, sorry.

bromde Maar ik gok bij de bar linksaf om 02:06 AM (op 22-08-2003)


Of waarom je een 'ei' altijd te lang of te kort kookt en nooit precies goed?

bromde bicat om 02:06 AM (op 22-08-2003)


(wordt wakker in innige omarming met een fles graanjenever)

...hallo? Is er hier nog iemand?... Familie? Kan ik nog pils voor mn kopstoten krijgen?

En wat een geilig slushpuppie-apparaat hebben jullie hier trouwens. Is ze nog vrij?

bromde bop om 02:11 AM (op 22-08-2003)


Zit er aan te denken m'n naam te veranderen. 'Familie' is niet bij iedereen populair. Iemand nog tips?

bromde familie om 02:13 AM (op 22-08-2003)


Hee hallo, goeienavond! Ik had hier een snabbel om half 3, toch? Wie runt deze tent? Kan ik ook een vaasje krijgen?

bromde Wolter kroes om 02:14 AM (op 22-08-2003)


Wolter, help yourself. Ik ga even in bad.

bromde gezinnetje om 02:16 AM (op 22-08-2003)


Zolang het wit blijft is het goed!!!

bromde Madcap om 02:36 AM (op 22-08-2003)


Zo, even de koeien melken. Dat moet ook gebeuren.

bromde Kiers om 07:29 AM (op 22-08-2003)


Heb ik wat gemist?

bromde Hoof om 08:16 AM (op 22-08-2003)


H, hoe laat is de zaak weer open? Heb gisteren mijn werphengel laten liggen ...

bromde Ome Arie om 08:36 AM (op 22-08-2003)


Kan iemand even die dode os uit mijn mond trekken? Ik heb vandaag nog zeventien afspraken, dus haast is geboden. Was het gezellig gisteren? Ja, h. Toch? Volgens mij wel. H, een nieuwe tattoo rond m'n navel. 'tacib'.

bromde Marnix om 09:03 AM (op 22-08-2003)


Nou, als dat een os is, heb ik gisteren een karaoke-contest gewonnen.

Volgens mij is het gewoon je tong. *zoekt houvast*

SNOK!

Hij zit in ieder geval stevig vast...

bromde Hoof om 09:17 AM (op 22-08-2003)


Leuke tattoo trouwens, Robijn?

bromde Hoof om 09:18 AM (op 22-08-2003)


Ome Bicat...
met een steek van jaloezie zit ik nu achter "m'n" mac, wou dat ik er gisteren ook bij was. Had wel zin in rode port met een kaasplankje. Alle vertrouwen erin hebbende dat er alleen kwaliteit geserveerd wordt.
Draaien jullie ook BZN?

bromde Sandra om 10:14 AM (op 22-08-2003)


Tering, wat hebben we hier toch lekkere koffie. Jammer dat ik 'm nu niet meer kan proeven, met een halve tong.

bromde Marnix om 10:21 AM (op 22-08-2003)


(komt binnen en kijkt verdwaasd om zich heen)

Wat een teringzooi hier zeg. Is hier gisteravond een feestje geweest ofzo ? En wat doet Dries Roelvink met zijn hand in het slipje van Wendy van Dijk ?

(loopt verder naar binnen ondertussen de lege flessen Jenever ontwijkend)

....Of is dit soms een besloten club ?

bromde Beun de Peunhaas om 10:50 AM (op 22-08-2003)


Godverdergodver, waarom reageren er zoveel mensen, je kan toch niet verwachten dat ik dit allemaal ga lezen?
Ik wil alleen maar melden dat ik het (wederom) een briljant stukje vind!

bromde king om 10:56 AM (op 22-08-2003)


Hoe meer zielen, hoe meer jenever er op gaat.

bromde Marnix om 11:10 AM (op 22-08-2003)


Marnix, die tattoo... die kreeg je gratis na die roemruchte proefwedstrijd in het Bicat-zaalvoetbalteam. We moesten tegen FC de Kachelpookjes, weet je nog?

Mijn God, wat was je op dreef die avond. En na afloop nog een half uurtje 1-tegen-1 op een half veldje met Kiers. Die hd me toch een dikke enkel die avond...

Binnenkort spelen we tegen Bunga Melati. Heb je zin om mee te doen?

bromde bicat om 12:07 PM (op 22-08-2003)


Ik wilde mezelf in het kader van een 'man-meer-situatie' ook graag opgeven voor het team.

Hoof Tooien
+- Ook uw partner in al uw vrijblijvend aantrekkelijk geprijsde sportshirts -+

bromde Hoof om 12:47 PM (op 22-08-2003)


Is er nog een plekje vrij op de bank? Mijn ervaring is dat dit toch echt de beste plek is om de wedstrijd goed te kunnen volgen.

Bovendien maakt mijn moeder bijzonder lekkere cake.
Mag ik meedoen?

bromde familie om 12:50 PM (op 22-08-2003)


Ik zie dat 'spermakelly' ook op de tribune zit.

Met wie is ze mee?

bromde bicat om 12:55 PM (op 22-08-2003)


Oh, zijn we al begonnen, dan? Ik heb m'n voetbalschoenen nog thuis liggen.

bromde Marnix om 01:02 PM (op 22-08-2003)


Sper Makelly op de tribune!
Die moet je onmiddellijk opstellen, dat is de sterspeler van Indomitable Lions uit Kameroen!

bromde Hoof om 01:26 PM (op 22-08-2003)


Sper MacKelly is toch een Schot ? Of heb ik het nu verkeerd begrepen ?

bromde Beun de Peunhaas om 02:06 PM (op 22-08-2003)


Wordt er hier nog gespoten heren, of moet ik doorrijden naar camping otto?

bromde Spermakelly om 03:14 PM (op 22-08-2003)


Hee weet je wat? Ik wordt hier wakker met een buffel van een kater en realiseer mezelf dat ik 'm zo het weekend ingeslapen heb!

Dus ik ga eieren met spek bakken, iemand interesse? Ik zet er meteen een biertje en een borrel naast. Is er uberhaubt nog jenever in deze schuur!? Wie doet hier de inkoop?

bromde Bop om 03:58 PM (op 22-08-2003)


Hou die eieren en spek maar, wellicht heeft marnix culinaire interesse in de buffel en de kater.
In 1 gerecht dan.

bromde Lennard om 04:29 PM (op 22-08-2003)


O. Hallo. Eh. Macht der gewoonte...

Ik moet hier helemaal niet zijn.

Nou. Doe me dan maar een Amsterdamse pikintanussie.

bromde Hoof om 04:47 PM (op 22-08-2003)


(pssstt... mogen we al een biertje nemen?)

bromde Marnix om 04:51 PM (op 22-08-2003)


... ? ...

