huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Op Rana"] [huiswaarts] [volgende bral: "Type - De Horeca Makelaar"]

04/15/2005: "De kristallen bol"


Ah! U hebt het geheim van deze laatste samengeplakte bladzijden ontdekt. Deze verborgen zinnen, het laatste geheim in de nalatenschap van uw Fortunata. Ach, Fortunata. Duizend speldenprikken van haar heb ik verdragen, omdat dat het beste was. Maar haar herhaalde belediging aan mijn adres ging te ver. Vanaf dat moment was duidelijk dat ik actie zou ondernemen.

Met deze daad ben ik gewroken. Dit is mijn absolute nulpunt. Ik moest haar niet alleen straffen, ik moest haar straffeloos straffen. En dat heb ik gedaan. U moet begrijpen dat Fortunata tot aan het einde geen enkele reden heeft gehad om aan mijn goede wil te twijfelen. Alles bleef bij het oude, ik bleef naar haar glimlachen, ook na die bittere afwijzing. Ze merkte niet dat mijn glimlach hierna altijd bij de gedachte aan haar einde was.
Ze had een zwak punt, uw Fortunata, hoewel ze verder in andere opzichten een nette en zelfs te bewonderen dame was. Ze was trots op haar connaisseurschap van esoterische boeken en oude magische handschriften. Wat haar kennis van vakantieoorden en wijn betrof was uw Fortunata, als de meeste dames van haar leeftijd, een misleide napraatster, maar wat de oude boeken betrof, was zij oprecht. In dit opzicht verschilde ik niet van haar. Ik was net als zij bekwaam in het aflopen van de markten, en kocht waar ik dat kon.
Het was op een avond, tijdens de waanzin van het wintervakantieseizoen, dat ik uw dochter in een restaurant in Phuket tegen het lijf liep. Ik zat alleen, een aantal tafels verderop. Ze begroette me met een onnatuurlijke warmte, ze had te veel gedronken. Ze droeg een majesteitelijke sarong waarin haar in badpak gehulde lichaam goed uitkwam. Haar hoofd was omsloten door haar prachtige blonde haar, waarin een krans van bloemen hing. Drie gespierde donkere mannen stonden bij haar.

Er zijn momenten in dit universum waarin alles samenvalt. Het moment was eenvoudigweg perfect. Ik was, ondanks een scherp bewustzijn van mijn eigen genetische inferioriteit, blij om haar te zien. Ik bedacht me dat de aanblik van haar goddelijke gestalte nooit voorbij zou moeten gaan.
'Vrouwe Fortunata,' zei ik, 'wat een gelukkig toeval! Hoe opmerkelijk goed ziet u eruit vandaag! Maar ik moet ervandoor.' Ik maakte aanstalten om op te staan, legde wat geld op tafel en praatte ondertussen verder: 'Ik heb mijn hand op een van de originele Angkor Vath tempelgeschriften weten te leggen, de rol perkament met bijbehorend kristallen doodshoofd. Maar ik heb mijn twijfels.' Haar ogen werden groot.
'Wat?' zei ze. 'Angkor? Op het originele perkament? Midden in dit vakantieoord? Onmogelijk!'
'Zoals ik al zei, ik heb mijn twijfels,' zuchtte ik. 'Ik was dwaas genoeg om meteen te kopen, uit hebzucht. Als ik geweten had dat jij hier ook zou zijn, had ik er zeker mee gewacht.'
'De bol van Angkor!'
'Ik heb mijn twijfels.'
'De originele perkamenten!'
'Ik moest mijn bibliofiele ziel tevredenstellen. Maar ik vrees een kat in de zak te hebben gekocht.'
´Angkor godverdomme!' De drie gebronsde mannen keken wat om zich heen.
'Morgen ga ik naar een Engelse jongeman hier, die expert schijnt te zijn. Als er iemand is die de oude geschriften kent, dan is hij het wel. Hij zal me 't wel vertellen.' De wangen van Fortunata werden rood.
'Ach, die jongen kan een originele Angkor nog niet van de Daily Mail onderscheiden.'
'En toch zeggen sommigen dat zijn smaak onvergelijkbaar is?' Fortunata liep op me af en pakte mijn arm.
'Kom, we gaan.'
'Waarheen?'
'Naar je kamer!'
'Waarde Fortunata, ik wil niet te veel van je tijd in beslag nemen. Ik neem aan dat je meer te doen hebt. Je mannen...'
'Ik heb geen afspraken.' Ze wuifde de mannen haar blikveld uit.

