huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zaterdagmiddag"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Hoe te spreken (1)"]

11/10/2003: "Het probleem van Pieter Bas"

Vanmiddag om halfzes al belde er iemand. Ik was net twee minuten thuis dus ik liet het antwoordapparaat opnemen.
'Swa, jongen! Neem op man, ik weet dat je huis thuis is!' Het was mijn goede vriend Pieter Bas. Pieter Bas is semi-professioneel dammer en komt nooit zijn nest uit voor één uur. Dit houdt in dat hij meestal niet belt voor een uur of twaalf 's nachts. Er was dus iets aan de hand. Ik nam de telefoon op.
-'Hé Pieter bas.'
'Hey mi biggie brada, my main man! Luister kun je langs komen zometeen ik ga wat voor je koken oké?' Pieter Bas kookt graag. En goed, moet ik zeggen.
Maar hij nodigt me meestal niet zomaar uit. Ik was benieuwd.

Ik belde Josien, mijn agressietherapeute.
'Ja met Josien?'
-'Sorry maar vanavond kan ik niet. Ander keertje?'
'Luister Gerrits dit is al de derde keer dat je afzegt? Als je zo doorgaat ga ik niet met je verder. Dan kun je naar je door de verzekering betaalde sessies fluiten, jongen.'
-'Lieve Josien je weet best dat ik je waardeer maar als je GODVERDOMME geen rekening met me wenst te houden dan zoek ik het ZELF wel uit. JA? En ik heb vrienden die je weten te vinden, of was je dat alweer vergeten? JA?'
'Dit gesprek wordt opgenomen Gerrits, dat weet je hè? Maareh, volgende week zelfde tijd?'
-'Prima. Je bent een fijne meid. Daag'.
Misvormde sociotyfushoer. Ik zocht mijn favoriete pornosites bij elkaar en spoot een flinke zakdoek vol. Op deze manier zou ik minder last hebben van bijgedachten terwijl Pieter Bas me zijn ongetwijfeld erotische problematiek onthulde. Want dat dat het was, daar twijfelde ik niet aan.

Binnen twintig minuten belde ik bij hem aan. Mijn halfnegervriend gaf me een warme omhelzing en dook de keuken in. Ik ging zitten in de opgeruimde huiskamer en zette de TV aan. Ik keek naar Christina Aguilera op TMF. Wat een heerlijk wijf toch, die Aguilera. Beter dan Britney en zeker stukken beter dan euh...Tooske. Ik noem maar wat. Ook al weet ik zeker dat als Tooske iets meer huid laat zien ze met stip stijgt op mijn lekkerlijst. TMF moviespecial begon. Wat dan weer helemaal fout is, is die Denise Richards, bedacht ik me. Iemand moet met een heggenschaar de restant van haar 'Thriller'neusje er ook maar afknippen. Die Kirsten Dunst zou ik daarentegen met liefde eens volspuiten... Ik vrat Doritos uit een Surinaams schaaltje en zapte wat rond.

Pieter Bas kwam binnen met de Dahl. Fatsoenlijk als we zijn lulden we over ditjes en datjes tijdens het eten. Mariah Carey's laatste boobjob, dat soort dingen. Ik wachtte geduldig. Tijdens de koffie begon hij er over.
'Luister na, joe sabie toch dat meisje dat ik ken van de reclassering?'
-'Ja Laxeer Laxa.. euh dinges toch?
'Nee Laxmi heet ze. Laxmiji. Een Hindoestaans smatje. Je kent me. Je weet dat ik nooit relaties begin enzo toch?'
-'Ja?'
'Nou loekoe, ik begin een beetje verliefd te raken op deze sanka. Ik sweer het je jongen.'
-'Zou je dat nou wel doen PB?'
'Ja ik weet het niet. Ik zal je wat uitleggen over onze liefde. Ten eerste slikt ze door. Echt ik sweer het je vanaf het begin zonder rubber i sabie?
En ten tweede. . .'

De bel ging.
'Verwacht je bezoek?'
'Ay mi brada, wacht even na?'
Ik keek naar het Tv-scherm dat nog altijd aan stond zonder geluid. Ik hoorde een meisje kirren en Pieter Bas sympathieke stemgeluid dat haar allerlei complimentjes gaf. Ze kwamen binnen. Het was een frêle poppetje en Pieter Bas droeg haar alsof ze een veertje was. Hij zette haar naast me op de grond. Ze sloeg haar ogen neer en stak een donker smal handje uit om me te begroeten.
'Dit is Laxmiji.'
-'Aangenaam! ' Ze had blauwzwart glanzend haar in een Dido kapsel en enorm lange wimpers. Ze deed haar roze gewatteerde jas uit en gaf hem aan Pieter Bas. Hij stond er bij te glunderen van trots. Hemel wat was ze smal. Perfect in proporties, dat wel, maar smal. Pieter Bas ging nog meer koffie zetten.
Ze zag me kijken naar haar lichaam en keek brutaal lachend terug, met haar grote amandelvormige ogen. Ze wreef met haar handen over haar heupen en kwam naast me zitten. Ze veegde met spuug wat zandkorrels van haar smaakvolle zwarte schoentjes. Ik kon er niets aan doen maar 'Ze slikt door' speelde als een 'ohm padmi ohm' mantra door mijn hoofd. Ze fatsoeneerde het Dido kapsel wat en stak een mentholsigaret in haar met oranje lipstick versierde mond.
'Heb je een vuurtje?' Haar hese stem trof me in al mijn chakra's tegelijk.
Dit meisje deed reclassering? Ik stak de sigaret voor haar aan. Arme, arme delinquenten. In de 35 seconden dat ik naast haar zat was ik al afgegleden van bewonderende vriend naar desperate matennaaier. Mijn ademhaling was versneld, haar grote zwarte pupillen boorden gaten in mijn visuele cortex.
Ik wilde haar uitnodigende tietjes grijpen, haar frêle lichaam kennis laten maken met mijn bokkende, samengebalde liefde. Mijn hand ging naar haar in strakke spijkerstof verpakte knie. Geen seconde te vroeg kwam Pieter Bas binnen, met drie dampende mokken koffie.
'Joe graboe waarom dit een noodgeval was? Jij moest haar nog even zien jong!
Want tamarra gaan we een midweekje weg. Met haar ouders naar Centerparks.'
Hoe had die gozer dat nu weer geregeld? Hij kende haar net?

