huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Kontneuken"] [Huiswaarts] [volgende bral: "wijn van eigen merk"]

06/30/2003: "Minardi Tea"


Ondeskundige autosport door Dr. Aap
En wat zien ik dan op http://www.baviaan.net/ ?

"Ik verwonder me al weken over alle Nederlandse bedrijven die hun centjes aan Paul Stoddart van Minardi geven. Krijgen ze een beetje reclame voor op de traagste pad van de Formule 1 klas. En een heel klein beetje zendtijd. Weggegooid geld maar goed, chauvinisme is ook een grappig fenomeen.
Elke twee weken verwonder ik me dan ook over het fenomeen Verstappen. Dat ik dat niet begrijp weet u al langer, maar dat de Limburger wil rijden voor Minardi dat had ik nooit durven denken. Waarom niet? Omdat het geboren verliezers zijn. Nog nooit wonnen ze een Grand Prix, nog nooit stonden ze op het podium, ik kan nog wel even doorgaan. Deze foto maakt wel duidelijk waarom. Om te winnen in Formule 1 land mag je geen fouten maken en moet alles perfect op orde zijn. Het raceteam van Minardi kan haar eigen naam nog niet eens spellen. Tssk."

Zeer deskundige autosport door Kiers
Geachte heer Aap,

Zou u nog eens duidelijk kunnen uitleggen wat u precies tegen autosport heeft?

Door een toevallige onvoorzichtigheid ben ik op uw website terecht gekomen en heb mij verwonderd over uw mening aangaande autosport.
Het is niet uw mening over de sport en mijn vanzelfsprekend tegenovergestelde mening alswel uw uitmuntende mate van onzorgvuldig commentaar dat mij de wenkbrauwen deed fronsen. Het werd helemaal hilarisch toen ik ontdekte dat u zichzelf en uw commentaar serieus neemt.

Kunt u uitleggen waarom u met uw gebrekkige kennis toch steeds een mening heeft over dit onderwerp?

De foto, die als een van de tegenstander gejatte trofee zo trots prijkt op uw website, toont een mobiele VIP box zo groot als een vrachtwagen die door het Minardi Formula One Team wordt gebruikt om sponsors te ontvangen.
Zoals u waarschijnlijk niet weet is de eigenaar van Minardi een Australier en heeft hij behoefte om zijn sponsors tijdens hun sponsorbezoekjes aan een Formule 1 race te feteren met "tea". Dat is erg gebruikelijk in Australische en dus origineel Angel-Saksische sferen.

Daarom staat er op de mobiele VIP box "Minardi Tea".
Niet zoals u wilt doen laten vermoeden door gebrek aan perfectionisme bij het "Minardi Team".

Reedsch...8 toevoegingen...

Beste meneer Kiers,

U bent iets vergeten: uw stopwoord "kontneuken". Ik vraag me immers al maanden af of u niets beters te doen heeft dan te pas en te onpas die term op andere logs te dumpen.
Naast het feit dat deze foto niet van de hospitalityunit is (ik kan het weten) interesseert je mening me echt geen ene reet. Ik stel dan ook voor dat je weer terug gaat naar je eigen hok en de boel hier lekker de boel laat.
Wat me namelijk mateloos interesseert is waarom je hier om 9uur vanmorgen je reaktie dumpt om vervolgens pas om 1500 uur vanmiddag je website te versieren met je stukje. Was je inspiratie op? Viel er niets te kontneuken? Niemand af te zeiken? Zakten je hits in?

Gaat heen alsjeblieft. Op jou zit ik echt niet te wachten.

bromde Dr. Aap om 07:09 PM (op 30-06-2003)


Geachte heer Aap,

Het is u zeker ontgaan dat ik u een vraag stelde en niet bij u op bezoek ben om mijn mening te verkondigen.

Hetgeen dus nog steeds niet wegneemt dat u zonder enige kennis van zaken een mening heeft over deze zaken en dat u deze bovendien verkondigt met een ongepaste zelfingenomenheid.

Ik voel mij gedwongen u te corrigeren daar waar nodig inzake verspreiding van onjuiste feiten op het gebied van autosport.

Ga ik vliegensvlug heen op weg naar andere verkwikkende zaken.

Met vriendelijke groet,

Kiers

bromde Kiers om 07:21 PM (op 30-06-2003)


Houdt u niet van kontneuken ofzo?

bromde Cartman om 08:27 PM (op 30-06-2003)


Denkt Dr. Aap nou echt dat er bij Minardi niet gekontneukt wordt?

Tsss...

bromde Paalsma om 08:46 PM (op 30-06-2003)


Heer Primaat kan zich niet druk maken om het feit dat zijn ondeskudigheid ten toon wordt gespreid, maar windt zich wel op over de tijdsspanne tussen reactie daar en post hier? Al een vermelding op zich waard, naar mijn bescheiden mening.

bromde catchoftheday om 03:47 AM (op 01-07-2003)


en waar denkt u dat die tijsspanne door is ontstaan??

JUIST!
Kontneuken.

bromde Cartman om 06:26 AM (op 01-07-2003)


Mwach;
en al dan niet bewust. Wij danken Dr. Aap voor het beschikbaar stellen van een vijftal mp3's in zijn opendir. (nogmaals; mogelijk weet Dr. Aap van het 'open zijn')

http://www.baviaan.net/MT/archives/mp3/

bromde bicat om 04:09 PM (op 01-07-2003)


Als daar nu nog Lucas en Gea zouden hebben gestaan, ok... Maar zelfs die smaak ontbreekt bij hem.

Jammer!

bromde Cartman om 04:34 PM (op 01-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)