huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Goden - de Wijn"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Types - De Boekhouder"]

10/29/2004: "Oorsuis"


Ik word wakker van de pijn. Er zit geronnen bloed aan mijn kussen. Auw. Mijn oorknopje is in mijn rechteroorlel gedraaid. En ik heb ook nog eens knetterende koppijn. Ik wankel naar het toilet. Moet eerst heel erg pissen. Dan loop ik naar de spiegel en inspecteer de schade. Jezus ik zie er uit als een spook. Oh god mijn galajurk. Hoe ga ik dat ding ooit terugbrengen?

Mijn rechteroorlel is roestig donkerbruin en de parel hangt er onder een vreemde hoek in. Ik probeer de bloedkorsten van de sluiting los te weken met een de-makeup watje. Bijt op mijn lip. Doet zeer. Ik masseer en frummel er voorzichtig aan tot het ijzer los begint te komen. Als ik hem los heb moet ik kotsen. Ik leg de sluiting bij de spiegel en snel me naar de pot. Net op tijd. Ik geef over tot ik niet meer kan, ga over mijn nek als een kraanvogel. Ik pers de laatste resten alcoholgif uit me als mijn oorbel losschiet. Hij valt met een tik in de pot en zinkt weg in mijn kots. Ik grijpt er naar en verlies mijn evenwicht. Mijn arm landt op de doortrekknop. En dat was dat. Ik staar verdwaasd naar het door de pot spoelende water.

Kut. Die parel had ik van mijn moeder geleend. Was nog van mijn oma geweest ook. En afgezien van de sentimentele waarde heb ik zojuist een antieke blauwzwarte parel, ingelegd in veertienkaraats goud met een straatwaarde van rond de 1500 euro teruggestuurd naar de wateren waar hij vandaan komt. Oh mijn god. Wat een kutdag.

Ik kom met moeite overeind en ga op de bril zitten. Even nadenken. Even rekenen. Zoals deze worden ze niet meer gemaakt. Ik zal dus moeten compenseren met een compleet nieuw setje. Dat worden dan 3000 eurootjes tante. Waar ga ik die vandaan halen? Mijn baantje betaalt de drankrekening nog niet eens. Ik heb zin om te janken maar ik ben te uitgedroogd. Ik zak voorover, met mijn hoofd op mijn knieen...

'Hey! Halloho?? Hey!'
'???' Dit is geen huisgenoot. Het komt niet via de deur. Anders werd er wel op gebonkt. Het komt...
'Hey! Hallo daarboven?' Mijn god, ik zit er op. Het komt uit de pot. Ik spring overeind en tuur in het water. Er steekt een bleek stuk slang uit, met een soort mondstuk aan het eind. In dat monstuk zit een ventiel dat opengaat als het ding praat. Als stembanden in een keel zonder hoofd er op.
Ieuw.
'Hey, hallo daarboven, heb jij wat laten vallen?' Iech!
Ik loop achteruit tot ik tegen de muur van ons toilet sta. Ik sla mijn armen om mijn lijf en staar griezelend naar het ding. Het praat maar door.
'Hallo, dame? Weet je zeker dat je niks hebt doorgespoeld daarnet, iets... iets dat je terug wilt?' Ik vind het ding enorm eng maar misschien heeft 'het' daar beneden inderdaad wel wat gevonden. Ik loop voorzichtig naar de toiletpot en schreeuw in de toeter.
'Nou... ja! Ik ben mijn parel kwijt!'
'Nou je hoeft niet te schreeuwen hoor!' klinkt het, 'kom maar even naar buiten, dichtsbijzijnde put, ik zie je zo.'