'Nou ja, veel plezier dan maar met z'n tweetjes' Ik keek haar aan. We zaten in kleermakerszit op de grond. Ze had de slechte verborgen bobbel in mijn broek allang gezien. Ze keek er naar en glimlachte. Ik glimlachte terug en bedacht scenario's om aan haar reclasseringsprogramma mee te kunnen doen.
Pieter Bas liet zich naast haar op de grond zakken en ze begonnen elkaar te plagen en te strelen tijdens het koffiedrinken. Ik zat er bij en keek er naar. Ze ging op haar knieën zitten om hem te zoenen. Ik beet op mijn tong.
Haar achterwerk droeg Darwins stempel van volmaaktheid. De mentholsigaret lag in de asbak te branden, met oranje lipstick er op. Ik pakte hem op en trok er aan. Dichter bij haar zou ik niet komen, vandaag. Ze keek op haar horloge. 'Oeps! Hè jammer nou, ik moet er alweer van door!' Pieter Bas ging haar jas halen. Ze boog zich naar me toe om me drie zoenen te geven en verloor haar evenwicht. Haar hand landde precies op mijn pijnlijk stijve roede. Ze kneep er even in en terwijl ze overeind kwam stak ze een tongpunt uit haar mond. Een voorhamer tegen mijn voorhoofd had niet harder aan kunnen komen. Ik kreunde en wreef in mijn ogen. Ze stond op en trok haar grote roze jas aan. Pieter Bas torende boven haar uit terwijl ze elkaar omhelsden en zoenden. Hij wilde met haar naar buiten lopen maar ze zei 'ik kom er wel uit schatje.' Ze knoopte haar jas dicht tot aan haar prachtige hals en gaf ons allebei een kushandje. Pieter Bas glunderde terwijl ze naar buiten liep.
'Nou, wat denk je swa?'
-'Wat ik denk? Ik denk dat je me dat 'Ten tweede. . .' van daarstraks nog even moet toelichten jongen.' Laxmiji liep waardig, maar langzaam naar de deur. Ze leunde tegen de gangmuur en hield haar benen iets wijd.


Reedsch...134 toevoegingen, reedsch

w00t

bromde Hoof om 10:38 AM (op 10-11-2003)


Veelbelovend.
Er komt een vervolg?

bromde Lennard om 11:09 AM (op 10-11-2003)


SPRIETSSJ!! Mijn zakdoek zit vol, ik kom vandaag niet meer op bicat.net en ga nu een ijskoude douche nemen.

Grts, petje af. Als je al niet van donkere sanka's zou houden dan na dit verhaal toch zeker. Ga me nou geen verhaal vertellen hoe bol en roze haar poentje is. Hoewel... doe toch maar wel! Joe ma biggie pola wat een idee!!

Geef een brassa aan PB.

bromde Kiers om 11:28 AM (op 10-11-2003)


Affreus. Weinig gristelijk.
Niettemin. Gij zij gezegend, Grrrts.

bromde G. Bomans om 11:35 AM (op 10-11-2003)


Ik heb eens gevist in een klein bootje met vier man op het Brokopono meer. Bamboestok met levend aas als hengel. Veel roti in de boot met peper en zuur, een ijskouwe djoggo met ijs uit de ijsfabriek. Aanmeren, hengel uitgooien en in 6 uur tijd 60 toekoenari's vangen. Tegen zonsondergang naar huis en dan een roedel pikzwart vrouwvolk langs het meer zien lopen. Met van die cha mi ga abra's in weinig verhullende kleding. Ik dacht dat ik gek werd.

bromde Kiers om 11:36 AM (op 10-11-2003)


*woelend door het haar*

zijT, godverdomme!

bromde Godfriet om 11:40 AM (op 10-11-2003)


iemand zei bij luna dat dit een puberale zeiksite was. vreemdgenoeg kon bicat zich daar niet in vinden. weet u dan niet dat dit de beste puberale zeiksite van nederland is?

maar wel een puberale zeiksite. dat dan weer wel.

bromde coert om 12:04 PM (op 10-11-2003)


Jongens, jongens, wat een spanningen. Ik word er helemaal warm van.

bromde Max om 12:08 PM (op 10-11-2003)


* kauwend op het 11e rode vierkante ministeck-blokje *

Laxmiji is een jongetje (geweest).

Ik denk. Laat ik zijn knuppel maar even in dit puberale pissoir werpen...

bromde Hoof om 12:36 PM (op 10-11-2003)


Hoof is me voor..
Ik wou ook al "She-male" opperen.

bromde Subigo om 12:54 PM (op 10-11-2003)


Dat is precies wat ik niet wilde opperen. Da's toch te voorspelbaar?
Alhoewel, het is hier wel een puberale zeiksite.

Ja, Laxmiji is vast een jongetje geweest.

bromde Lennard om 01:07 PM (op 10-11-2003)


Trouwens, ik was vroeger ook een jongetje.

bromde Lennard om 01:22 PM (op 10-11-2003)


Heee Coert op bezoek!

Als bicat.net puberaal is dan zijn Luna en veel ander sites pre-puberaal.

Op bicat.net houden wij ons bezig met voortplanting en alles dat daarbij komt kijken. Net als in de pubertijd wanneer hormonen van zich doen spreken. Een puber leert dan over het andere geslacht.

Wetenschappers hebben aangetoond dat de puberale fase wordt gekenmerkt door een plotselinge verhoging van interactiviteit van zenuwcentra in sommige plaatsen van de hersenen. In het bijzonder ontstaat veel hersen- en zenuwactiviteit in de prefrontale cortex.

"Dit speelt een belangrijke rol in het bewerkstelligen van sociale verhoudingen zowel als het plannen en controleren van ons sociale gedrag", aldus Robert McGivern en zijn team van neurowetenschappers van de San Diego State University in Amerika.

Het laat weinig te raden over: op bicat.net is sprake van hoge mate van hersen- en zenuwactiviteit in de prefrontale cortex. Wij zijn continue bezig met de verkenning van onze sociale verhoudingen tot anderen.

Dat kan niet gezegd worden van andere weblogs.

Bij het gros van de andere weblogs houdt hersenactiviteit op bij navelstaren en ministecken, kenmerken die wij vinden bij individuen die volop in de kindertijd of pre-puberale fase verkeren.

Kenmerk van de kinderfase is dat het kind nog geen notie neemt van de wereld om zich heen. Het kind is op zichzelf gericht, slaakt kreetjes en andere geluiden. Het kind zit volop in de hechtingsfase waarbij een geborgen en verzekerde omgeving een grote rol speelt. Een bezigheidtherapie als Ministeck kan deze belangrijke beschermende en educatieve rol op zich nemen.

Bicat.net biedt de helpende hand aan deze individuen maar met name vrouwen, die de opstap wensen te maken vanuit de kindertijd naar de puberale fase

Bicat.net biedt vrouwen de mogelijkheid om in kontakt te komen met verschillende facetten van hun vrouw-zijn. Op deze website wordt hen een kans geboden een boeiende ontdekkingstocht naar hun ware zelf te ondernemen. Vanuit dit levensschenkende centrum krijgt het vrouw-zijn een zin en betekenis die van binnenuit gevoed wordt.

Door schijnaanpassing beleven vrouwen vaak hun rol als moeder, dochter en echtgenote als van buitenaf bepaald en overleven ze met de frustratie niet aan zichzelf toe te komen.

