huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "soppen & kneden"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het geheim."]

05/08/2003: "Chazia Mourali"

Ze zigzagt tussen dom en stupide en geniet van dat imago. Chazia Mourali, eigenlijk heet ze Kaatje Ben Ali, presentatrice van De Domste Schakel is voor één gat te vangen. "Ik houd alleen maar van inhoud. Komt omdat ikzelf zo dom ben. Ik geil op inhoud. Ik ben inhoudelijk zo dom, dat kan gewoon niet meer."

tekst: Kiers
foto: Kont Neuk Studio's


Een beetje een domme. Om maar met de deur in haar huis naar binnen te vallen: dat is het imago van Chazia Mourali. De RTL-presentatrice staat bekend om haar ultiem stupide bewoordingen. Een interview met de roodharige berberdochter schept gelijk tegenzin. Maar ja, we moeten wel. Bicat betaalt niet voor niets.

Een grauwe ochtend in Amsterdam, het muffe Hotel Stationzicht. Een eerste inspectie van de hotellounge levert niets op. Dan piept onderaan het einde van de trieste bar een pluk rood haar tevoorschijn; Chazia Mourali.

Chazia: "Ja, ik dacht jullie zijn waarschijnlijk toch een kwartiertje te laat en ik zag Joop zitten, ouwe klant van me, zuig ik die ouwe effe lekker voor een geeltje. Heee Joop, de mazzel he. Ouwe geile gek van me".

Chazia gaat rechtop staan, trekt haar zwarte latex rokje recht en veegt Joops klodder vette zaad uit haar mondhoek. Nieuwe goedkope lippenstift erop en je ziet niks meer. "Snel verdiend zeg ik altijd maar. Wat ken ik voor jullie betekenen? Blow joppie? Effe kutneuken of deepeetje in m'n kont? Zeg het maar."

Kiers: Vindt je het erg als we je gewoon bij je meisjesnaam Kaatje Ben Ali noemen? Ik vind dat Chazia Mourali-gedoe zo aanstellerig. Lijkt wel je artiestennaam. We noemen je gewoon Kaatje Ben Ali. Kan mij het ook verrekken wat jij er van vindt. Ik sta ten slotte toch niet bekend om mijn fijnzinnigheid of zachte bewoordingen. Maar effe over waarom ik hier ben. Meneer Bicat heb jou gebeld voor dat interview. Ken je je dat herinneren? Gaat over je nieuwste tv programma "Kut op je Zak".

Waarop Kaatje verdwaasd in de camera kijkt: "Ja verrek joh, was jij dat? Gaat zitten, lullen we verder. Jenevertje dan maar?"

Van haar so called image is binnen enkele minuten weinig meer over. Geen geile blik, maar gewoon een domme glimlach.

Kaatje Ben Ali (47) is in een paar woorden te vangen. We zeiden het al. Ze heeft het imago geil te zijn maar ze is zo dom dat ze wel eens vergeet geil te zijn. Thuis is ze geiler dan op de buis maar tijdens haar tv sessies kan ze knap dom uit de hoek komen.

Wat is het nou echt bij Kaatje? Ze weet het van geiligheid niet meer. Of ze is zo geil dat ze er dom van wordt. Het zit waarschijnlijk tussen dom en geil maar wanneer ze nou precies wat moet doen weet ze niet maar dat maakt ook niet zoveel uit want geil en dom wordt allebei gewaardeerd in het Hilversumse. De bakermat van haar succes, het kontneukmatras van haar roem. Hoe ze het allemaal gedaan heeft weet ze zelf niet eens meer. Wij helpen haar.

Al jaren maakt ze televisie, onder andere voor de IKON, NCRV en de Amsterdamse zender AT5. De Domste Schakel werd haar doorbraak. Niet zo lang geleden begon ze bij RTL 4 aan het nieuwe consumentenprogramma "Kut op mijn Zak".

VAN DIE DINGEN

"Ik houd alleen maar van inhoud. Vandaag draag ik een lekkere jeans en deze schoenen. Gisteren heb ik de hele dag op naaldhakken gelopen. Schitterend gewoon zoveel inhoud."

Kaatje Ben Ali geeft het zelf al aan: ze is voor één gat te vangen. Vroeger tippelde ze in spijkerbroek met gaten op de Amsterdamse Wallen, ze hield van het Amsterdamse nachtleven maar nu geniet ze van haar hectische televisiebestaan. Gelijk een uitgeteerde heroine hoer weet ze altijd wel ergens haar adrenaline vandaan te halen.

Maar net zo lief trekt ze zich terug in haar vervallen boerderij op het platteland van de Belgische Voerstreek waar ze eigenlijk vandaan komt. De gesloten kolenmijnen, kinderverkrachter Dutroux, chaggerende autohandelaars, doffe kroegen, grauwe Belgische industriele voorsteden, dikke lelijke Belgische eenouder gezinnen, zware Gitanes, olieresten onder afgekloven nagels. Het is allemaal gesneden koek voor Kaatje Ben Ali.