Oh mijn god. Dit is niet waar?
Ik kan helemaal niet naar buiten zo. Waar zijn mijn sleutels? Maar ik snel me toch naar mijn kamer, mijn hand tegen te wand voor het evenwicht. Het duurt even maar ik vind mijn sleutels. Ik loop op blote voeten naar buiten. Er is niemand op straat. Volgens mijn wekker is het kwart voor vijf 's ochtends. De stoep is aangenaam koel aan mijn voetzolen. Ik kijk rond en zoek een putdeksel. Ik zie er geen een. Een eindje verderop hoor ik een hol gebonk en daarna dat typische gekras van metaal dat over metaal schuift. Het komt van achter een oude opel kadett vandaan. Ik loop er naar toe. De geur van het riool walmt me tegemoet. Een mix van alles wat wij mensen produceren, en dan een week oud. In de muur van stank hangt het hoofd van een oude man met een vieze mijnwerkershelm op. Hij grijnst zijn bruine tanden bloot. In zijn lange haren en in zijn baard hangen stukjes die ik niet eens WIL benoemen. Zijn gezicht is zwart. In de palm van zijn vuile hand ligt mijn parel, te glanzen.
'Je zoekt zeker dit? Hij is niet eens wit!' grijnst hij. Ik hou mijn neus stevig dichtgeknepen en zeg met nasaal stemgeluid:
'Ja, dankjewel. wil je hem alsjeblieft op straat leggen zodat ik het pakken kan?' De gedachte alleen al aan het aanraken van die hand doet me rillen.
Hij blijft me kalm aankijken. De ogen in zijn zwarte gezicht zijn felblauw.
Hij begint te giechelen.
'Hihihi! Nee schatje zo makkelijk gaat dat niet, ik wil wel dat je er iets voor biedt.'
'Pardon meneer, wat bedoelt u?'
'Nou, dat je me er iets voor betalen moet! Je denkt toch niet dat ik voor niets hier wroet?' Hij sluit zijn hand om mijn parel en lacht een rotte-tanden lach, die weerkaatst in het mangat waar hij in hangt. Ik wil weglopen. Maar hij heeft mijn oorbel. Ik zucht.
'Goed, wat wil je er voor hebben?' Hij glimlacht slim en zegt:
'Je mag raden, je mag kiezen, winnen of verliezen. Je kunt me iets duurs dat je weinig zegt geven, of iets goedkoops, met veel waarde in je leven.' Oh, zo. Nou dat is makkelijk geregeld. Wat die freak ook van me wil hebben, knuffelbeesten, mijn dagboek, hij mag alles. Ik heb zat.
'Okee, ik kies voor optie twee!' Hij giechelt.
'Weet je het zeker? Drink je die beker?'
'Ja! En mag ik nu mijn oorbel?' Ik hou mijn hand op. Hij is snel. Hij grijpt mijn pols en trekt er aan. Mijn gezicht is nu nog maar centimeters van het zijne verwijderd. Ik zie de korsten in zijn wenkbrauwen. Hij legt de parel in mijn hand en trekt dan mijn vingers van mijn neus. Ik word duizelig van de stank. Voor ik 'out' ga hoor ik nog net:
'Voor morgenochtend neem ik mijn deel. Ik laat je nog weten wat ik wil.' En dan wordt alles zwart. Zijn ogen verdwijnen het laatst.

'Hee kijk, ze komt bij!' Ik lig op straat met een groep druk pratende mensen om me heen. Ik wil opstaan en word overeind geholpen. Mannen zien hun kans en raken me aan. Ik schud mijn hoofd en duw ze opzij. Iemand geeft me mijn sleutels en ik loop naar huis. Ik sla de deur dicht en leun tegen het behang.

In mijn rechterhand zit de parel. Jezus wat een maffe toestand. Heb ik niet gewoon een delirium ofzo? Nee. Want ik ruik nog altijd stront en om mijn pols zit een zwarte handafdruk. Ik loop de badkamer in om me te wassen. Het stinkt er intens, doucheputjeslucht. Ik doe het licht aan. Op de spiegel staan zwarte vegen. Ik ontcijfer met enige moeite:
'Ik wil je rechteroor, spoel het om middernacht door.'

Moddersporen lopen van de spiegel naar de pot. Ik wrijf in mijn ogen en schud mijn hoofd.
Dit... ik droom. Dit bestaat niet. Ik.... Ik bel mijn moeder.

'Mam? Zal ik vanavond komen eten? Of wacht, ik kom nu wel?'
'Heb je geen college dan, kindje?'
'Nee, dat is... vervallen. Zie je zo!'
Ik pak koortsachtig mijn spullen en twintig minuten later zit ik in de trein. Het is gezellig bij mams. Ik heb de oorbellen niet echt schoongemaakt maar ze merkt niets. 's Avonds koken we samen pasta en we drinken twee flessen wijn leeg, met zijn tweetjes. Rond middernacht word ik wakker. Ik loop naar het toilet en ga in het donker zitten. Als ik klaar ben doe ik het licht aan om naar mijn oor te kijken. Ik zie dezelfde zwarte vegen als thuis, maar nu over de gehele lengte van mijn moeders douchetegels:
'Ik wil je rechteroor, snij af en spoel door.' Een groot slagersmes ligt in de wasbak. Ik word boos. Ik pak de douchekop van de haak om de tegels schoon te spuiten. Er komt een straal zwart, stinkend water uit. Ik draai de kraan dicht en probeer die bij de wastafel, maar ook daar komt alleen maar rioolwater uit. Mijn moeders badkamer begint naar rottend vlees te ruiken.
Het putje borrelt en de douche loopt over met zwart, boosaardig water. Ik vlucht de trappen op naar mijn kamer. Het is drie uur 's nachts. De maan schijnt door de ramen. Er staat iets op mijn ruiten, in spiegelbeeld. Ik ontcijfer de krabbels:
'Omdat je me niet wilt betalen, kom ik mijn beloning dubbel halen.'

Oh mijn god. Ik leg mijn handen over mijn oren. Ik barricadeer de deur met een stoel en zet de tafel op zijn kant voor het raam. Uit het wastafeltje in de hoek klinkt gelach. ik draai de sifon los en prop hem vol met aarde uit een plantenpot. Ik kruip onder de dekens en rol me op tot een bal. Ik blijf rillend liggen, luisterend naar het gegrinnik en het getik in de verwarmingsbuizen.

