huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Onbevreesd maar zonder moed II"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De Bel."]

07/23/2003: "Dikke Jongen 2 - "De Chromosomen Kwestie""

Het curieuze gedrag van Dikke Jongen heeft menigeen in zijn omgeving door de jaren versteld doen staan. Zo ook mij.

Echter; de antwoorden op mijn meest duistere vragen blijken vaak beantwoord te kunnen worden vanuit antropologische, psychologische of diergeneeskundige hoek. Zo ook bij Dikke Jongen.

Onderzoek toont aan dat de 'basismal' voor het lichaam en de hersenen van een menselijke foetus vrouwelijk van structuur is. Eenvoudig gezegd en vrij vertaald begint elke menselijke foetus als een vrouwelijke. Pas in een later stadium, onder invloed van hormonen ontstaat de mannelijke foetus.

Als gevolg hiervan bezitten mannen bijvoorbeeld enige overtollige vrouwelijke kenmerken zoals tepels. Wat begon als vrouw werd later man maar heeft nog wel enige vrouwelijke kenmerken.

Zoals we nu weten, ontvangt een mannelijke foetus (XY) zes tot acht weken na de conceptie een enorme dosis mannelijke hormonen (androgenen) die de teelballen vormen waarna een tweede dosis de hersenen verandert van een vrouwelijke tot een mannelijke opmaak. Als de mannelijke foetus op het daarvoor aangewezen moment niet genoeg mannelijke hormonen ontvangt, kunnen er twee dingen gebeuren.

Ten eerste kan de jongensbaby worden geboren met een hersenstructuur die meer vrouwelijk dan mannelijk is - met andere woorden, de jongen is hoogstwaarschijnlijk tegen de puberteijd homosexueel.

Ten tweede kan er een genetische jongen worden geboren met volledig vrouwelijk werkende hersenen en een paar mannelijk werkende geslachtsdelen. Deze persoon zal transsexueel zijn.

Gezien de hoeveelheid vrouwen die Dikke Jongen op zijn levenspad bij God's gratie en een redelijk smoelwerk heeft mogen aandraaien, moeten we concluderen dat hij niet homosexueel is.

Dus is de enige en logische conclusie dat Dikke Jongen een transsexueel is. Vroeger van buiten een mooie jongen en van binnen een meisje, nu van buiten een Dikke Jongen en van binnen behept met vrouwelijke hersenen.

Reedsch...5 toevoegingen, reedsch

Dit verklaart een hoop! Ik ken wel een tweetal van dit figuren binnen mijn vriendenkring. Dus als ik het goed begrijp kunnen ze er zelf niets aan doen?

bromde bewegende om 06:05 PM (op 23-07-2003)


Kende ooit iemand die begon als mooi meisje en inmiddels door het leven
gaat als leuke nicht.

bromde Terrebel om 08:48 PM (op 23-07-2003)


(Kiers, even een welgemeende tip tussendoor: minstens 10, 11 kontneukverhalen, en dán pas weer iets waar je bij na moet denken. Een lange avond SBS en dan ineens, Páts uit het niets, Gödel, Escher, Bach!
Anders blijven we straks met z'n tweeën over...)

bromde Marnix om 10:08 PM (op 23-07-2003)


Is goed Marnix, ik heb nog een fijn en waargebeurt kontneukverhaal op de plank liggen. Maar ik wilde even wachten nu Bicat op bezoek is bij de NCRV deze week. Ik weet niet of de Christelijken bezwaar maken maar what the fuck eigenlijk. U heeft gelijk, ik zet mij vandaag achter de ganzenveer om het te noteren.

bromde Kiers om 11:48 AM (op 24-07-2003)


...waargebeurt met een t. De schade na het snuiffestijn gisteren valt eigenlijk nog wel mee.

bromde Kiers om 11:50 AM (op 24-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)