huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "de Wisselhoer *I*"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Onzekerheid;"]

04/20/2003: "de Wisselhoer *II*"

Hij positioneerde zich strategisch nabij de met bladgoud bedekte tapkraan zodat hij goed een blik op de entree n de hangprammen van de Wisselhoer kon houden.
Korzelig keek hij haar aan. Zou hij haar ter plekke de pan uitvegen of wachtte hij op een beter moment!?
Moeilijk, moeilijk.
Feit bleef wel dat hij deze ronde billen niet onbestast voorbij kon laten gaan. Vaker, dat betwistte hij niet; liet hij verstek gaan bij een dergelijke aangelegenheid zijn nageslacht, in een vorm die nimmer kans van slagen zou hebben, vroegrijp naar buiten te loodsen.
Deze avond zou hij victorie kraaien. Zijn knie stak van dien aard.

Hij positioneerde zich strategisch tussen de wisselsnol en haar bessen-sju. Mocht ze naar haar glas reiken dan kon het niet anders zijn dan dat haar linkerborst zijn elleboog zou schampen.
Meteen boog zij zich van haar af. 'God ja, wat puberaal eigenlijk', bedacht hij vlug.
Hij besloot het caf te verlaten; hier was hij voorlopig uitgejokerd.

Buiten op het terras zag hij een roedel negerhoeren zitten. Even overwoog hij aan te schuiven; maar aan de overkant van het plein riep de plicht.
(wordt vervolgd)

Reedsch...Ziezo. En reactie.

Over hoeren gesproken...

Gelezen in Vara TV Magazine nr.15 zaterdag 12 - vrijdag 18 april 2003 en persoonlijk genomineerd voor de Gouden Breezer Dildo.

Adrenaline volgens Georgina Banaan

Actrice Georgina Banaan (13) met de chagrijnige pruillipjes speelt de rol van Muts in de bioscoopfilm Adrenaline. Georgina is deze week te gast in het interviewprogramma Testikel.

* Hee, nieuw schaamhaar. Gaat het wel goed met je?

Doe niet zo gek man. Ik heb helemaal nog geen schaamhaar. Wat je ziet is een kindertoepetje. Hebben al die echte kankerpatientjes ook. Ik was het zat, dat kale kinderkutje van me. En het gaat lekker met me. Daar is natuurlijk de liefde, hoe zeg je dat moeilijke woord, debet, aan. Daan en ik hebben elkaar vorige maand ontmoet op de set van Adrenaline. We zijn verloofd en wilden snel trouwen, maar het vraagt allemaal iets meer voorbereiding.

* How about Vegas? Spreek je genoeg Engels naast je gebrekkige Nederlands?

En dan zeker met drie vreemde stelletjes tegelijk trouwen? Dat snap ik niet, hoor. Zometeen trouw ik nog met de verkeerde! Hahaha, zo slim ben ik nou ook weer niet, weet je wel, weet je niet. Een beetje tussen allerlei luidruchtige mensen terwijl Elvis rondloopt? Dat die gozer dat op die leeftijd trouwens nog doet. Snap jij dat nou? Nee, bedankt. Hoewel... dat heeft ook wel weer wat. Ik had meer iets kleins in mijn hoofd. Iets dat ik makkellijker kan bevatten, met een strand en een kleine groep vrienden en familie.

* Heb je zijn familie in Los Angeles al ontmoet?

Ik ben net twee weken bij hem in LA geweest. Veel heb ik er niet uitgespookt. Beetje rondgekeken. LA is natuurlijk geweldig. Een grote luchtbel, en wel prettig. Dat snap ik wel. Je kan overal parkeren en ze hebben hele grote hoge gebouwen. En iedereen spreekt Amerikaans. Maf hoor. En in supermarkten hebben ze de mafste dingen als 'wrinkled lip releaser'. Een soort van Botox voor je schaamlippen zodat ik makkellijker een geil media deepeetje kan handle-en, snap je wel weet je wel.

* Heb je je in Los Angeles ingeschreven bij een casting buro?

Ja. En Daan heeft een show reel van me gemaakt. Voor Baywatch maak ik natuurlijk weinig kans. Dat is te hoog gegrepen voor me. Ik ben niet blond en ik heb geen neptieten. Ik heb helemaal geen tieten. Voor de overige rollen heb ik dan een voorsprong, toch? Ik zou wel graag eens fluffer willen zijn in zo'n door Ron Dzjeremie geregisseerde serie. Ik weet niet precies hoe je het spelt maar hij is een beroemde regisseur.

* Die film 'Adrenaline', dat is 'Costa!', maar dan voor jongens?

Het is een stoere film over thrill seekers. Als je twee uur actie wilt, moet je er zeker heengaan. Ik heb de gekste dingen gedaan. Ik ben ook helemaal gek. Een tandem gereden op de Hoge Veluwe, een boswandeling gemaakt, glijbaan gegleden op mijn bolle pruimpje, en een autostunt op de achterbank. Met zo'n geile neukacteur. Ik lag op een gegeven moment helemaal stijfvolgespoten op de hoedenplank. Het enige dat ik niet durfde was bowlen. Ik stond ergens in zo'n bowlingcentrum met een cameraatje op m'n hoofd en van die bowlingschoenen aan en dacht: als de enige lol hiervan is dat ik zometeen die bal zie verdwijnen achter die kegels dan hoeft het voor mij niet. Ik ben weer van die baan afgestapt en heb zomaar mijn bowlingschoenen uitgedaan.