Weg van de spotlights van het Hilversumse bordeel. Van het ene uiterste naar het andere. Hoe blijft ze in evenwicht?

"Het houdt me in balans om naast een leven in het Hilversumse ook een leven te hebben waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn. Ik weet dat ik bij mijn vrienden in België met een spijkerjurkie en tijgerprint kan aankomen. Maar ook in een joggingpak na een nacht goed afgerost te zijn en met wallen onder mijn ogen ben ik er even welkom."

Veelzijdigheid is haar met de paplepel ingegoten. Ben Ali's moeder is Nederlands, haar vader Tunesisch.

"Vandaar dat ik dus die 'Rooie Berberslet' werd genoemd. Wist de hele buurt toen al. Tsjeezus man, ik heb wat moet slikken die jaren. Met de paplepel werd het er gewoon ingegoten. Bukake noem ze dat tegenwoordig maar in mijn tijd was dat gewoon slikken en je smoel houden. In onze flat in de Voerstreek woonde ook een bevriend stel. Zij was Amerikaans, zo'n slet weet je. Hij kwam uit Soedan. Zo'n teringlijer van een potentaterig Arabische stuk ellende. Woorden als 'dp' of 'interracial' bestonden toen helemaal nog niet. Hij was gewoon zwart, zij was wit, zij had een dikke kut en die ouwe douwde hem er bij mij in. Ik ben opgevoed met diversiteit: dom en geil. We hadden het gewoon allebei thuis."

WAARDIG

De jenever wordt geserveerd in keurig gekoelde glaasjes. Dat dan weer wel. Met een stevige neut schuift Kaatje Ben Ali heen en weer op de gladde barkruk. Het gesprek maakt haar duidelijk opgewonden. Goedkope gouden armbanden rinkelen om haar pols. Ze is wel eens getypeerd als 'kankerteef': botergeil maar hoerig. Hoerig in de zin van betaald willen worden.

"Mwâh, dat is dan weer zo'n etiket dat niet zo hoeft van mij. Ik ben niet een soort strijdster en ik afficheer mezelf ook niet op die manier."

TERING KANKERHOER

"Is dat zo? O jee!" Ben Ali speelt oprechte verbazing als ze met haar bitchy imago geconfronteerd wordt. "Het is juist enig! Ik bedoel: ik ben misschien een beetje dom, maar het blijft beschaafd. Ik roep 'vieze vuile dooie kankerhoer' en 'smegmatische graflul' op een toon alsof er iets heel ruigs uitkomt. Het is zo'n grappig programma om te maken!"

Kaatje Ben Ali nipt een klein slokje jenever weg. D'r latex rokje verschuift een weinig en ik kan haar kut nu gewoon zien. Gepierced clitoriskapje. Dacht ik het niet.

"En ik ben dol op latex kleding. Als ik de styliste héél lief aankijk, mag ik wel eens wat extra uittrekken. Ondeugend hoor. Het liefst laat ik me tijdens het programma al neuken door Jan en Alleman. Ik ben zo vreselijk mediageil, daar lusten de camerahonden geen brood van - en schitterende laarzen met een gesp. die draag ik heel graag. Ik zit nu dus gewoon kletsnat te wezen. Schrijf maar op, heeft die meneer Bicat weer wat te rukken. En jij natuurlijk ook met dat zielige bobbeltje in je broek. Ik zie het wel."

Ze praat makkelijk. Soms met ironisch omkrullende mondhoeken of een spottend opgetrokken schaamlip. Mediageiler dan Kaatje Ben Ali de Rooie Berberslet krijg je ze niet.

AARSJE

Recht naar mijn raap grijpt ze. Haar roodgelakte nepnagels knijpen hard in mijn keurige pantalon waar nu een aardige spanning op staat. Komt door haar achtergrond, zegt ze. Helemaal gericht op inhoud. Haar moeder was stripper in zo'n beduimelde club. Haar vader veehouder.

Ben Ali's vader is een besneden en belijdend moslim veehouder, maar ook dat speelt geen rol in haar leven. Zegt ze zelf. Hooguit dat dommige heeft ze van hem. En haar opgerekte aarsje.

"Vroeger hield vader het bij de geiten maar sinds ik een beetje kon lopen, neemt hij mij af en toe ter afwisseling. Niet te vaak want ik heb een veel te gladde achterkant en vader houdt meer van dat ruwharige en weerbarstige. Ik houd wel erg van Arabische cultuur. Hier in Amsterdam zie je niet te gek veel van dat soort dingen."

