huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De val"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Pappa is timmerman"]

10/20/2003: "Lucifer"

Ik heb eens een meisje gekend dat-

Op een feestje apart was gaan zitten, op de grond. Het was een mooi meisje. Handen in de mouwen van haar grote parka, kort blond haar. Slank. Klassieke trekken, fragiel. Ik ken mijn klassiekers, dus ik liep op haar af met een ijskoude cola en ik zei 'colaatje?'
Ze keek me verward aan en mompelde 'Goed.' Ik liet me naast haar op de vloer zakken en bouwde een joint. 'Moet je je jas niet uittrekken?' 'Nee.' Ik haalde mijn schouders op en ontstak mijn toeter. Ik nam een hijs en bood hem aan, met mijn beste killer-glimlach. Ik ben knap. Een beetje zoals de Ralph Lauren modellen in 1984, voordat alles androgyn en feminien werd. Gestileerd wilde crew cut. Ik vind androgyn okay hoor, maar ik ben zelf iets... mannelijker. Ik heb natuurlijk wel eens wat met een man gedaan, dat krijg je al snel in het modellenwereldje. Maar ik vind mannenseks te overweldigend. Een poel van gevoelens zo diep dat ik er bang van word. Ik heb het dus maar een keer gedaan. En meisjes zijn natuurlijk ook veel aantrekkelijker, op een huis-tuin-en-keuken manier.

Ze reageerde nauwelijks maar nam de joint wel aan. Ze trok er gulzig aan.
'Ik ben Benno.' God ik was mijn ouders dankbaar. Wat een goeie naam.
'Fleur.' Ze kneep haar ogen samen en nam nog een flinke hijs. Ik voelde me gelukkig en ontspannen. Ik had wat coke gedaan maar niet veel, ik was precies dronken en high genoeg om nog seks te kunnen hebben. Niet met haar natuurlijk. Maar ze intrigeerde me. Grote broer gevoelens.

'Wat is er meisje? Vertel het maar aan Benno.'
'Heb jij ook wel eens het gevoel dat je gek aan het worden bent?'
'Ja soms wel. Zeg het eens, wat is er mis?'

Ze keek me een halve minuut aan, pakte me toen bij mijn arm en sleurde me de gang op. Ze begon haar jas los te knopen. Blauwe plekken en injectiesporen, dacht ik dromerig. Zo meteen laat ze me haar beurse onderarmen zien en krijgen we het verhaal van een leeg, vergooid leventje. De jas viel op de grond. Onder haar rode Prada-truitje, ter hoogte van haar schouderbladen, zat een bult. Ze had een bochel. Ik beet op mijn lip. Moeder natuur is zo wreed. Ze pakte het truitje bij de col en begon het uit te trekken. ...of was het een gezwel? Een brutale bruinpaarse klomp dood die uit haar rug zou steken... Het truitje viel op de jas. Ik stond aan de grond genageld. Ze had een prachtige rug. Volmaakte symmetrie. En aan haar schouderbladen, vlak boven de bandjes van haar BH, zaten vleugeltjes. Ik wreef in mijn ogen. Ze zaten er nog steeds. Vleugeltjes. Ze waren misschien vijftig centimeter lang. De huid was doorschijnend en paarsig-roze, als van brandwonden, en er groeiden witte donshaartjes op. Ze waren adembenemend mooi. Ik raakte er voorzichtig een aan. Ze huiverde en vouwde ze plat op haar rug. 'Nee, nee!
Vouw ze uit! Ze zijn ongelofelijk, ze zijn prachtig!' Ze draaide zich om.
Tranen liepen over haar gezicht.
'Snap je het nu?'

