huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Arend"] [Huiswaarts] [volgende bral: "de luizige Baard"]

05/12/2003: "Ode aan Sylvia"

(Kiers en bicat op stap; verslag van Kiers)


Dronken als zij was, zij had wel in de gaten dat ze geil was. Zij zag hen lopen, twee geile apen op zoek naar vlees. Gewillig, jong, geil, meegaand, anaal , vaginaal, zachtroze vlees. Als het maar in de buurt van kut kwam.

Niet geheel nuchter is een understatement. Niet geheel nuchter is een vloek die wij zouden laten rusten op de deplorabele staat waarin de manschappen verkeerden.

De een kende haar Achilles-hiel, de ander deed het. De een zei tegen de ander "vertel haar over Yellowman", de ander sprak haar aan, "zeg,...Yellowman,.. ik hoor dat je Yellowman goed vindt..."

Een natte tongzoen in een bomvolle disco was zijn deel, rode bloedlichamen spoten alle kanten uit. Bij de een en bij de ander. Yellowman was 'the magic word', het zette haar in vuur en vlam. Ooit puber geweest en stoned gevingerd bij een concert maakte haar tot kneedbare extase. Wij tegen de dertig, zij net geen puber meer.

'Kom snel, geen tijd te verliezen, Yellowman gaat spelen bij ons thuis".

Gegrepen, door ons in haar kraag was zij snel een gewillig offer. Getongzoend achterin de taxi, een hand achter haar truitje. Een andere in haar gespijkerbroekte kruis. Hoe dik de denim ook, kletsnat was haar kut. En als we dat niet voelden dan maakte zij bewegingen wel. Vier handen over haar lichaam en de taxi raasde voort.

Bij het einde van de rit tikt de meter op betalen, staan wij in een vreemde straat en zij weet niet waar we zijn.

"Ik ben eerstejaars, eigenlijk nog maar twee weken, ik woon op 156 maar dat weet ik niet zeker". De punten van herkenning komen gelukkig snel. Een meter of tweehonderd en dan zijn we er wel.

Kleine kamer, grote tafel, dikke joint en de cd op 10, Yellowman tevoorschijn getoverd en haar tepels keihard door een nat bh. Geil als de neten tongzoent ze ons allebei. De een zijn rits losknopend, de ander inhaleert zijn longen vol, met THC, de verboden vrucht.

De een doet een dansje met haar, de ander zweeft weg bij kaarslicht. De een begint te tollen en moet zitten. De ander neemt het over en zij? Zij neemt een hijs en zuigt haar jonge longetjes vol.

Tijd eist zijn tol en het luchtbed vraagt om vracht. De een naast haar in bed, de ander op de grond op wacht. "Pak haar nou, ze is stoned en teringgeil".

Ja, maar kan je dat wel maken, ze heeft nog geen rijbewijs?!

"Pak haar bij haar tieten, dan lik ik haar doos", en tegen zoveel lust tegelijk is juist zij niet opgewassen.

Benen omhoog, diepe kut helemaal open, twee vingers erin, spreiden die lippen en likken op haar clitorus, alles met liefde voor het vak, penis in haar mond, twee handen om haar borsten, een hand achter haar hoofd, vermanend stuwend. Wijs mij een vrouw die hier weerstand biedt.

Van beffen komt neuken en diep ging mijn lul, van pijpen kwam schieten, diep ging zijn lul. De een aan haar borsten, de ander kontneukend in haar reet. Op haar zij, ik zag haar gaan. Opgetrokken kin en snakkend naar lucht, de geile slet ze wilde alleen maar meer.

Makker, wat gaan we doen? Dit is een ultieme kans, ze is geil, dat krijg je niet weer. Naar de keuken voor iets glijbaars. De olijfolie is op en boter te hard, kiezen wij voor margarine uit een kuip.

De een onderop, zij ertussen op haar rug, de ander met dikke snikkel en de hand vol met margarine. Haar billen, haar kont, haar bilnaad, vaginale delen, allemaal onder de margarine. Ik neuk haar in haar kont, botergeil.

Nog een afscheidspis met halfslappe Sjaak in de studentenkeuken over 15 pizzaborden. Lauwgele zeik maakt de aangekoekte resten wat weker. Dankbaar voor in de ochtend, het was mij een genoegen.

De een valt in slaap op het luchtmatras, de ander neukt haar rauwe jonge kutje tot moes. Langdurig schuren uren later vraagt zij om genade. Ik kan niet komen, nog even schatje, tot ik je kutje volspuit met mijn zaad. Ik moet in jou klaarkomen, kost wat kost, God wil dat ik zijn water over jouw akker laat lopen.

Zij heeft pijn en ze is jong, het is mijn ultieme lust, als ik in haar jong vertrokken koppie mijn leven 10x keer terugzie.

Reedsch...11 toevoegingen...

Wat doe je nou man, hier kunnen ze bij Fok! helemáál niet tegen. En ook niet om lachen trouwens. Geen enkele binding mee, dan krijg je dat. Apathisch naar de regels staren, niet-begrijpende blik opzij, maar daar zit er óók al zo eentje zo te kijken. Dat schiet niet op.

Toch maar goed dat hier niet alleen fokjes komen. Fraai geschreven bicat, u stemt mij vrolijk.

bromde Neon om 12:41 PM (op 12-05-2003)


Uw lofuiting zal ik doorsturen richting Dhr. Kiers, Neon.

Hij schreef; ik boodschapperde.

bromde bicat om 01:07 PM (op 12-05-2003)


Ik denk dat we de mooie verhalen van Kiers moeten bundelen en uit moeten geven zodat ook het nageslacht van dit mooi weergegeven tijdsbeeld kan genieten.
Overigens durf ik met dit hoge literaire niveau zelf geen bijdrages meer te leveren aan dit log.

bromde tante Joke om 01:23 PM (op 12-05-2003)


Ja leuk, wanneer komt mijn vriendin nou weer thuis Kiers?

bromde Dreknek om 02:11 PM (op 12-05-2003)


En toen ging de wekker af...

bromde Rick om 02:16 PM (op 12-05-2003)


Ik ben blij dat ik zo niet ben!
Dus..

bromde Arno om 06:55 PM (op 12-05-2003)


Hoe neuk ik precies een rauw jong kutje tot moes mijnheer Bicat? (puur uit interesse overigens)

bromde Zeke @ Drijfzand.com om 09:38 PM (op 12-05-2003)


Eh... stampen en hei-en; lijkt me.

bromde bicat om 10:47 PM (op 12-05-2003)


Ach ja, heien natuurlijk, hoe kan ik het vergeten.

bromde Zeke @ Drijfzand.com om 11:03 PM (op 12-05-2003)


En daar komt de aap uit de mouw: het sletje is duits! Dus ik mis nog wel wat vernederende woorden en handelingen ja!

bromde King om 11:27 AM (op 13-05-2003)


En die gozert in de afgrond staat pillen te dealen terwijl die griet d'r neus staat te poederen. Fok op excursie?

bromde ElectricCat om 12:42 AM (op 14-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)