Als ik wakker word staat de zon hoog aan de hemel. Ik voel aan mijn oren en slaak een zucht van opluchting. Ik trek de stoel voor de deur weg en loop naar de keuken. Daar schenk ik mezelf een flink glas grapefruitsap in dat ik in een keer leegdrink. Mjam. Lekker. Ik ben net boterhammen aan het roosteren als mijn moeder binnenkomt. Ze is nog in haar nachtpon.

'Hoi mam, lekker geslapen?'
Ze loopt in een soort trance naar me toe.
'Ik hoor niet wat je roept, want ik heb mijn laatste oortje versnoept,' fluistert ze. Het bloed loopt door haar lange blonde haar. Ze heeft het slagersmes beet en ze pakt mijn rechteroor beet. Ik begin te gillen en gil door tot ik wakker word van de pijn. Er zit geronnen bloed aan mijn kussen...


Reedsch...117 toevoegingen, reedsch

Nu moet ik weer de hele dag gaan nadenken of het een droom was of niet. Maar dat geeft niet.

Grrrrts schrijft de laatste tijd met vrouwen als ik-figuur. Betekent dat iets? En zo ja, is het nodig dat ik dat weet?

bromde Lennard om 11:28 AM (op 29-10-2004)


Hahaha! Wat een herkenbaar stukje! Ik werd vanmorgen nog wakker terwijl ik de planeet Tabac nog moest redden.

Ik hoor er wel een liedje in

Je oor
Je oor
Snij het af
Spoel het door!

Met een rap van Ali B. iets van
Hoor je wat ik zeg
Ik ga je vertellen
Zonder oren dikke pech
Ik schreeuw het door je vellen
Want Ali B is de man
Die ook de verkeerde woord
Of grammatiek verkeerd
Nog goed verkopen kan!

Yo!

Inspirerend wel.

* heeft nog geen eens koffie op *

bromde Hoof om 11:34 AM (op 29-10-2004)


Gasrarwzsvstephen King.

Alledaagse dingen in een horrorjasje. Lekker.

bromde Marnix om 11:44 AM (op 29-10-2004)


werk heel de dag met pratende potten, op den duur valt het eigenlijk reuze mee.

bromde Klaarsz om 11:45 AM (op 29-10-2004)


Grrrits, de Freddy Krueger van het riool. Ik moet even heftig kotsen en in mijn arm knijpen; wat een prachtverhaal. Een dag niet gekotst is een dag niet geleefd.

bromde Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 12:08 PM (op 29-10-2004)


Op het puntje van mijn stoel! prachtig.

bromde Dick T. om 12:22 PM (op 29-10-2004)



Vanochtend spoelde Johan een van zijn piercings door het toilet. Vanavond eet hij bij zijn vader.

*braakt*

Cheers grrrits

bromde Stillige om 12:24 PM (op 29-10-2004)


Prachtig verhaal. Doet me denken aan "It" van Stephen King.

Een Opel Kadet vind ik trouwens een hele vuige auto. Net als een Volkswagen Gol. Of een Ford Escor.

bromde mack om 12:34 PM (op 29-10-2004)




29 oktober 2004

DE EERSTE KEER

Het was een hectische dag zonder updates, dus daarom maar een update over de dag zelf. Na 's nachts mijn media-column voor de Gaykrant van zaterdag geschreven te hebben en amper drie uur slaap, je moet weten; ik heb een druk druk druk leven want ik ben eigenlijk een Very Important Person toog ik naar Amsterdam om op een conferentie een lezing te horen van Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President over interactieve Amerikaanse verkiezingscampagnes voor drie kandidaten. Práchtig zoals die man speechen kan! Ik ben als internetjournalist helemaal leip van lange zinnen want, zoals u weet, is internet bij uitstek NIET geschikt voor lange zinnen, maar, zoals u waarschijnlijk ook weet, kán ik niet anders. Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President, doet dat veel bondiger. Maar daar is hij dan ook Managing Voorzitter voor.

Een beetje zenuwachtig was ik wel, ik scheet mijn hele broek vol. Ik heb iets met poep de laatste tijd. Eerst die poepgooiwedstrijd van woensdag, nu weer mijn hele broek vol. Ik lijk wel anaal gefixeerd goddommenogantoe, of gay natuurlijk. Eén van de andere sprekers was Hoof Himself en ik ben als sinds de jaren tachtig een bewonderaar van zijn filosofien. Je moet weten; ik ben overal als eerste bij dus ook bij de eerste filosofien van Hoof. Hoof hield een verhandeling over de ideologische aspecten van interactive Amerikaanse verkiezingscampagnes met drie kandidaten en de mythe van de keuzevrijheid. GENIAAL, die man! Daarna gaf Kiers een interview met nu.nl, te gek dat ik daar óók nog even bij kon zijn, je moet weten; ik maak dus écht heel veel mee en ging ik terug naar Rotterdam voor een bespreking over onder meer een serie gespreksavonden die ik ga leiden tijdens het theaterfestival. Mooi he? Weer zo'n lange zin uitgebraakt.