'Nee, sorry. Ik snap niets. Geen idee. Echt niet. Hoe lang heb je dit al?'
'Drie maanden. Mijn schouderbladen begonnen ineens uit te botten. Het was erg pijnlijk en mijn familie heeft een geschiedenis van niet behandelbare botkanker. Mijn schouderbladen werden abnormaal groot. Toen ik het aan mijn vriend liet zien maakte hij het uit. Hij zal er voor branden. Ik was ziek en alleen. Ik ben gestopt met werken, heb al mijn geld opgenomen en ben op Barbados mijn laatste dagen gaan vieren. Maar het groeide maar door. Naast het feit dat de pijn verlammend was durfde ik natuurlijk ook niet meer de straat op. Ik heb uiteindelijk twee maanden in een hutje op het strand gezeten en oizzadozen verzameld, wachtend op een nare dood. Maar ik ging niet dood. En nu... Ik wist niet dat het dit... Dat ik zo... Nou ja. Mijn vader roept mijn hele leven al dat ik een engel ben?' Ze lachtte zenuwachtig en veegde in haar ooghoeken. Haar vleugels klapperden lichtjes.

Ergens diep in me begon iets te rommelen. Ik wilde haar tere vleugels strelen, haar bij haar ranke middel pakken en diep in haar grote bruine ogen kijken. Ik wilde haar. Ik pakte haar bij haar middel en trok haar naar me toe.

'Fleur, je bent het mooiste wezen dat ik ooit op deze aarde gezien heb, weet je dat?'
'Dus je vindt me geen freak?'
'De mooiste freak die er bestaat'

Ik stak mijn duimen achter haar broekriem, mijn handen lichtjes op haar billen. Ik keek haar diep in haar ogen. 'Ik meen het, je bent prachtig.' Ze keek me een tijdlang aan en ontspande in mijn armen. Ze legde haar hoofd op mijn schouder. Zo bleven we minutenlang staan. Toen vouwde ze haar vleugels op haar rug en pakte ze me beet, zoals een kind zijn verlorengewaande knuffel zou beetpakken.

'Zohoo, gaan jullie lekker?' Het was de gastheer, die een nieuwe fust ging halen. Gelukkig stond ik met mijn rug naar hem toe.
'Heb je een momentje? Deze dame is niet helemaal gekleed.'
'Al goed.' Hij liep weer naar binnen. Fleur trok snel haar jas en trui weer aan. Toen ging ze op de neuzen van mijn schoenen staan. 'Ga je mee?'

We namen mijn auto naar haar appartement. Het was groot, het was crèmewit, het was design. Het was nagenoeg leeg. Ik vroeg haar waar de wc was. 'In de gang, derde deur links.' Ik liep de brede, donkere gang in. In een hoek lag een opengetornde zak houtskoolbriketten. Ik zag een soort wandschildering.
Ik zocht het licht. Op de crèmewitte muur was met trefzekere houtskoolvegen een levensgroot skelet getekend. Het had de handen opgeheven naar de hemel, alsof het om hulp vroeg. Bottige vleugels groeiden uit de schouders, omgeven door vlammen. Ze had, waarschijnlijk met spuug, tranen in de wangen van de schedel geveegd. Er onder stond in hoekige letters 'Daedalus daddy. ' Ik moest plassen. Toen ik terugkwam zat ze met haar handen in haar schoot op de bank. ' Wat vind je van mijn kunstwerk? ' 'Pfff.. ja? Heftig?' Ik stak mijn hand uit. 'Kom eens staan'. Ik trok voorzichtig haar truitje uit, zoals je een breekbaar kunstwerk uitpakt. Ze deed zelf haar BH los.

Ze was zachtroze, als het begin van een zonsopkomst. Haar perfect gevormde borsten harmonieerden prachtig met haar vleugels. Ze WAS een engel. Ik ging op de grond zitten. Zij stond een beetje onwennig op het kleed.
Ze klapperde met haar vleugels. 'Vind je me echt mooi?' 'Ja anders zei ik het toch niet'
Ik stond op en liep op haar af. Ik streelde ze voorzichtig. Zo boos, zo kwetsbaar. Ze rilde. 'Kom.' Ze pakte me bij mijn hand en leidde me naar de slaapkamer. Terwijl ze me aankeek trok ze de rest van haar kleding uit.

