huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Vossius"] [Huiswaarts] [volgende bral: "de ommekeer"]

06/12/2003: "Ministerie van Hysterie in Den Haag"

Op het Ministerie van Hysterie in Den Haag zit een man van middelbare leeftijd beroepsmatig de hele dag te websurfen.

Als des ochtends de wekker gaat om 07:00 uur en zijn vrouw hem The Morning Ride geeft, met haar krulspelden nog in het haar, is de man van het Ministerie van Hysterie in gedachten al bij Ome Bicat.

Welk een vunzig taalgebruik zal hij rond de klok van enen nu weer aantreffen? En hem doen laten ejaculeren in het lunchbakje tegen de, door zijn vrouw met liefde geplaatste, tissues tegen vochtlekkende boterhammen met kaas en tomaat?

De man van het Ministerie van Hysterie schiet zijn vrouw routinematig vol en verdwijnt richting douchecel. Ook hier geeft de man er nog even een slinger aan want Ome Bicat is nu permanent aanwezig in zijn brein.

Zomer en winter, het maakt de man van het Ministerie van Hysterie niet uit, vertrekt hij rond de klok van acht herkenbaar met de zwarte bolhoed op het hoofd, de Wall Street Journal onder de linkerarm en de rode plastieken lunchbox en parapluie aan de rechterhand. Elke dag op dezelfde hoek van dezelfde straat houdt hij een taxi aan en zegt tegen de chauffeur "volg die wagen" en wijst hij een metallic zwarte Ford Scorpio aan.

In de zwarte Ford Scorpio zitten twee mannen met koptelefoons en veel antennes op het dak. De chauffeur van de wagen stuurt krachtig door de binnenstad van Den Haag. Op hoge snelheid nemen zij de kortste weg en dat gaat menig maal door eenrichtingsverkeer straten. De man op de passagiersplaats heeft continue contact met de Centrale Verkeers- en Meldkamer om op het juiste tijdstip het juiste kruispunt afgezet te krijgen zodat de taxi met de man van het Ministerie van Hysterie achter hen ongehinderd door de regeringshoofdstad kan razen.

Om klokslag 09:00 komt de man van het Ministerie van Hysterie aan in zijn atoomvrije bunker. In de taxi onderweg naar zijn werkplek heeft hij alle rapporten en computer uitdraaien van het Ministerie voor Extreme Veiligheid gelezen over "The Bicat Webpage Project". Hij huivert maar schuwt zijn taak niet.

In het belang van het vaderland drukt hij op de knop. Het is de knop van de stroomtoevoer naar zijn computer. Ook wel "The Button" genoemd in de spionage kringen waarin hij verkeert.

De man van het Ministerie van Hysterie typt de gevreesde code in.... www.bicat.net .... en gaat zitten wachten op wat komt. Hij hoort zijn hart in zijn keel bonzen. Het priemende licht van het beeldscherm verlicht onheilspellend zijn door de jaren geteisterde en gerimpelde hoofd. Dit heeft hij nog nooit meegemaakt in al zijn dienstjaren.

Wat het precies is kan hij nog niet rapporteren aan Hare Majesteit maar dat het landsbedreigend is, is duidelijk. Hij voelt het als een grote eer dat hij als eerste man op het Bicat Project is gezet.

Daarnaast komt het hem wel handig uit. Helemaal alleen de hele dag komt het geregeld voor dat hij zijn penis ontbloot en fors aan het rukken slaat en zijn rode lunchbakje helemaal volstort met gemasturbeerd zaad.

Wij van Bicat vragen ons af hoe de man van het Ministerie van Hysterie deze bewijslast elke dag weer ongezien weet weg te moffelen.Reedsch...15 toevoegingen...

god oh god.......als dat maar goed gaat ome Bicat...

bromde abarth om 06:07 PM (op 12-06-2003)


hehe tjah al die ministeries hebben niets beters te doen dan surfen , ik heb ze ook regelmatig over de virtuele vloer. En nog steeds weten ze niet wat we willen.

Mooi stukkie trouwens :)

bromde Frozen om 06:41 PM (op 12-06-2003)


Ik moest meteen denken aan deze van Reet: http://www.retecool.com/archief/00000593.html

bromde Rick om 08:21 PM (op 12-06-2003)


Ik sprak de man met de bolhoed aan en vroeg of ik dit verhaal op de server van Ome Bicat mocht plaatsen. Ik vroeg hem naar zijn naam en hij zei dat hij Rob van der Weijden heet. Hij vroeg trouwens ook om een handtekening van Ome Bicat. Niet op en notarieel stuk maar op het baseballpetje van zijn dochter.

bromde Kiers om 09:23 PM (op 12-06-2003)


De laatste tijd lijkt men sowieso op weblog jacht, kom dat minsterie van hysterie overal zo'n beetje tegen ..

bromde CiNNeR om 09:25 PM (op 12-06-2003)


Misschien kun je de bezoekers van het Ministerie via een artikel op je weblog uit nodigen om eens als gastschrijver deel te nemen! Kunnen we lachen...

bromde Baby Grandpa om 11:04 PM (op 12-06-2003)


Een goed plan!
(Bijdeze; bewijzen deponeren in mijn postvak)

bromde bicat om 11:35 PM (op 12-06-2003)


Leest u vooral ook morgen Bicat.net, want dan heeft ook u een alibi.

bromde owenmeany om 12:15 AM (op 13-06-2003)


Die heb ik ook in mijn statistieken gehad, serieus!

bromde Sabine om 12:01 PM (op 13-06-2003)


Same here, het is een mysterie.

bromde owenmeany om 01:13 PM (op 13-06-2003)


De kinderporno opsporingsdienst, tevens opzoek naar Thaise kindhoerlopers. Dusja, Kiers....

bromde Cartman om 03:09 PM (op 13-06-2003)


Jullie hebben zeker nog boetes openstaan, vandaar dat ze nu aan het kijken zijn of ze ergens beslag op kunnen leggen.

bromde Maarten™ om 09:00 PM (op 13-06-2003)


Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat ik juist vorige week al mijn boetes betaald heb. Ik noemde het "actie vakantiegeld"...

bromde Cartman om 05:32 PM (op 14-06-2003)


Ik heb sterke aanwijzingen naar de bron van het Ministerie van Hysterie.

bromde bicat om 11:08 AM (op 16-06-2003)


Ben zeer benieuwd Bicat... nieuwe kamervragen, IRT enquete ga maar door

bromde Joppie om 02:23 PM (op 16-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)