huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Profielschets; een inbox-ervaring."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het bronstige molenpaard"]

06/16/2003: "Eroplanet's tevenpraat"

Op het ongebruikelijke tijdstip van zondagochtend heeft Ome Bicat mij een voorstel gedaan waar ik geen 'neen' tegen kan zeggen.

De altijd zo aimabele Ome Bicat belde mij zondagochtend op en ik kon zijn asem welhaast ruiken door de telefoon. Het was weer een zware drankovergoten nacht geweest zo te horen want de man lispelde dat het een lust was.

"Kiers, zieke vent van me, jij moet iets voor me doen. Ik heb een weekkaart voor je gekocht en ik wil dat je de hele week gaat zitten kijken naar die hoeren op http://www.eroplanet.com/streams/bitchtalk/

Het zijn geen nieuwe hoeren maar reeds eerder gepost op die website van me dus we kunnen ze met gemak ouwehoeren noemen. En dat is wat ze de hele dag doen: ouwehoeren. Er wordt daar zo slap geouwehoerd dat ik er niet tegen kan.
Je weet, ik zit liever met mijn kop in de lyrische proza. Dus ik dacht, als jij dit smerige varkentje even wil wassen voor me dan zou je je ouwe Oom Bicat een groot plezier doen".

Waarop Ome Bicat pardoes ophing en twee tellen later zag ik op mijn incoming email de code tot een hele hoop ranzigheid waar ik u aanstaande posts mee ga vergullen. Ik wordt door het comittee uitgenodigd mijn kritische blik te wenden op ene website en haar bewoonsters van recencies te voorzien.

Hoewel mijn verleden anders doet vermoeden doe ik dit met grote tegenzin. Ik voel mij een opgewonden necrofiel die in de restanten van onze eens zo glorievolle maatschappij een fijne sappige vruchtdragende tienerschoot ziet.

Mijn recensies zullen een opmaat zijn naar de volgende stap in het proces van maatschappellijk verval waar wij gedoemd zijn tot het geintrigeerd kijken naar etende, schijtende, copulerende en slapende mensen.

De cult movies van Andy Warhol maar dan echt en 24 uur per dag.

Na de productie van deze recensies verdwijn ik weer in mijn donker hol dat bruine stamkroeg heet. Daar sta ik altijd aan het einde van de bar met een sigaret op mijn lip, rode oogjes van de drank, stinkend naar lauwe zeik uit mijn natte onderbroek te lallen met mijn eveneens maatschappellijk onaangepaste vrienden. Tsja, wie is hier nu gek?

huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)