Op haar doorschijnende huid liepen kleine blauwe adertjes. Ze was hartverscheurend mooi. Ik ging op het bed zitten.
'Kan je er ook mee vliegen?'
'Hihi, wel geprobeerd, maar ik denk dat ze te klein zijn'
'Nu ja misschien groeien ze nog?
'Ik hoop het niet! Dan kan ik niks meer aan!'
'Je kunt toch twee gaten in je truien knippen, net als in tekenfilms?'
'Ja dahaag! Gaten in m'n Prada.'

Ze lachtte, liep naar me toe en duwde me achterover op het bed. Ze begon me uit te kleden. We gingen naakt naast elkaar op het bed liggen en streelden elkaar. Ze rilde toen ik haar kuste. Ze was duidelijk al lange tijd niet meer aangeraakt. Ze was uitgehongerd. Ze had blosjes op haar wangen en haar vleugels stonden wijduit toen ze op me kroop. Ze sloot haar ogen en beet op haar vingers toen ze zich op mij liet zakken. We begonnen traag en voorzichtig, maar het oudste ritme ter wereld had haar al gauw te pakken. En terwijl ze naar een orgasme toewerkte begon ze met haar vleugels te slaan.
Eerst nog langzaam en onwennig, maar al gauw ging het volkomen natuurlijk en bewogen haar vleugels zo snel dat ik het ritme niet meer bij kon houden. Het klonk alsof een volière vol parkieten opvloog. Ik schoot bijna uit haar toen ik besefte dat ik van het bed los kwam. Ik pakte haar stevig beet. Zij schreeuwde harder en harder en sloeg haar benen om mij heen. Zij was een engel en ik was de bleugelloze sterveling die haar mocht bevruchten. Mijn heupen gingen op en neer als god's heupen bij het scheppen van de wereld.

Op een gegeven moment zweefden we zeker een halve meter boven de lakens. Ze kwam met een gilletje en we ploften terug op het bed, dat prompt doormidden brak. Ik lag in een rare knik onder haar maar kon niet stoppen. Na een paar minuten schoot ik mijzelf in haar leeg. Ik hapte naar adem. Ik keek haar aan. Haar gezicht was nat van de tranen. Ik rilde.

'Wat was dat in Godsnaam?'
'Euh, seks, lieve Benno.'

Ze vleide zich tegen me aan, op het matras dat in een knik over het gebroken bed lag. Haar ademhaling ging snel, als van een vogeltje. Ik lag ook na te hijgen en schudde mijn hoofd. Ik was weer in mijn poel. Mijn veels te diepe poel. Ik trok dit niet. Dit was te veel, dit was te heftig. En daarnaast; ik kon toch moeilijk met haar op feestjes en recepties verschijnen? 'Daar heb je Benno weer met zijn gevleugelde wijf' Nee. Jezus wat een dom idee. En anders zat ze thuis op me te wachten met haar vlerken. Ik keek er naar. Ze waren paarsig en het bloed stroomde er door in dikke rode aderen. De donshaartjes plakten er vochtig tegenaan. Alsof ze uit het nest gevallen was. Niet bepaald een lekker gezicht. Ze lag stilletjes van geluk te snikken in mijn armen. Wat een freak. Benno jongen waar ben je aan begonnen.

'Liefje, ik herinner me plotseling iets. Ik heb een afspraak. Ik moet er nu vandoor' Ze keek me verbaasd en niet gelovend aan. 'Echt serieus, liefje.'
Ik schoot mijn kleren aan en vroeg haar mobiele nummer. Ik typte het in op mijn mobiel. Zij vroeg het mijne. 'We bellen, meisje.' 'Dag mijn lief.' 'Dag lieve Fleur.' Ik rende de trappen af en sloeg mezelf voor het hoofd. Hoe kon ik zo stom zijn. Benno de grote allesneuker die zich verbindt aan een mager depressief meisje met wapperende huidflappen?