En toen het absolute hoogtepunt van de dag, de boner onder de boners, de natte droom der natte dromen van alle pubers, heaven on earth; het eerste LIVE optreden van Grrrits!, als gast in de show van Baron Bicat en Supporting Act van de Hoof For Fuckin' President in het nieuwe ArenA theater, geweldig wat een vuurwerk en de strategie van Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President. Fantástisch, weer een lange zin uitgebraakt maar wat een show weten die mannen neer te zetten.

*sprietsj*

Vooraf twijfelde ik. Ik heb Grrrits ooit eerder zien optreden, het zal 1881 geweest zijn. Je moet weten, ik ben overal al eerste bij en de eerste optredens van Grrrits staan in mijn onfeilbare geheugen gegrift. Dat was mooi toen in 1881, je moet weten dat ik overal als eerste... oh, dat wist je al?... maakt niet uit, ik lul gewoon verder, die krachtige heldere verhalen van Grrrits, gehuld in een cokesnuifwit pak. Na het zien van de aangrijpende en meeslepende, je moet weten; ik laat mij snel meeslepen, er komt een dag dat ik mijn eigen laat meeslepen naar een donkere steeg en daar laat ik mij dan vreselijk uitwonen, ik lul gewoon verder, dus die documentaire "Grrrits" vreesde ik dat hij, inmiddels slachtoffer van de drank, er misschien zou staan als een wrak en dat mijn herinnering voor altijd verminkt zou worden.

Niets was minder waar. Geweldig zoals die man verhalen verteld en wat geniaal dat Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President de man Grrrits heeft weten te strikken voor het Committee Hoof For Fuckin' President. Je moet weten; ik had het zelf kunnen verzinnen. Zó goed. Aan de hand van een waaanzinnig sappige Bunny, die een indrukwekkende show neerzette, kwam Grrrits het toneel op en zelden heb ik een bomvolle ArenA, die als één man uit de stoelen omhoog rees, een Supporting Act zo in zich voelen opnemen. Je moet weten; ik heb dus heel wat Supporting Acts meegemaakt vanaf 1881. De medley van succesverhalen uit de Gefileerde Hap van Bicat.net die hij bracht stond als een huis en zijn stem, ik braak gewoon lekker door met mijn wanstaltig lange zinnen, was niets meer of minder dan King Grrrits Him Fucking Self, met de lange enthousiaste uithalen die om je heen golven en je meevoeren in de magie van de Grrrits-zee. Grrrits kan nog veel betekenen voor Hoof. De aanstekelijke kracht van Grrrits tijdens de Amerikaanse Presidentsverkiezingen Maar Nu Door Extra Speciaal Mandaat Voor Drie Kandidaten Hoof For Fuckin' President is dat hij zijn zieke geest zichtbaar met zich mee draagt.

Je moet weten dat ik mag hopen nog ergens een belangrijke rol te kunnen vervullen in het Committee Hoof For Fuckin' President, maar misschien is dat wel te hoog gegrepen deze keer.

bromde Kiers, Managing Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 12:44 PM (op 29-10-2004)


Hulde voor deze Kiers die overigens Managing Executive President moet heten als hij een beetje mee wil tellen internationaal

bromde peeter burgeik om 01:11 PM (op 29-10-2004)


Hoof verander dat even in de Statuten voor Mensenrechten, mijn visitekaartje en het Handboek voor Amerikaanse Presidentsverkiezingen met Drie Kandidaten: Kiers, Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President

bromde Kiers, Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 01:23 PM (op 29-10-2004)


Ja zo. Het is wat druk.

bromde Hoof om 01:38 PM (op 29-10-2004)


En *hup* de gecorrigeerde badge.

bromde Hoof om 01:39 PM (op 29-10-2004)


En de rest kan hier gewoon met stift zelf z'n naam op zetten. Zo kom ik natuurlijk niet aan campagnevoeren toe...

bromde Hoof om 01:47 PM (op 29-10-2004)


Faust, ik zie Faust, hij leeft, hij heeft kortsjes en brengt het leven van meisjes met parels in de war.
Ehh, van ruilen komp huilen. Eenvoud doet wonderen.

Kiers kan goed herkauwen. 2525.com kan niet meer om u heen.

bromde novecento om 02:08 PM (op 29-10-2004)




Eh, hadden we het eigenlijk al over de onkostenvergoeding gehad?

bromde Marnix om 02:31 PM (op 29-10-2004)


Sorry. Ik zie het nu pas. Er moet nog senior voor.
Het is Senior Managing Executive President. Dat wil niet zeggen dat er een junior is. Maar het moet echt. Anders telt Kiers niet mee. En in plaats van dr. voor Kiers kan er beter "Ph.D. MBA." achter.
En kan er een romeins cijfer achter Kiers?
Kiers IV dus (wij weten wel dat het Kiers I is, maar het staat beter) Echt. Anders red je het nooit. Campagnevoeren is visitekaartjes maken. Zonder visitekaartje kom je nergens.

bromde peeter burgeik om 02:51 PM (op 29-10-2004)


Maar laten we vooral de aandacht gericht houden op Hoof.