Bicat.net wil helpen dit zware juk van alle onderdrukte vrouwen over te nemen en ver van ons af te werpen.

bromde Kiers om 01:27 PM (op 10-11-2003)


Ja, een opwindend verhaal zeker.
Het werkt lekker naar een climax toe, maar laat je dan toch onbevredigd achter.
Een beetje als bijna klaar gepijpt zijn en dan vlak voor het sproeimoment je ogen open doen, een godsgruwelijk lelijke walrus zien en van schrik een week lang geen erectie meer kunnen hebben.
Die ervaring, daar deed het me een beetje aan denken.
Ik ben benieuwd naar deel twee.
Ik verwacht ook dat lexje een noemenswaardige Schwanz uit haar broekje tovert.

bromde Bart om 01:37 PM (op 10-11-2003)


Soms is Bicat.net zo nauw dat je hem niet over de eikel kunt schuiven. Bij de geboorte is dit normaal, omdat de opening dan te klein is en de voorhuid nog vastzit. Meestal kan hij pas op ongeveer tienjarige leeftijd volledig worden teruggetrokken. Bij sommige jongens lukt dit pas op hun zestiende.

bromde Hoof om 01:39 PM (op 10-11-2003)


(…)

bromde Sandra om 01:40 PM (op 10-11-2003)


O, Kiers, wat kunt gij prachtige volzinnen de wereld insturen! Die te lezen doet deugd, schenkt mij enorme vreugd en wordt in elk mijner vezels doorvoeld! U woelt zo magnifiek door de taalkundige aardkorst, gij Kiers! Gij zijt een mensch onder de menschen, Kiers! O Kiers, hoe bonkend laat u uw trots kloppen in uw pantalon!

bromde GDB om 01:41 PM (op 10-11-2003)


Mijn reactie is van Femster weggehaald?? Heb er maar een geplaatst over dat hondje bij de tram en die was gewoon serieus bedoeld eerlijk gezegd. Is de associatie met jullie al genoeg? (en nou ben ik de rest van de dag weg)

bromde CiNNeR om 01:46 PM (op 10-11-2003)


Ja, net als in 40-45.
Erg hè?

Doei.

bromde Lennard om 01:58 PM (op 10-11-2003)


Mooi gesproken, Kiers. De vraag nu is, hoeveel verlichte vrouwen hier reedsch rondlopen. Hoeveel van hen hebben inmiddels dit pad naar de waarheid gevonden? Bar weinig, geloof ik toch. CiNNeR en Adriana. En gisteren telde ik nog een Bonnie. En IJsqueen, aangenomen dat dat ook een vrouwspersoon is.

De pubertijd is de tijd dat de mens zich ontpopt van rups naar vlinder. In het Westen van het begin van de 21e eeuw voltrekt deze methamorfose zich nog enkel lichamelijk. Geestelijk blijven de meesten een rups. Bicat.net moet zich ten doel stellen om de ontpopping te vervolmaken. Rupsen aller webloggen verenigt u. Wordt vlinder. Komt naar Bicat.net!

bromde Max om 02:35 PM (op 10-11-2003)


Auw verdomme.

Ik klap net van 3 hoog plat op 't asfalt. Dat met die vlinder wil nog niet helemaal lukken.

bromde Paalsma om 03:03 PM (op 10-11-2003)


Wijze les: begin met uw vliegoefeningen vanaf iets overzichtelijks. Een krant. Een drempel.

Ik ben een rusp!

bromde Hoof om 03:20 PM (op 10-11-2003)


ach, meneer kiers, wat nobel nou weer. ondanks dat de missie zijn doel een beetje voorbij loopt natuurlijk.

u klinkt wel heel verongelijkt, voelt u zich miskend?

bromde coert om 03:23 PM (op 10-11-2003)


Neeee Coert, ik ben niet verongelijkt.

Als ik op straat wordt aangesproken en die wazige pantoffel mij vraagt of hij mij iets mag vragen, zeg ik altijd beleefd "ja". Zonder verder grapjes te maken over 'dat hij mij al iets gevraagd heeft'.

Zo'n pantoffel vraagt dan meestal of ik in God geloof. En mijn antwoord, steevast is:

"Neen, ik geloof niet in God. Ik bouw mijn leven op wetenschap en laat af en toe ruimte voor emoties, onberedeneerbaarheden en vage zaken. Mijn uitgangspunt echter is keiharde bewezen waarheden. Waarmee mag ik u verder nog van dienst zijn, grijze muffe pantoffel?".

Meestal krijg ik als repliek van de pantoffel; "ah... ik hoor het al, u bent TELEURGESTELD in God".

En dan schreeuw ik meestal met alle lucht die ik in mij heb zo hard mogelijk door de winkelstraat zo dicht mogelijk bij zijn oor: "NEEE! godvergeten kankergezwel met je kleine chickenbrain. Kleine misvormde zielige man met je eendimensionale uitleg en belevingswereld in deze grote boze echte wereld: er zijn meer emotionele overwegingen te maken dan slechts TELEURGESTELD. Buiten jouw klein bovenkamertje strekt zich een voor jou onmetelijk spectrum van diversiteit af waar jij in de komende generaties met geen mogelijkheid naar toe zult evolueren. Ik ben NIET teleurgesteld in God maar wat mijn beweegredenen dan wel zijn, zul jij nooit begrijpen".

Nou ja, en zo bont wil ik het met jou dus niet maken, Coert. maar neen, ik ben niet verongelijkt.

bromde Kiers om 03:41 PM (op 10-11-2003)


Een vlinder waarvan je de vleugels lostrekt, is dat nog een vlinder? Vliegen kan hij niet meer, toch durf ik de vraag met een volmondig 'ja' te beantwoorden.

Vleugels van vlinders aftrekken is trouwens typisch rupsengedrag.

bromde Max om 03:43 PM (op 10-11-2003)


Net als IP-bans.

bromde Lennard om 03:56 PM (op 10-11-2003)


beste meneer kiers, fijn dat u zich zo weet te beheersen. dat doet mij deugd. 't was een vraag, overigens, geen constatering. maar omdat u altijd zo klaarstaat om uwzelf te verdedigen, dacht ik zo...

mag ik ook nog zo'n lap tekst over het feit dat u zich niet miskend voelt, voor mijn verzameling?

bromde coert om 03:57 PM (op 10-11-2003)


Heer Kiers?

Voorwaar een schoon essay. Maar
ik moest u dit toch ffe overbrengen:

"Ik moet u even op het matje roepen. Mijn maatje Eros, de wortel aan het touwtje, valt allicht het meest op. Maar IK, de stok achter de deur, speel natuurlijk de hoofdrol op dit verlichte forum.

Vriendelijke groet,

Thanatos (ook wel bekend als zeismans)"

namens deze,

bromde grts om 04:00 PM (op 10-11-2003)


Wie is coert en waarom mag ik hem nú al niet?

Dat soort vragen.

bromde Marnix om 04:03 PM (op 10-11-2003)


Ik ben ook niet teleurgesteld in God.