Mijn mobiel blijft maar gaan. Al een week. Ik zet hem niet eens meer uit.
'Fleur' zegt het scherm. 'Fleur' 'Fleur Fleur Fleur.' Ik denk dat ik maar een nieuwe ga halen. De intercom gaat. Het is Fleur. Hoe komt ze aan mijn adres? Voor ik het weet heeft mijn duim op de 'open' knop gedrukt. Ik woon op de vijfde verdieping, dus ik heb nog even. Ik steek een sigaret op. De bel. Ik doe open. Fleur staat in de deuropening met haar grote jas aan, handen in haar mouwen. Daaronder... hu. Ik wil er niet aan denken.

Ze kijkt me kalm aan, met een glimlach. 'Mag ik binnenkomen?' 'Ja natuurlijk, Mi casa es su casa' doe ik. Ik ga de keuken in om koffie te zetten.

Als ik terugkom staat ze op me te wachten, in haar BH. Ze sprayt mijn trui onder met iets dat ruikt als wasbenzine. Dan pakt de een bus haarspray en een aansteker van de tafel en richt op mij. 'Hij zal er voor branden.' Ze weet dat ik veel haarspray gebruik om mijn crew cut lekker wild te laten lijken. Het ziet er niet goed uit. 'Naar buiten.' Ze zegt het met een glimlach. 'Kun je hier het dak op?' Ja, we hebben een prachtig uitzichtpunt.'

We stappen in de lift naar de 12e. Op het dak gebeurt alles veel te snel. Zij loopt met me naar de lage reling. Op een moment dat ik denk dat ze niet oplet grijp ik haar beet. Terwijl ik haar tegen de dakrand aanwerk hoor ik de aansteker aangaan.

Haar hairspraybus regent vuur en zwavel. Mijn wenkbrauwen verzengen en mijn haar gaat in de fik. Ik sla wild om me heen en raak haar vol in haar gezicht. Ze verliest haar evenwicht. De hairspray valt de diepte in. Ze kijkt me verbaasd aan terwijl ze zelf ook valt. Fladdert dan als een bezetene. En even lijkt het alsof ze zichzelf in de lucht kan houden. Maar dan krijgt een zijwind haar te pakken en wint de zwaartekracht het. Ik zie niet waar ze de grond raakt want ik moet mijn brandende kleren van me af trekken en proberen mijn haar te doven. Ik voel geen pijn. Dus het is goed mis. Ik neem de lift naar beneden en loop naar de taxistandplaats. De chauffeur wordt wit om zijn neus en rijdt zo snel hij kan naar het ziekenhuis. Het is niet ver. Ik word onmiddellijk onder een koude douche gezet.

Ik heb eens een meisje gekend dat-

Bijna kon vliegen. Ik heb de tabloids bewaard. 'Gevallen engel?' Een onscherpe foto. Haar paarsige vleugels een vormloze massa onder haar lichaam op de stoep. 'Tragische dood, meisje met ongeneeslijke vorm van kanker pleegt zelfmoord. -of had zij vleugels?- ' Op dezelfde pagina 'Aanslag?
Goedbetaald model krijgt ongeluk met hairspray in zijn keuken. -Of heeft een wraakzuchtige ex..?-' Plaatje van mij met gefotoshopte vlammen in plaats van haar op mijn hoofd. Het is achteraf allemaal wel meegevallen. Behalve als ik in de spiegel kijk. Dan zie ik een afgebrande lucifer. Mijn scalp is pijnlijk. Paarsig-roze. Met kleine donshaartjes.


Reedsch...38 toevoegingen, reedsch

Uiterst vermakelijk. Leuk om te lezen. Het volgende verhaal begint met:"Er was eens..."

bromde Lennard om 02:52 PM (op 20-10-2003)


Hè, Richard bedoel ik natuurlijk ipv Lennard. En oh ja: w00t.

bromde Richard om 02:53 PM (op 20-10-2003)


h00t!