We moeten foto's hebben van Hoof in Vietnam (liefst frontfoto's) zonder z'n teenslippers terwijl hij z'n collega's van de drugs probeert af te houden.

Anders heeft hij zo een imago probleem.

bromde Lennard om 03:07 PM (op 29-10-2004)




Niet dat je er veel aan hebt, maar goed.

bromde Eduardo om 03:12 PM (op 29-10-2004)


Volgens mij moeten we de tegenstander nu eerst verdacht gaan maken. Ik bedoel: we moeten zijn slappe karakter onthullen zop dat de kierser op de juiste man kan stemmen. Hoof. Dat stemt

bromde stillige om 03:23 PM (op 29-10-2004)


Óf de tegenstander laten verdwijnen, net als toen.

Met Jimmy H(...)ffa, bedoel ik.

*ontkurk*

bromde Eduardo om 03:33 PM (op 29-10-2004)


Die gozer die bleef steken vlak onder de 10-yard toch?

bromde bicat om 03:40 PM (op 29-10-2004)


Cunt! Just rode a red light with my bike. Now I have a Dutch Strafblad. Does that really matter in the Unified States of America?



Hoof, get ready for going to Schiphol Airport. I booked a Late Night Flight so that we can acclimatize in da Washingtum for ze weekend. Wave your wife & friends goodbye.

Washingtum, here we cum.

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 03:49 PM (op 29-10-2004)


Cunt! I have my own card forgotten. Still one moment Keers!

bromde Hoof om 03:52 PM (op 29-10-2004)


The factory bel has rinkled.
It's time four beers.

Four? Okay. I don't say no to that.

bromde Lennard om 03:55 PM (op 29-10-2004)


Wel lekker overzichtelijk. En rustig.

Geen wonder dat ze mij gaan kiezen. Eigenlijk.

bromde Hoof om 03:58 PM (op 29-10-2004)


Ya please, give me four goodbye beers for the road. We need strong beers in our blood. I hate ze louzy non alcoholic 3% corn beer from those Jankeezen. Take four yourself, Lennard. Dou I sound greedy? I am trying to do my neukende American best to get integrated in da States before arriving there. Drunk, I hope. That is. You know.

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 04:00 PM (op 29-10-2004)


Youre English is very fat and kicks assholes, Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President. You have should be proud of yourself!

You are going making it in the States, I am zuur!

*uncorck*

bromde Eduardo om 04:07 PM (op 29-10-2004)


met zulke businez cards kun je niet verliezen

bromde peeter burgeik om 04:11 PM (op 29-10-2004)


Yes, Here at the office is everyone also very under the impression of Kiers' spotless Englisch. Is it perhaps your mother language? Or did you just do very good your best at school?

bromde Dick T. om 04:12 PM (op 29-10-2004)


I am very affraid that mister Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President did a lot of his best at the school where he was sitting on.

bromde Eduardo om 04:16 PM (op 29-10-2004)


Keers, you must be fucking greedy or els you can write it on your belly that you are gonna make it in the States.

I shall just pack another sixpack.

bromde Lennard om 04:16 PM (op 29-10-2004)


Okay, buddies. I will uplift the skirt a bit. I learned english overnight by putting this W-book under my pillow. I woke up knowing all W knows about Texas and the rest of the world. Butt, I must admit. I have a talent to store information; I have a compact square head, two fingers high, and so a lot of space to put new things because it was empty. I have American genes. My grandma was ejaculated inside her by G.I. Joe and a dozen others in 1945.

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 04:18 PM (op 29-10-2004)


I understood that Kiers studied the whole night on his English. And maybe uses he a translate computer or so? They are in America best well used on people from over the whole world who their best do to speak good English. They accept that there, because it a country of pioneers is. So everybody comes from somewhere others.

Only the Indians ofcourse. But they sit all day fire water to drink and at their balls to scratchen. Then come you nowhere ofcourse.

I enjoy me on a weekend with lots of alcohol and sex affairs with my staff!

bromde Hoof om 04:19 PM (op 29-10-2004)


Lannerd, go your corridor, just pack six in your backpackpack. This should be enough for the greedy bastard, who is going to make it in the states.

bromde Eduardo om 04:21 PM (op 29-10-2004)


Have fun you two. I will keep the books and have fun with my own little stafje.

bromde Lennard om 04:22 PM (op 29-10-2004)




Deze ontbrak nog, zag ik

bromde ome peet om 04:25 PM (op 29-10-2004)


Cool! A white stift.

bromde Eduardo om 04:27 PM (op 29-10-2004)


I'm a little piece afraid that i cannot make the reis with you guys people. From night i already have appointments standing. Off corso i will be with you in the hart, that speaks four itself.

bromde Marnix om 04:27 PM (op 29-10-2004)


De eerste polls zijn er ook al

Hoof 42,9%
Hoof 28,6%
Hoof 14,3%

De rest (14,3%) is kansloos

bromde hoofforfuckingpresident.web-log.nl om 04:31 PM (op 29-10-2004)


*makes phone call to Francisco van Jole*

Tring..

