huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Verliefd"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Rauhfaser"]

06/27/2003: "Dichterbij"

Puberteit was niet aardig geweest tegen Joost. De acne ging en kwam bij vlagen, en dit was weer zo’n dag dat hij ’s ochtends 34 minuten voor de spiegel had staan uitknijpen. Niet wetende dat gebrek aan regelmatig schoonhouden, de oostblokzeep en het knijpen in zijn huid de kwaal alleen nog maar verergerden.

Hij had zijn nette kaki pantalon, zijn nette bruine schoenen maat 47 en zwart overhemd die zijn moeder had neergelegd aangetrokken en was, dankzij een eenzijdige belofte van zijn moeder, net als een handjevol andere jongelingen veroordeeld tot het sjouwen van de etenswaren voor het gemeentefeest in de kerk, gedirigeerd door de dominee. Zijn iets te lange haar was met grote hoeveelheden gel achterover gekamd, en door zijn moeder 3 keer op ruwe wijze opnieuw in een enigszins Christelijk acceptabel model gekamd.

De dominee was een norse man die nooit scheen te genieten. Niets wat je kon doen zou hem tevreden stellen. Jaren geleden was zijn vrouw al weggekwijnd onder het juk van hun huwelijk, en sleet nu alleen haar dagen met breien, haken en borduren, lichtelijk manisch en kinderloos.

Joost observeerde Yvonne. Al een poosje, maar vandaag helemaal. Het meisje, niet brunette en niet blond, ietwat dikkig, droeg een bruine rok van ribstof, en droeg ook dozen naar binnen. De inspanning van het werk kleurde haar wangen rood. Joost voelde iets gebeuren in zijn broek, als hij keek naar het meisje, dat wel fysiek maar nog niet mentaal was beïnvloed door de hormonen die sinds haar dertiende haar lichaam teisterden.

Het kerkgebouw, een bouwsel uit de jaren tachtig, ontworpen door een ongeïnspireerde architect, geplaatst in een saai deel van het saaie dorp, leek door het herfstlicht alleen nog maar mistroostiger.

“Zeg jij bent de broer van Lydia he?” Vroeg Yvonne plots aan Joost die enkele schalen huzarensalade verschoof om plaats te maken voor het stokbrood. Lichtelijk geirriteerd door de gedachte aan zijn 2 jaar jongere zusje haalde hij zijn bottige schouders op en mompelde iets wat op een “ja” moest lijken.
Hij bedacht zich dat Lydia samen met Yvonne in de 3VWO moest zitten op het lokale Christelijk Lyceum.

Hij draaide zich om en glimlachtte ongemakkelijk. Het meisje begon onzeker door te hakkelen, en hij beaamde haar woorden maar had geen idee wat ze zei. Hij keek haar alleen aan en voelde kwaadaardige, onzedelijke gedachten opzetten. Uit een zin van rebellie tegen de hem opgelegde moraal liet hij zich helemaal gaan in zijn kwaadaardige gedachten en genoot van de adrenaline die dit losmaakte in zijn hersens.

Het meisje was er een als velen. Onzeker en vergeten binnen vijf minuten na kennismaking. Smachtend naar aandacht, bevestiging en wellicht nog meer. Zij was echter anders dan Joost in de effecten van haar opvoeding. Het duiveltje op haar rechterschouder kromp al ineen als het engeltje op het linker met Christelijke glimlach en opgeheven vingertje “Foei!” riep.

“Maar ben je er ook op het schoolfeest?” Ze had niet door dat ze het had geroepen. Dat deed ze nou altijd, dingen zeggen die ze op het moment zelf al terug wilde nemen. Wat zij te zeggen had was voor niemand interessant, dus zeker voor deze jongen niet. Onwetend speelde ze wel in op de duivelse gedachten die in Joost zijn hoofd rondspookten, en nog alleen maar gingen toenemen in de 2 dagen voor het feest.
“Euh, ja ik denk het wel”, antwoordde hij quasi-ongeïnteresseerd.

Het schoolfeest was begonnen om 19:00 en zou duren tot 21:00. Meisjes dansten met meisjes, en de enkelingen die gemengd dansten, werden met argusogen in de gaten gehouden door de aanwezige leerkrachten.

