huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Parkiet"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Eigen weblog"]

07/08/2003: "Private Dancer"


Backstage had ik haar nog een kus gegeven en een klapje op de billen. "Je kunt het schatje, ze willen jou, alleen jou, ze hangen aan je lippen. Ik hou van jou, laat je gaan". Daarna liep ze het podium op. De zaterdagmiddag was een snoeihete, de lucht was strakblauw en daar stonden 50.000 uitzinnige fans te gillen en te schreeuwen om Tina Turner, mijn vriendin.

Here she comes
With her red dress on
Steam shoots out
>From the sprinklers on the lawn


Ik loop vanaf backstage naar de voorkant van het podium en hoor de massa gillen. Ze willen allemaal my baby en geef ze eens ongelijk. Mijn Tina is nu over de 50 maar als je zegt dat ze 38 is geloof je dat ook. Gespierde bruine benen onder een kort rood rokje. En wat voor benen, My Fucking Goodness, dat soort benen.

Verder gaat mijn tocht door de mensenmenigte. Veel mensen herkennen mij en doen een stapje achteruit om plaats te maken voor Kiers, de man die zo eenvoudig bleef nadat hij Tina Turner, the catch of the century, aan de haak had geslagen.

Mijn tocht stopt 50 meter pal voor het podium en ik posteer mij om de mooiste vrouw van de wereld in de stralende zon te zien schitteren. Ik kijk nog net niet recht onder haar rokje zo dichtbij ben ik en zo kort is het rokje.

"Wat zal ik vandaag aantrekken, honeylove?", had ze mij vanochtend gevraagd in de suite van het Amstel Hotel voordat wij met de helicopter naar het concert werden gevlogen.

"Doe je kleine rode rokje aan, dat is waanzinnig", fluisterde ik in haar oor terwijl ik nog een drupje Bollinger 1965 in het hoge kristallen glas schonk.

En daarom stond ze hier en nu in haar knalrode rokje "Nutbush City Limits" te zingen. Tina Turner, mijn vriendin en iedereen om mij heen wist dat, had daar ook vrede mee, dat Tina van mij was.

Ik had die dag een joint gerookt tsjokvol met wiet aan de achterkant en wat cocaine aan de voorkant. Ik ging een uur lang heel hard op de coke en zakte die middag heerlijk weg in de mellow wiet terwijl Tina nog speelde.

Hoewel ze na het concert niet meer mijn vriendin was en ook niemand uit het publiek zich daarvan iets scheen te herinneren, staat haar rode rokje op mijn geheugen getatoueerd. Tsjeezus, wat was ze mooi die dag.

Reedsch...8 toevoegingen, reedsch

Was dat soms tijdens één van haar 15 afscheidstoernee's?

Ik was haar vriend toen met dat zeemleren pakje. Ook zo kort trouwens.

De vriendschap. En het rokje.

bromde Hoof om 04:10 PM (op 08-07-2003)


Tina was me d'r een.

bromde Kiers om 04:25 PM (op 08-07-2003)


En als ze vals zong rampetampte Ike haar wel richting de juiste pitch-shift.

bromde bicat om 06:13 PM (op 08-07-2003)


Tina, de vrouw, de legende. Jammer dat ze zulke enorme schijtmuziek maakt, maar de rest van d'r optreden is o.k. hoor!

bromde Dreknek om 06:30 PM (op 08-07-2003)


Hmm, ga strax ook maar weeres een lekkere wietstoot halen bij de plaatselijke hennepboer!

bromde Cactus om 07:47 PM (op 08-07-2003)


George Michael, da's wat mij betreft het dichtst bij geweest qua sex met een ster. Maar toen wist ik nog niet dat-ie homo was. Het was in die clip van Club Tropicana. Ik mocht steeds zijn glas bijvullen. En dat was verdomd vaak leeg! Oh ja, bijna vergeten. Mary Dresselhuys, natuurlijk. Maar die sliep.

bromde Marnix om 08:52 PM (op 08-07-2003)


Ik beperk me tot Hermien Timmerman, leeft die eigenlijk nog?

bromde Rick om 09:16 PM (op 08-07-2003)


Zo kwam ik laatst nog in het bejaardenhuis.

bromde Lothar om 12:12 AM (op 09-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)