huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Het debuut"] [huiswaarts] [volgende bral: "Types - Het Blokfluitmeisje"]

04/29/2005: "Zonder kist"


Ik? Ik ben verliefd op de dochter van de doodgraver. Goed, okay, tegenwoordig noem je zo'n man begrafenisondernemer. Ze heet Barbara. Natuurlijk heet ze Barbara. Naar de heilige Barbara, die uit de buik van een draak ontsnapte en zo schutsheilige werd van alle mijnwerkers en doodgravers. Het precieze verband tussen die laatste twee ontgaat me een beetje, maar jij ziet het vast wel.

Je denkt nu dat Barbara zwart haar, een bleke huid en fletsige, smeulende ogen heeft. Maar nee. Mijn Barbara heeft felgroene ogen, soms grijze, afhankelijk van de stand van de zon, en een bruin gezicht vol met sproeten.
Haar haren zijn wel zwart, zwart en glanzend als een ravensnavel. Barbara's haar is afgeknipt bij de schouders en ze draagt het in een kort staartje, zodat het niet in de weg zit als we tussen de stenen door rennen of in de treurwilgen klimmen die tussen de graven staan. Barbara is dol op haar kerkhof. En niet omdat het vol met doden ligt. Voor Barbara is het kerkhof een gigantische bibliotheek en de grafstenen zijn boeken. Saaie boeken, met ruggen die ze nooit leest. Om tussendoor te rennen en je achter te verstoppen. Boeken waartussen ze al speelde lang voordat ze kon lezen. En ook nu ze lezen kan, hebben weinig stenen haar interesse.

Alleen de zerkjes van kinderen, daar heeft ze wel iets mee. Vooral de heel kleine. Als het lente is, kruipt ze door een gat in het hek en plukt ze grote bossen bloemen, aan de slootkant naast de dodenakker. Die verdeelt ze dan over de graven van de kinderen. Ze zegt er een rijmpje bij op, dat ze zelf verzonnen heeft en dat niemand mag horen. Zelfs ik niet. Als het Allerheiligen is en het is goed weer, dan koopt ze een zak waxinelichtjes en zet ze een paar vlammetjes bij elk kindergrafje. Deze herfst hebben we het voor het eerst samen gedaan. Het was een beetje eng, maar erg mooi. We zetten wat waxineschijfjes bij elk zerkje en wachtten tot na het donker. Na het aansteken van de lontjes klommen we in de dichtstbijzijnde boom. De kleintjes liggen op een kluitje en vanuit de takken keken we neer op hun bedjes en we voelden ons verbonden met hun geestjes, die nu vast wel boven de grafjes zouden zweven, blij met hun lichtjes. En ik was niet bang. Als ik met Barbara ben, ben ik niet bang.

Barbara's favoriete seizoen is de zomer. Onze meest geliefde tijd deze zomer was zonsondergang. Dan zaten we hoog in onze uitkijkboom – een van de enorme bomen die tussen de zerken stonden, dik en volgezogen met de sappen van de dood. We hingen op onze lievelingstak en keken uit over de daken, waar de zon meestal geel of oranje boven hing, en als we mazzel hadden rood. We bliezen kauwgombellen tot het laatste randje zon achter de toppen van de daken verdwenen was en daarna zaten we stil, met bungelende benen op de dikke tak en lieten de show aan de vogels. Bij de grafkapel zaten duiven te koeren, nauwelijks zichtbaar in de schaduwen tussen de dakspanten. Meeuwen stonden trots in silhouet op schoorstenen en spreeuwen ruzieden in de spreeuwenboom. We wachtten doodstil tot de laatse meeuw verdwenen was en de schoorstenen door de nacht opgeslokt waren. Tegen die tijd werd de harsige geur van treurwilgtakken overweldigend en vleermuizen schoten tussen de bomen door, op jacht naar insecten die alleen zij zagen. En op zo'n avond, op zo'n moment, zuchtte Barbara en legde haar hoofd tegen mijn schouder. Ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest, dus ik legde een nogal houterige arm om haar schouders. Zo zaten we een tijdje, tot ze begon te giechelen.
'Doe die arm eens weg joh, stijve hark.'