Lydia en Yvonne stonden op grote toonhoogte te giebelen tot Joost ze benaderden. “Wat moet jij nou weer, rot op man..” riep Lydia iets te fel tegen Joost, wat haar een afkeurende blik van de meester naast haar opleverde. “Ik kom helemaal niet voor jou als je dat denkt” antwoordde Joost met gelijkwaardig gebrek aan sociale capabiliteit.

Yvonne begon te babbelen in haar zo eigen onadequate wijze om de onwennige stilte te vullen.
“Kom we gaan hier weg” fluisterde Joost geniepig, opdat de leraar hem niet zou horen.
Yvonne keek hem aan alsof ze water zag branden.
“Jij gaat nu naar de WC, ik loop naar buiten. Daarna loop je achter mij aan.” Yvonne voelde een onheilspellende energie in de lucht hangen, maar haar nieuwsgierigheid won het van haar angst en ze liep naar de toiletten, nagekeken door de leraar die ook Joost in de gaten hield terwijl hij zichzelf een half glaasje Cola inschonk.

Twee minuten later liep Yvonne met gierende hartkloppingen naar buiten, en zag Joost in het duister voor de ingang van de school staan. “Wat is er precies?” vroeg ze. Joost maande haar tot stilte door een wijsvinger tegen zijn mond en een venijnige “ssst!”

Hij liep voor haar uit naar het fietsenhok en liep onder de golfplaten door naar binnen. Yvonne voelde haar achterdocht groeien maar werd door haar karakter belemmerd om er iets van te zeggen. “Ik eeeh… eeh ik… wat …”. Voor ze haar zin af kon maken had ze al de ruwe tong van Joost achter in haar keel zitten en werd achterover geduwd op een scooter terwijl hij ruw in haar dikke linkerborst kneep. Hij trok haar blouse omhoog over haar tieten enkel om ze te ontbloten en zoog er aan. Onhandig als hij was maakte hij wel wat in haar wakker. Ze dacht aan honderden dingen tegelijk, haar moraal, de smerige smaak van zijn mond en het vochtig worden van haar vagina. Hij duwde met zijn bottige heupen tegen haar volle buikje aan en leidde met zijn linkerhand haar rechter naar de bobbel in zijn broek. Dwingend maar zonder woorden droeg hij haar op zijn rits los te maken en zijn half harde lul te bevrijden van het vers met vaporesse gestreken polyester. In het flauwe maanlicht ontleedde ze de contouren van zijn ietwat kromme, smalle lange lul en voelde afschuw en geilheid tegelijk. De adrenaline schoot door haar keel. Hij verplaatste zijn rechterhand die daarvoor haar borst had gemasseerd naar onder haar rok tegen haar katoenen hema onderbroek, die vochtig aanvoelde. Zonder gevoel van finesse duwde hij met zijn vingers wat tegen de harige schaamlippen door het slipje heen, die hij na enkele minuten opzij schoof om zijn middelvinger in haar vagina te duwen.

Met alle verzamelde “nee’s” die ze die avond wilde uiten kneep ze haar vagina dicht en zei met gebroken stem: “Dat mag toch niet voor het huwelijk, en mijn maagdenvlies dan”… Joost, lichtelijk geïrriteerd draaide haar ruw om en boog haar nog verder over de scooter. Hij trok haar slipje op haar knieën, bevochtigde zijn wijsvinger en duwde hem zonder aankondiging tegen haar anus. Zonder tegenspraak te dulden duwde hij haar gezicht op de zitting van de scooter en bereidde de ster van het meisje voor op zijn harde kloppende lid. “Zo blijf je maagd.”
Na enig duwwerk schoof zijn lul bij haar naar binnen en werd ontvangen door wat gilletjes vanaf de scooterzitting.

Hij pakte haar vast bij de zijkant van haar dikke billen, en begon eerst te snel, daarna wat langzamer, en daarna weer sneller te pompen. Enkele regendruppels begonnen op het golfplaat te spatten en veranderden al snel tot een echte regenbui, haast simultaan met het versnellen van de ademhaling van Joost en Yvonne. Joost voelde een orgasme opkomen, maar niet zoals een gewoon orgasme dat hij voelde als hij zichzelf aftrok. Door de samentrekkingen die plaatsvonden in Yvonnes achterwerk voelde hij zich gekmakend geil worden en wilde gewoon door haar heen neuken. Agressief begon hij harder te pompen en duwde de toppen van zijn vingers in haar billen. Yvonne, niet geheel onberoerd door dit gebrek aan medeleven, begon iets te voelen wat ze nog nooit had meegemaakt. Ze voelde krampen door haar buik trekken en begon alleen maar harder te kreunen, veiligheid voelende in het lawaai van de regenbui.

