huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Piemel."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Bikini te koop"]

06/19/2003: "Binnengekomen persbericht"

(Castricum - 19 juni 2003
van een onzer verslaggevers)


De politie van Castricum heeft na een tip van het Ministerie van Hysterie een inval gedaan in een kleine zomerwoning pal aan de Castricumse kust.

Het Ministerie van Hysterie kreeg na intensieve observatie van een webloggende Tukker jongeman het sterke vermoeden dat de vermiste Konerak Sinthasomphone zich in de buurt van Castricum zou kunnen bevinden. De geobserveerde website www.bicat.net had sinds een aantal dagen een Belgische gastschrijver op het culinaire forum waar gepocht werd over de bereiding van een Konerak.

Een intensieve zoektocht met speurhonden leidde aan de kust bij Castricum vrij vlot naar de tot keukenstudio omgebouwde zomerwoning van de voortvluchtige Belgische televisie kok Sjef Daamer.

De gewezen Belgische kookgek was bezig een webcam verbinding te installeren met de Bicat website om live een Aziatisch jongetje te nuttigen.

Sjef Daamer vertoonde reeds eerder kannibalistische trekjes maar deed de Castricumse politie ontzet reageren bij het zien van de schotelantenne op het dak van de zomerwoning. Hier was duidelijk sprake van een escalerende kannibalistische omgeving.

Onduidelijk is wat de rol van een zekere Ome Bicat in deze is geweest. In lokale Tukker kringen staat de man bekend als een goedaardige dronkelap die zich verre houdt van Aziatische jongemannen. Wellicht zal hem het ter beschikking stellen van zendtijd zonder de daarvoor benodigde vergunningen in huis te hebben ten laste worden gelegd.

Sjef Daamer is in voorlopige hechtenis genomen.

Gevraagd naar motieven voor zijn daad zei Sjef Daamer dat deze zuiver van culinaire aard zouden zijn geweest.

huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)