'Oh, sorry hoor.' Ik legde mijn hand op de ruwe bast en grijnsde schaapachtig. Gelukkig zag ze het niet, in het donker. Ook niet dat mijn wangen rood waren en dat er een mijnwerker een behoorlijke tent aan het opzetten was, in mijn korte broek. We bleven nog een tijdje zo zitten in het donker, zonder iets te zeggen. Toen klommen we naar beneden. Barbara schaafde haar knie aan een lage tak en likte eraan. Speeksel helpt tegen het bloeden. Die nacht droomde ik dat Barbara en ik in onze boom zaten en dat ze mijn tent poetste. Het was een beetje een vreemde droom, omdat alle seksbeelden die ik had van internet kwamen. Die rubberachtige droomwereld, waarin iedereen het volcontinu deed met alles wat bewoog, tot aan de huisdieren en het het tapijt aan toe als je niet oppaste. Barbara paste daar niet echt tussen, en onze boom was er vreemd. Het deed wel wat denken aan enten. Je weet wel, dat je op een onderste stuk van een boom een bovenstuk zet dat eigenlijk van een andere boom komt. Mijn droomBarbara was ook geënt.
Het was een soort opblaaspop, die maar een beetje op haar leek en houterig op en neer ging, als in een koekoeksklok. Ik werd wakker en voelde tussen mijn lakens. Nattigheid. Nou ja, zo veel was het nou ook weer niet. Ik ging weer liggen, wetend dat het 's morgens al weer opgedroogd zou zijn.

Maar ik lag wakker. Het was een uur of een 's nachts. Ik liep naar het tuimelraam en zette het open. Het was een frisse, heldere nacht. Het had geregend. De sterren straalden en het was nieuwe maan. Zonder precies te weten waarom trok ik mijn gympen en wat oude kleren aan en ik kroop door het raam naar buiten. Ik liet me via het garagedak op de grond zakken. Ik kende de weg naar het kerkhof blindelings. Ik klom over het hek en liep tussen een aantal graven door naar onze uitkijkboom. Onder de bomen zag ik bijna niets, maar ik vertrouwde op mijn tastzin. Dat was dom. Barbara's vader had die dag een grafkuil opengelegd. Ik viel er languit voorover in, mijn maag balde samen en ik verzwikte mijn enkel. Ik moest gaan zitten van de pijn. De aarde was vochtig en rook naar schimmel en aardappels...
Ik moest grinniken, ondanks mezelf. Daar zat ik dan, een uur na middernacht op het kerkhof, in een open grafkuil met een verzwikte enkel.
'Wie zit daar zo dom te grinniken?' Een stem klonk uit het donker. Het was Barbara.

'Bar! Wat doe jij hier? Ik euh, ik zit te lachen om mijzelf...'
'Oh ja, dat heb ik ook gedaan, een halfuurtje geleden of zo.' Barbara was in dezelfde kuil gevallen, ook op weg naar onze boom. Het graf was niet echt heel diep, maar door onze verwondingen konden we er niet uit.
'Auw! Ik heb volgens mij mijn pols gebroken.' Barbara voelde aan haar arm. Ik ging voorzichtig verzitten en betastte haar polsgewricht. Maar ik hield er al snel mee op. Het deed echt zeer. Barbara voelde aan mijn enkel. Volgens haar was het niet ernstig. Geen idee hoe ze dat wist. We gingen tegen elkaar aan zitten, met onze rug naar de kuilwand. Ik legde mijn arm voorzichtig om haar schouders en ditmaal deed ik het goed. Ze ontspande en ging tegen me aan hangen. Ze vertelde over vroeger. En ik vertelde over mijn jeugd. Haar verhalen waren natuurlijk beter. Over hoe ze soms per ongeluk halve lijken opgroeven en zo. Dat we zelf ook samen in een grafkuil zaten, na middernacht, daar hadden we het niet over. We gingen dichter tegen elkaar aan zitten omdat het fris was, en op een bepaald moment draaide ze haar hoofd en ik draaide het mijne en onze lippen raakten elkaar. We begonnen te zoenen. Eerst voorzichtig, maar we proefden al snel elkaars tong. Het was denk ik de pijn. We kregen in ieder geval zin. Veel zin. Ik had het nog nooit gedaan. Barbara had het nog nooit 'helemaal' gedaan. We trokken onze spijkerbroek op onze knieën en ik ging zitten. Zij liet zich voorzichtig op mij zakken en onze kreten van verbazing, genot en pijn verstoorden de duiven. Ze koerden slaperig en ik zat met mijn billen op de natte grond en zij op mij en het was verblindend geweldig. We draaiden om en ik lag boven en ondanks de pijn in mijn enkel kon ik niet stoppen. Mijn rug bewoog alsof ik druk aan het spitten was en zij kwam eerst en toen ik. Ik verdween in haar, het was aardedonker en vochtig en ik rook wortels. Het was alsof ik geplant werd in haar aarde, een gewillig zaadje in Barbara's grond.