Joost voelde zijn zaad opborrelen in zijn lichaam en gromde hard terwijl hij Yvonne volspoot met zijn jonge pubersperma.
Hij trok zijn pik terug, veegde hem af aan haar bil. Yvonne, enigszins onbevredigd door gebrek aan een bijna bereikt hoogtepunt keek Joost smekend aan, maar ondernam niets door de af te lezen desinteresse en trok haar slipje omhoog, trillend op haar benen.

Hij knoopte zijn broek weer dicht, keek haar aan en zei: “Tot zondag.”


Reedsch...60 toevoegingen...

Tja........lijfloggen bij de buren schijnt te herfsten deze zomer!!

bromde Apollo om 11:13 PM (op 27-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Bicat Laffe meeloper hier is hij weer

DIT IS RANZIGE REET van RETECOOL

Hubert Roth (schuilnaam: U.mberto Rosso) Rijksstraatweglaan 1; 3000 AA; Rotterdam
Email: hubert@extragratis.com
Email: hubert@SPAMSUX.projecta.net

pappa Curts bedrijfje:
http://www.therealcockpit.com/management.html#3

Zoek met Google in discussiegroepen op zijn mailadres.

Wat een verwend nest blijkt Reet dan toch........

bromde Ranzige Reet om 12:13 AM (op 28-06-2003)


Ik vond dat vervolgverhaal hier boven, over die ranzige reet, wel aardig. Beetje eentonig, maar dat heeft ook wel weer wat. Maar waar het me eigenlijk om ging: waar komt precies dat langere verhaal, dat vroege stuk van Maarten 't Hart, vandaan? Volgens mij herken ik dat fietsenhok...

bromde Marnix om 12:49 AM (op 28-06-2003)


ik begrijp dat u hier slechts "een punt wilt maken" en het verhaal zelf van onderschikt belang is.

heeft u uw talenten al eens aangeboden aan het schrijvers-team van welke nederlandse comedy dan ook? maar eerst nog even iets veranderen in de 4e alinea. want als "joost iets voelde gebeuren in zijn broer" - kunt u misschien beter solliciteren bij GTST of iets dergelijks..

;)

bromde henk om 06:48 AM (op 28-06-2003)


Kut. Ik heb het nog nagelezen. Maar je hebt gelijk. Word is een kutprogramma. Bicat?

bromde Sabine om 09:28 AM (op 28-06-2003)


"Joost voelde iets gebeuren in zijn broer, als hij keek naar het meisje"

Dat heb ik nou ook wel eens, dat als ik naar mijn vrouwtje kijk, ik iets voel gebeuren in mijn broer. Toevallig zeg.

bromde Zeke om 11:25 AM (op 28-06-2003)


Prachtig beschreven dit verhaal! Het doet me een beetje denken aan een boek van dhr Appie Baantjer . Lekker gedetailleerd omschreven. Prachtig!

bromde AbartH om 01:22 PM (op 28-06-2003)


Potverdorie Sabine, hier zal Joost wel van onder de indruk zijn. Ik zou mij in ieder geval nooit meer op het internet durven vertonen als iemand zoiets vuigs over mij zou durven schrijven.

U bewijst in ieder geval nogmaals niet over: originaliteit, gevoel voor humor, stijl of iets wat daar op lijkt te beschikken.

bromde Slyyy om 01:47 PM (op 28-06-2003)


Slyy volgens mij moet je niet meer bicat.net bezoeken.....moven!!

bromde AbartH om 03:35 PM (op 28-06-2003)


AbartH, ik kom hier om de meestal originele, stijlvolle en humoristische schrijvsels van de heren Bicat en Kiers te lezen. En met plezier.

Ik kom hier niet om smakeloze imitaties van een talentloos meisje met geldingsdrang opgedrongen te krijgen.

bromde Slyyy om 04:13 PM (op 28-06-2003)


Akkoord! ;c)

bromde AbartH om 07:06 PM (op 28-06-2003)


Hier word ik nou zo moe van. Richt lekker een anti-Sabine clubje op ofzo.

Over originaliteit beschik je zelf ook niet, qua Sabine bashing (de trend van 1985-1998), maar dat hoefde ik je ook niet te vertellen.