Het is toch zeker allang 12 uur geweest???

bromde Hoof om 04:59 PM (op 22-08-2003)


*PLOP, schhhhhhhh*

Beugelproost!

bromde Marnix om 05:11 PM (op 22-08-2003)


*Kggg Kggg Ktoink! Ting! Tong!*

Daar gaat weer dop. Leuk. Dat nieuwe etiket. Als je er zo 14 op een rijtje ziet wordt het alleen maar sterker.

bromde Hoof om 05:23 PM (op 22-08-2003)


Heren, kijk nou toch uit met die alcohol. Kijk nou toch eens wat Hubert allemaal is overkomen nadat Hoof over hem schreef bij Bicat.

Hoof, had je niet kunnen vertellen dat Hubert een drankzuchtige vijfjarige crimineel is? Nu ik bij Luna lees hoe het echt zit met Hubert, komt alles in een ander daglicht te staan.

Ik laat de alcohol even voor wat het is. Alcohol is evil!

Leest en huivert:

(overigens, P. is haar lesbische vriendinnetje voor zover ik weet maar het kan net zo goed de megavibrator zijn.)

Nog regelmatig krijgen P. en ik post van de vorige bedrijven die in ons pand gevestigd waren. Maar vandaag kregen we een wonderlijke brief binnen met de adressering; Anonyme Alkoholiker, Kontaktstelle, Amsterdam, Niederlande. Hoe een brief met deze adressering bij ons terecht is gekomen is me een raadsel. Hoewel? De brief begint zoals een gemiddelde AA-meeting zou moeten beginnen: Mein Name ist Hubert, ich bin Alkoholiker. Daarna volgen 2 kantjes A4 met een handgeschreven tekst die zeer moeilijk te lezen is. Dat Hubert het niet makkelijk heeft is duidelijk; Ein mal verlor ich die Frau, die ich gerne hatte, ein mal verlor ich einem neuen Freundeskreis und ein mal wurde ich von einem Zugschaffner nicht gut behandelt. Das alles ware ohne Alkohol nicht passiert. Verder heeft hij schulden, heel veel schulden, bij van alles. Bedragen die langskomen variren tussen de 500,- en 2500,-. En hij heeft ook nog unter Alkoholeinfluss seine Nachbarn bedrohte. Poe. Maar het ergste moet nog komen; Dort habe ich noch meine Katze, Edgar, die 1 mal gefttert wird. Aber er eist oft allein. Ich bitte Gott um Verzeihung. Ik ben toch zeker een uurtje bezig geweest om het grootste gedeelte van de brief te ontcijferen, maar het blijft onduidelijk. De brief is geschreven op 15 augustus 2003 en nergens staat een adres. Hij vraagt ook nergens om geld. Ik denk dat hij dat vergeten is in zijn alcoholroes. Of misschien had Hubert gedacht dat dit genoeg was; Ich habe am Briefkasten eine Nachricht hinterlassen, wo ich bin. Poe. Wat een wanhoop allemaal. Laat deze brief een les voor me zijn, of een teken van God. Later. Nu is het weekend. Tijd voor de vrijdagmiddagborrel. Halleluja.

http://www.maanisch.com/

bromde Kiers om 05:24 PM (op 22-08-2003)


Zucht. Kiers, houd nou eens op met dat copy-pasten, man. Pak een pils en zing een zeemanslied mee. Korte teksten, graag. Stac-ca-to. Kort. Is. In. Of ik wil het gewoon graag. *VERSE PLOP*

bromde Marnix om 05:39 PM (op 22-08-2003)


Ok ok ok, ik zal er NU mee kappen en NOOOOOIT meer doen. Ook niet als ik dronken achter de pc zit. Echt waar. Nou goed, geef die bier dan maar. Kijken of het me nog smaakt ondanks dat het evil blijft.

bromde Kiers om 05:43 PM (op 22-08-2003)


Ja lekker. Een biertje tijdens de werkzaamheden rechtsboven.

bromde bicat om 05:45 PM (op 22-08-2003)


380 Kuub witzand? Euh..... wacht even, laat ik de jongens de auto's wegzetten.

bromde bicat om 05:48 PM (op 22-08-2003)


Heee bicat, makker. Rechtsboven? Ben ik nu al lam na 1 slok dat ik je niet snap?

bromde Kiers om 05:48 PM (op 22-08-2003)


De vijver? Euh... graaf die maar om de Koi's heen. Sjonge; moet ik l het denkwerk doen hier?

Ik wil n de aannemer zien.

bromde bicat om 05:49 PM (op 22-08-2003)


Kiers; rechtsboven. Net onder die houten huisjes waar afgelopen zomer die zweedse volleybalmeisjes in logeerden.

bromde bicat om 05:50 PM (op 22-08-2003)


HOOOOO!!!!! VERDOMME!

Rijdt die achterlijke chauffeur met zijn zand-truck mijn buxus-bos aan stront!

Waar blijft die annemer!

bromde bicat om 05:51 PM (op 22-08-2003)


Is er in de vijver nog ruimte voor een extra diep gedeelte? Ik wil graag oefenen voor het NK Bommetje 2004.

bromde Marnix om 05:54 PM (op 22-08-2003)


AAAHH! Ja, nu begint de bel te rinkelen. Trine Flatjord en Birgit Lamsmulle die mij vroegen of ik hun volleyballen wilde zien en dat kostte mij toen precies een uur. Nu weet ik het weer.

bromde Kiers om 05:54 PM (op 22-08-2003)


Voor volgend jaar zit de camping al vol h, is het niet? Ben blij dat ik het aan zag komen en alvast voor twintig jaar heb gereserveerd. Je moet er toch niet aan denken dat je er niet meer bij kunt wegens overweldigend succes. En we willen natuurlijk wl dat specifiekje sfeertje houden. *PLOP*

bromde Marnix om 05:58 PM (op 22-08-2003)


Bicat, zullen we een grotere ballenbak bouwen voor de kinders? Ik wil meer kinders op de camping. En Zweedse saunahuisjes.

*PLOP*

bromde Kiers om 06:01 PM (op 22-08-2003)


Wow, wat kan een hoofd wazig aanvoelen na een stevige - *PLOP* - karaoke avond...gelukkig kwam ik een Nigeriaanse medicijnman tegen die mij er met een glaasje Zimbwaans-damesejaculaat bovenop hielp.

Ah! M'n zand is er! Ik verwacht elk moment een zending afgekeurde Chesterfields in trendy kleurtjes! Ik ga nou ff bellen voor een kuubje of 50 ballenbakballen - *PLOP* - ben zo terug!

bromde Paalsma om 06:11 PM (op 22-08-2003)


Trouwens ook zoiets, waarom zijn er altijd werkzaamheden en nooit een werkzaamheid, ook als er maar 1 iets hoeft te gebeuren.

bromde Paalsma om 06:13 PM (op 22-08-2003)


'Wie de campingjeugd heeft, heeft de toekomst', zei mijn Opa immer terwijl hij zichzelf weer eens op een huisgestookte trakteerde.