Noch in de paashaas, gratis sex-sites of in mijn huidige verzekeringstussenpersoon. Er wordt me bijna dagelijks een hoop teleurstelling opgedrongen, nu we het er toch over hebben.

De nieuwste trend in mijn inbox, die waarschijnlijk op diverse 'direct business'-cd's vermeld staat, is het méér en vérder spuiten van enorme hoeveelheden 'cum', en dit ook nog eens op het verraste gelaat van de desbetreffende driegater. Want, zoals we allemaal weten, dat willen ze het liefst.

Ik ben dus vandaag enorm teleurgesteld geraakt in waarvan ik niet besefte dat het maar een mager sprietsje was.

Niet alleen de dikte en de lengte en hoe hard en lang hij het doet. Nu ook de kracht van de eruptie.

Evolutionair gezien lijkt het me niet per se nodig. Maar ik moet het mevrouw Hoof vanavond toch maar eens vragen.

Maar goed. Ik dacht altijd dat je niet teleurgesteld kunt zijn in iets wat niet bestaat.
Dat tegendeel is dus vandaag bewezen.

Even voor de record:
Ik voel mij niet miskend. Wel zou ik graag zien dat meer mensen mijn ENORME talent zouden zien en waarderen. Maar tot die tijd vind ik gewoon dat je het niemand kunt kwalijk nemen dat hij of, vooral, zij niet direct in mijn ziet wat er allemaal in te zien is.

Zalig zijn de eenvoudigen van geest.
Jammer dat het er zoveel zijn.

bromde Hoof om 04:08 PM (op 10-11-2003)


En ulezertjes zijt weer veel te oplettend!!! U hebt de -grote- verrassing verklapt. Zal ome grrts deel twee nog wel schrijven kindertjes???

*kindertjes* JAAAAAAAAAAH!!!!

bromde grts om 04:10 PM (op 10-11-2003)


Ik ken 'm wel:

See you in coert!

bromde Hoof om 04:11 PM (op 10-11-2003)


Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2!
Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2!
Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2! Deel 2!

Of niet. Kijk maar.

bromde Hoof om 04:12 PM (op 10-11-2003)


Max???

Jij schrijft; "Ik stond weer op Utrecht Centraal. In mijn ooghoeken zag ik grts bij de Bruna staan kwijlen bij 'De Jongen', de vertaling van de nieuwe bestseller van Germaine Greere." Ik weet niet waar u uw informatie vandaan haalt maar ik heb van het weekend inderdaad nog effe staan kwijlen op Den Haag CS bij Nadine Gordimer (bijna hetzelfde toch ). En uiteindelijk heb ik maar 'Boy' van Bernlef ontvreemd. -Terecht onbetaald trouwens want er is geen kloot aan- Hij ligt bij me thuis.

Merkwaardig toeval...

bromde grts om 04:20 PM (op 10-11-2003)


Max???

Jij schrijft; "Ik stond weer op Utrecht Centraal. In mijn ooghoeken zag ik grts bij de Bruna staan kwijlen bij 'De Jongen', de vertaling van de nieuwe bestseller van Germaine Greere." Ik weet niet waar u uw informatie vandaan haalt maar ik heb van het weekend inderdaad nog effe staan kwijlen op Den Haag CS bij Nadine Gordimer (bijna hetzelfde toch ). En uiteindelijk heb ik maar 'Boy' van Bernlef ontvreemd. -Terecht onbetaald trouwens want er is geen kloot aan- Hij ligt bij me thuis.

Merkwaardig toeval...

bromde grts om 04:21 PM (op 10-11-2003)


Max???

Jij schrijft; "Ik stond weer op Utrecht Centraal. In mijn ooghoeken zag ik grts bij de Bruna staan kwijlen bij 'De Jongen', de vertaling van de nieuwe bestseller van Germaine Greere." * * * * Ik weet niet waar u uw informatie vandaan haalt maar ik heb van het weekend inderdaad nog effe staan kwijlen op Den Haag CS bij Nadine Gordimer (bijna hetzelfde toch ). En uiteindelijk heb ik maar 'Boy' van Bernlef ontvreemd. -Terecht onbetaald trouwens want er is geen kloot aan- Hij ligt bij me thuis.

Merkwaardig toeval...

bromde grts om 04:22 PM (op 10-11-2003)


3 x ook nog... dat kan geen toeval zijn...

bromde grts om 04:24 PM (op 10-11-2003)


Ik geef op.
Verliezen is niet leuk.
Nazi-Bob heeft me verslagen.

Ach, het was leuk, zolang het duurde.

Grrrrts, mooi verhaal man. Ik werd er geil van.

Meer!

bromde Lennard om 04:24 PM (op 10-11-2003)


@marnix: u vraagt...

wie is coert?:
niet interessant

waarom mag je me nu al niet?:
omdat je dat niet wil

zo moeilijk is dat toch niet?

@hoof: heet jij kiers? maareh.. goed antwoord hoor. 67 punten waard.

bromde coert om 04:29 PM (op 10-11-2003)


*GAAAAAP*

Is er iets te eten?

bromde Dick T. om 04:29 PM (op 10-11-2003)


Hey dick! Hier een stuk ezelsham! Vang! t is nog vers -toch marnix?-

COert? Mag ik je op het hart drukken en vriendelijk vragen hier geen @@@@ te gebruiken want daar word ik GOVVERKANKERTYFUSHOERENZOOI onrustig van. Geen @@@, svp. NIET!

bromde grts om 04:34 PM (op 10-11-2003)


Lennard, ik zeik vrolijk door tegen bob de IPblok bouwer. Hij vraagt er om.

...Tot Femke hier persoonlijk komt vragne of ik op wil donderen. Dan stop ik er gelijk mee. Zou bob weten wat een dynamisch IPadres is? Ik wist het eerst ook niet maar telekens als ik ffe uitlog kan ik er weer op. op femster. zeg maar. grappig

bromde grts om 04:38 PM (op 10-11-2003)


Ik wil ook op femster.
Haha.

Ik kan er zelfs met IP-veranderdingetje en in/uitloggen er niet meer op.

En ik weet bij god niet wat ik verkeerd heb gedaan bij Nazi Bob. Nazi Bob heeft een heel klein piemeltje denk ik.

Gelukkig mag ik hier nog wel komen...

bromde Lennard om 04:43 PM (op 10-11-2003)


et grts: wat jij wil.

nu ik hier toch ben: dat gezeik op andere sites is dat nou pure verveling of zit daar ook nog een doel achter?

[of is het nut achter zaken zoeken weer kleinzielig? want ik wil natuurlijk niet kleinzielig gevonden worden.]

bromde coert om 04:48 PM (op 10-11-2003)


Ik zeik niet op andere sites.
Totdat er reacties worden verwijderd. Waarschijnlijk alleen maar omdat ik evenals CiNNeR wordt geassocieerd (shit, moeilijk woord) met wel-zeikers.

Nou, als ik dan toch als zeiker wordt gezien kan ik net zo goed even zeiken.

