huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De strakke kont nader bekeken"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Kylie Minoque (komt er niet in voor; maar geil is het wel)"]

06/01/2003: "Bicat's weekhoroscoop: 1 juni t/m 7 juni"

Ram
Maandag drink je koffie. Dinsdag drink je koffie. Woensdag drink je koffie. Donderdag drink je koffie. Vrijdag drink je koffie. Zaterdag drink je koffie. Zondag drink je koffie.
Of wat anders. Kan ook.

Stier
Hmmm. Niet best Stier.
Achter de wolken schijnt de zon. Na regen komt zonneschijn. 1 zwaluw maakt nog geen zomer, en als de kat van huis is dansen de muizen. Mooie woorden, maar niet op u van toepassing. Ontlasten zal vrijdag minder pijn doen dan normaal. Onthoudt goed wat u donderdag eet.

Tweelingen
Gooi elke dag van de week iets dierbaars weg. Als je dat doet zal je zondag beloond worden. Doe je dat niet; gebeurt er ook niets. Niet? Nee, de sterren liegen niet.
Ojah, zaterdag eet je frieten. Met een kipschnitzeltje. Eet alles op. Ook die groene pluizige stippen op uw kip. U wordt er groot en sterk van, immers.

Kreeft.
Deze week besluit je om meer dan de helft van je lichaamsbeharing te 'deleten'. Je zal er succesvol mee zijn. Sterker, het hele terras zal je nagluren. Woensdag krijg je ruzie met een familie-lid. Gewoon terugrammen. Pas wel op voor het bloed dat vrijkomt. U maakt nogal deel uit van een familie die flink in het rondte neukt. Nooit opgevallen? Tsjah.

Leeuw
De maat is vol wanneer uw buren donderdag alweer de nieuwe single van Gradje Damen keihard door de straten van uw ghetto-wijk laten schallen. Uw wijze van verhaal halen met de Glock wordt door de fascisten in uniform niet gewaardeerd. Ze slaan u in de boeien. Dit windt u op; maar de situatie licht nu duidelijk anders. U moet brommen.
Ga niet langs start, u ontvangt geen 20.000 euro.

Maagd
Op de kanaalwerping van Jamai treft u Willeke van Ammelrooy. Ze groet u hartelijk; maar als ze haar zonnebril afzet ziet ze dat u niet de Neger bent waar ze u voor hield. Ze houdt dan ook spontaan op met uit haar broekspijpen te soppen. Donderdag en Vrijdag zult u dodelijk verongelukken.
Zaterdag staat er niets over u in de sterren. Raarrrrr!

Weegschaal
Oei, Je partner is ontrouw, beste Weegschaal. Wat?! Heb je geen partner? Dan is je toekomstige partner ontrouw. Nu al! Schop de eerste die dus daarvoor in aanmerking komt op het eerste afspraakje (over 48 maanden) het licht uit de ogen. Heeft u al een partner? (waarom leest u dit dan?) Schop hem/haar dan tot een bloederige emulsie.
Voorkomen is immers beter dan genezen.

Schorpioen
Ook deze week zal je vergeefs wachten op de Nieuwe Demis Roussos. Een bolus die je achterlaat in je toiletpot doet je denken aan je ex. Spontaan als je bent zal je er nog een laagje braaksel overheen draperen. Denken we aan het einde van de week nog wel aan de vitamientjes? Op zondag wordt u door de dominee naar voren geroepen. Hij zal iets jammeren over wansmaak en onbegrepen satire.

Boogschutter
Een dezer dagen vindt er op uw toilet een Maria-verschijning plaats. Zij verschijnt ten tonele na hevig roeren in uw linkerneusschacht. U, ongeinteresseerd, zal haar aan de rol pleepapier smeren. Woensdag en vrijdag zijn dagen waarop u met angst en beven naar de hemel moet kijken. Zaterdag koopt u eindelijk die paraplu.

Steenbok
Deze week zit je in een discotheek; en je voelt je daar zo alleen. Het is er warm en druk, je zit naast een lege kruk, en je verlangt zo naar mij daar aan je zij. Ik sta op en zeg: "Hou een plaatsje vrij. Ik moet even weg maar ben zo terug" Maar die kruk blijft leeg, tot jij in de gaten krijgt, dat ik wegging zonder jou. Je bent weer alleen!!
Zondag is dé dag om te gaan naakt-dammen.

Waterman
Deze week komen u en uw partner gelijktijdig klaar. U in bed; uw partner op het werk. Het broodje aap dat u woensdag eet valt u slecht op de maag. Vlug uitbraken of, ouderwetser, uitschijten, luidt het devies. Knutsel ook eens met klei en verf. Tegenwoordig noemt elke afgekeurde winterschilder zich kunstenaar, dus wie weet. Op vrijdag maakt u een stilleven genaamd 'Ontmaagding'.

Vis
De hele week maak je spannende zaken mee op je werk. Of bij de sociale dienst! Alleen vrijdag valt een beetje uit de toon.
Vrijdag? Jawel, vrijdag. Wat is er vrijdag dan? Vrijdag wordt je anaal misbruikt door "Coen". Pas dus op voor entiteiten met de naam "Coen". Ken je geen "Coen" ? Ga dan af op de knoflookgeur. Of de lucht van gestolen fietsen. Het kan best zijn dat iemand zich anders voordoet namelijk.


Reedsch...13 toevoegingen...

Als echte Tweeling laat ik graag de schnitzel staan (ook met groene pluizige, ondefinieerbare stippen erop.

bromde Roelof om 03:07 AM (op 01-06-2003)


En uw broer?

bromde bicat om 03:08 AM (op 01-06-2003)


Is het slim om deze week krasloten te kopen, orakel?

bromde Arno om 05:46 AM (op 01-06-2003)


Alleen 1-cellige negers kopen krasloten! Maarja, neger is weer geen sterrenbeeld...

bromde otto om 10:27 AM (op 01-06-2003)


Het orakel zal u niet aanmoedigen om uw geld te verkwanselen.

Zelf speel ik met grote regelmaat het 0-spel.

bromde bicat om 11:59 AM (op 01-06-2003)


Ik ben een Weegschaal maar wil graag ruilen met Waterman. Kan dat?

Deze week komen u en uw partner gelijktijdig klaar. U op uw werk met die te gekke geile secretaresse keihard neukend op de plee, uw partner in bed.

bromde Kiers om 12:47 PM (op 01-06-2003)


Haar vingers in spreid-stand.

bromde bicat om 01:03 PM (op 01-06-2003)


Hoe kan ik nou elke dag iets dierbaars wegmieteren als ik dat allang gedaan heb?!? Raar hoor...

bromde Tweeling Ralph om 06:05 PM (op 01-06-2003)


Het klopt weer! Ik drink inderdaad iedere dag een kop koffie! Goed zeg.

bromde Zeke om 06:48 PM (op 01-06-2003)


Dit is echt het grappigste stukje van deze juni maand. Volgende week nog een horoscoop? Awwwww please?

bromde Bewegende Steenbok om 07:12 PM (op 01-06-2003)


Deze weegschaal is even de buurvrouw in elkaar aan het rossen.

bromde Rick om 09:35 PM (op 01-06-2003)


Heeft ze dat kopje suiker nu nog niet teruggegeven?!
Tssssssssssk.

bromde bicat om 12:07 AM (op 02-06-2003)


opstaan en doodgaan, in een tshirt van haar?

ehm, maar ik ga dus twee keer dood en ik kom willeke van a tegen... weet even niet wat erger is ;-) iig is er koffie met cake deze week...

bromde mokkende maagd om 12:33 AM (op 02-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)