Ik ben toch even heel stil van deze bijdrage. Gelukkig werd er in het midden even geneukt, anders zou ik het aan iedereen laten lezen die ik ken.

Grrrrooots.

bromde Hoof om 02:53 PM (op 20-10-2003)


Mooi stukje zeg, vooral die passage met die blote Thaise tienermeisjes en dampende bitterballen met grove mosterd.

Prachtigrrrts.

bromde Paalsma om 03:04 PM (op 20-10-2003)


Sex met een engel, wat een droom.

Ik moet direct aan de film Dogma denken.
Weet je zeker dat het coke was wat je op dat feestje gehad hebt, en niet iets anders?

bromde Bart om 03:06 PM (op 20-10-2003)


Ik zie het al Paalsma, jij hebt dat hele stuk ook niet gelezen. Dat neuken, dat was van mij ook een gok.

Je kunt wel hopen dat er ergens een Opel Manta in voorkomt, en daar op ingaan, maar ik vond mijn oplossing wel strak.

Lang stuk hè?

bromde Hoof om 03:06 PM (op 20-10-2003)


Ik moet aan John Travolta denken.
Dat is minder.

bromde Hoof om 03:07 PM (op 20-10-2003)


Dat concept over vleugels en kanker. Ik moet helaas bekennen dat ik dat al eerder ergens gezien heb. X-files of zo.

Ben ik erg vervelend vandaag?

bromde Richard om 03:17 PM (op 20-10-2003)


Shit. Moet ik wéér aan John Travolta denken.

Eerst 'Michael' en nu weer 'Phenomenon".

Is dat je bedoeling Richard? Wil je iedereen gekmaken ofzo? Ik kijk iedere dag in de spiegel wat ik nu weer in die moedervlekken op mijn rug ontdek.
En vandaag ontwaarde ik toch heel duidelijk de contouren van een bekende acteur met een kuiltje in zijn kin.

Vooral het kuiltje eigenlijk. Misschien heb ik de rest er wel een beetje bijgewenst.

bromde Hoof om 03:27 PM (op 20-10-2003)


Ik maak mezelf een beetje gek. Mag ik je storen? Nee, ik ben al gestoord. Kent u dat?

Ik heb er vandaag een beetje last van.

bromde Richard om 03:37 PM (op 20-10-2003)


Als je schouderbladen in vleugeltjes veranderen, denk je al snel aan kanker.

De zwevende seksscène was hemels, waarbij ik me wens te excuseren voor de flauwe woordkeus.

bromde Max om 03:37 PM (op 20-10-2003)


Stond ik gisteren met mijn huidig liefje voor haar garderobe te staren zegt ze: wat zal ik aantrekken? Prada, Prada of Prada?
Dus ik zeg doe maar iets van Prada of zo.

Een gedetaileerde beschrijving van de Prada kledij kan eventueel op verzoek geleverd .

bromde Eddee om 03:54 PM (op 20-10-2003)


worden

bromde Eddee om 03:57 PM (op 20-10-2003)


Nee hoor. Laat maar.
Echt enorm uit namelijk, Prada.

bromde Hoof om 04:26 PM (op 20-10-2003)


woorden

bromde Hoof om 04:27 PM (op 20-10-2003)


Kanker is het. Ik zweer het. Die joint die ze aanneemt, da's om de effecten van de chemokuur tegen te gaan. En na zo'n lijn denk je dat ze vleugels heeft. Zeker als ze het zaad uit je ballen zuigt of het het laatste zaad op aarde is natuurlijk.

Ik heb 'm.

bromde Richard om 04:29 PM (op 20-10-2003)


Paarlen voor de zwijnen, Grrrts.
Petje af.

bromde de stille lezer om 04:40 PM (op 20-10-2003)


*is er stil van*

bromde Apollo om 05:03 PM (op 20-10-2003)


*GROINK!*

Puik stuk, van der Grrrrts! Ik heb het in etappes gelezen zodat ik af en toe even kon bijkomen. Verder alles goed?