Overigens kreeg ik klachten over de hoogte van het kampvuur. Het schijnt dat mede daardoor het gat in de ozon-laag groter is dan ooit.
Zullen we vanavond eens alternatief doen en boeken gaan verbranden?

bromde bicat om 06:16 PM (op 22-08-2003)


Zeg, met die ballenbak en die saunahuisjes; zijn jullie niet bang dat het hier op een IKEA-vestiging gaat lijken? Nou ja, ieder zijn inbreng op deze democratische camping. Is het misschien een idee om een kleine salsacorner te bouwen, voor de rankgestringde Brazilliaanse gasten? Ik kan het niet maar wil wel graag lesgeven. *PLOP*

bromde Marnix om 06:20 PM (op 22-08-2003)


*PLOP* Ik krijg er weer zin an na een biertje. Mijn tweede plop is een feit. Ik heb nog een telefoonboek.

bromde Kiers om 06:22 PM (op 22-08-2003)


Met mijn Umberto Eco's erbij zijn we meteen klaar, denk ik zo. Nu nog een pakkend thema voor de avond.

bromde Marnix om 06:25 PM (op 22-08-2003)


Boeken? Dat ken opa niet.

Lijkt me verstandig om voor de salsacorner dan wel een ballotage commissie te installeren. Dat niet zomaar iedereen gaat lopen string-schudden. Vrijwilligers?

bromde familie om 06:27 PM (op 22-08-2003)


In de naam van Focault?

Ober; geef een slinger aan die roos. We zoeken een thema.

bromde bicat om 06:27 PM (op 22-08-2003)


*PLOP*

De dichtwerken van Tineke de Nooy.

bromde bicat om 06:28 PM (op 22-08-2003)


*glockglock*

Wat brandt die nieuwe David Baldacci goed. Oh, hij zit nog in 't cellofaan.

Ik krijg wel trek nu. Is het vuur al heet en brandend?

bromde bicat om 06:29 PM (op 22-08-2003)


Ja, wel even gestructureerd houden nu we met het businessplan voor 2004 aan de gang gaan.

*PLOP*

Ik heb op de agenda voor de vergadering van vanavond de volgende punten:

- Nigeriaanse medicijnman
- Chesterfields in trendy kleur
- 50 kuub ballenbakballen
- campingjeugd
- boekenverbranding ipv bingo
- Zweedse saunahuisjes
- salsacorner
- De dichtwerken van Tineke de Nooy.

*PLOP*

bromde Kiers om 06:30 PM (op 22-08-2003)


*tsjoep* (die verdraaide moderne kronen)

Valt er nog wel iets te roosteren boven al dat lettergeweld?

bromde familie om 06:30 PM (op 22-08-2003)


*PLOP*

Ik zie de vergadering in alcohol eindigen.

bromde Kiers om 06:32 PM (op 22-08-2003)


Ik stem tegen. Qua vergadering. Laten we vooral allemaal dingen blijven roepen en ze dan keihard weer vergeten. Zoals het hoort. *PLOP*. Tering, dit tempo heb ik lang niet meer gehaald. Ik denk dat ik de jenever voorlopig even laat staan. Straks nog even snel langs de Afrikaanse Vleeshal voor verse impala koteletten. Dat aapje in zuur viel met trouwens nogal tegen. Gelukkig heb ik Rennies.

bromde Marnix om 06:38 PM (op 22-08-2003)


*PLOP* *PLOP*

Oh stom, trek ik er gelijk twee open. Iemand biertje? Nou goed, pleur ik die notulen in 6-fout wel op het vuur. Laait al lekker op.

bromde Kiers om 06:43 PM (op 22-08-2003)


Bicat? Klopt het dat die 6 bouwvakkers in de hoek de Jenever op zitten te drinken?

BTW, wat is er met de Buxusjes voor de deur gebeurt? Dat ziet er toch niet uit?

bromde Bop om 07:26 PM (op 22-08-2003)


Jaaaaaaaaaa! En hier is ie dan, Ome Neon van het Reekreejaatsietiem! We gaan natuurlijk wl allemaal mdoen h? We gaan eerst Aquadrillen in het zwembad! Dus hup, opschieten, kleren uit, zwembroek aan en wie het laatst in het water is moet straks de bodem dweilen!

bromde Neon om 09:10 PM (op 22-08-2003)


Waarom ruikt het hier trouwens naar verbrand inbindgom? Staat er een boek in de fik ofzo?

bromde Neon om 09:13 PM (op 22-08-2003)


Uhhhmm....deze he?

*DING - DONG *

Haaaalllooo!

Er zijn meerdere klachten gekomen over de kwaliteit alsmede kwaniteit van de remsporen in de toiletgebouwen, beide zijn in te ruime mate aanwezig. Pleeborstels zijn voor iedereen te huur bij de receptie.

Tevens is het reekra-team gearriveerd voor een flinke ver-zuip sessie in het zwembad, komt allen, komt allen!

*PLOP!!* Oeppsss..

*DING - DONG *

Ahhh, gadver, moet je echt eens mee naar de huisarts mop.

bromde Paalsma om 09:36 PM (op 22-08-2003)


Hoedenmaker uit de polder,
een wilde liefdesnacht met zijn lief sinds tienertijd,
onderbroken heupbeweging,
zijn Sjaak snel uit haar damesaars.
Aantrekkingskracht van karaoke muziek,
in de verte, tussen de bomen,
camping met hoogstaand vertier.
De ophaalbrug als laatste barrire,
snel een voorbijrazende Hummer ontwijkend,
en daar,
eindelijk gearriveerd,
de verborgen ster in hem breekt los.
Zingend en dansend op het podium;
Lee Towers zoals Lee Towers het bedoelt heeft.
Schreeuwende fans,
natte groupies,
eerste prijs,
zwaar bevochten,
maar verdient!

Iemand anders nog een bier?!

Woorden: 84/Tekens: 500

bromde Paalsma om 10:16 PM (op 22-08-2003)


Reekreejaatsie-meededee!
Er zijn nog vl te weinig inschrijvingen voor het macram-festival van morgenochtend 7 uur!
Inschrijven kan tot 6 uur morgenochtend, bij de grote blauwe tent op het Reigerschijtveld! Macra Jij Ook Mee? (zelf bedacht haha)

bromde Neon om 10:19 PM (op 22-08-2003)


Ik ben erbij!!!!