Lees het dan lekker niet.

bromde Sabine om 09:30 PM (op 28-06-2003)


Slapen, dat werkt het beste tegen moeheid. De rest is verspilde moeite.

Maar, hé, het is internet, weet je wel! Iedereen komt binnen, maar niet iedereen houdt even netjes stil bij de deurmat. Ik vind het eigenlijk wel interessant, al die pogingen tot dingen teweeg brengen.

Morgen weet ik het niet meer.

bromde Marnix om 01:09 AM (op 29-06-2003)


tssskkk... beetje vriendelijk blijven he, marnie.
Ik vond het een vermakelijk stukje tekst. nix mis mee toch.

bromde Horse om 02:18 AM (op 29-06-2003)


Ik had het over Slyyyyy en z'n gemekker.

bromde Marnix om 02:46 PM (op 29-06-2003)


ik had het ook tegen hem. niet goed gelezen. no sweat. BO!

bromde horse om 02:50 PM (op 29-06-2003)


Wie is Marnie?

bromde Marnix om 03:46 PM (op 29-06-2003)


Ik dacht dat alleen mannen vuige wezens waren. Nu ben ik helemaal het spoor kwijt. Kutzooi.

bromde bronja om 09:22 PM (op 29-06-2003)


Maar je weet toch dat ik een klein hartje heb; bronnepon?

bromde bicat om 09:33 PM (op 29-06-2003)


Buiten dat Sabine niets te melden heeft, als zoveel mensen op internet, moet zo ook elke keer als je er wat van zegt heerlijk huilen en brullen. Dat dan weer wel.

bromde Slyyy om 12:33 AM (op 30-06-2003)


Zeg Slyyyy, je mensenkennis is overweldigend. Je spot is puntig en puur. Je kritiek is fris en aanvaardbaar. En je bedoelingen zijn natuurlijk eersteklas oprecht.

Maar waarom krijg ik dan tóch de neiging om je aan je anonieme ballen door de brandnetels te trekken?

bromde Marnix om 12:55 AM (op 30-06-2003)


Weet ik niet, zeg het eens?

bromde Slyyy om 01:04 AM (op 30-06-2003)


Omdat je een klagende eikel bent, denk ik. Ga hout hakken.

bromde Marnix om 02:09 AM (op 30-06-2003)


Bicat had ook nee kunnen zeggen tegen het plaatsen van dit stukje. Dat heeft hij niet gedaan, en niet alleen omdat ik zo goed kan pijpen.

Waarom jij nou weer zo persoonlijk moet worden is mij totaal vreemd. Dientengevolge heb ik het recht om mijzelf te verdedigen.

bromde Sabine om 08:17 AM (op 30-06-2003)


Ah, een verhaal over kontneuken. Ik zal eens kijken wat ik nog in mijn oude doos heb zitten.

bromde Kiers om 10:01 AM (op 30-06-2003)


Nee, miep, jij hebt alleen het recht jezelf en bicat te bevredigen. Rot op met je verdedigen. pffff.

enne, mikkie, ja, dat weet ik lieverd. Dat weet ik. Daarom ben je ook zo'n lieverdje.

bromde bronja om 12:20 PM (op 30-06-2003)


@Marnix,

Oh, denk jij dat? Ik denk dat je dat wilt om je latent dominant homoseksuele kant te verkennen. Maar dat is slechts een voortvloeisel van mijn overweldigende mensenkennis.

bromde Slyyy om 04:45 PM (op 30-06-2003)


Is dat hout nou al gehakt?

bromde Marnix om 04:58 PM (op 30-06-2003)


Is bicat al bevredigd?

bromde bronja om 05:36 PM (op 30-06-2003)


Nou, hij begon net tegen me te raaskallen over Nivea...

bromde Marnix om 07:07 PM (op 30-06-2003)


Enne..waar gehakt wordt, vallen spaanders. Toch, Marnix?

bromde bronja om 11:31 AM (op 01-07-2003)


Oost-west, Bronja.

bromde Marnix om 11:52 AM (op 01-07-2003)


Persoonlijk prefereer ik noord, Marnix.

bromde bronja om 12:34 PM (op 01-07-2003)


Maar da's persoonlijk (hoe hoog ben jij eigenlijk, qua wind?).

bromde Marnix om 12:35 PM (op 01-07-2003)


Da's idd persoonlijk...

Nu, zeg maar de stam, ergens midden-wind, maar de roots liggen een stuk hoger. zeg maar hoogeland, daar waar je bijna de waddenzee kunt ruiken.