Snappie?

bromde Lennard om 04:51 PM (op 10-11-2003)


Waar ik mijn informatie vandaan haal? Tsja, ik heb gewoon goed gekeken. Goed trouwens, beste grts, dat u niet voor Bernlef betaald heeft. De man verdient het niet om geld voor z'n teksten te schrijven. Niet dat ik ooit wat van 'm gelezen heb, maar ik neem zo aan dat Boy inderdaad een kutboek is als u dat zegt. Ik ga trouwens ook even opzoeken wie Nadine Gordimer is. Tot zo!

*Zwaait enthousiast alsof hij in een familiefilmpje (8mm) uit 1974 figureert*

bromde Max om 04:53 PM (op 10-11-2003)


Whaaa! Ik schrok me zojuist het leplazarus. Nadine Gordimer bevindt zich inderdaad in hetzelfde straatje als Germaine Greer. Zonder e, bedacht ik me later.

Verder behoren Thantalos en Eros als tweeëenheid gezien te worden. En waar gebeurt dat beter dan hier?! In het oude griekenland misschien, maar daar gebeurt wel meer uitzonderlijks. Zou het nog bestaan, dat oude Griekenland, als we even net doen alsof tijd niet bestaat?

bromde Max om 05:03 PM (op 10-11-2003)


Boy is wel een retegeil horlogemerk.

Wat dan misschien wel helemaal niet meer bestaat.

Ik ga NU even een site zoeken van een stom meisje. Moet erg nodig nl.

bromde Hoof om 05:03 PM (op 10-11-2003)


Sorry Thanatos, bedoelde ik. En van die kwelling, hoe heet die van die kwelling ook al weer?

*Begint zachtjes te huilen en één voor één zijn haren uit te trekken, onderwijl het verzameld werk van de Kelly Family zingend*

bromde Max om 05:06 PM (op 10-11-2003)


Coert, maar natuurlijk! ..een lap tekst over mijn niet miskend gevoelt, voor uw verzameling. Geen probleem! U moet weten, als voor en in teken van de satire.

Hip he? Satire. Je hoort er veel over tegenwoordig bij de smakeloze massa op tv en bij de premier. Satire mbt de koningin. Nou, ik zal jou vertellen, daar gaan wij een schepje bovenop doen: Trix, ik wil je neuken! Van achter en van voor!! Satirisch he?

bromde Kiers om 05:08 PM (op 10-11-2003)


Zojuist trof ik trouwens dit aan in mijn In-box:

"Hi, just want to let you know that we've added new Third Reich items - Germanis Sports badge 1943, General assault badge 50 and few more. You can find them at our homepage www.nazionline.com Here you'll find wide selection of Third Reich collectibles as Iron Crosses, Himler Honor ring and Luftwaffe Pilot ring, awards, medals, personal and other dug out items.

Blut und Ehre!"

Ik heb ze maar even gemeld dat Hitlers favoriete bezigheid het neuken van zijn herdershond Blondie was en dat de J. in Max J. Molovich voor Jewboy staat. Eens kijken hoe lang het duurt voordat ik gelyncht word. Ik houd u op de hoogte.

bromde Max om 05:09 PM (op 10-11-2003)


Nou. Totnogtoe krijg ik vooral leuke reacties op mijn direct-business mailing met van die leuke retrobroches enzo.

Nu satire weer hélémaal mag, dacht ik dat ik van de nood een mooie deugd kon maken.

Alleen die jongen over die hond moeten we nu even aan zijn ballen op gaan takelen. Geheel satirisch uiteraard. Maar pijn dat dat doet!

* strijkt een denkbeeldig stofje van zijn bruine hemd *

Ook dom. Vergeet ik die NSB-bandjes erop te zetten, uweetwel Nederlandse Systeem Beheerders. Die doen iets met IP-kampen ofzo. Als ik het goed heb.

Eerst even mijn Duitse helm poetsen.

* ritst gulp open *

Gatver! Wat een stank!

* kokhalst *

Nou. Ja. Op naar Amsterdam!

bromde Hoof om 05:20 PM (op 10-11-2003)


Max, ik heb ook de Blut und Ehre mail ontvangen in m'n box.
Misschien ben ik al gelyncht en weet ik het niet.
Darn Dolf is at it again.

bromde GDB om 05:24 PM (op 10-11-2003)


Goed zo Hoof, krachtige taal. Wij gaan een nieuw stom meisje opzoeken en helemaal satirisch met onze bruine hemden aan over haar hoofdje heenzeiken. Nadat we haar tot haar middel hebben ingegraven.

Zoals in een dronken bui over een invalidenwagentje heenzeiken in de nacht op weg naar huis.

Of de Labrador laten poepen in de zandbak van de kleuterschool.

HAHAHAHA!! Lang leve de satire!

bromde Kiers om 05:27 PM (op 10-11-2003)


kiers, zo hey, jij durft. en dat terwijl die arme bea zich totaal niet kan verdedigen. heeft nog niet eens van een ip-ban gehoord zelfs. tragisch.

maar ik ben toch wel benieuwd: wat hoopte je nu bij luna te bereiken? wat kan het jou schelen dat ze slechts één nanometer verwijderd is van de huisvrouw op driehoog achter?

bromde coert om 05:30 PM (op 10-11-2003)


Zoveel te doen. Zo weinig tijd.

* PLOP! *

Effe bijtanken.

bromde Hoof om 05:31 PM (op 10-11-2003)


Ja Kiers. Wat wil je nou helemaal?
Wat is nou het DOEL van satire. Dat vraag ik me na al die jaren ook al af?

En. Nog belangrijker misschien. Heeft het volgens jou iets met humor te maken? Want dat kunnen coert en ik er niet echt in ontdekken.

En verschuil je nou eens niet achter woorden...
Kom op Kiers.

* zo, dan ga ik nou weer met een andere wind meewaaien *

bromde Hoof om 05:41 PM (op 10-11-2003)


hoof begrijpt mij ten minste. [niet echt fris hè, die andere wind].

bromde coert om 05:48 PM (op 10-11-2003)


"En verschuil je nou eens niet achter woorden..."

BOOOOHHOOOO HOOOO... ik kan mij alleen maar achter woorden verschuilen. Ik HEB geen doel in het leven, ik kansloos

*BBBOOOO HOOOHOOOO*

Ik ben een lelijk klein mannetje zonder baardgroei. Dat is het gevolg van een ernstige ziekte in mijn jeugd. Ik zit net als die leipe professor Hawkings, niet te verwarren met Stephen King die ook mooie verhalen schrijft, in een rolstoel vastgesnoerd met een zespuntsgordel. Daar om denk ik vaak dat ik autocoureur ben en volg ik alle Formule 1 wedstrijden.

Maar omdat ik minder mobiel ben en eigenlijk nergens heen kan, ben ik alleen goed met woorden. Zonder doel en goed met woorden kom ik al gauw uit bij satire. Ik ben een misgekleunde melaatse.