De lobby van het hotel was leeg, afgezien van de portier. Er waren geen bedienden; ze waren allemaal de koelte in gevlucht om te genieten van de nacht. We namen de lift naar de negende verdieping van mijn vakantiefabriek, de residence. We wandelden door de lange gang naar mijn kamer. De tred van uw dochter was onvast en haar armbanden rinkelden luidruchtig.
Ik opende de deur. Binnen rook het naar vochtig beton en slaap. Naast mijn onopgemaakte bed, in een simpele plastic tas, bewaarde ik mijn schat. Ze ging op het bed zitten en ik legde het perkament in haar schoot.
Alleen de voorplaat was verlucht. Er stond een reusachtige hand op, op een azuurblauwe achtergond, die een enorm gouden serpent fijnkneep; de hoektanden waren in de palm ingebed.
'Wat staat daar onder?' Ik had het oriëntaalse handschrift al ontcijferd. 'Er staat: Niemand die deze schiften ontheiligt, doet dat zonder zijn straf te ontlopen.'
'Goed zo!' zei ze glimlachend. En daarmee bezegelde ze haar ondergang. Vrouwen mogen het geschrift niet aanraken, op straffe des doods, moet u weten. Ze had de kristallen schedel nog niet gezien. Ik hield hem achter mijn rug verborgen. Terwijl ze door het perkament bladerde, hief ik het ding en keek erdoorheen, naar haar. Het rood van haar sarong fonkelde in de facetten en ik wist dat ik alleen op het moment hoefde te wachten..

Het kwam toen er een Boeing 747 vol met toeristen laag over het hotel vloog. Ik sloeg toe en de kijksteen werd rood van haar bloed. Ze keek woedend op. 'Auw! Ben je gek geworden?' Ik zei niets, maar sloeg nog een keer toe. En nog een keer, tot ze buiten westen was. Toen sneed ik haar hals open en liet haar leven uit haar lopen nog voor ze bij kon komen, in het teiltje dat ik voor mijn voetenbad gebruikte. Ik goot het bloed over in een aantal van die blauwe waterflesjes, en bewaarde het in een emmer op mijn balkon. Fortunata zelf legde ik onder het bed. Pas toen drong de enormiteit van mijn daad tot me door. Iedereen had me met haar binnen zien komen! Ze zou vermist worden. Die nacht sliep ik slecht. Maar het geluk is met hem die tempelschatten bewaakt. De volgende morgen al brachten de goden van Angkor een oplossing.

Het was tweede kerstdag 2004 en ik werd wakker van een geraas. Een vloedgolf spoelde over het eiland. De toegang tot het hotel werd geblokkeerd door puin en de gasten ontvluchtten het gebouw via de brandtrappen. Alleen ik bleef.
De elektriciteit deed het niet, maar de gasstellen in de keuken stonden op losse flessen. Ik had dus eten, drinken, tijd en het lichaam van uw Fortunata. Ik prees mijn goede gesternte voor mijn uitgebreide kennis van oude heilige geschriften en sleepte haar lichaam geduldig alle acht verdiepingen naar beneden.

Een week later liftte ik met een krat vol spulletjes naar een niet door de vloedgolf getroffen dorp. Daarvandaan stuurde ik de krat, van Fortunata aan haarzelf geadresseerd, naar u. De inhoud ervan heeft u reeds lang uitgepakt en ongetwijfeld als laatste aandenken aan haar in haar kamer uitgestald.
Dit boek van Fortunata is nu volgeschreven en u heeft om haar getreurd bij het licht van de sierlijk bewerkte lampjes van koeienhuid – ach kom, denkt u nu echt dat koeienhuid zo doorschijnend is? U heeft uw tranen weggewassen met de geurzeepjes – zelf gemaakt in een grote pan met vet en verse Thaise kruiden. De kussentjes waar u tegenaan zit en waar u uw tranen aan heeft afgeveegd, zijn gemaakt van de stof van haar sarong en gevuld met zacht blond haar. En tot slot; dit mooie boek, waarin u nu deze laatste verborgen woorden leest, geschreven met een zelfgemaakte inkt van as en bloed... Is het niet verbazingwekkend, wat een prachtig dik papier je kunt scheppen van kledingresten en fijngemalen beenderen?