*opent miniscuul flesje bier*

*PLIEP*

bromde Marnix om 05:05 PM (op 20-10-2003)


* knor *

Mmmmm. Parels. Lekker.

Ik ben gestop met die miniscule flesjes. Kneep ze steeds kapot.
Bierpleisters zijn tijdens het werk een zeer adequate oplossing.

Alhoewel ik wel steeds mijn haren eraf trek.

* shriek! *

bromde Hoof om 05:25 PM (op 20-10-2003)


Ik voer der schweinen met vreugde paarlen! Daar wordt het vlees lekker sappig van.

En laten we eerlijk zijn, ik heb het hele verhaal idd alleen maar geschreven voor de vliegseks. Ik maak er nog een keer een side-show porno variant op.

bromde grts om 05:27 PM (op 20-10-2003)


Speciaal voor Richard, Nog maals een Er was eens...

*plip*

Er was eens...

Een prinsje dat crack rookt, in een ivoren toren op een heuvel. Hij krijgt zijn dagelijkse voorraad van een paar muizen, door een gat in de zolderplanken. Hij krijgt het niet door de deur, niet door het torenraam of zelfs maar via de schoorsteen. En hij rookt geen tabak. Alleen maar crack, door een barst in de plafond. Avond aan avond zit hij in de vensterbank te roken, uitkijkend over het woud dat beweegt als een oceaan. Dromend van Rapunzel met haar 16 wiels lokken, terwijl zijn tanden 1 voor 1 uitvallen en zijn ogen dieper en dieper in hun grijze kassen wegzinken.

Natuurlijk raspen de knokkels van papa op de deur. Open maken! Het prinsje slaat wat LSD achterover, het torenraam uit. Pa houdt niet van zoet dus hij voert de klontjes aan zijn paard. Het paard ziet roze en denkt dat het een gouden paardengod is, het gallopeert de horizon tegemoet en verdwijnt in een barst in de vloer, ook wel bekend als het Neanderthal.

Nu vraag je je af waarom Rapunzel het verhaaltje nog niet binnengereden is? Wel het volgende: Rapunzellief is met haar 16 wiels lokken verstrikt geraakt in een moerbeiboom. Er iets te snel onderdoor gereden. Het paard loop zenuwachtig briesend rond haar bungelende lichaam. Ze pakt haar noodgevallenschaartje maar ze kan geen afstand doen van haar dodelijke schoonheid. Het prinsje hoort haar hulpkreten wel maar zit te high in zijn hoge toren om hulp te bieden. Maar haar mooie stem lokt en hij leunt naar voren om hem beter te kunnen horen. Hij valt uit het torenraam. Zijn lichaam is zo uitgeteerd dat de wind hem als een veertje naar het bos, Rapunzel's boom in blaast. En daar hangen ze dan. Rapunzel begint zenuwachtig over Dante's zevende cirkel te praten, maar het prinsje ligt rustig bovenin de kruin en streelt haar blonde haar, dat door haar wilde bewegingen door de hele boom verward geraakt is. Prinsje fluistert lieve tandeloze woordjes die tegelijk aetherisch en chemisch klinken, als waspoederzeepbellen. De zon gaat onder.

De volgende morgen worden ze gevonden door bosbessenplukkers. Hij ligt als een geest in de kruin, op een bed van gouden haar. En zij hangt met een glimlach om haar lippen onderin de takken, als een vrucht. Met twee grote ronde moedermelkvlekken in haar jurk. Ze drupt nog na. De plukkers, nieuwsgierige lui, proeven een paar druppels en worden high. Plukker Herman haalt een brood uit zijn tas en houdt het onder de witte bronnen. De andere plukkers doen hem na. Ze beklimmen de heuvel waar de ivoren toren staat. De heuvel is begroeid met Cypressen. Ze gaan bij de toren zitten, met hun rug tegen het koele ivoor, en eten het brood. Plukker Herman zet de cassetterecorder aan. Uit de speakers klinkt muziek: 'Forward motion makes you sway like the ocean the milk is more than just a powerful potion, what's the commotion I'm not joking around, I wanna get high!'

