huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Rastafari"] [Huiswaarts] [volgende bral: "soppen & kneden"]

05/06/2003: "Snelle Jongen"

'n observatie door Kiers [tm]

Liep ik laatst over straat stapte daar een Snelle Jongen voorbij. Goedgekapt, laatste mode, snelle zonnebril. Je kent het wel.

Maar ik trap er niet meer in. Al jaren niet meer. Want ik ken ze, die Snelle Jongens. Of liever gezegd snel ogende jongens want het laagje vernis dat ze ophouden waait meestal ook snel weg.
Ik heb een huisgenoot en die valt in de categorie Snelle Jongen of liever gezegd snel ogende jongen.
Onder het mom: een jaar geleden heb ik mijn mountainbike laten jatten, ik heb er nog een dus laat ik het weer een keer doen.

Als ik het goed begrijp gaat hij eerst in bad op zaterdagavond om zijn babyhuidje in te olien met whatever muk hij in bad gooit. Opgewekt besluit hij niet de hand aan zichzelf te slaan onder water maar zijn zak vol te laten want die wordt vanavond toch wel leeg getrokken. Huh huh huh.

Met de haren correct gekapt stapt hij op de mountainbike. En dat is veel stoerder dan met de scooter aankomen. Is ook veel stoerder dan met de auto aankomen. Beide opties waren er maar waar hij NOOIT kiest voor de fiets kiest hij vanavond wel voor de fiets. Om maar stoer en sportief over te komen op dat wijf wier telefoonnummer hij tijdens Koninginnedag heeft gekregen.

Als ik het vervolgens ook goed begrijp heeft hij thuis de magnetron chinees opgegeten dus is hij niet met haar wezen eten. Alleen een borrel dus. En die is op niets uitgelopen want hij sliep 's avonds gewoon weer thuis met zijn deur stijf dicht. Dat betekent dat hij afgezeken was en dat klopt want dat wijf zag hem niet zitten. Bovendien was hij over de pis want z'n voorwiel was gestolen en de fiets hangt nog ergens tegen een hek in de stad. Met de taxi naar huis dan maar en dat kost ook weer extra geld.

Dus ergens op de zaterdagavond heeft hij dronken van twee bier in de stad gestaan. Gedumpt door het wijf en starend naar een lege voorvork. Godverdomme!

Maar goed, hij heeft nog vijf telefoonnummers over van Koniginnedag en nu zijn voorwiel mist kan hij tenminste met een wheelie door de straat aan komen zetten bij zijn volgende date. Dat zal wel indruk maken.

Ik zweer het je: als ik niet snel die fiets terug zie dan was het dus andersom. Fiets pleite en z'n voorwiel stond er nog.

Reedsch...Ziezo. En reactie.

Als het een Hengelor was, hangt de fiets er nog.

bromde Rick om 07:02 PM (op 06-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)