Met deze daad is mijn wraak vervuld. Als u dit leest, leef ik al geruime tijd met de identiteit van een Zuid-Afrikaan, die ik uit een ondiepe poel gevist heb. Het perkament en de glazen bol heb ik gehouden. U heeft er niets aan en bovendien zie je nog maar één ding in die doorschijnende schedel, helaas.
Rondspattend rood, in alle facetten.


door Grrrits

Reedsch...68 toevoegingen...

Lekker, bloedspatten. Lampekapjes van huid, zeep van menselijk vet, papier van kleding en botresten. Doet me denken aan iets wat al wat langer geleden is dan de tsunamie van 2004.

bromde Lennard om 11:41 AM (op 15-04-2005)


Wat een duivels verhaal van duizelingwekkende genialiteit.

bromde Max om 11:52 AM (op 15-04-2005)


Yep. Grrrrts is de duivel.

bromde Lennard om 11:57 AM (op 15-04-2005)


Ik had een nachtmerrie. Ze hadden de url van bicat.net veranderd en mij niks verteld.

bromde mack om 12:15 PM (op 15-04-2005)


Dit is een erg mysterieus en aangrijpend verhaal. Het kon alle kanten uit maar gelukkig liep alles toch nog goed af.

*slaakt zucht*

bromde urbain alpain om 12:17 PM (op 15-04-2005)


Het zal je Kerstkind maar wezen dat je die dan in de vorm van een lampekap en zeep thuis bezorgd krijgt door een foutje van de kinderdonor- en adoptiecentrale in het derde wereldland. 'Sorry meneer, het hoofdje wordt nog nagestuurd in de vorm van een bowlingbal met drie gaten. En blieft u de nageboorte met certificaat van echtheid?'

Uw verhaal zal ooit verfilmd worden, heer gr666ts. U is groots.

bromde Kiers om 01:11 PM (op 15-04-2005)


Hahaha. Een bowlingbal met drie gaten. Grappenmaker.

bromde Lennard om 01:29 PM (op 15-04-2005)


Een machtig verhaal met fijne details. Ach had ik maar 1 zo'n hand (om mee te schrijven).

bromde donderkopje om 01:33 PM (op 15-04-2005)


en dit verhaal heeft nog een duisterrrr geheim, da k u straks zal onthullen

bromde grtsdsgvwr om 02:02 PM (op 15-04-2005)


Het is allemaal waargebeurd?

bromde Hoof om 02:50 PM (op 15-04-2005)


Vast geen vingertip, Lennard.

bromde bicat om 03:06 PM (op 15-04-2005)


Tsjeezus, het lijkt wel productiewerk,

qua lopendebandschrijfsels.

*kan het amper bijbenen*

Zo, nu eerst lezen.

bromde Eduardo om 03:22 PM (op 15-04-2005)


* buigt diep maar ook weer niet al te diep voor Gerrits *

En nog een duister geheim ook! Vertel!

bromde Adriana om 03:25 PM (op 15-04-2005)


Ja kom op grrrrts. Vertel dat geheim.

Krijgt u van mij bowlingtips.

bromde Lennard om 03:34 PM (op 15-04-2005)


Gooi ik nog een labrador op het vuur.

bromde Marnix om 03:38 PM (op 15-04-2005)


Is het dat als je alle letters van dit verhaal in de juiste volgorde zet, de alles omvattende waarheid verschijnt?

bromde Max om 03:40 PM (op 15-04-2005)


Ha, lekker! Labrador van de grill. Dát is een tijd geleden!
Moeten we eens zien of we deze keer de puppies er een beetje bij kunnen weghouden.