KUT OP JE ZAK

"Dat hadden ze bij RTL nog niet gemerkt een presentatrice die voor niets op de gasten ging zitten. Als er maar een camera in de buurt is natuurlijk. De presentatie mag wel een beetje dom of geil zijn, geeft Ben Ali toe, maar ze is niet de nieuwe Xaviera Hollander. "Het gaat ons vooral om de beléving van de consument. Ik wilde ook heel graag dat het programma "Kut op je Zak" zou heten, want daar spreekt een bepaalde emotie uit.

Als ik de show doe loop ik continu van geiligheid te lekken met mijn kale klets onder die korte zwarte latex rok en als een gast in mijn show dan een goed antwoord geeft, wil ik gelijk met mijn doos op die gast duiken. Op z'n hoofd of z'n kruis, dat maakt niet uit. Maar gelijk die natte lippen van mij in contact met mijn gast. En mijn kut in beeld. Geweldig, zo snel mogelijk mijn kut in beeld.

Vandaar dus "Kut op je Zak". Dat heb ik dan het liefst dat zo'n gast gelijk in z'n blote zak gaat zitten en ik dan gelijk met mijn kut erop. Voor die face-to-face approach. Gelijk die emoties in beeld. Prachtige televisie is dat. Dat is scoren. Beetje human interest, beetje dat sexy uitdagende van mij erin maar ook dat directe weet je. Dat herkent de kijker, die wil dat ook."

Kiers: Vertel eens wat meer van je nieuwste show "Kut op je Zak". Iinhoudelijk dan.

"Nou dat is niet zo eenvoudig. Het is best een ingewikkelde show. Eigenlijk toch wel. Ik zal het proberen.

Mexicaanse Liefde nooit aangekomen. Een romantische Mexicaan wilde zijn geliefde Catharina voor altijd voor zich winnen door haar een prachtige bos bloemen voor Valentijnsdag te sturen. De kans hierop werd echter wel heel erg klein, want het boeket kwam nooit aan!

Snap je? Da's best ingewikkelde televisie natuurlijk. Gelukkig trok die Mexicaan bij "Kut op je Zak" aan de bel. Tsja, en wat er toen gebeurde moet je maar op televisie zien. Maar die Mexicaan kan effe geen kut meer zien!".


Affijn, Uw reporter heeft zijn gedachtegoed over Kaatje Ben Ali gedurende het gesprek enigszins moeten bijsturen. Dachten we eerst dat Ben Ali dom was, nu ze blijkt nog (media)geiler te zijn dan ze dom is.

Uw reporter is nog meerdere malen op onverkwikkellijke wijze in aanraking gekomen met de Kut van Kaatje Ben Ali en heeft voor verder baarmoederkundig onderzoek bij deze penetrant mediageile adrenaline hoer beleefd edoch onverbiddellijk bedankt evenals voor de veelvuldig aangeboden fellatio.

Al was het maar voor even. Na het interview ging het eenzaam richting De Cockring in de hoofdstedlijke Warmoesstraat. Ik moest effe een lul zien.


Reedsch...8 toevoegingen...

OMG, hulde en bloemen, hier moet ik echt even van bijkomen!

bromde king om 03:06 PM (op 08-05-2003)


Kiers,
Zo'n verhaal dat doet bijna niemand je na!!
Ome bicat heeft er een zeer goede maar objectieve reporter bij!!

Zoals king hierboven aangaf..HULDE!

bromde ABARTH om 07:02 PM (op 08-05-2003)


Dank, ik zit nu in een homokroeg met Albert Verlinde.

bromde Kiers om 07:35 PM (op 08-05-2003)


Vraagt ie zeker of je met hem wil flipperen, de hond..

bromde bicat om 09:46 PM (op 08-05-2003)


Wat een hoop text!

bromde otto om 10:27 PM (op 08-05-2003)


Whoa.

Kan niet wachten op de volgende. Nice.

bromde Sabine om 10:29 PM (op 08-05-2003)


Ijzersterk stukje objectieve verslaggeving. Haasbroek kan niet meer om je heen Kiers. Bovendien stijgt Bicat maar door in mijn favorieten top1.

bromde Koj om 11:12 PM (op 08-05-2003)


David Schildkamp David.Schildkamp@hmg.nl

To : kiers@hotmail.com

Subject : RE: [Aanmelding via kutopjezak.nl]

Date : Fri, 9 May 2003 09:43:45 +0200

Bedankt voor uw aanmelding bij "Kut op je Zak".

Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk bekijken. Naar aanleiding van het
grote aantal aanmeldingen kan dit enige tijd duren.

In het geval dat wij besluiten uw klacht in ons programma te behandelen,
nemen wij contact met u op.

Met vriendelijke groet

Redactie RTL4 Kut op je Zak

bromde David Schildkamp om 10:09 AM (op 09-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)