Vlug een tukje doen. Even de wekker zetten op 4 uur. Anders vergeet ik dat tukje.

bromde bicat om 10:46 PM (op 22-08-2003)


Zeg, jongens, *PLOPSKI*, ik heb nog ergens een partij tweedehands frisbees liggen van Amnesty International. Als we nou voorzichtig doen -vanwege dat prikkeldraad- zullen we dan proberen die Nacht Kitesurfers te raken? De bolderkar zit vol lekkers, dus we kunnen z het strand op.

bromde Marnix om 11:15 PM (op 22-08-2003)


Mijn bescheiden mening; gooi die bolderkar achter de Hummer en gn!

*BBUUURRRPP*

bromde Paalsma om 12:04 AM (op 23-08-2003)


Hee; 2 accordeonisten voor de deur. Jan en Wouter, heetten ze, zeggen ze.

Zullen we ze binnenlaten? De avond is nu toch al zver gevorderd dat de vrouwen niet meer wegwillen.

*PLORPS*

bromde bicat om 12:07 AM (op 23-08-2003)


*BBOOOEEERRR*

*PPFFFOOOOART*

Ja sorry dat ik zo laat van de bridge terugkom en erg ongezellig niet mee ga luisteren naar accordeonmuziek, maar ik mot echt naar mijn nest. Het was laat naar bed, weer vroeg op en morgen idem. Geef Jan en Wouter een dubbele van me.

bromde Kiers om 12:15 AM (op 23-08-2003)


Een leven zonder muziek is geen leven, zei iemand ooit. Een sukkel, overigens. Maar gelijk had-ie.

Laat ze binnen, giet ze vol, en schop ze in de gracht. Ik heb straks wel zin in een pot accordeonjammen.

bromde Marnix om 12:18 AM (op 23-08-2003)


Hee, de bewegende bar is gerepareerd.

bromde Kiers om 12:19 AM (op 23-08-2003)


Hier Kiers, een gros rennies.

*PSSSJJTT*

Er staat ook nog een juffrouw met een dwarsfluit en een roedel koorknapen tegen de ophaalbrug te kloppen, horen die bij Jan en Wouter?

bromde Paalsma om 12:20 AM (op 23-08-2003)


Als je maar niet gaat zingen. Op zich doe je dat niet onverdienstelijk, maar je weet best hoe dat gaat klinken met een half vat van dat goedkope bocht achter je huig.

bromde Neon om 12:20 AM (op 23-08-2003)


Kiers, hoezo moet je vroeg op? Je gaat toch niet ineens werk lopen fingeren? Kom op, man, vrienden onder mekaar. Pak een longneckie en proost met ons mee op de duistere dagen die nog komen gaan. *PLIPS*

bromde Marnix om 12:28 AM (op 23-08-2003)


Joehoe, fijn weer hier.

Wat zie ik? Die kutbar staat weer te trillen... Dacht 'm gisteren gefikst te hebben...

bromde familie om 12:33 AM (op 23-08-2003)


Wie heeft er godverdomme zestien kilo drop assorti op de bar gelegd?!! Drop, nondeju! Sta ik daar drie uur voor niks masai krijger-kuiten te roosteren! Wacht, laat mij de jukebox maar even doen. K... L... M... ah, Marianne. Komtie!

bromde Marnix om 12:39 AM (op 23-08-2003)


Niet zo vreemd dat alles staat te trillen, er zijn zojuist ballenbakballen gebracht, een kuubje of 50 schat ik in. Tegen de voordeur van de recraruimte.

bromde Paalsma om 12:41 AM (op 23-08-2003)


'zingt uit volle borst':

...vroeger zat ze bij me in de klas, niemand wilde weten wie ze was.
vroeger had ze pukkels en een moeilijk lijf, nu is het gewoon een lekker wijf...........

MARIANNE MARIANNE

bromde familie om 12:42 AM (op 23-08-2003)


Dat van dei ballen tegen de voordeur. Heeft dat negatieve gevolgen voor het macrame-festival?

bromde familie om 12:44 AM (op 23-08-2003)


Marnix, was het nou echt nodig om voor 100 euro Marianne te selecteren op de jukebox?

Je had ook nog een keer naar Spanje kunnen gaan van dat geld.

*PLOP*

MARIANNE, MARIANNE, zo'n meisje dat alleen stond op een feest,
MARIANNE, MARIANNE, ik wilde dat ik aardig was geweest!

Waar is m'n trompet?!?

bromde Paalsma om 12:55 AM (op 23-08-2003)


Ah, een kenner van het betere songwerk. Mooi. Even over dat festival: daar gaat Neon over. Hij is Hoofd Malle Dingen Doen hier. Maar hij heeft vanavond iets met groente, een seminar ofzo.
Zeg, ik zat een beetje te denken, h. Als we hier nou eens gewoon een achtbaan bouwen, van karkassen en half verbrande boeken enzo. Hoeft niet meteen heel hoog te zijn, maar het lijkt me zo leuk om met z'n allen te simultaankotsen in de looping. Of is dat weer te ingewikkeld?

bromde Marnix om 12:56 AM (op 23-08-2003)


't Peerd van Ome Loeks is dood, Loeks is dood, Loeks is dood,
't Peerd van Ome Loeks is dood, helemaal dood.
Gister'n nog kern gezond, sloeg met zien steert in 't rond
't Peerd van Ome Loeks is dood, hartstikke dood.

Reuze gezellig weer op camping bicat. Ik ben even naar het hurktoilet. Waar hangt trouwens de intekenlijst voor het macramen?

bromde Olaf om 12:58 AM (op 23-08-2003)


Ik ben voor. Moet ik nog spuitgasten staande bij houden? Arbo-technisch gezien?

Wat doet Paalsma met die sapcentrifuge trouwens?

bromde bicat om 12:59 AM (op 23-08-2003)


Ingewikkeld? Ach, de eerste keer kontneuken, das pas ingewikkeld.

Misschien moet we even de bolderkar leegvreten c.q. zuipen hebben we in ieder geval al een geschikt projectiel voor de achtbaan.

Ohhhh, lekker...broodjes Eskimo!

bromde Paalsma om 01:01 AM (op 23-08-2003)


Met volle mond: sgoe a k ve den hlme.

bromde familie om 01:03 AM (op 23-08-2003)


Zeg, kom ik net terug van de toiletkruizen op het veldje hierachter.. vind ik een bierviltje met achterop wat teksten..

"twee gitaren aan de avondzee
onder een hemel van azuur zo blauw
die twee vertolken heel gedwee
mijn veertien dagen in Salou

woest gepluk aan alle snaren
de schemering had duizend kleuren
jij trok zelfs aan m'n haren
het moest gewoon gebeuren

je komt uit Ierland, met je rode haar
ik val meer op donkerblond
maar vooruit, je lag toch er toch maar
dus jens ik mijn knuppel in je kont"


Herkent iemand dit handschrift? Ik zoek er alvast de juiste akkoorden bij. Iemand vaker gepiemeld met een 32-basser?

bromde bicat om 01:04 AM (op 23-08-2003)


Mijn hand incluus schrift is zojuist in een sapcentrifuge verdwenen, heeft er iemand een hansoplast bij de hand?