Hoof, ik wilde dat ik mijzelf niet hoefde verschuilen achter woorden. Ik zou zo graag een vette plaat in de reageerbox gooien om met pixels uit te leggen wie ik ben, en waarom, en wat mijn beweegt, en mijn diepere ik laten zien, en helemaal uit de kast komen op dat geile kapitalistische internet, en helemaal open te zijn, omdat ik zo godsgruwelijk veel te melden heb en dat allemaal met plaatsjes en neukende pixels.

Maar ik kan het niet!!! *BBBOOOO HOOOHOOOO* !!!! Ik ben te dom om een plaatjespixel te posten.

bromde Kiers om 05:49 PM (op 10-11-2003)


ga dan de straatprostitutie in

bromde Eugene om 06:04 PM (op 10-11-2003)


coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala, coertje coertje coertje coertje tralala,

*schrijft satire op dom geplaag*

bromde grts om 06:07 PM (op 10-11-2003)


Buk je even, eugene?

bromde grts met miniatuur kruisraket om 06:08 PM (op 10-11-2003)


*bukt en laat een koerdistaanse wind*

bromde Eugene om 06:10 PM (op 10-11-2003)


Coert sorry, ik liet me gaan. Ik heb je de doodlopende straat in willen sturen over het feit dat ik mij niet verongelijkt voel maar dat was een afleidingmanoeuvre.

Het was een met veel misbaar en stemverheffing en mijn hoofd opgeheven omdraaien weglopen bij het feit dat ik wel degelijk en ook zeer grondig mijzelf miskend voel.

Hoof tipte het net aan en ik kan het niet langer voor me houden: ik kom uit de kast en zal je mijn DOEL in het leven vertellen. Mijn doel en grote ambitie in dit leven. Ik ben bloedserieus en tot het randje gespannen. Ik mag wel zeggen getergd.

Ik kom uit zijn kast: ik heb een ENORM zware vorm van cystitis!

Cystitis wordt vaak miskend maar bij mij nog veel erger omdat ik lelijk ben en van het mannelijke geslacht. Cystitis komt, voor zover bekend, alleen maar voor bij vrouwen.

Ik lijd aan cystitis en vrees heel dikwijls dat ik een of andere ernstige aandoening hebben. Cystitis is een ongecompliceerde en veel voorkomende urineweginfectie bij mannen die langdurig ingesnoerd in een zespuntsgordel in een rolstoel verkeren.

Mogelijke symptomen zijn: pijnlijke urinedrang (dysurie), pijnlijke zaadlozing door teenkramp aan de strangurie, frequenter urineren, aandrang om te vloeken, drukpijn boven de penis.

Volgens een Brits onderzoek denk ik dat mijn publiek mijn boeken niet koopt omdat ik lijd aan cystitis. Maar dat is niet waar. Ik denk dat mijn boeken niet gekocht worden omdat ze in het Nederlands geschreven zijn. Ik voel mij miskend door de Britse Schrijvende en Recenserende pers.

Mijn symptomen zijn echter ernstiger, zoals al mijn seksueel overdraagbare aandoeningen die ik heb of de hersentumor die ik voel, en mijn schijnbaar onnodige bezorgdheid.

Irritatie bij het plassen, jeuk en veranderd witverlies wijst bij mij eerder op een aandoening van mijn libido.

Deze ernstige ziekte cystitis en mijn volledige en ENORME miskenning leidt mij met een ongekende ambitie naar het DOEL in mijn leven; ik wil piloot worden!

bromde Kiers om 06:30 PM (op 10-11-2003)


kiers, je kunt ook niet antwoorden, maar dat zou te veel moeite kosten, zeker?

et grts: nou, hou op daarmee!

bromde coert om 06:30 PM (op 10-11-2003)


Coert, of je leest snel of je wil niet dat ik antwoord maar pas op ik ga je gek maken met antwoorden.

Wacht, ik ga je nog een ENORM lang antwoord geven over mijn ambitie. Ik ga je helemaal gek-antwoorden!

bromde Kiers om 06:37 PM (op 10-11-2003)


...ik heb ook nog reageerdersziekte. Kijk nou uit, komt weer een lading gal gedreven reageerdersziekteuitstulping naar buiten. Pas op!

bromde Kiers om 06:39 PM (op 10-11-2003)


leuk, ik kan er altijd wel om lachen. en om verbaasd zijn, waar haal je toch al die energie vandaan?

bromde coert om 06:41 PM (op 10-11-2003)


Oh grts, ik mag toch wel aannemen dat Deel 2 van het probleem van Pieter Bas nu in de maak is of reeds genoteerd?

Je snapt dat ik niet kan wachten met te weten komen wat Pieter Bas voor een probleem heeft met een smalle & sensuele koffieboon dat met te weidse beentjes haar oranje koelie-lipjes om een mentholletje vouwt.

Ik ga jou verhaal sien jongen.

bromde Kiers om 06:45 PM (op 10-11-2003)


He coerts, van het verkrachten van albino-cavia's krijg je voor daagen energie

bromde Eugene om 06:47 PM (op 10-11-2003)


Coert, het is mijn werk. Ik word betaald door bicat.net om de hele dag overal te reageren.

Hoof overigens ook maar die is daar wat bescheidener over. Ik kom uit de polder en ben heel trots op wat ik doe. Hoof komt komt uit Schiedam en vindt het gewoon helemaal normaal, zo'n rare baan als wij hebben.

bromde Kiers om 06:49 PM (op 10-11-2003)


loop jij hier stage, eugene?

bromde coert om 06:49 PM (op 10-11-2003)


Nee, ik heb de eer de huisbaas van Bicat af en toe te mogen klaarpijpen.

bromde Eugene om 06:52 PM (op 10-11-2003)


was het maar waar kiers. dan ging mijn sollicitatiebrief nu op de post. jij doet toch iets itcs of helpdeskerigs?

bromde coert om 06:52 PM (op 10-11-2003)


Eugene, albinocavia's staan sinds jaar en dag al op de lijst van tegen verkrachting door individuen met weinig fantasie beschermde soorten wistudat?

hebben jullie dat filmpje van worstkaassecenario al gezien?

bromde grts om 06:52 PM (op 10-11-2003)


w00t!

bromde grts om 06:54 PM (op 10-11-2003)


oeps.. sorry.

bromde grts om 06:54 PM (op 10-11-2003)


Ik erken alleen Schindlers lijst.

bromde Eugene om 06:55 PM (op 10-11-2003)


soms ontsnapt me dat ... eeen w00t!

w00t! w00terderw00tw00tw00t!!

w0000000000t!!!!!!

he. stoppen nu!

bromde grts om 06:55 PM (op 10-11-2003)


Eichmans lijst was lekker veel langer !!!

nanananananana

Heeft iemand mijn keppeltje gezien?

-dit is een satire-

bromde grts om 06:57 PM (op 10-11-2003)


rustig maar grts, gewoon even de schoonmaakster terug naar bolivia sturen, dan gaat het wel weer over.

bromde coert om 06:58 PM (op 10-11-2003)


w00

auw!

