huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "breng hier die fles"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Pompiedom"]

05/29/2003: "Elke week een goede daad"

Oma Kiers
Je zult mij niet horen zeggen dat mijn oma de liefste oma van de wereld is. Mijn oma is 98 jaren oud, maar je zult mij wel horen zeggen dat mijn oma de geilste oma van de wereld is. Gelukkig heeft mijn oma niet lang meer te gaan.

Vroeger waren wij met z'n vijven thuis. Moeder, vader, mijn twee broers en ik. Opa was al een hele tijd dood en mijn vader en twee broers hadden oma nog met gebit gekend. Ik was de enige die oma zonder gebit kende.

Mijn vader repareerde autosnelwegen en is overleden bij een arbeidsongeluk tijdens wegwerkzaamheden. Hij raakte onder een wals en was zo plat als een dubbeltje. De pathaloog anotoom zei na zijn diagnose dat pletwalsen hier juist voor dienden maar dat heeft moeder niet geholpen.

Toen vader dood ging was het de beurt aan mijn oudste broer om elke zondag oma te bezoeken in het bejaardenhuis. Moeder kon oma niet luchten of zien en vise versa was dat ook het geval.

Mijn oudste broer heeft de bezoeken aan oma niet lang volgehouden en emigreerde naar Coober Pedy waar hij naar opaal zoekt.

Mijn tweede broer had suicidale neigingen en was meer dan wie ook bezig met de dood. Zijn wekelijkse bezoek aan het bejaardenhuis en haar zurige inwoners deden hem vanaf het begin al weinig goed. Het is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te stellen dat hij in het bejaardenhuis ongezien een greep in een van de medicijnkastjes heeft gedaan.

Na de dood van mijn tweede broer kwam ik aan de beurt om oma te verblijden en zodoende ben ik vandaag ook weer aanwezig in haar keukentje om haar te helpen met de afwas.

"Gezellig jongen, dat je er weer bent", zegt oma en ik mompel een nauwelijks te verstaan "Ja oma, het is gezellig...".

Zwijgend doen wij verder de afwas totdat oma naar het toilet moet. Ik help de Rollator te keren en zij verdwijnt door de brede toiletdeur. Ik keer terug naar het aanrecht en haal mijn sjaak te voorschijn. Met het scrotum eveneens uit de broek laat ik mijn handwarme zeik door het witte schuim tussen de nog af te wassen borden lopen. Dit zieke machtsmisbruik houdt mij nog enigszins op de been.

"Teringwijf, met je eeuwige gezeik en je kletsverhalen", denk ik en laat de boel naar buiten hangen als ik klaar ben. Ik draai mijzelf een kwartslag en sta met de genitalien ontbloot richting toiletdeur. Ik staar naar het plafond met achteroverhangend hoofd.

"Het kan me niks schelen ook".

Weldra hoor ik de wc doorspoelen en oma komt teruggerold met haar looprek.

"fo jongen, fijn dat je al klaar ftaat. Ik heb er reufe feel fin in fandaag", lispelt ze zonder kunstgebit dat nu zeker weten in het glaasje met water op het toilet staat.

Ze neemt mijn sjaak in de mond en zuigt er eens flink op.

"Findf opa dood if, if mijn behoefte aan warm fleef er alleen maar groter op geworden".

Ik kijk naar het plafond en zie mijn vader en twee broers voorbijflitsen. Ik heb oma gelukkig alleen met kunstgebit gekend.

Reedsch...Ziezo. En reactie.

Ik werk dus in een bejaardentehuis. Kom er net vandaan en ik zweer het je, allemaal geile donders daar man. Zal ze van het weekend eens polsen...

bromde Zeke om 03:29 PM (op 29-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)