huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Ernesto"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Dit is ook Marnix"]

06/21/2003: "Grafsex."

'sssssssssst, straks hoort iemand ons'
Het iets te dikke meisje, 17 jaren, leunde achterover. En trok om zich heenkijkend haar spijkerbroek omlaag tot d'r enkels.
'ik vind het wel een beetje eng', zei ze. Meteen daarop begon ze te giechelen. Dronken natuurlijk. Want het was een minuut of 20 na middernacht en we stonden al te tanken vanaf een uur of half zes.

Ik, zo geil als 3 havenzangers, stond op knappen. Het zaad hoopte zich voor de ophaalbrug op, als een roedel ridders met weekendverlof.
Zelden daarvoor was mijn balzak zo tot aan de nok zo gevuld geweest als die avond. Logisch want ze kneep me de hele dag al schielijk in de broekbobbel; onder ontkennend oog van haar dronken moeder die maar geen genoeg leek te krijgen van de Grand Marnier.
Ik had het rijkeluisdochtertje al een aantal keren gesnopen; maar dit zou haar eerste buitenneuker worden. Haar keuze voor een partner met brede expertise op het gebied van de vleeselijke liefde had haar zeker niet tegengevallen; integendeel. Orgasme schreef ze voortaan met een Grote O.

Enfin; om een lang verhaal kort te maken. Ik was lazarus en ik neukte haar op een grafsteen nabij Café Stockmann, te Glanerbrug. Luttele centimeters boven het waarschijnlijk reeds jarenlange vergane lijk van een zekere 'Andreas Hollander'.
Mogelijk weet ze er niks meer van, de meid; ik heb het onthouden omdat het gewoon hartje winter was en ik het onomstootbare bewijs leverde dat zaad onder barre omstandigheden zoals 8 graden Celsius onder nul, ook met gemak in een gewillig tienerlichaam kan schieten, mits men zich concentreren blijft op de lange diepe slagen in plaats van de ijskristallen die rond haar schaamstreek glinsteren bij halve maanlicht.
De gevoelstemperatuur viel zelfs mee; het is eerder een kwestie van goed in- en uitademen dan een wollen snikkelwarmer.
Na het klaarkomen niet aan de grafsteen likken maar dat spreekt voor zich.

Reedsch...6 toevoegingen...

Meneer Bicat, ik sta op het punt de beste vriendin van mijn beste vriend en daarvan zijn beste vriend uit te nodigen voor een bef in het park en of zij daar uiteindelijk niets van gaat zeggen tegen mijn vriendin, is dat strafbaar?? denkt u??

bromde Kiers om 04:36 AM (op 21-06-2003)


..eeuh, Ome Bicat, kunt u bovenstaand stukske deleten? Ik heb dat in emotionele en dronken toestand genoteerd en strookt niet met mijn nobele bedoelingen mbt mijn vrouw. Alcohol is evil en ik ga nu op zoek naar straf. Desnoods zelfkastijding.

bromde Kiers om 10:03 AM (op 21-06-2003)


Overigens, ik lees nu uw proza pas bij enigszins helder zicht en ik moet zeggen, het is weer buitengewoon verkwikkend. Wat een heerlijke ervaring en wat mooi beschreven!

bromde Kiers om 10:08 AM (op 21-06-2003)


Kiers; als ik alles zou deleten wat IK in emotionele en dronken toestand....

bromde bicat om 12:22 PM (op 21-06-2003)


Dronken emotionele toestanden zijn voor peopgotten.

bromde Dreknek om 04:17 PM (op 21-06-2003)


Tering. Als mijn lul niet al strak tegen het bureau had gestaan was dat nú wel gebeurd! Erotique van de bovenste plank (waar je gelukkig wel net bij kan).

bromde Marnix om 04:42 PM (op 21-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)