Anders hebben we weer te veel, net als vorig jaar hahahahahahahaHAHAHAHAHA!

* denkt terug aan die mengton satesaus, die nóg niet genoeg was *

HAHAHAHAHAHA

* probeert er niet meer aan te denke *

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
BROEHAHAHAHAHAHA!!!

Mislukt.

bromde Hoof om 03:50 PM (op 15-04-2005)


In whisky gemarineerde Schotse labrador. Een van mijn specialiteiten.

Wil ik daar dan ook nog wat grove plakken cactusbrood bij serveren?

bromde Marnix om 03:52 PM (op 15-04-2005)


Grr666ts Sequel voor het weekeinde. Hells kitchen zal er niets bij zijn. Zoiets als Alien vs. Predator. Starring Stamkopje en Dondergast.

bromde Vilé om 03:56 PM (op 15-04-2005)


Ik denk het te weten. De kardinalen hebben besloten dat Grfffasfts toch de meest geschikte kandidaat is gebleken, mede namens zijn aanstaande herinterpretatie van het Heilige Boek.

bromde Lo Ping om 03:59 PM (op 15-04-2005)


bromde Ome Peet om 04:01 PM (op 15-04-2005)


Doet u mij een sjashlick van Labrador. Heerlijk! Of iets anders uit de keuken?

bromde Kiers om 04:03 PM (op 15-04-2005)


Grove plakken cactusbrood. Lekker. Toch wel die met stukjes hele naalden?

bromde Lennard om 04:03 PM (op 15-04-2005)


Meanwhile, in the kitchen......laat Josefietje zien hoe zij keurig netjes de rol keukenpapier op de rolhouder voor keukenpapier heeft geprikt.

bromde Josefietje om 04:04 PM (op 15-04-2005)BICATTERVEEN

DONDERKOPJE VELT STAMGAST MET GLAZEN SCHEDEL Grr666ts

De kordate Donderkopje heeft een inbreker, naar later bleek Stamgast, geveld door hem de glazen schedel van Grr666ts naar het hoofd te smijten. De naar nu bleek 69-jarige Donderkopje werd om vijf uur in de ochtend wakker toen een de inbreker over het dak klauterde.

"Ik schreeuwde naar de man, greep de glazen bol van Grr666ts en gooide die naar de inbreker. Het gevaarte trof zijn hoofd, waardoor hij gestrekt ging en op het dak bleef liggen. Vervolgens pakte ik een dildo en m'n camera. De dildo was omdat ik niet nog een tuinkabouter aan hem wilde opofferen", zo vertelde Stamgast aan de politie.Terwijl de buren de poltie belden, nam ik foto's van de inbreker. Het bleek Stamgast".

Toen de politie arriveerde, troffen zij de Stamgast nog op het dak aan door buurtbewoners werd bewaakt.

Stamgast is met de bakkerskar afgevoerd voor nader verhoor.

bromde Vilé om 04:17 PM (op 15-04-2005)


Kom je gezellig bij mij langs ?? Ik ben een Waterman uit 1983 en woon in Zoetermeer. Ik ben een vrij rustig persoon, maar kan af en toe ook wel is behoorlijk melig zijn. Ik hou van knuffelen, muziek luisteren, uit eten gaan met vrienden, chatten (al ben ik niet zo vaak online). Ik heb zelf 3 katten thuis en woon zelf ook nog thuis bij me ouders. Al wil ik wel graag op mezelf gaan wonen (helaas heb ik het geld nog niet). Ik hou me ook bezig met spiritualiteit o.a. mediteren. Als je iets mist in me lijst, stuur me maar een mailtje. Voor vriendschap sta ik open. Ik voel me aangetrokken tot ogen waar je in verdrinkt, jongens/mannen in uniformen (jam jam) en ik knap af op borsthaar, mensen die liegen.