Het leek zn goed idee, ballenbakballenvodka cocktail...

bromde Paalsma om 01:08 AM (op 23-08-2003)


Xander... ik durf er mijn Stratocaster onder te verwedden. Zit al dgen te broeden op een oorspronkelijk vakantiestuk. Je ziet het trouwens ook aan die fixatie met Ierland. Zullen we nog n krokettendansje doen?

bromde Marnix om 01:10 AM (op 23-08-2003)


Was Xander niet "on tour" in Salou toevallig?

bromde Paalsma om 01:11 AM (op 23-08-2003)


Hank B. Marvin belt net, of iemand zijn Stratocaster heeft gezien.

bromde Paalsma om 01:12 AM (op 23-08-2003)


Paalsma, hier je hand. Zal ik 'm even vast gafferen?

bromde familie om 01:14 AM (op 23-08-2003)


Dank voor het aanbod, maar voor het beter plakwerk gaat er toch niets boven spuug met sperma. Ben even naar het toiletgebouw!

bromde Paalsma om 01:16 AM (op 23-08-2003)


Stratocaster? Neuh, niet gezien. Of gehoord. Xander is net terug met een chopper van Adam Curry. Dacht dat-ie dat ding zelf wel kon besturen. Hahaha, typisch Xan. Zeg, we hebben Ab Normaal nog over van gisteravond. Misschien een goed moment om hem even licht aan te roosteren?

bromde Marnix om 01:17 AM (op 23-08-2003)


Hulde voor de cleanseats, ome bicat! Ik moest even wachten op Xanders grote boodschap, maar heb er niks van geroken of gezien.

bromde Olaf om 01:22 AM (op 23-08-2003)


Hank komt zelf even checken of er echt niet een rode Stratocaster in een hoekje ligt, naja, hij heeft wel belooft dat ie meteen even een robbertje snaarkunst ten gehore gaat brengen!

Dat konijn is me iets te flauw, misschien kunt u hem nog wat opleuken?

bromde Paalsma om 01:23 AM (op 23-08-2003)


Mag dat eigenlijk, met helicopter in de ballenbak? Of hebben we daar nog geen afspraken over.

bromde familie om 01:23 AM (op 23-08-2003)


Op Camping Bicat mag volgens mij alles, als het maar stout is. Ik trek Ab even door mijn Iraanse Cajun-marinade heen. Eerst maar even zijn tong eruit, voor de rust. Tussendoor even een stukje levend schaak? Ik zie in Paalsma een uitstekende toren. En dan lijkt me familie een solide loper. Olaf mag kiezen: pion of maarschalk.

bromde Marnix om 01:30 AM (op 23-08-2003)


Wat is een 'Ab Normaal'?

bromde familie om 01:33 AM (op 23-08-2003)


Ik rocceer, jij rocceert, rocceren we samen?

Niet te lang, natuurlijk.
Heeft Kiers zijn 2 adoptie-hertjes al uit de ballenbak gehaald? Hij ging weg toen zij zich daar net aan het voorbereiden waren op het NK Bommetje 2004. Torenhoge favoriet daarvoor is alwr die Jongejans.

bromde bicat om 01:34 AM (op 23-08-2003)


Toren? Moet ik op m'n rug liggen ofzo? Hahaha, die heb ik van Ab!

*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*

Schaken is pas echt leuk als je er iets te drinken bij hebt zei m'n opa altijd, tast toe!

bromde Paalsma om 01:38 AM (op 23-08-2003)


Ik heb trouwens nog 47 jonge tijgers over. Met wat liefde en een milde maar gedisciplineerde training kun je ze allerlei handige dingen laten doen. Zijn er nog serieuze gegadigden? Oh ja, Baron, helemaal vergeten... het Deense skiteam in huisje 13 heeft alleen nog maar rauw materiaal. Zin om een stukje te waxen?

bromde Marnix om 01:39 AM (op 23-08-2003)


ZEG KAN DAT HIER WAT STILLER!!! WE PROBEREN GODVERDOMME TE SLAPEN! MORGEN MOETEN WE MET HET HELE GEZIN VROEG OP VOOR DE ROMMELMARKT IN L'ISLE-SUR-SORGUES! EIKELS!

bromde Corrie Tetterode-Huis in 't Veld om 01:41 AM (op 23-08-2003)


L'isle-sur-sorgues, dat is toch al gauw een hele dag rijden. Niet te vergeten ook nog zes uur met de boot.

Dat gaan jullie dus nooit redden. Pilsje?

bromde familie om 01:44 AM (op 23-08-2003)


Hihi, die Ab. "Komt een blondsje bij de dokter, sj het helemaal geen dokter!!" Heerlijk, die pure humor. Geen opsmuk, alleen maar tieten, negers, joden en hoeren. Is er nog een kans dat we gaan messenwerpen, of moeten we daar maar even vanaf zien? Ik breng alvast wat lege flessen weg.

bromde Marnix om 01:46 AM (op 23-08-2003)


Een van de weinige vaste routes die de Concorde nog doet. Vanaf Bicat Airport is het een minuut of 28.

bromde Marnix om 01:48 AM (op 23-08-2003)


Marnix, ik opteer natuurlijk voor de pion, in maarschalkskledij wel te verstaan. Het frituur staat ondertussen strak op 180 graden. Struisvogelmedaillonnetje met gember, iemand?

bromde Olaf om 01:49 AM (op 23-08-2003)


Oke.

Oprotten dan, stomme trut. Of ik stuur de tijgers op je af.

Xander! Blijf met je hand uit d'r tuinbroek! Zo gaat ze nooit meer weg...

bromde familie om 01:50 AM (op 23-08-2003)


dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
wat ik me nu zo afvroeg .......
bicat says:
ja !
bicat says:
kunt u er van slapen?
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
VANWAAR TOCH ALTIJD DIE DRUKTE BIJ U IN DE SPOOKUURTJES!!?
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
eh nee.
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
knap overigens van u
bicat says:
ghe, tjah
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
om er een gedichtje uit te gooien tijdens dronkenschap
bicat says:
volgens mij zijn het allemaal eenzame drinkers
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
coherent typen is al lastig genoeg
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
volgens mij ook
bicat says:
ach; uw compliment vang ik blozend maar dankbaar op
bicat says:
foutloos tiepen lukt me opzich nogwel; hoewel... de ei en de ij verwissel ik dan nog wel eens
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
niet van toepassing!
bicat says:
noem het dichterlijke vreihijd
dreadloki (Even ter verduidelijking ....) says:
nu, knap is het!

een waar woord, vrees ik ...

bromde dreadloki om 01:54 AM (op 23-08-2003)


Hee!

bromde bicat om 01:55 AM (op 23-08-2003)


Hoo!

bromde dreadloki om 01:56 AM (op 23-08-2003)


Wat is het hier mooi opgeruimd :)

Let maar niet op mij hoor, ik gooi effe een paar kaassoufleetjes in t vet. Iemand anders iets?

bromde Bop om 01:58 AM (op 23-08-2003)


Mwah...

