huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Moe."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Ksoesja"]

06/17/2003: "Geachte heer Bicat,"

Verdomd nog an toe!
U moet weten dat mijn wortelen in Belgie liggen. Dat had u reeds aan mijn naam Sjef gelezen maar daar bij u in het Noorden gaat alles toch nog een stuksken vlotter. Nu reeds wordt ik herkend en dat terwijl ik mij afgelopen maand pas heb gesetteld in het Castricumse. Lees ik daar op uwen website:

"Hmm.. Sjef Daamer... Jeffrey Dahmer? Fascinatie voor kleine koters?
Treffende gelijkenis, of heb ik te lang in de directory met seriemoordenaars op rotten.com rondgehangen? zeikte Der Spankmeister om 03:06 PM (op 16-06-2003)"


En dat is bijkans nog geen uur nadien ik mijn post heb gedumpt. Waar kan ik heen als homosexuele Belgische kannibaal? U leek mij een geschikt onderkomen.

Over dumpen gesproken.

Gisteren had ik den eersten te pakken. Zo een klein menneke komt daar voor mij spelen in het pas gegraven gat van een Moffenvriend. Ik vraag nog of dat hij een snoepje wil maar de vluggerd zegt dat hij die truc reeds kent. Maar hij wil wel met mij spelen.

Awel, niet lang daarna zit het jongske tot de nek in het zand, appel tot achter zijn huigje in de mond en een krant over het hoofd. Al fluks hoor ik geen geluid meer en heeft de verstikking zijn werk gedaan. Toch laat ik hem even gedumpt. Vannacht in het donker graaf ik hem op en in de tussentijd maar hopen dat de krant niet van zijn hoofdje waait.

Dan gaan we morgen eens aan de slag met hem en wat basiskooktechnieken.

Groetens,
Sjef


Reedsch...6 toevoegingen...

Maakt u zich geen zorgen om de vroegtijdige herkenning. U bent onder gelijkgezinden hier bij ome Bicat. Ik ben overigens een groot bewonderaar van uw werk. Misschien kunnen we eens recepten uitwisselen?

bromde der Spankmeister om 04:56 PM (op 17-06-2003)


Dat stemt mij gelukkig. Ik ben nu nog aan het slepen met wat ledematen maar morgen gaan wij fijn koken. Ik hoop dat het u zal smaken.

bromde Sjef Daamer om 05:51 PM (op 17-06-2003)


Neuken?

bromde Dreknek om 06:15 PM (op 17-06-2003)


Als je nog verlegen zit om wat kooktips: HIER DAN!!

bromde Arno om 07:37 PM (op 17-06-2003)


Wie is Tonie?

bromde bicat om 09:31 PM (op 17-06-2003)


geen idee.. vast iets met neuken!

bromde Arno om 09:48 PM (op 17-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)