Vanavond ga ik dansen. Dansen op het ritme van oude liedjes. Dansen om vrij te zijn. Dansen omdat ik me wil bewegen. Dansen om te genieten. Dansen omdat ik mee wil deinen op melodieen met een mooie klank. Dansen en zingen. Lichtelijk aangeschoten lachen en dansen. Omdat ik het verdien. Omdat ik vrij wil zijn...

bromde Boterberg & Muts met rooie Trui om 05:12 PM (op 15-04-2005)


* doet verschrikt z'n blouse helemaal tot boven dicht *

Fuk. Nou heb ik natuurlijk geen tijd om het af te scheren.

bromde Hoof om 05:17 PM (op 15-04-2005)


* heeft in de archieven gespit om te achterhalen wanneer we voor het laatst labrador hadden *

Kruidige Labradorlapjes uit de Vogezen. Helaas heb ik, gelet op de marineerprocedure, geen tijd meer om dit tongstrelende gerecht klaar te krijgen voor de brunch. Maar reken er maar op dat u versteld zult staan! De omgebouwde bakkerskar is immers afgeladen met fijne waren. Ik heb zelfs 3 ons witte truffel op de kop weten te tikken.

bromde Marnix om 03:25 PM (op 06-09-2003)

Me dunkt, het wordt tijd. Die dag was ik hier ook voor het eerst, zou ik willen toevoegen.

Issie nou al gaar?

bromde Adriana om 05:20 PM (op 15-04-2005)


Zou dat nou verzonnen zijn met Boterberg? Of zou dat nou écht letterlijk zo op een dating website staan? Dat kan toch haast niet. Doet de milieupolitie daar dan niets aan? Misschien heeft ze wel een goed karakter. Het gaat toch niet altijd om het uiterlijk maar om het innerlijk. Maar ja, waarom staat ze dan op een dating website als ze vrienden zoekt? Ze heeft dus geen vrienden. En waarschijnlijk dus een slecht karakter zodat ze geen vrienden maakt. En dan ook nog zó lelijk.

bromde Kiers om 05:23 PM (op 15-04-2005)


Dat is niet niks, die keurigheid van u, vrouwe Josefietje, maar u dient er wel over te waken dat het verhaal centraal blijft staan.

Zeg, Grrrits, die goden van Angkor, waren die met de wagen of kwamen die per openbaar vervoer?

bromde urbain alpain om 05:29 PM (op 15-04-2005)


Na doorname van de eventuele gevolgen laat 'Muts met rooie Trui' weten dat het feest dan toch niet door kan gaan vanwege een lichte folkloristische migraine-aanval die omstreeks 17.35u plaatselijke tijd de kop opstak.

bromde urbain alpain om 05:39 PM (op 15-04-2005)


Oeps, helemaal vergeten de dieren om te keren. Dat ziet er lelijk verkoold uit.

Ah, ik weet al wat! Natuurlijk! De koude voorgerechten!

bromde Marnix om 06:14 PM (op 15-04-2005)


Als ik Boterberg een beetje snap loop je met borsthaar geen gevaar in Zoetermeer. Het is maar dat jullie het weten.
Ik wil geen hond. Ik ben geen chinees oid. Als je weet wat honden eten en vergeten uit te schuiten zou je direct passen. I

Aan de andere kant zijn er wel erg veel honden. Misschien die valse herder van de overkant. Die wordt "de heer" genoemd door zijn baas. Lache.

bromde donderkopje om 08:52 PM (op 15-04-2005)


Chinezen gebruiken nooit honden.

Cavia's, chinchilla's, marmotten, muizen, ratten, dingo's, varanen en weesjes zijn veel goedkoper. En met genoeg vetsin maak je van een gemarineerde straatsteen nog een populaire zondagavondsnack.

bromde Marnix om 09:19 PM (op 15-04-2005)


Uw voorliefde voor dit soort bloederigheid doet mij denken aan Mohammed B. Heeft u ook penissen afgesneden, armen geamputeerd .. Ja .. Ja .. ?

* Bladert verder in zijn verzameling 'Enge ventjes' *

P.S.
Hoe gaat het uw broer?

bromde Henkes om 09:42 PM (op 15-04-2005)


* draait de potvis om *

Zo.

bromde Lennard om 10:20 PM (op 15-04-2005)


PLOP!

bromde grtstrthjaeibnsaitan om 10:39 PM (op 15-04-2005)


Zeg, is het geen vrijdag vandaag? Horen we dan niet een verhaal van Gr(.+)ts te krijgen?