bromde er was eens enen grts om 05:29 PM (op 20-10-2003)


Kappen nou Gerrits, ik ben bezig met mijn derde gram coke en vierde heroinejoint om je bij te houden. Het is verdomme pas maandag, ben al voor de helft door de weekly supply heen.

bromde Kiers om 05:58 PM (op 20-10-2003)


Gerrits, wanneer krijgt u last van WritersBlock? Dit is een moordtempo!

bromde Kiers om 06:12 PM (op 20-10-2003)


Dat crackrokende prinsje heb ik al eens eerder voorbij zien komen. Alleen was het toen een prinsesje dacht ik.
Mooi verhaal Gerrits. Hoewel een tijdelijk writersblock me inderdaad niet gek lijkt.

bromde Adriana om 06:19 PM (op 20-10-2003)


Het idee blijft me facineren, sex met zo'n gevleugeld engeltje.
Neuken op z'n hondjes en je steving vasthouden aan die vleugels!
Ja dat lijkt me wat...

bromde Bart om 07:02 PM (op 20-10-2003)


Wacht, ik krijg net een chainletter doorgemaild. Ik heb mijn best gedaan en zend het hierbij door aan AL mijn echte vrienden bij Bicat.net en dat zijn er GODVERDOMME duizend per dag!

Waarom moet je daar altijd zo bij vloeken Kiers?

Dat is om het wat kracht bij te zetten in combinatie bij gebrek aan tijd om mooie onopvallende woorden met dubbele bodems te verzinnen. Om het SNEL wat kracht bij te zetten. En nou aan de kant want hier komt die chainletter.

4 you

I'll just take it as a hint if I don't get this back. How many people actually have 8 true friends? Hardly anyone I know! But some of us have all right friends and good friends!!! You have been tagged by the Friendship Angel Which means you are a great friend!! You will have good luck for Two Years if you send this to 8 people or more and if it is sent back to you then you know that you are a true friend.....

I woud rather live one day knowing you are my bud than live 4eva without you by my side. Delete this if we are not friends

Of all the friends I've ever met,
You're the one I won't forget.
And if I die
Before you do
I'll go to heaven
And wait for you
I'll give the angels
Back their wings
And risk the loss
Of everything
Just to prove
My friendship is true

You must send it in 5 minutes or your good luck will be broken!

***

Melissa,

Thank you so much for this Melissa! My awful day and miserable live got a bit of colour when I read your nice, warm & sweet words.

Colour because it was as deep warm brown as deep warm brown can get.

Nice because it released a lot of pressure from my ass. I had not had a good shit for days.

Warm because I could not believe my eyes I had produced a BIG piece of shit. After checking the temperature with two of my fingers sticking DEEP into this pile of shit I concluded it came from inside my warm self.

....and sweet, well you know why I can tell you it was sweet! You naughty little bastard.

No seriously, I unloaded an enormous dump after reading your lovely note. I am so thankful for that, it made me cry and I decided to write you a note myself.

And.... remember, send this note to AS MANY FRIENDS AS YOU HAVE WITHIN 3.2 NANO-SECONDS OTHERWISE THE DEVIL WILL FUCK YOUR BRAIN OUT AND EAT YOUR LIVER WITH A NICE CHIANTI.

666,

All the best!

Of all the asses I've ever met,
you're the one I won't forget.
Of course I will dip again,
and enjoy again your pain
I'll scream to heaven
and blow in you.

And then I will sing a song
for you alone, my Bonk-a-Long.

I have been in you, baby
And you
Have been in me
And we
Have be
So intimately
Entwined
And it sure was fine

We
Have be so together
I thought that we would never
Return from forever

You
Have been in me
And understandably
I have been in 'n' outa you
An' everywhere
You want me to
Yes, you know it's true

And while
I was inside
I mighta been
Undignified
And that is maybe
Why you cried
I don't know
Maybe so,
But what's the difference now?