*PLOP*

Biertje?

bromde Paalsma om 01:59 AM (op 23-08-2003)


Eenzame drinkers? Nou, volgens mij zijn we hier juist met een gezellig stel gelijkgestemde levensgenieters. Mocht dat trouwens van de Baron, Dreadloki? Die conversatie openbaar maken?

bromde Marnix om 01:59 AM (op 23-08-2003)


Nou, de laatste dan.

bromde familie om 02:00 AM (op 23-08-2003)


Wodka!

Bier is aandikkend.

bromde dreadloki om 02:00 AM (op 23-08-2003)


(las ik ergens)

bromde dreadloki om 02:00 AM (op 23-08-2003)


Ik voel me flink in de kuif gepikt.

Ontplopt mij er ook n, makker Paalsma. Zuipen we gezamenlijk de avond om jong.
Van mijn buurman kreeg ik vorige week een doosje cubanen kado. Iets met belastingpapieren en teruggave.

bromde bicat om 02:00 AM (op 23-08-2003)


Tijd voor iets sterkers. Met appelen.

bromde familie om 02:00 AM (op 23-08-2003)


Ooh Marnix ...

Geen idee?

zo vrijpostig ben ik nu eenmaal ...

bromde dreadloki om 02:02 AM (op 23-08-2003)


Het mocht niet, Marnix. Hij vroeg geen toestemming. Smeult het vuurtje nog? Zullen we eens kijken of die dooie bever op zijn hoofd vuurvast is?

bromde bicat om 02:03 AM (op 23-08-2003)


Heeft iemand een grap gemaakt? Ik moest ineens heel hard lachen. Vandaar. Qua drank houd ik het even op Spa rood. Even het glas mee schoonmaken, en dan de decadente Ierse whisky erin.

bromde Marnix om 02:06 AM (op 23-08-2003)


Nicht wahr!

Mijn MSN ... eh ....dinges staan erom bekend openbaar gemaakt te worden!

Dus dat was te verwachten.

Die bever ben ik al aan het roken overigens, dank u.

bromde dread*burps*loki om 02:07 AM (op 23-08-2003)


Als ik het me goed herinner, zit er in mijn omgebouwde bakkerskar nog een kilo ongefileerde nijlkrokodil. Mwah, daar heeft natuurlijk niemand meer zin in.

bromde Marnix om 02:08 AM (op 23-08-2003)


Telefoon van huisje 13; waar die donkerblonde God bleef.. hij zou slechts een stagiare ophalen om hem te helpen bij het waxxen van de sneeuwborden.

Ze had een scandinavisch accent. Iemand?

bromde bicat om 02:08 AM (op 23-08-2003)


*Hssssss*

......

*pfiew*

bromde dreadloki om 02:10 AM (op 23-08-2003)


tarara boem-di-ee
de dikke dominee
die zakte door de plee
nam al zijn kunsten mee

Overigens, wat te denken van een sterkste-man-van-de-camping-wedstrijd? Denk vooral aan de enorme hoeveelheid schaars geklede dames die het evenement zullen bijwonen.

bromde Olaf om 02:19 AM (op 23-08-2003)


Uhhmmm, kan iemand die Bob Marley imitatie aan de bar een borrel geven van mij? Hij ziet wat sipjes...

*PLOP* *PLOP* *PLOP* *PLOP* *PLOP* *PLOP* *PLOP* *PLOP*

Ik ga vast even in de ballenbak schijten!

bromde Paalsma om 02:21 AM (op 23-08-2003)


Ik kom zo, Bicat. Die wijven ook altijd. Zat ik net even lekker rustig te ministecken. De Twin Towers. Maar er ontbreken allerlei stukjes.

bromde Marnix om 02:21 AM (op 23-08-2003)


Xander loopt over de camping te pronken met een geministeckte "X". Mocht iemand nog wat stukjes missen...

bromde Paalsma om 02:25 AM (op 23-08-2003)


Kut, godverdomme! Dat was een van de promotionele gimmicks rond Xander's comeback! We zouden samen het ministecken weer helemaal flex maken. Gaat-ie het natuurlijk weer aan iedereen laten zien. Ik ga maar even naakt zwemmen.

bromde Marnix om 02:28 AM (op 23-08-2003)


Oke, dat is mijn cue. Slaap wel.

bromde familie om 02:29 AM (op 23-08-2003)


Ik haak in. Af. Whatever. Ga nog even de huiskamer beslingeren voor mijn jarige dochter. Nog en jenever *SLOK* en ik ben weg.

bromde Marnix om 02:34 AM (op 23-08-2003)


Rest mij nog u en uw jarige dochter te feliciteren, neem een kuubje ballenbakballen voor haar mee, leuk, vooral per stuk verpakt doet het leuk.

Nah, vooruit; *PLOP*

bromde Paalsma om 02:37 AM (op 23-08-2003)


Laat het de vroegrijpe dochter van Corrie maar niet horen. Zij is wild van voortijdig afhakende mannen op middelbare leeftijd!
Ik gooi ondertussen nog wat schelviskroketjes in het frituur. Liefhebbers?

bromde Olaf om 02:39 AM (op 23-08-2003)


Ohee Marnix!

Felicidades!

bromde dreadloki om 02:40 AM (op 23-08-2003)


Wel verdomme, waarom heeft mijn toetsenbord niet van die omgekeerde leestekens???

bromde Paalsma om 02:44 AM (op 23-08-2003)


Allemaal uit volle borst...

Gezellig zeg. Dat zal Marnix' dochter van 18 leuk vinden. Letten we wel op Kiers morgen?

bromde bicat om 02:44 AM (op 23-08-2003)


Wat een vrolijke klanken schallen er door de campingkantine!

Alles Gute!

bromde bicat om 02:46 AM (op 23-08-2003)


Gefeliciteerd Marnix. Deze slingerlink, hoe kan het ook anders uit Hengelo, komt wellicht nog van pas:
http://www.tbhengelo.nl/hand-slingers.htm

bromde Olaf om 02:51 AM (op 23-08-2003)


Ik heb meteen even een kuubje drukstukken aangeschaft!

bromde Paalsma om 02:55 AM (op 23-08-2003)


Juiste keuze Paalsma. Drukstukken kunnen gemonteerd of gedemonteerd
worden dankzij de binnenzeskant of de voorste gleufspleet.

bromde Olaf om 02:56 AM (op 23-08-2003)


Wist u al dat 'character map' heerscht?

nee? Dat doet het.

bromde dread*slik*loki om 02:57 AM (op 23-08-2003)


Een vers pakje Gauloises ook overigens.

