huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zachtgroen"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Normen en Waarden"]

06/07/2003: "Bukkake, een sociologische beschrijving."

Heden ten dage zouden alle fans van volwassen entertainment op de hoogte moeten zijn van een betrekkelijk onbelicht fenomeen in de porno industrie geheten "bukkake".

Ik zal hier niet ingaan op de historisch linguistische achtergronden van de term. Wel zal ik proberen een sociologische beschrijving te geven van het fenomeen.

Het moment supreme van het hooglijk erotiserende ritueel breekt aan als een onschuldige jongedame het hoofd in de nek gooit. Bij voorkeur is de jongedame uitgerust met lust veronderstellende tongpiercing en standaard tatoo boven het zadel. Bij voorkeur ook geschiedt het ritueel in een bomvolle disco verzekering gevend aan publieksoptimalisatie.

De jongedame in kwestie gooit haar hoofd achterover op de bar. De ogen dicht, de mond open en grootse vormen van door vermaak gerealiseerde opwinding suggererend. Daarna wacht zij geduldig af op wat gaat komen.

Mannen die buiten beeld hebben staan masturberen, schieten naar voren met de ontblote roede in de hand en ejaculeren over haar heen. Het ritueel kan oplopen tot grote groepen mannen.
Als de dame een bekende tegenkomt mag zij volgens de regels van het spel een korte fellatio geven maar nooit langer dan pakweg een minuut.

Intussen davert de muziek door. Pakkende titels als "Ik pak je in je skikut" en "Mijn Breezer is groter dan de jouwe" zijn populair. Opgewonden DJ's willen nog wel eens een duit in het zakje doen door een ondergekledderde Bukkake fan schoon te sproeien met alcoholische shooters met de zekerheid dat zij verdoofd door een hoog promillage geen nee zal zeggen tegen een boerengang-bang backstage. Dat is tenslotte waar het in dit aardse leven om draait.

Naar beweegredenen van participerenden is het vaak gissen maar het vinden van een geschikte voortplantings partner scoort hoog.
Ook is het aangetoond dat de vele eiwitten in sperma goed zijn voor de jonge, nog soepele huid.huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)