Toen we klaar waren, veegde ik de kluiten van haar blote lijf en zij veegde mij schoon. We trokken onze broek weer op en gingen hijgend tegen elkaar aan liggen. De vochtige nacht rook naar seks en aarde en was vol van handgrote maden die uit alle hoeken de kuil in kropen, om Barbara en mij levend te verteren. Maar die maden waren droomdieren. Ik werd met kloppend hart wakker en Barbara was daar. Hoewel ik geen hand voor mijn ogen kon zien, voelde ik haar lichaam tegen me aan. Door de stof van haar spijkerbroek, met de strepen op de mouwen van haar trainingsjasje. Haar zachte adem en haar koude vingers onder mijn trui... Barbara sliep als een roos. Mijn adem werd weer rustig en ik dommelde weg.

Ik werd wakker van een scheurend geluid en iets zwaars dat boven op me viel. Ik deed mijn ogen open en zag niets. Ik proefde aarde in mijn mond. Ik kreeg geen adem en begon te hoesten en om me heen te slaan. Ik stopte pas toen ik Barbara hoorde lachen. Ze groef mijn gezicht grijnzend uit het laagje aarde waar het onder lag. Ik ging overeind zitten en spuugde grond uit. Ik veegde het spul uit mijn ogen en zag dat er precies boven mij een hoek van onze grafkuil was ingestort. De grond had er los gelegen, op een dikke boomwortel. De wortel stak in de kuil als een kattentrapje. Het werd langzaam licht. Ik keek naar ons. We waren van top tot teen bedekt met natte kluiten. Ik keek nogal onnozel, denk ik, want ze begon weer te lachen. Ze hielp me overeind en beklom het gladde wortelhout voorzichtig, met haar kapotte hand in de lucht. Ik zag dat de boomwortel bij onze uitkijkboom hoorde. Barbara stond op de kuilrand en stak haar hand naar me uit.
'opstaan, dooie,' zei ze.


door Grrrits

Reedsch...65 toevoegingen...

"Inpakken?"

"Nee, meenemen"

Sex in een graf met de dochter van de begrafenisondernemer. Lekker.

bromde Lennard om 11:27 AM (op 29-04-2005)


Erg aangedaan, snif.
Goeie ambiance ook, vrot.
Waar is mijn zakdoek?
Pwoet.

bromde anonieme bron om 11:36 AM (op 29-04-2005)


*Haalt opgelucht adem*

Ik had het even niet meer, vlak voor het einde. Sinds Het Gouden Ei en vooral sinds Kill Bill 2 vind ik het ineens niet zo aantrekkelijk meer, levend begraven worden.

bromde Max om 11:36 AM (op 29-04-2005)


Ik zit hier ook nogal blauw te bekomen van ingehouden adem. Kill Bill 2 indeed.
Verdomme, Grrts, nu heb je me weer bij de fallus.

bromde GDB om 11:41 AM (op 29-04-2005)


Ik liet mij ook het liefst ontmaagden in de buitenlucht. Ik ben een natuurmens. U ook meneer grts, ik voel dat.

bromde Kiers om 12:02 PM (op 29-04-2005)


* probeert zich de sfeer uit deze vertelling heel levendig voor te stellen *(leuk, zo'n fototoestel in je mobiel)

bromde Hoof om 12:10 PM (op 29-04-2005)


Ah: vrijdag, 'kom uit de kast met die kop!'-dag. Eens kijken of ik nog ergens een zombie wallpaper heb liggen.

Lekker snackje, Grsatas;errwie.

bromde Marnix om 12:32 PM (op 29-04-2005)


leuk gevonden...sex six feet under ;-)
ik heb een nieuwe fetish denk ik...

bromde Lord cms om 12:35 PM (op 29-04-2005)


Zeer mooi geschreven verhaal dat mij helemaal inpakte qua ritme en kleur maar als je die akelige avonturen zo allemaal leest dan ben ik toch blij dat ik mijn eerste zaadlozing kwijt kon in de doos van de dochter van een matrassenfabrikant.

bromde urbain alpain om 01:12 PM (op 29-04-2005)


De eerste keer?
Napoli: dronken, donker strand, duitse meid.
De volgorde weet ik niet precies meer.

bromde anonieme bron om 01:18 PM (op 29-04-2005)


w00t!