*slaat op eigen hand*

bromde grts om 06:59 PM (op 10-11-2003)


maar kiers wat is nou de zin van het leven?

bromde coert doet niet aan satire om 06:59 PM (op 10-11-2003)


GODVERDOMME gggrrrrts! Kappen met die onzin! Geef me antwoord: wanneer komt deel 2? IS er een deel 2? En als er geen deel 2 is waarom schrijf je het dan niet?

bromde Kiers om 06:59 PM (op 10-11-2003)


Wist u trouwens dat albinocavia een delicatesse is mits op oud-jiddische wijze bereid? ja he?

bromde Eugene om 07:00 PM (op 10-11-2003)


hé kiers, ik wacht nu toch al zeker een minuut op antwoord. ben van dale niet.

bromde coert om 07:01 PM (op 10-11-2003)


Boiliviai?

Ik heb helemaal geen schoonmaakster. Ik probeer al die leuke studentes allemaal kennis te laten maken met mijn minikruisraket en op een gegeven moment weet de hele faculteit rechten het en nu weet de hele uni incl. hogescholen het. Dus geen werkster. jammer. het was zo leuk.

bromde grts om 07:01 PM (op 10-11-2003)


Coert jongen, de zin van het leven wordt gevonden als 'madness takes its toll'.

bromde Kiers om 07:02 PM (op 10-11-2003)


helaas. speelkwartier al weer voorbij voor coerts. ga nu even een drie uur duren film bekijken over mensen in een schuilkelder. schijnt nog leuk ook te zijn.

bromde coert om 07:03 PM (op 10-11-2003)


et kiers: gekkenhuis. als in een luipaard in een tv commercial. jeetje, dat had ik toch niet verwacht.

ik spreek u later nog wel weer...

bromde coert om 07:04 PM (op 10-11-2003)


Het gaat hier werkelijk alle perken te buiten. Deze onsmakelijke losbandigheid leidt tot een algehele verloedering, zoveel is wel duidelijk!!

bromde minister Donner om 07:04 PM (op 10-11-2003)


Kiers kallum,

Laat je niet opnaaien door een coertende vliegende rat. Laxmiji II rijpt reeds in mijn ballen maar ik ga zo naar de niet-imaginaire pendant van pieterbas om inspiratie op te doen, onder andere.

Dus misschien manana? tamarra of daarna??? A mi no span swa, I sabie toch?

bromde grts om 07:05 PM (op 10-11-2003)


et grts: jahaa dat zag ik nog even net. klappen onder de gordel is de noodrem van de zwakken. jawel.

bromde coert om 07:07 PM (op 10-11-2003)


*poetst minikruisraket*

Je zegt eerst:'kijk daar in de hoek ligt een propje!' dat je er net hebt neergegooid, en als ze dan vooroverbuigen, in die strakke werkspijkerbroek...

*likt aan ijzeren punt minikruisraket*

*BAM!!*

hahahahahahahaha

*BAM!!*

en dan spoelen maar!

hahahahahahahaha

bromde grts om 07:08 PM (op 10-11-2003)


Net als ik filosofisch begin te worden haakt Coert af. Weet ik ook weer welke paarlen ik voor hem uit mijn kast moet halen.

Grts, hoe is het met mijn antwoord? Nu we aan het deformeren zijn tot een vraag en antwoord ballenbak van een goedkoop hippe webloglifestylereallive kan ik je net zo goed voor de tweede keer vragen hoe het zit.

bromde Kiers om 07:10 PM (op 10-11-2003)


U heeft coerts naar Sumatra teruggeschoten?

bromde Eugene om 07:10 PM (op 10-11-2003)


beste coert, aangezien je alle ongeschreven regels van de spreekwoordenpolitie ondertussen met voeten getreden hebt wordt je vriendelijk verzocht hier op te donderen en pas met een goed verhaal -te mailen naar ome bicat- weer terug te komen.

O u was al opgesjaafd? Mooi!

bromde grts om 07:11 PM (op 10-11-2003)


Sorry grts, ik lees het net. Het zit nog in je ballen. Goed te weten dat het daar zit want dan komt het er zeker een keer uit, de status van uw geest in ogenschouw nemende: botergeel.

En met een beetje homoerotische tinten erin durf ik ook nog mijn voorhoofd uit te steken om het op te vangen.

Of voorhuid, of voorhuig, of wat u maar wilt.

bromde Kiers om 07:14 PM (op 10-11-2003)


B A M ! ! !



hahahahaha!!!

U begrijpt natuurlijk de satire die achter deze post schuilgaat.

bromde grts om 07:15 PM (op 10-11-2003)


eeeuh nee, wilt u even uitleggen? Kunt u het tekenen op een briefje? Wat? Dat heeft u net gedaan en dat briefje ligt daar in de hoek en of ik het even oppak?

Welzeker! Waarom niet?

bromde Kiers om 07:20 PM (op 10-11-2003)


Godverdomme, werk aan de winkel. Daar komt de schoonmaakploeg uit Ghana. Even uitleggen wat ze moeten doen. Allemaal 19 a 20 jaar en meisjes en botergeel van binnen. Ik moet mij verexcuseren.

bromde Kiers om 07:23 PM (op 10-11-2003)


Toompje. Ook een goed woord.

bromde Max om 07:45 PM (op 10-11-2003)


Mwochja, ik heb meer iets met plaksnorren. Kennen jullie trouwens die documentaire over die jongen in een rolstoel die een flat kreeg toegewezen?

Nee? Zeker nooit met Harry Bannink gelunched.

bromde bicat om 08:05 PM (op 10-11-2003)


Harry is overleden op 19 10 1999 en wat een prachtige datum om te overlijden! Het is haast jammer dat wij niet meer kunnen overlijden op deze datum.

bromde Kiers om 09:01 PM (op 10-11-2003)


105e post w00t.

bromde €vil om 09:03 PM (op 10-11-2003)


Ik ben luldebehanger.

bromde luldebehanger-1 om 09:21 PM (op 10-11-2003)


Ik ben luldebehanger.

bromde luldebehanger-2 om 09:21 PM (op 10-11-2003)


Ik ben luldebehanger.

bromde luldebehanger-3 om 09:22 PM (op 10-11-2003)


Welkom bij wie van de drie!