* Waar ben je nu in GODSNAAM mee bezig?

Bar weinig. Ben net terug uit skioord Morfine, waar we Pizza hebben opgenomen, het kerstverhaal van Costa! Ik heb verder allemaal misschien-projecten lopen. Ik doe veel audities. Ik wacht netjes tot ze me vragen. Ik zou trouwens ook niet weten hoe je in fatsoenlijk Nederlands zonder dat kinderlijke stemmetje van mijn zou moeten vragen voor een rolletje. Ik probeer me nergens in te lullen. Oeps, hoor mij nou. Gebruik ik opeens een moeilijk woord! Een comedy zou me wel leuk lijken. Lekker lachen maar helaas wordt ik bijna nooit voor series gevraagd, voor films wel.

* Went het om afgewezen of volledig genegeerd te worden door normale mensen met een IQ hoger dan jouw speciale onderwijs?

Ja, dat went wel. Ik heb gelukkig een dikke plaat voor mijn kop en je moet er gewoon niet te veel mee bezig zijn. Als je dan een afwijzend telefoontje krijgt dan is het echt zoiets als van dan: oke, nou dan niet echt zoiets van dan nou laat maar. Maar soms is het echt wel zoiets van dan wel echt zuur weet je wel. Loverboy, de nieuwe telefilm van Lodewijk Crijns (zaterdag bij de VPRO) had ik graag willen doen. Ik was lang in de running, maar uiteindelijk is het die trut van een Moniek van de Werf geworden. Jammer. Echt zoiets van dan jammer zeg ik dan maar. Crijns maakt mooie bizarre films. Soms zijn films waar ik in eerste instantie niet veel zin in had. Voor Volle Maan heeft het Johan Nijenhuis enige overredingskracht gevergd om hem er bij mij er toch in te krijgen. Toen had ik die Botox voor mijn schaamlippen nog niet.

* Die ontzettend domme onhandigheid die jouw handelsmerk is geworden, is dat vanwege zuurstofgebrek in het geboortekanaal van je moeder geweest? Waar komt dat in GODSNAAM vandaan? Zeldzaam gewoon.

Nou ja, onhandig. Ik ben af en toe warrig. Dan ben ik gewoon mijn kluts kwijt. Ik heb soms moeite mijn eigen hoofd te volgen. Dan komen er zinnen uit, waarvan ik tijdens het uitspreken al denk: ben ik niet iets ongelooflijk doms aan het zeggen? Maar ik kan geen twee dingen tegelijk, snap je? Ik kan niet tegelijk iets doms zeggen en daarmee ophouden dus dan floept dat er gewoon vanzelf uit. Als het er eenmaal uit is, stop ik er gewoon mee met wat doms te zeggen. Dat kan ik dan weer wel. Vandaag ben ik erg warrig. Moet ik goed ontbijten? Nee dat kan ik niet. Ik ben meer het lunchtype met een Breezertje erbij.

* Ga je nog door met zingen?

Nee. Ik had een contract voor een paar singles en een album, en daar ben ik nu vanaf... gelukkig. Opgelucht? Ja, een beetje wel. Hoeveel er van verkocht zijn? Geen idee. Ik heb sowieso geen idee. Van niks heb ik geen idee. Helemaal niks is er volgens mij verkocht. Rond Sinterklaas en kerst zijn er een paar verkocht. Drie of zo. In ieder geval eentje door mijn oma. Ik vind het niet leuk als ik dingen niet zo heel goed kan, dat frustreert me. Ik ben misschien te prefectionistisch. Ik vond het jammer dat ik niet meer van mijn eigen liedjes op mocht nemen. Mijn teksten waren te donker en te depressief. Het moest allemaal vrolijk en up van de platenmaatschappij. En ja... dat ben ik niet altijd.

* En eten, wat vindt je echt afschuwelijk om te eten?

Kaas! Ja, wel op pizza's want da's gewoon gesmolten mozzarella en jonge kaas (heel soms..), maar absoluut niet van die stinkdingen als brie of kernhem, getver! (spruiten en bruine bonen behoren ook niet tot de favorieten trouwens.

* En wat ga je nu doen?

Ik ga nu op mijn rug liggen mezelf lekker laten volpompen door Daan. Oh ja, en dit zijn mijn appearences:

READ 11 4 2003
Deze week interview in Hitkrant
READ 14 4 2003
Interview en cover Vara TV Magazine
READ 14 4 2003
Interviews en nieuwe foto's in komende edities van:

Cosmopolitan
FHM
Beach Magazine
Glossy
Televizier (met bijzondere foto in de Yoko en John suite..)

READ 14 4 2003
Klik hier voor een interview met Georgina op de site movie2movie.nl
READ 14 4 2003
Klik hier voor een interview met Georgina op Planet Internet
TV 15 4 2003
Georgina in Testbeeld, diepte-interview; 20.00 uur Veronica
TV 15 4 2003
16.00-17.00 uur MTV Live, samen met acteurs uit Adrenaline (Daniel Rivas en Brad)

RADIO 17 4 2003
Gastpresentatie bij Radio Rijnmond tussen 10.30 uur en 12.30 uur
TV 19 4 2003
Georgina reikt TMF award uit tijdens de TMF Awards
TV 19 4 2003
Eerste aflevering van 'In je Hok', Georgina zit in het panel; 19.30 uur, BNN, Ned. 2
TV 7 5 2003
Voorzitter telefoonpanel bij Tros Vermist; 21.30 uur Ned. 2

bromde Kiers om 06:32 PM (op 21-04-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)