In een ver en vuigh verleden ooit in de zelfde richting zitten schrijven. Thematisch gezien dan. Echter is bovenstaand verhaal beter geschreven en was mijn verhaal beperkt door het autobiografische element.

Ga maar kijken; je moet snel zijn want het Café wordt gesloopt as we raaskal.

http://www.bicat.net/archives/00000732.htm

Haar naam was Simone.

bromde bicat om 01:23 PM (op 29-04-2005)


Klik aan die link voor een bijnadoodervaring.
Grritsss, goe gedaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Dank u voor uw aandacht.

GDB,
goed gek

bromde GDB om 01:31 PM (op 29-04-2005)


"IJskristallen die rond haar schaamstreek glinsteren in halve maanlicht." Verdomd als dat geen poezie is, herr Bicat. En dan die commentaren van een nog jonge Kiers, ontroerend.

bromde Max om 02:31 PM (op 29-04-2005)


Did you know that the most disconcerning thing for most Americans is the fact that they are over-weight!
It's a fact that America is the fattest country in the world.
America is also the most self-concious country in the world also!

If you think that you are one of these people, then you'll want to check out our website. We've done all the research for you
to help you change your unhealthy lifestyle into a more meaningful and and balanced life.

Please review over our website to begin http://jitterbugging.bettergitit.com/h/newly

No worries, nothing is required from you to pur chase.

Cheers
Nava

bromde Nava om 02:34 PM (op 29-04-2005)


*pinkt traantje weg*

Waar is die tijd gebleven dat we elkaar dronken becommentariëerden om 04:30am? Het is allemaal zo geďnstitutionaliseerd. Zo commercieel ook geworden.

bromde Kiers om 02:43 PM (op 29-04-2005)


Dat is er stilletjes ingeslopen, Kiers. Eerst kwamen de shirtjes met reclameopdruk waarin we moesten commentariëren. Toen de verplichte webcams.

bromde bewegende om 03:03 PM (op 29-04-2005)


Die veredelde nostalgie neemt helemaal niet weg dat ik dit verhaal na een derde lezing begon te linken aan vuigh in het rond spattende bdsm-literatuur. Met die gebroken pols, die verzwikte enkel, die pijn en dat genot en zo.

*Bekijkt indrukwekkende familietent met drie gazen slaapvertrekken in de broek*

bromde urbain alpain om 03:22 PM (op 29-04-2005)


En nu die identificatieplicht. Het zal wel nuttig zijn, met het oprukken terrorisme en alles, maar het maakt de hele bicat-ervaring toch net een beetje minder, eh, prugel.

Aan de ander kant, als dat nou alles is.

bromde Hoof om 03:23 PM (op 29-04-2005)


Vergeet de asgrijze muismatten niet. Maar goed: zo'n bbq loopt natuurlijk wél in de papieren.

bromde Marnix om 03:36 PM (op 29-04-2005)


Ik zal mij vooraleerst toeleggen op het waasrschijnlijk snel onnodig onthouden van AAAAAA.

Ik bedacht mij net dat de juiste spelling natuurlijk 'Bicatter waer' zou moeten zijn. Maar ja. Toen was ik al lang klaar met schrijven.

bromde Hoof om 03:41 PM (op 29-04-2005)


Is dat een theremin wat daar te koop wordt aangeboden of zie ik weer dingetjes die er niet zijn en moet ik node weer eens naar de dokter?

bromde Max om 03:42 PM (op 29-04-2005)


Ik ben helemaal klaar voor de Drochter VreijMaerckt. Gouwe handel:Ja. Natuurlijk is het een echte. Tssss. Waar zie je me voor aan.

* maakt in 't geniep aantekeningen 'barbeque' en 'theremin' *

Good Vibraaitjens...

bromde Hoof om 03:52 PM (op 29-04-2005)


Leuk stukkie....

bromde Cerito om 04:13 PM (op 29-04-2005)


Ontroerend, werkelijkwaar ontroerend. Die schrijfstijl is werkelijk waar onovertroffen. Tijd voor de vrijdagmiddagborrel.

bromde djoey om 04:16 PM (op 29-04-2005)


w00t, heer bicat! Schrijf ´m nog eens her, met meer ijskristallen en schaamstreken, a la dat paasontbijt?

ik stel deze voor als nieuwe konegin... spuit flatsch

bromde grtsgngefrgfg om 04:20 PM (op 29-04-2005)