Qua heeeel tof zijnde.

bromde dreadloki om 02:59 AM (op 23-08-2003)


Ik heb al moeite genoeg met een normaal toetsenbord. Whahahahah!

bromde otto om 02:59 AM (op 23-08-2003)


Zo!
Neus vol, zak leeg!

Gezellig hier! Heeft er iemand iets te blowen? Dan heb ik dranque!

En poeder, zelfs zonder slaapmiddel erdoor, zoals (las ik eerder) hier in Utrecht de gewoonte blijkt te zijn onder dealers..

bromde Bastard om 02:59 AM (op 23-08-2003)


Nee.

Oh!?

bromde Paalsma om 03:00 AM (op 23-08-2003)


Overigens werkt dat Cookie-ding van u niet, heer Bicat..

bromde Bastard om 03:01 AM (op 23-08-2003)


Ik weet het, Don Bastardo.
Ik zal het eens nakijken; in de herfst van 2005 heb ik nog wel een gaatje.

Trek in een schoteltje Rode Libanon?

bromde bicat om 03:05 AM (op 23-08-2003)


Ik wel!

Immer een junkie ....

bromde dreadloki om 03:14 AM (op 23-08-2003)


Dat 'stop-gedoe' valt zwaarder dan verwacht merk ik.

bromde dreadloki om 03:16 AM (op 23-08-2003)


Ik heb nog enkele tabletten die gedragsafwijkingen bij apen hebben bewerkstelligd en erop wijzen dat de schade inderdaad onomkeerbaar is, kortom, als een malleier uit je dak. Ik leg ze bij de ideenbox, onder het aanmeldbord voor het beachtafeltennistoernooi.

bromde Olaf om 03:21 AM (op 23-08-2003)


Rode Libanon is Hash, maar da's ook goed..

Overigens, dat 'Begin-weer-eens-gedoe' is inderdaad makkelijker Knoophaar..

bromde Bastard om 03:24 AM (op 23-08-2003)


Aangezien u trouwens de Rode Libanon had..
Care for a glass of Glenmorangie, heer Bicat?

bromde Bastard om 03:29 AM (op 23-08-2003)


Och druppel mij bij, vrind.
Met onvaste hand gaarne; zoals we gewend zijn.

De avond bracht ons ouderdom; de nacht zal ons vreemde uren brengen.

bromde bicat om 03:47 AM (op 23-08-2003)


Geloof niet dat het nog nut heeft hier een comment aan toe te voegen met zoveel commentaren. Maar ik was er stil van ...

bromde CiNNeR om 04:26 AM (op 23-08-2003)


*TTRRRING*

Goedemorgen, met de receptie van Camping Bicat.

bromde receptie Camping Bicat om 09:40 AM (op 23-08-2003)


Ja, goedemorgen hier met Dick T. Ik wilde graag met meneer Bicat spreken.

bromde Dick T. om 09:42 AM (op 23-08-2003)


Ja, u spreekt nu met de receptioniste van Camping Bicat maar meneer Bicat is gisteravond heel dronken naar bed gegaan. Kan ik een boodschap aannemen?

bromde receptie Camping Bicat om 09:43 AM (op 23-08-2003)


Nou, schrijft u maar op dat Dick T. heeft gebeld. Gewoon om te vragen hoe het is op de camping. Ik ben nog een weekje varen met de boot en daarna ben ik gewoon weer van de partij. Gaat alles goed met mijn schapendoes?

bromde Dick T. om 09:43 AM (op 23-08-2003)


Ik heb alles genoteerd meneer Dick T. en meneer Bicat zal contact met u opnemen.

bromde Camping Bicat om 09:44 AM (op 23-08-2003)


Dank u.

bromde Dick T. om 09:45 AM (op 23-08-2003)


En nog een fijne dag gewenst.

bromde Camping Bicat om 09:45 AM (op 23-08-2003)


Tsjeeezus! Wat een lekker wijf daar bij de receptie van de camping deze ochtend. Ze zei dat iemand haar liefkozend schapendoes had genoemd deze ochtend. Weet iemand daar iets van?

bromde Kiers om 10:13 AM (op 23-08-2003)


Goedenmiddag; ik werd wakker in een Iglo-tent achterop het terrein. Dat is dus gelijk de laatste keer dat ik Paalsma de cocktails laat schudden. Mijn hoofd bonkt als een tegelstamper.

Is er nog voor me gebeld?

bromde bicat om 12:52 PM (op 23-08-2003)


Hallo meneer Bicat, ik heb hier een memootje van meneer Dick T. Hij wil graag weten hoe het is op de camping en of zijn schapendoes in goede doen is.

bromde receptie van Camping Bicat om 04:15 PM (op 23-08-2003)


Heee Bicat, Panadolletje? En wie heeft die receptioniste aangenomen? Godsgloeiende lekker, mooie telefoonstem ook.

bromde Kiers om 04:18 PM (op 23-08-2003)


Die is eens blijven slapen, en nooit meer weggegaan.

Maar als u mijn excuseert; ik moet Dick T. terugbellen.

bromde bicat om 04:24 PM (op 23-08-2003)


*TTRRRING*

Ja goedemiddag, met Dick T.?

bromde Dick T. om 04:34 PM (op 23-08-2003)


Ha die Dick!
Waar zit je nu gozert? Ik hoor overal berichten over laag water en jij koerst met je boot over de Flamoezel.
Je had er bij moeten zijn gisterenavond. En eergisteravond ook. Ik geloof dat we de openbare orde nogal verstoord hebben.
Hoe istie daar?

bromde bicat om 04:38 PM (op 23-08-2003)


Ja, op zich wel leuk maar ik zit hier met me wijf en me koter op een boot en ik mis de camping wel een beetje. En weer gewoon neuken he? Niet dat gekke gedoe met honden waar ik zo van hou.
Gisteravond lag ik met de boot voor Amsterdam maar kon er niet in. Ald at omgekeerde water het Westland in en zo. Had met Kiers afgesproken voor een fust wijn maar heb hem niet gezien. Hij was gestruikeld in de Reguliersdwarsstraat en zijn hele knie lag open.

Wanneer begint het voetballen weer? Staan de ballen alweer in het supergladde walvisspermavet om de tegenstander te verrassen?

Hoest mit dich? Alles gute?

bromde Dick T. om 05:00 PM (op 23-08-2003)


Och; ze bedoelen het goed. En er wordt tenminste weer een beetje op je gelet. De laatste keer dat jij al die vakantiehuisjes op Barbados kocht, liep het nogal uit de financiele hand, weet je nog?