En Lennard, ruimt u wel de rommel weer op? Zo'n hele pot vis leegkieperen geeft geen pas in Josefietjes propere keuken!

bromde die dekselse Piet om 10:44 PM (op 15-04-2005)


en waarom niet? sochtends in de kou de buurman vermoorden? omdat hij fout naar je wijf keek in die gure ocghtend toen hij de ruiten krabde van zij nschlemielige wagen . kradbde. zeg ik, krabdeDE. tot zijn bloed uit zijn lip spat omdat hij dat niet voelt avnde kou. omdat je de geuren van binnen verdedigde en je buiten de geuren van je eigen binennenste buiten bent . het is koud daaar buiten in de kou en iedereeen die zich daar waagt is in xce kou klaar voor de jachtwat nou misschien ben ik wel labiel en heb een beetje hulp nodig ik kan het me niet herinneren maar dat is de warme deken van de doucheche de lokkende douche die me roept om vergeving. en verfgeiffenis. dee lomnkende hoer die mijn zaad wil . mijn superiore zaad om haar bestaan te effenen voor lagngdurig te verefeffenen.

bromde Kiers om 02:02 AM (op 16-04-2005)


Niet om het één of ander maar ik had hiero en daaro dus een weddenschap dat ik niet meer normaal mijn gedachten op papier kon zetten. Nou dat klopt dus. GODVERDOMMESEKANKER. Los van het gevloek dat ik bij tijd en wijle moet laten op dit uur voor dronkenschap. Kan ik dus echt nog wel een stukje rechttypen.

Nou?

Wie nog?

Wie typt mij van de wereld, stukkenspleurens?

Sorry, ik ga weer te ver.

bromde Kiers om 02:02 AM (op 16-04-2005)


hee you ou t there in da cold ga die strijd aan en treedt buiten jezelf elke keer als je buiten je voordeur stapt is een stapje in het wild/ Buiten, is out there waar iedereen iedereen afmaakt. Dat ois wat je ervaart en aangaat. Elk e stap buiten de deur is een stap in het koude daar waar je afgemaakt kan worden. Omdat je er fout uitziet, los van de kudde, aangeslagen wild, vlesig om te happen, labiel om te slikken, hee jij daar wulpse wel eens aangerand door hyenaás, en Nero die deed het ook al. Door de straten in de nacht met zijn vrinden om te killen. Voor de fun. Voor het bloed en de achterdocht/. Om te kijken wie de baas was . Achteraf en als je wat zei was jedood gorgelend bloed in je slokdarm warm bloed in je laatste rose dadem. Mama ik ben niet meer, for the cry of justice. maar wat is dat .

bromde Kiers om 02:16 AM (op 16-04-2005)


Pathetische oude man.

bromde Kiers om 02:17 AM (op 16-04-2005)


Ik liet haar haar klitje ontdekken toen ze 13 was. Ze moest niets van me weten toen ze 19 was. Maar toen, op haar 24ste, toen de brommerjongens te jong voor haar werden, ontdekte ze haar roeping opnieuw. Moederborst en voortplantingsdrift, drift mag je het niet noemen. Ze wilde mij gewoon. Opa van haar moeder maar de enige vruchtbare op het eiland. Ik had geen keus, zij hield van mij.

bromde de onbekende paragnost om 02:37 AM (op 16-04-2005)


GOEDEMORGEN KIERS.

Last van je hoofd??

bromde Lennard om 07:20 AM (op 16-04-2005)


Kut. Ja. En hard ook. Schoffelt u extra voorzichtig langs de aardbeien vandaag, heer Lennard? Dan neem ik nog een kopje koffie met twee Panadolletjes.

bromde Kiers om 09:17 AM (op 16-04-2005)


Het schoffelen laat ik vandaag achterwege. Ik zal voorzichtig de laatste prei afsnijden. Zachtjes het doorzichtige plastic van de ontluikende spinazie verwijderen.