Volgens mij wil die JPEG niet goed laden, ik zie namelijk een zwart kruisje op de plaats van haar rechterborst.

bromde bewegende om 04:39 PM (op 29-04-2005)


Er stond eerst een ander plaatje, linksbovenin zie je nog een stukje.

bromde bicat om 04:43 PM (op 29-04-2005)


dat kruis moet je op klikken, heer bewegende, dan komt er melk uit, 'excuse me luce, had a bizzy nite luce? I'l have some Vellocet luce...'

bromde grtssryrytjusturt om 04:55 PM (op 29-04-2005)


Meanwhile, in the kitchen......lijkt Eleonora met knikkende knieën klaar te staan voor een reuzenkikkersprong op het aanrecht ware het niet dat zij haar kleren heeft uitgetrokken teneinde het risico te verlagen onbedaarlijke vuiligheid in haar textiel te twatteren toen zij een ENORM vochtige scheet voelde opkomen.

bromde Kiers om 05:02 PM (op 29-04-2005)


Kom op Kiers ...en nu de voorkant!!!

bromde Cerito om 05:14 PM (op 29-04-2005)


...psst Kiers, kamelenteentjes kopen?

bromde Cameltoe om 05:25 PM (op 29-04-2005)
KIERS EXTREEM DROOG

Uitgegeven: 29 april 2005 16:38

BICATTERVEEN - Hij is in zestig jaar niet zo uitgedroogd geweest als nu, aldus Kiers. Dat liet vrijdag het Bicatterveense Instituut Lokalen (BIL) weten.

BIL adviseerde Kiers eerder deze week geen vocht tot zich te nemen in de aanloop naar Koninginnedag en "extreem uitgedroogd" Koninginnedag te beginnen. BIL begon in 1947 de systematische alcoholinname van Kiers op Koninginnedag te meten en is geschokt. De afgelopen Koninginnedagen zijn volgens het BIL in al die jaren bij lange na niet zo vochtig geweest als te doen gebruikelijk was, zo berichtte het BIL. Reden genoeg om Koninginnedag 2005 weer eens "extreem vochtig" te laten zijn.

Kiers dronk gemiddeld 37 procent minder bier dan zijn normale gemiddelde in deze periode. Koninginnedag 1994 spande de kroon met slechts 16 procent van het gemiddelde.

bromde Kiers om 05:43 PM (op 29-04-2005)


Mag ik iedereen driewerf een prettige Koninginnedag wensen?bromde hansb om 06:30 PM (op 29-04-2005)


Hehehe, Gerrits, ouwe sfeermakert dat u er zijt. Dat leest nog eens lekker weg.

bromde Adriana om 06:56 PM (op 29-04-2005)
Hiep hoi! Hup!

bromde Eduardo om 07:03 PM (op 29-04-2005)


Dank, mrnx.

bromde Eduardo om 07:04 PM (op 29-04-2005)


Kom kom Eduardo, een beetje reclame voor het eigen blok.

bromde Kiers om 07:31 PM (op 29-04-2005)


GRRRITS, Jongen toch. Hoe mooi alweer.
Het was niet verspild, dat wachten tot vrijdag. Je kwam, je schreef en wij gaven ons gewonnen.

bromde Arnaud om 07:45 PM (op 29-04-2005)


Prachtig verhaal.

Ik ga vanavond nog op zoek naar een doodgraversdochter!

bromde Abra Cadaver om 08:54 PM (op 29-04-2005)


Ik wil niet ongezellig zijn, maar ik ga naar bed.

Shit. Doe ik het toch.

bromde Hoof om 12:02 AM (op 30-04-2005)


Oké. Ga ik nog even, eh, de zaak in de gaten houden. Ja.

Dat er een soort wacht loopt.

bromde Marnix om 01:01 AM (op 30-04-2005)


bromde de held van Twente om 09:49 AM (op 30-04-2005)


Dan is er nog een dag om het waarom van de afbeeldingen in de header uit te vinden.

Ik weet het al.

bromde Hoof om 10:00 AM (op 30-04-2005)


Anders ik wil. Wel.

bromde bicat om 10:23 AM (op 30-04-2005)


En volgens mij (als ik zo'n beetje op nouveau kijk), moet je ook nog een stylesheet op de comments los laten. Qua georgia ipv times new roman veel te klein.