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 04:32 PM (op 29-10-2004)


Dear mrnx, that would have to give no problem. Probably one will make self nicely far with their cigars, staffs and six packages.

Yours sinds early,

bromde Eduardo om 04:33 PM (op 29-10-2004)



Kiers draagt kaartje van Hoof



Uitgegeven: 29 oktober 2004 15:30
Gekierst: 29 oktober 2004 16:30

Bicatterveen - Een Bicatter extremist heeft in op de site het kaartje van een man gedragen zonder te beseffen dat hij Hoof was.

De hoofangelist dacht dat de man sliep en droeg voorzichtig het kaartje dat hij had gekregen. Pas later ontdekten bezoekers dat de man Hoof was, meldde dit commentaar van Hoof net.
"Er stond abusievelijk 'President' op zijn kaartje, maar dat word ik natuurlijk", aldus de in hevige verkiersingsstrijd gewikkelde kandidaat.

Hahahahahahahaha! Verkiersingsstrijd!

bromde Hoof om 04:37 PM (op 29-10-2004)


Elerctionbattle!

bromde Eduardo om 04:46 PM (op 29-10-2004)


29 oktober 16:49 Kamer v. Volksvertegenwoordigers/Chambre des Representants, Brussel, België

bromde Hoog bezoek om 04:50 PM (op 29-10-2004)


Caution is the mother in the poselein cupboard. Be warned, my friends.

bromde Eduardo om 04:53 PM (op 29-10-2004)


I'm going to poor a beer to mijself. I think that i have earned that after such a long workweek.

Plop, everybody.

bromde Marnix om 04:59 PM (op 29-10-2004)


Oeh, that tastes very not bad.

bromde Marnix om 05:07 PM (op 29-10-2004)


Plop to you too, mrnx.

Ij am going to get zo fucking dronk after this lousy week.

Have a nice friday evening.

Cheers, mate!

bromde Eduardo om 05:07 PM (op 29-10-2004)


By the way, I think it is rather goodlooking that Keers is going to the States and Hoof is going for president.

But that to the side.

*encore uncorck*

bromde Eduardo om 05:14 PM (op 29-10-2004)


*still making a phone call to Francisco van Jole*

Tring..

Damn, that mother fucker is really busy. Or not picking up his neukende telefoonmachine to pretend he is busy.

Tring..

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 05:46 PM (op 29-10-2004)


and then now friet. Ras patat to be sjoer. And bear hap

bromde ome peet om 05:47 PM (op 29-10-2004)


who the fuck is francisco van jole

bromde ome peet om 05:54 PM (op 29-10-2004)


I take nog een pilse.

bromde Marnix om 05:57 PM (op 29-10-2004)


Me go to refrigedingest and take another...

uncorck

Ooh, it's a big one.

bromde Eduardo om 06:12 PM (op 29-10-2004)


Nice hear. I have just a goat beer poured in and now go I but once nice with my ass on the bank sit and wait for my wife who is to the Italian to get us some reserveribben. What insane, shall you maybe say, but the Italian in Drochten makes the beste reserveribben from whole the Vame strake, so it is not so insane as you might think.

I have my wife promised I will the DVD from From Woods And The Ket on to setten so that we can that can watch under the eating.

That promises to become a nice evening. I have a sixpack goat beer and a bottle of Heet & Zweet gegotten at the slyter, so my evening can not broke.

I hope that you go nice out resten too, because we have a pressure week before the bow.

Heartly greetings!

Hoof, your future fuckin' president.

bromde Hoof om 06:20 PM (op 29-10-2004)


1. 29 oktober 19:17 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland
2. 29 oktober 19:17 Planet Internet, Nederland
3. 29 oktober 19:18 @Home, Venlo, Nederland
4. 29 oktober 19:18 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland
5. 29 oktober 19:19 Wanadoo Nederland B.V., Hillegom, Nederland
6. 29 oktober 19:20 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland
7. 29 oktober 19:22 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland
8. 29 oktober 19:24 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland
9. 29 oktober 19:25 Dacom Bora Net, Zuid-Korea
10. 29 oktober 19:25 Ministerie Economisch Zaken, Den Haag, Nederland

Zeg, heren daar op Economische Zaken, wilt u aan ons premier Balkenende doorgeven dat ik hem een ENORME gristenlul vind? En dat ie dat ook is?

Fijn. Dank u wel & een fijn weekend.

bromde Paul om 07:29 PM (op 29-10-2004)


Die President van die Verenigde State is die staatshoof van die Verenigde State. Volgens die V.S. grondwet is die President ook die hoof uitvoerende beampte van die federale regering en die bevelvoerder van die V.S. weermag. Die president is die hoof verkiesde verteenwoordiger van die V.S. burgerskap.

