huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Chiquita-commercial"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het schizofrene alterego"]

06/25/2003: "Stoppen met roken en drinken"

Waerde,

ik heb je posts gelezen op de website van Ome Bicat en dat liegt er niet om. Ik lees dat je je volkomen laat gaan en gelijk heb je want jij bent ook niet zo'n domme weddenschap aangegaan als ik. Ik zal eerlijk met je zijn.

Je krijgt een kratje bier van me. Ik heb de weddenschap te stoppen met roken en drinken sinds 1 januari, verloren.

Mijn sober leven sinds de eerste dag dit jaar bestreek zoals je weet het gehele spectrum der lusten. Ik hoor je nog zeggen dat ik dat geen half jaar ging volhouden en per heden heb je inderdaad je kratje bier verdiend. Proficiat. Nog een paar dagen en het halve jaar was voorbij geweest, maar helaas.

Vrind Menno heeft zoals je weet zijn Cubaanse verovering geimporteerd naar Nederland voor enkele maanden. Of ik haar even wilde komen groeten. Kom ik daar bij Menno thuis, zitten daar ook twee vriendinnen van haar. Aangezien die Cubaanse mokkels van staatswege volkomen initiatiefloos zijn, had Menno ze een dagje Amsterdam beloofd.

En daar hoort een blowtje bij. De dames wilden echter dat ik daar ook aan meedeed en omdat ik een heel sterke persoonlijkheid heb, kon ik dat natuurlijk niet weigeren. Met als gevolg dat er weer nicotine in mijn systeem zat en ik een volle twee dagen als een schoorsteen aan de bak ging.

Nog geen twintig minuten nadat de THC voor het eerst mijn longen raakte, zat ik aan de rosewijn. De ene Cubaanse zat reeds op schoot, de ander speelde met haar lang zwart krullende haar tot op haar strakgerokte kontje. Je weet hoe goed ik tegen dit soort taferelen kan. Continue knipoogde ze naar mij alsof haar vriendin niet bestond. Ik sprak de barman aan om mijzelf te redden uit deze situatie: "Ober, mag ik een dubbele whisky tussendoor om alle emoties te baas te blijven?".

De wijn en de whisky, voor mij sinds tijden, deden ook hun werk. Ik werd daar nogal moe van en met twee wulpse Cubaansen links en rechts leek mij dit niet het juiste moment om in te kakken. Rond twaalven heb ik een snifje genomen en een klein maar opwekkend pilletje.

Vervolgens naar die tent van Menno en daar was het zo gezellig dat ik nog ettelijke snifjes genomen heb. Menno had het druk met zijn verovering en ik vormde de verovering van beide dames. Door mijn inmiddels verhoogde staat van geestelijke activiteit, kreeg ik vlot in de gaten dat de dames zich niet geneerden mij te moeten delen. Ik kreeg zelfs de indruk dat ze het wel opwindend vonden mij te mogen delen. Hetgeen geschiedde en wel in het park. We hebben het inmiddels over 05:00 in de ochtend.

Je leest het goed. Ik heb sex gehad in het park met twee Cubaansen. Na een pakje of twee sigaretten, twee flessen rose de man, een halve fles whisky, zeker een gram poeders en drie pillen en enkele bieren om de bende weg te spoelen. Overigens geheel zonder condoom, daar was ik te dronken voor.

Ik zit nu noodgedwongen aan de cafeine. Voor jou de lafste, maar voor mij de ergste. Van cafeine krijg ik namelijk een hoofdpijn die je je ergste vijand niet toewenst; meestal sessies van twee tot drie dagen van constant gebonk achter de ogen en in het achterhoofd, vergezeld van een compleet energieloos gevoel. Eigenlijk een soort depressie.

Affijn, dit was in feite allemaal op weg naar Schiphol waar ik ternauwernood mijn vliegtuig haalde. En je weet hoe het er hier aan toe gaat. Dat is helemaal met geen pen te beschrijven.

Ik ga je groeten,

Kiers

Reedsch...7 toevoegingen...Doe eens een gooi.

bromde Ernie om 04:50 PM (op 25-06-2003)


Om te beschrijven hoe het daar aan toe gaat, bedoel ik dan.

bromde Ernie om 04:51 PM (op 25-06-2003)


HAHAHAHAHA! (wederom onbedaarlijk lang lachen) Stel je voor dat je zoiets echt mee zou maken.

Nee, natuurlijk niet. Wat zit ik nou flauw te doen. Dit allemaal fictie.

HAHAHAHAHA!! (heel erg lang lachen)

Ik ga het trouwens maar eens over wat anders hebben. Altijd maar dat neuken.

bromde Kiers om 05:02 PM (op 25-06-2003)


...

bromde bronja om 05:25 PM (op 25-06-2003)


Je willen rooken stopt? Moet ook hem niet drinken meer, want als dronken remmen weg langer dan eerst en dan gaan roken weer ook.

bromde Lulloo om 06:10 PM (op 25-06-2003)


Reeds aan de Korsakoff ouwe jongen?

bromde Cactus om 07:22 PM (op 25-06-2003)


Niks mij Konsenkont. Mij hiero op PCtje zitten te geilen en hoe van staak. Want warom al gemekker nou zijn vandaag?

bromde Lulloo om 10:09 PM (op 25-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)