Of niet? Kan ook, natuurlijk.

bromde Marnix om 10:46 AM (op 30-04-2005)


http://www.terena.nl/~dick/cam2.asx

bromde gezellig! om 11:56 AM (op 30-04-2005)


Ik kom ook heel graag op Vlieland! Ik heb er hele leuke herinneringen aan, en als ik dan weer eens kom dan vind ik het echt geweldig! Ik ben er al ongeveer 20 keren geweest en het gaat me echt nooit vervelen. We hebben dan ook een appartement daar, dus we kunnen gaan wanneer we willen. De laatste vakantie ben ik er nog geweest, en toen hebben we 17 kilometer gelopen! Eerst over het strand, toen door de duinen naar het posthuys en toen door de duinen en bossen weer terug.

Ik ben een Steenbok uit 1972 en woon in Lemsterland. Ik ben best wel een leuke vrouw heb een klein rugzakje(maar daar word aan gewerkt) Ik zing bij een gospel koor en hou van computeren,terrasje pakken en af en toe uitgaan met vrienden. Ik ben gek op mijn twee huisdieren twee cavias waarvan er eentje maar één testikel heeft. Ik ben op zoek naar een gevoelig en begripvol iemand met een luisterend oor. Ik knap af op zeikerds.

bromde Loes & een nog ergerder naam dan Loes maar die ben ik even kwijt om 12:22 PM (op 30-04-2005)


Een nog ergerder naam dan Loes. Gerda? Dinie? Ans? Johanna?

bromde Adriana om 12:45 PM (op 30-04-2005)


Leve de Koningin!Een nog ergerde naam de Loes? Beatrix?

bromde bewegende om 01:08 PM (op 30-04-2005)


Euh, mijn ploatje werkte nie!

bromde bewegende om 01:09 PM (op 30-04-2005)


bromde Bowlingcommando om 02:30 PM (op 30-04-2005)


bromde Bowlingcommando (na het toernooi in Kabul) om 02:38 PM (op 30-04-2005)


Ridders Kiers, eeuwig dank!

bromde Eduardo om 05:24 PM (op 30-04-2005)


Euuuhhh...

...ik help je wel even bw.

,img src="http://www.oetzitterd.nl/images/beafun.jpg">

bromde Eduardo om 05:45 PM (op 30-04-2005)


Van de wal in de sloot,

dát dan weer wel!

bromde Eduardo om 05:47 PM (op 30-04-2005)
Eh?

bromde Marnix om 05:49 PM (op 30-04-2005)


Je bent wel lief, Eduardoos.

bromde hihihi om 08:51 PM (op 30-04-2005)


Ik dacht dat moffenhoeren altijd kaalgeschoren werden. Ach, oranje spijkers op het hoofd lijkt mij ook duidelijk.

bromde Hank om 11:18 PM (op 30-04-2005)


"Mamasay Mamasah Mamakousa, Mamasay Mamasah
Mamakousa, Mamasay Mamasah Mamakousa..."

"Mamasay Mamasah Mamakousa, Mamasay Mamasah
Mamakousa, Mamasay Mamasah Mamakousa..."

"Mamasay Mamasah Mamakousa, Mamasay Mamasah
Mamakousa, Mamasay Mamasah Mamakousa..."

"Mamasay Mamasah Mamakousa, Mamasay Mamasah
Mamakousa, Mamasay Mamasah Mamakousa..."

bromde grtsklhi jackson om 11:29 PM (op 30-04-2005)


hi hi...

hi hi...

bromde grtsklhi jackson om 11:30 PM (op 30-04-2005)


Michael was altijd al bezig met geslachtsdelen.

Later werd dat lastiger.

bromde Marnix om 11:35 PM (op 30-04-2005)


Mrnx, is dat dé Michael?

Die wij allen kennen?

*maakt ENORM DIEPE buiging*

bromde Eduardo om 12:02 AM (op 01-05-2005)


Hebt u haar doodgeneukt, kerel?

bromde weps om 06:35 AM (op 01-05-2005)


Zo. Het is de dag van de arbeid. Gaan jullie even lekker mei-bicat en dat soort dingen regelen? Ga ik in de tuin zitten. Kom ik af en toe wel kijken of het allemaal een beetje lukt. En zo.

bromde Lennard om 09:31 AM (op 01-05-2005)


Zeg. Die koningin, met die spijkers in haar hoofd.

Ik vind dat wel gepast. En dergelijken.

bromde Hoof om 11:33 AM (op 01-05-2005)


U zijt?

Spam naar..

Link naar...

Beste Grrrits,


Cookie? Donder op

huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)