As gevolg van die supermag status van die Verenigde State, word die Amerikaanse President gereeld "die magtigste persoon op aarde" genoem en die huidige president is een van die wêreld se mees bekende figure.

Gedurende die Koue Oorlog was daar soms verwys na die president as "die leier van die vrye wêreld", 'n term wat steeds soms gebruik word.

bromde wikipedia om 07:47 PM (op 29-10-2004)


What an co-accident. We have also eaten easy vannight. Freat was it.

With freakydells.

bromde Lennard om 07:47 PM (op 29-10-2004)


Mabel zwanger.

bromde P. om 07:53 PM (op 29-10-2004)


Hij lijkt op Wiegel.

bromde Lennard om 08:07 PM (op 29-10-2004)


Ja. Terwijl je toch zou denken dat-ie eerder op Balkenende zou lijken.

Vreemd.

bromde Marnix om 08:20 PM (op 29-10-2004)


Hey Lannerd, I love freaky dells!

Where can I find some more?

bromde Eduardo om 08:33 PM (op 29-10-2004)


Hier



En hier

bromde Marnix om 08:55 PM (op 29-10-2004)


*still making a phone call to Francisco van Jole*

*tring*

En dat terwijl ik zo'n belangrijke job voor hem heb in het Committee Hoof For Fuckin' President. Als die moederneuker nu niet snel opnee...

*klik*

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 09:25 PM (op 29-10-2004)


... ...héér Kíérs!! Hoe maakt u het?! Ik hoor dat er een belangrij... euh, wat kan ik voor u betekenen? Ach, nee laat ik er niet te lang omheen draaien. Ik heb het artikel al klaar liggen om de Amerikaanse Verkiezingen een goeie impuls in de richting van Hoof te geven. Ik fax het u even.

*faxt*



29 oktober 2004

HOOFS VERKIEZING EN KIJKCIJFERS

Campagnemakers als Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President zijn een machtige media-vorm die de oude media volkomen overschaduwen. Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President verwijst naar de enorme bezoekersaantallen van Bicat.net en bijbehorend bereik. De poepgooi-wedstrijd in de Bicat & Wildemannen-uitzending van afgelopen week die tevoren op alle toonaangevende weblogs werd aangekondigd, is een zeldzame kans dat bereik eens nader te onderstrepen.

De uitzending trok 40 miljard kijkers met een kijkdichtheid van 12.8 en een marktaandeel van 174% van het hele neukende universum en omstreken. Volgens de B&W redactie is dat veel, maar niet uitzonderlijk als Bicat.net haar licht laat schijnen. De uitzending van vrijdag over - o, ironie - schapenneuken tijdens de Ramadan door Marokkaanse neukjongeren bijvoorbeeld, haalde nog geen 21 kijkers, voornamelijk de 21 schapenneukende Marokkaanse jongeren zelf met een kijkdichtheid van 0,029 promile en een marktaandeel van 0,000013 promille.

Een logisch gevolg zal zijn dat de verkiezingscampagne Hoof For Fuckin' President een eclatent succes zal worden met rimpelingen ver voorbij onze eigen horizonten. Enkele seismologische- en relativiteitswetenschappers gaan er al vanuit dat de schokgolven die dit teweeg brengen, een verdere uitstulping van het universum en omstreken kan veroorzaken.

Het ligt voor de hand om te veronderstellen dat de meeste weblogkijkers de uitzendingen van de Amerikaanse verkiezingscampagne met drie kandidaten Hoof For Fuckin' President niet via de tv maar via internet zullen kijken. Directe links naar streams worden immers nu al overal waargenomen. Een uitzonderlijk vroeg tijdstip, vier dagen voor de verkiezingen. Desgevraagd levert de internetredactie van Bicat.net cijfers over die links:

Windows Media stream Breedband: 7,5 miljard
Realmedia stream Breedband: 2,5 miljard
Windows Media stream Smallband: 2,17 miljard
Realmedia stream Smallband: 6,16 miljard
Totaal: 12.923

Het gaat hierbij om het aantal keren dat er geklikt is op de naam HOOF FOR FUCKIN' PRESIDENT. Cijfers liegen niet en ik kan niet anders dan mijn alwetendheid manipuleren in de richting van een verpletterende overwinning van Hoof bij de Amerikaanse verkiezingen. He, jammer dat ik hier geen langere zin van kan maken.

*veegt voorvocht van lid*

Wat een gewéldig stuk, is het niet?

http://www.2525.com/log/index.html

bromde Francisco van Jole om 09:25 PM (op 29-10-2004)


Oh, en heer Kiers, ik heb hier ook nog wat beroemde vingertjes als beeldmateriaal voor uw campagne. Misschien leuk voor op een flyertje.