Tjah, Kiers... wellicht moet je hem zelf even mailen. Hij is nogal boos na een akkefietje na het zaalvoetballen.

Het seizoen is alweer in volle gang, Dick. Het wachten is op jouw herstel, we hebben je nodig.

Stuur je nog een kaartje?

bromde bicat om 05:07 PM (op 23-08-2003)


Jaaajajaja, die huisjes op Barbados. Kregen we de negerinnen gratis bij maar een financieele aderlating konden we dat wel noemen.

Kiers? Akkefietje? Dat ik hem uitlachte onder de douche omdat'ie zo'n vreselijk kleine bloedlul heeft? Bloedlul ok dan, maar ZO klein? Hahahaha! Daar moet ik NU zelfs nog om lachen. HAHAHAHA!

Bicat, gabber van me, natuurlijk stuur ik een kaartje. We gaan nu weer langs Muiden het IJsselmeer op en hoop vanavond in Urk te zijn. Ik zal een fijne kaart met God's groeten uitzoeken en opsturen.

Mijn dochter van nog geen jaar doet je de groeten. Papa en Mama zeggen lukt niet maar Bicat gaat haar al aardig af.

Nou jongen, we zien elkaar na volgende week weer. Groeten aan die schapendoes van de receptie.

bromde Dick T. om 05:29 PM (op 23-08-2003)


23 augustus 2003

De centrale banken van Europa hebben deze week met grof geschut, renteverlagingen van 0,5%-punt, de weblogs in Nederland proberen op te peppen. Bicat.net tikte vrijdag jl. daardoor bijna de 300 hits aan. Magische grens? Het maximaal haalbare? Of is dit het begin van een werkelijke Ride To The Moon?

Bicat.net leeft niet op een eilandje. Maar dat geldt wel voor Neerlands topweblogger Bicat.

Weblogs die door analisten en beleggers worden opgedeeld naar sector en internationaal met elkaar worden vergeleken. Zolang Amerikaanse top-analisten de afkorting www.bicat.net nog niet uit hun hoofd behoeven te leren zullen 's wereld beleggers zich niet druk maken over een mooi rond getal als 300; maar zeker wel als dit Bicat.net betreft.

Daarom is het goed naar Europa's toploggers te kijken of zich daar vergelijkbare ontwikkelingen voordoen.

bromde Financieele Telegraaf om 05:35 PM (op 23-08-2003)


En met het behalen van dit geweldige resultaat totaal ongehoord en ongezien in weblogland, het behalen van 300 hits na een stukske schrijven, wil ik u Meneer Bicat een fijne speld geven in de Orde van de Oranje Weblogger. Doet u ook de groeten aan meneer Hoof die op zijn debuut dit huzarenstukje voor elkaar bokste?

Ga ik weer snel door naar mijn doodzieke moeder, Duitse vader leptosomatische schoondochter en berige zonen. Goedemiddag.

bromde Beatrix om 05:40 PM (op 23-08-2003)


Attentie, Achtung bitte, Attention s'il vous plat In verband met de ernstige verwondingen die Harry van het Reekreejaatsietiem vanmorgen opliep bij het openen van de ReekreejaatsieRuimte (hij is gevallen over een hele berg ballenbakballen die daar ineens lagen en in het donker zag Harry die helaas niet) is het macramfestival helaas niet doorgegaan. Wij beraden ons nog op een aangepast programma voor de komende week, maar in ieder geval staat er voor vanavond het jaarlijkse Doldwaze Strontworstelen op het programma! Vanaf 20:30 in de kantine, of iets later als er om 20:30 nog mensen zitten te eten. Wij zoeken nog enkele vrijwilligers om stront mee te nemen, we komen een kleine 2 ton tekort. Einde bericht!

bromde Reekreejaatsietiem om 07:12 PM (op 23-08-2003)


Jongetje uit Havelte gewurgd door moeder

Uitgegeven: 23 augustus 2003 18:39

HAVELTE - De 5-jarige jongen die woensdag dood in zijn ouderlijke woning in Havelte door de politie werd aangetroffen, blijkt door verwurging om het leven te zijn gebracht. Dat meldde het Openbaar Ministerie (OM) in Assen zaterdag. Sectie bracht de doodsoorzaak aan het licht. De moeder heeft bekend achter de moord te zitten.

De 36-jarige moeder van de jongen werd direct na de vondst van de jongen aangehouden. Het vermoeden bestond dat zij bij het overlijden betrokken was. Zij wordt nu verdacht van moord of doodslag. Over het motief van het misdrijf kon het OM nog geen mededelingen doen.

NU.nl

En zo is het echt met Hubert afgelopen.

bromde Lennard om 08:09 PM (op 23-08-2003)


Maar Lennard, al die koelkasten en jongetjes van 5... we verzinnen het hier niet. Wij staan met beide benen rotsvast in het midden van de echte, schokkende wereld.

bromde Kiers om 09:06 PM (op 23-08-2003)


heb voor het gemak de eerste 300 comments overgeslagen.

bromde lui persoon om 05:20 PM (op 24-08-2003)


Maximaal aantal comments overschreden

Wij verzoeken u in verband met zware belasting van ons systeem te beperken tot korte comments naar aanleiding van de op bicat.net aan te treffen proza. Daar de weblogs in Nederland (ca. 600 in aantal) over het algemeen door mensen worden bezocht die zich tenminste nog eens iets aantrekken van omgangsregels en de beperkingen die we ons, ondanks de vreselijk fantastische ontwikkelingen op het gebied van techniek en alles, moeten opleggen. U weet natuurlijk allemaal dat wij de grens bij 305 comments trekken.

Als persoonlijke noot: Ik begrijp ook wel dat een opzienbarende gastbijdrage aanleiding kan zijn om er wat over te melden, maar wij hebben het idee dat het maken van 'nog sterkere commentaren' hier inmiddels een doel op zich is geworden.

bromde Belangrijk iemand van Greymatter om 09:44 AM (op 25-08-2003)


dat kan allemaal wel wezen maar toch wil ik hier het laatste woord

bromde lui persoon om 07:37 PM (op 25-08-2003)


Ga er maar vanuit dat ik dat heb.

bromde bicat om 04:58 AM (op 26-08-2003)


heer bicat, wat brengt u naar dit doodlopend oord ?

bromde lui persoon om 06:56 PM (op 26-08-2003)


De geruchten gingen dat 'het laatste woord' hier vermoeid doch voldaan zijn oude lichaam zou neervleien.

bromde bicat om 07:20 PM (op 26-08-2003)


When I am dead, my dearest,
Sing no sad songs for me;
Plant thou no roses at my head,
Nor shady cypress tree.

bromde lui persoon om 07:31 PM (op 27-08-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)