(Hoe hoog ben jíj qua wind?)

bromde bronja om 12:59 PM (op 01-07-2003)


Laag. Maar nét hoog genoeg.

bromde Marnix om 01:02 PM (op 01-07-2003)


Je valt dus nog nét niet in de Vlaamse fritten en/of de Bratwursten und Bier, zeg maar?

bromde bronja om 01:03 PM (op 01-07-2003)


...maar wel laag genoeg om carnaval te vieren?!...

bromde bronja om 01:04 PM (op 01-07-2003)


Ah. Miscommunicatie. Altijd leuk. Even in de rebound, derhalve:

Zo'n beetje in het midden. En dan een heel stuk naar links. Wietlucht in plaats van smog, zeg maar.

Carnevál kan mij volledig gestolen worden, overigens.

bromde Marnix om 01:09 PM (op 01-07-2003)


aha, stinkende grachten en lame junks? Enge pvda-wethoudertjes? Ja?

Hier niks van dat alles. Het is hier best saai. Maar da's dan ook weer heel persoonlijk...

Enne: carnaval is voor zweetsokken.

bromde bronja om 01:15 PM (op 01-07-2003)


Kotsende britten en draaiorgels. Die sfeer. Is saai niet een uitstekende reden om het eens elders te proberen? Of is dit een fijn soort saai?

bromde Marnix om 01:48 PM (op 01-07-2003)


dit is eerder een ik-knipperde-met-mijn-ogen-en-vond-mezelf-in-deze-stad-soort van saai.

Idd: uitstekende reden om te nokken. Bedankt, Marnix: hier heb ik nou wat aan!

bromde bronja om 03:27 PM (op 01-07-2003)


Jaja, no prob. Je vóelt dat soort dingen of je voelt ze niet. Is gewoon mijn stukje bijdrage aan de wereld. Ik mág dat doen, zeg maar.

Waar ga je eigenlijk heen?

bromde Marnix om 11:44 PM (op 01-07-2003)


Tips?

bromde bronja om 10:07 PM (op 02-07-2003)


Amstelveen gaat het helemaal worden. Schijnt.

bromde Marnix om 01:31 PM (op 03-07-2003)


Wat is er met Amstelveen!

bromde bicat om 01:38 PM (op 03-07-2003)


Mij bekruipt steeds meer het spreekwoordelijke donkerbruine gevoel dat wij een soort geografische verbondenheid hebben...

bromde Marnix om 07:09 PM (op 03-07-2003)


ik neem aan dat je op heer bicat en uzelf doelt? Ik heb namelijk niks met zowel Amstelveen als Enschede...en dat hou ik liever zo.

Andere tips zijn overigens nog steeds welkom, hoor Marnie..

bromde bronja om 11:11 AM (op 04-07-2003)


Een correcte aanname.
Zeg, al eens gedacht aan Broek en Waterland? Een dorp als een ansichtkaart. En tóch lekker dicht bij alle spannende dingen. Enige nadeel: een hoge concentratie tweeverdieners.

(Wat is dat met dat 'marnie'? Doel je op die film van Hitchcock, of ken je mij beter dan ik jou?)

bromde Marnix om 12:45 PM (op 04-07-2003)


Ik kan op dit moment even écht niet tegen tweeverdieners. Dus BeW valt ook af. Dan nog maar lekker even in Spannond Amersfoort. Zeg maar.

(Enne, Marnie, wb dat laatste: geen van beiden. Als ik je beledigd heb, Marnie, forget about it. Het zit zo: mijn (bijna ex!-)baas heet mar..marn..ok, MARNIX -kan het bijna niet uit mijn bek krijgen) en aangezien ik de tyfuse vliegende tering aan de man heb, doe ik alles wat mogelijk is deze naam niet uit te spreken. Maar da's natuurlijk heel persoonlijk.)

bromde bronja om 06:04 PM (op 04-07-2003)


Dat hij marnix heet en een eersteklas kloothommel is. Zeg maar.

bromde bronja om 06:06 PM (op 04-07-2003)


De naam typen valt je ook zwaar? Da's dan een serieuze aanslag op het uh, Marnaaks heten.
Jij bent trouwens mijn eerste bronja, dus het is aan jou die naam een mooie, fonkelende invulling te geven. Of juist niet.

bromde Marnoox om 07:23 PM (op 04-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)