Ik ben luldebehanger. Ik heb meestal niet veel te melden. Ik schep graag mijn vacante lichaamsholten leeg. Ik smeer het af aan de rand van mijn bord.
Was getekend; luldebehanger

bromde Uw gastheer om 09:23 PM (op 10-11-2003)


Trioposten is voor oligofrene behangers.

bromde €vil om 09:29 PM (op 10-11-2003)


wat een goeie bizarre film. waar waren we. oh ja. helemaal nergens nog steeds.

bromde coert om 10:57 PM (op 10-11-2003)


U ambieert een zekere richting, coert. Op zoek naar zekerheid?

bromde bicat om 11:05 PM (op 10-11-2003)


Every day above ground is a good day.

bromde Kiers om 11:07 PM (op 10-11-2003)


HAHAHAHA! Weer een voorbeeld van ongespleten en eenzijdige Kiers/Bicat fenomeen.

bromde Kiers om 11:10 PM (op 10-11-2003)


heee grts, ik ga een zwartjoekel aandraaien. Wil je kijken?

bromde Kiers om 11:12 PM (op 10-11-2003)


zekerheid is een illusie, maar duidelijkheid vind ik altijd best een aardige richting.

bromde coert om 11:14 PM (op 10-11-2003)


kijk, voor de duidelijkheid is het handig om te weten dat ik de antwoorden op mijn vraagjes allang weet. echter, het is altijd verhelderend om van iemand zelf te horen hoe hij zo'n antwoord formuleerd. ten einde iemand niet te veel woorden in de mond te leggen. tot nu toe weet dhr. kiers aardig om de hete brei heen te draaien.

hoewel ik in die paarlen toch weer dat sprakje verongelijktheid dag te zien weerspiegelen.

bromde coert om 11:20 PM (op 10-11-2003)


De brei is lang niet zo heet als ze werd opgediend.

bromde bicat om 11:24 PM (op 10-11-2003)


*kijkt verongelijkt naar computerscherm en sluit zonder nog wat te zeggen bruusk zijn ENORME scherm uit*

bromde Kiers om 11:24 PM (op 10-11-2003)


En ik maar steeds aan Waldheim denken.

En de SS.

En de Spaanse Inquisitie.

En aan mijn Spaanse kraag. Lastig ontkomen ook aan dat fenomeen. Dat heb je er van als je Bicat.net nog niet goed over de eikel schuift. Je blijft onwillekeurig toch proberen.

Zo heb ik ooit het masturberen ontdekt.
Achteraf, maar ja, dat is het altijd hè, achteraf, denk ik wel eens hoe het zou zijn geweest als ik die eerste keer niet in een spiegel had gekeken en op een bloemrijke wijze had genoten van de frisse lenteblik op mijn uit marmer gehouwen gelaat op het moment dat ik mijn allereerst spuugpijn beleefde (gek woord? Ja, hoe moet je het dán noemen als je niet weet wat je overkomt).

Als dat nou allemaal anders was gelopen. Misschien had ik dan wel ander mensen verdragen.
Echte mensen.

Maar ja. Dat zeg ik. Da's altijd achteraf.

* stipt bloedblaar aan met tinctuur *

Gelukkig heb ik genoeg om handen.

bromde Hoof om 11:25 PM (op 10-11-2003)


soep wel toch? soep dien je zo heet te eten als hij wordt opgedient. brei eet ik nooit. sorry.

jesus kiers, als jij je scherm uit doet, waar doe ik het dan allemaal voor? ik dacht dat jij me wel zou begrijpen. maar alleen hoof begrijpt mij. het is weer treurig.

bromde coert om 11:26 PM (op 10-11-2003)


Ik ga jullie bannen!!!

* voelt aan qua formaat zeer teleurstellnde erectie en begint met ogen te draaien*

bromde nazi bob om 11:27 PM (op 10-11-2003)


ah nog zo'n vraag! zijn jullie soms anarchistische vrijbuiters dat jullie zo gekant zijn tegen cencuur en ip-bannen?

bromde coert om 11:29 PM (op 10-11-2003)


De waarde van gevoel voor humor is niet in een formule te vatten als hij ouder is dan een jaar of 16. Het gevoel voor humor is o.a. afhankelijk van de leeftijd, de kilometerstand, de staat van onderhoud, de roest, de accessoires en de originaliteit.

Is het een Nederlands gevoel voor humor met een duidelijke kilometer- en onderhoudshistorie, of heeft het gevoel voor humor een vage achtergrond? Is het gevoel voor humor misschien van buitenlandse herkomst en ontbreekt elk spoor van een onderhouds-historie en kilometer-registratie?

Heeft het gevoel voor humor een showroomconditie of zitten overal krasjes en deukjes en is het erg smerig? Is een eventuele schade netjes hersteld? Is het gevoel voor humor geheel origineel, of is het door een doe-het-zelver naar eigen smaak en inzicht, en misschien niet erg deskundig getuned en opgebouwd?

Met andere woorden: U moet langskomen met het gevoel voor humor als u een serieuze uitspraak wilt.

Het is verstandig hiervoor een afspraak te maken.

bromde Hoof om 11:30 PM (op 10-11-2003)


weerloos wezentje x creatieve marteling = haha

toch?

bromde coert om 11:32 PM (op 10-11-2003)


En ik wil voor de twijfelaars ook NU direct even melden dat ook ik een scherm van 325.000 inch heb. Dus enige gedocumenteerde kennis van het medium kan mij niet worden ontzegt.

Het enige lastige is dat ik het duurste verlengsnoer van Nederland heb.

En de buren klagen steeds over het licht van mijn scherm.
Maar ja. Die kijken nog tv. Dus wat wil je.

* voelt aan zijn water *

bromde Hoof om 11:33 PM (op 10-11-2003)


* drukt met zijn ringvinger geheel uitdrukkingsloos weerloos wezentje plat *

bromde Hoof om 11:34 PM (op 10-11-2003)


Hé lieverd.

Kijk jij nou eens naar Bob de Goudvis. Hij doet gek. Nou ja, niks eigenlijk.

bromde Hoof's vrouw om 11:35 PM (op 10-11-2003)


hou op, schei uit. ik kom niet meer bij.

dit is ook heel erg leuk:
http://www.bassie-adriaan.nl/pages/brief7.html

bromde coert om 11:36 PM (op 10-11-2003)


* trekt zijn onschuldigste gezicht en verbergt druipende arm achter zijn rug *

Eh. Nu even niet. Ik ben bezig.

bromde Hoof om 11:36 PM (op 10-11-2003)


Coert, uw vlot drijft kansloos richting onbestemd.

OF u bent niet bij machte om te realiseren wat u eigenlijk wil.
OF u mist aansluiting, een misverstand in protocol.

Ik ga nu een héle dikke sigaar opsteken en heel arrogant achter mijn 8" laptop-scherm met 5 1/4" Floppydrive zitten.

bromde bicat om 11:37 PM (op 10-11-2003)


geen van uw opties, heer bicat. degene die het dichtste bij komt is "misverstand in protocol". maar dan meer protocol m'n reet.

ik ga hier potdorie toch niet gebanned worden?

dit is ook leuk:
http://www.gva.be/vindzoek/archief/Artikel_detail.asp?id=(21E16E57-890E-4297-BBF1-3AAB396412CC)&check=online

bromde coert om 11:39 PM (op 10-11-2003)


Tis een stuk rustiger zo, na die grrrts-verduistering.

bromde bicat om 11:45 PM (op 10-11-2003)


slavinken zijn slechte luisteraars heb ik ergens gelezen.

bromde coert om 11:46 PM (op 10-11-2003)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)