I have been in you, baby
You have been in me
Aw' little girl, there ain't no time
To wash yer stinky hand
Go 'head 'n' roll over
I'm goin' in you again
In you again

And do not forget...

....you must send it in 3.2 nanoseconds to your friends or the chain will be broken and the devil will come and fuck your brain out. And eat your liver with.... hey, motherfucking asshole, can you read this all within 3.2 nano-seconds?!

bromde Kiers om 07:53 PM (op 20-10-2003)


ouwe bowie op de bbc! ook leuk!

bromde retro grts om 08:14 PM (op 20-10-2003)


Sorry hoor, maar aangezien die 'er was eens' en 'Lucifer' van de plank komen, 'tellen ze niet' 'Kuifje', dat een dezer dagen hier wordt neergekwakt is mijn laatste product. EN... HET IS KORT!!!

bromde kwakkende grts om 08:18 PM (op 20-10-2003)


Ouw!! de duivel zijn pik steekt in mijn oogkas

bromde grts om 08:19 PM (op 20-10-2003)


De Duivel is een druk baasje vandaag op Bicat. Dat zal hem leren vanavond als hij vermoeide voetjes in bed ligt, de gluiperd.

bromde Kiers om 08:45 PM (op 20-10-2003)


Zeg. Waar kan ik die plank vinden?
Ik sla hem zelf nogal eens mis.

Ondanks dat dat ding nogal stijf is.
Vraamd.

Er zit hier een ouwe moer naar me te knipogen. Is dat mens met iemand meegekomen misschien?

bromde Hoof om 08:46 PM (op 20-10-2003)


Da's de duivel z'n ouwe moer en die vertelde mij vanochtend bij binnenkomst dat ze een afspraak had met ene Hoof. Als ze knetterende scheten begint te laten in die ouwe leren stoel betekent dat ze op spanning komt. Het ouwe mens hoort het zelf niet meer, maar begin dan uit te kijken Hoof.

bromde Kiers om 09:06 PM (op 20-10-2003)


De duivel is een betere theoloog dan menigeen van ons en is nog steeds een duivel. Pak haar Hoof, jij bent erger dan de duivel! (die waarschijnlijk toch al een moederneuker is.)

bromde Kiers om 09:10 PM (op 20-10-2003)


Ik denk zelf dat theo loog.

Op zich zit ik niet zo in de geriatrofilie. Eerlijk gezegd. Maar als ik m'n ziel er mee terugkrijg...

bromde Hoof om 11:19 PM (op 20-10-2003)


Hee, ik weer hier? Wat is geriatroffilie? (Ik leer veel van Hoof)

bromde CiNNeR om 12:36 AM (op 21-10-2003)


Geriatrofilie is net zoiets als gerontofilie. Alleen zijn bij geriatrofilie die lekkere hete oudjes ook nog eens dement.

bromde Richard of Lennard om 09:25 AM (op 21-10-2003)


Ik moet zeggen dat ik de term een beetje uit de losse pols heb geschud. Kwam ook nog een aap uit de mouw; ik geloof dat gerontofilie een meer aanvaarde term is. Maar ik zou nog kunnen proberen te verdedigen dat het vooral om het proces van oudworden gaat, waar iemand op valt.
Er is ook een officiële term voor mensen die verliefd worden op terminaal zieken. Maar probeer dat allemaal maar eens te onthouden!
(opgewonden van sigaren is er ook, en van balonnen, allemaal erkende fetishes met een eigen latijnse term, misschien leuk voor een quiz?)

Maar. Kortom. Totdat ik zelf de 60 passeer, zie ik me nog niet heel opgetogen worden van 70+ dames.
Ik bedoel. Hoe lang gaat de duivel al mee. En dan z'n moeder...

bromde Hoof om 09:41 AM (op 21-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)