En als het dan nog steeds regent dan doe ik niks meer.

bromde Lennard om 09:25 AM (op 16-04-2005)


*ritselt langs de oude eikenboom*

Joehoe, iemand gebakken eieren?

bromde Marnix om 10:44 AM (op 16-04-2005)


Hé, een tonnetje marterpaté. Helemaal vergeten!

bromde Marnix om 12:21 PM (op 16-04-2005)


Heer Marnix, bent u kok of betreft het hier een uit de hand gelopen hobby?

*kust zijn jack russell en spoelt de ouderdom uit zijn gezicht*

bromde urbain alpain om 12:58 PM (op 16-04-2005)


Ik denk dat ik mijzelf wel een van de beste virtuele koks van Bicatterveen mag noemen. Helemáál als het om exotisch eten gaat.

bromde Marnix om 02:08 PM (op 16-04-2005)


wat mooi geschreven !! goed, knap..als ik dit lees, zie ik sommige dingen voor me.. goed weekend~Syl

bromde Sylvia om 03:37 PM (op 16-04-2005)


Ridder Kiers, inmiddels een beetje opgedroogd?

Godsammechristus!

Dacht dat ik kon zuypen.

bromde Eduardo om 04:31 PM (op 16-04-2005)


bromde The Dude om 05:07 PM (op 16-04-2005)


Je houdt het toch niet voor mogelijk dat iemand danig aan een balspel verslaafd kan zijn!

*Wrijft zich lui over de eigen ballen*

bromde urbain alpain om 05:14 PM (op 16-04-2005)


* gaat op bal van voet staan *

Da's nog niks!

bromde Hoof om 05:27 PM (op 16-04-2005)


*duwt snikkel door lus van skippybal*

Ha!

bromde Eduardo om 05:32 PM (op 16-04-2005)


* kijkt met diep respect naar de grote rode skippybal die met een dikke lus aan Eduardo's geslacht hangt *

Wat een grote rode ballen hebt u, Eduardo. Alleen jammer dat het er maar één is.

bromde bewegende om 06:40 PM (op 16-04-2005)


zo, lang genoeg gespeeld,

het duistere geheim is dat ik geen tijd had deze week:

http://bau2.uibk.ac.at/sg/poe/works/cask_amo.html\

hopla, vette fake!!!!!

bromde grtsfhrtryhj om 08:50 PM (op 16-04-2005)


Ik kan er geen bal van.

bromde donderkopje om 09:04 PM (op 16-04-2005)


Druk, druk, druk....

Ben jij ook zo druk?

HHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!

bromde otto om 10:53 PM (op 16-04-2005)


Sorry, ik kan gewoon niet zo goed tegen skippyballen

bromde otto om 10:55 PM (op 16-04-2005)


Nou, Grzasdrweutewi, als we het over plagiaat hebben, is dit wel een HEEL sterk staaltje. Mijn god! Zelfs de punt aan het einde van de vijftiende zin staat op exáct dezelfde plaats!

Schaam op jou!

bromde Marnix om 11:02 PM (op 16-04-2005)


*Komt alleen even hallo zeggen*

Hallo .. dus

ja sorry hoor, jullie posten zo hard met zijn allen dat ik het gewoon niet bijgehouden krijg.

bromde CiNNeR om 03:20 AM (op 17-04-2005)


Dames en heren, gelieve iets lang-za-mer te typen, zodat CiN het bijhoudt. Ikzelf heb 20 minuten over dit bericht gedaan, bij wijze van lichtend voorbeeld.

Koffie, iemand?

bromde iemand die wel wat van Piet weghad om 09:20 AM (op 17-04-2005)


Ja, lekker, iemand die wel wat van Piet wegheeft.

bromde Eduardo om 10:40 AM (op 17-04-2005)


Hàd. Alstu.

U lijkt trouwens verdomde veel op Eduardo, heeft iemand dat wel eens gezegd?

bromde iemand die wel wat van Piet weghad om 12:29 PM (op 17-04-2005)


Ook al is het verhaal gejat, het blijft leuk. Toch?

bromde donderkopje om 06:34 PM (op 17-04-2005)


check dit dan us

http://www.hupsekee.nl

bromde Rikky om 09:03 PM (op 17-04-2005)


U zijt?

Spam naar..

Link naar...

Beste Grrrits,


Cookie? Donder op

huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)