Zie je die twee Amerikaanse presidenten? Uncle Sam en die Clinton? Leuk he? Ik had hem al klaar liggen. Ik denk, die Hoof wil mij vast en zekers bij zijn Amerikaanse driekandidaten campagne.



http://www.2525.com/log/index.html

bromde Francisco van Jole om 09:37 PM (op 29-10-2004)


*kijkt met stijgende ontzetting naar gezwollen penis van Francisco van Jole, zichtbaar op ENORME webcam van Jole*

Jole! Vieze... vieze...! Ik heb hier geen woorden voor. Vieze egotrippert daa je d'r bent! Híér! Deze vinger kun je krijgen. En jij weet niet eens waar die vinger drie seconden geleden nog geweest is.

bromde Kiers IV, Ph. D. MBA Senior Managing Executive President Voorzitter Committee Hoof For Fuckin' President om 09:43 PM (op 29-10-2004)


Hey, is that not Chris? You know, the old stagewalker at VeryAngry!

bromde Eduardo om 09:47 PM (op 29-10-2004)




Ik dacht.... ach...

bromde Marnix om 09:48 PM (op 29-10-2004)




Lekker!

bromde Eduardo om 09:55 PM (op 29-10-2004)


Mmmmm.... well, Eduardo, you seem to know quit many about Chris. Should i need to know who you are? Eh?

bromde Marnix om 09:55 PM (op 29-10-2004)


Yesterday I stumbeld accross Chris's weblog. Nice Guy! For as far as I can see. (read)

If you realy, realy, realy, and I mean realy want to know more about me, check whois. You are wijs enough.

Cheers, again, mrnx.

bromde Eduardo om 10:03 PM (op 29-10-2004)


'Eduardo'
Cerveza Plaza 38
Bicatterveen

Well, there is no falling quarter. You are probably really stumbled on de website of Chris.

*goes to downstairs to make a glass of Ketel 1 and Coke*

bromde Marnix om 10:09 PM (op 29-10-2004)


Thank you very much, mrnx, you have won the Opel Kadett 1.4I! With a little damage. The Car, that is.

We shall deliver it to your adress.

See you soon and have a nice weekend.

bromde Eduardo om 10:21 PM (op 29-10-2004)


I hope to receive a lot of christmascards from all of the Bicatters. I wíll send you some cards back.

*endecorck*

bromde Eduardo om 10:26 PM (op 29-10-2004)


Eduardo, you have open made something like five bottles, tonight. That's a flink amount. Are you still in state to react normaal?

bromde Marnix om 10:49 PM (op 29-10-2004)


I am affraid so, mrnx, I open very little bottles. One per glas, so that is okay.

What is the problem?

bromde Eduardo om 11:00 PM (op 29-10-2004)


By the way,



Excuse me.

bromde Eduardo om 11:14 PM (op 29-10-2004)


ik word wakker van de pijn, mijn laken staat stijf van het geronnen bloed. in een glas bij mijn hoofdeinde, halfvol met bloed, ligt mijn pik met mijn scrotum. Raar feestje gehad. pietsje Angeldust. En sindsdien, inderdaad Lennard...

Kiers, bij god man. Ik ging helemaal MEE in je verslag. Weet je zeker dat ik er niet bij was?

bromde grtssszzsh om 11:39 PM (op 29-10-2004)


Ik doe mee als chef NSA! fut. pres. Hoof heeft mij deze rooie SUV beloofd!! En dat grappige gebouw daar was ook iets mee...

Hoof

bromde grtsNSA om 11:49 PM (op 29-10-2004)


Ik doe mee als chef NSA! fut. pres. Hoof heeft mij deze rooie SUV beloofd!! En dat grappige gebouw daar was ook iets mee...

Hoof

bromde grtsNSA om 11:50 PM (op 29-10-2004)


Ah! Ggrtssszzshithappens, fijn dat u er bent! Het begon hier al een beetje rustig te worden.

*laat bloed druipen waar het niet gaan kan*

Ssssssssssssllllllrrrrrrrrrrp!

bromde Eduardo om 11:51 PM (op 29-10-2004)


he 2x? begint te neurien...

Making your mind up!

bromde grtseysaj om 11:52 PM (op 29-10-2004)


hey eduardo! vaarwel vaarwel want ik moet gaan, zeg jan joost en harry dat ik ben opgestaan... euh, tijd om te gaan PLOPpen...

<

>PLOP!<

>

bromde grtdjswr om 11:56 PM (op 29-10-2004)


Nou, proost dan maar Grrrrrrrrrfffffshithappens.

Veel bloed!

*herstelt*

Veel plezier!

bromde Eduardo om 11:59 PM (op 29-10-2004)


Verzoekje aan de Bicat.netautocorrector,

Zoud u mijn naam, toenaam en adres willen verwijderen?

Hiervoor alvast hartelijk dank,

Don Eduardo,
Appartamentos Medeterraneo no. 29
Almeria.

bromde Eduardo om 12:06 AM (op 30-10-2004)


Zonder 'd', uyteraerd.

bromde Eduardo om 12:14 AM (op 30-10-2004)


bloodyhell!

bromde wentelteef om 12:31 AM (op 30-10-2004)


*boehoehoehoooo*

Heeft u nu uw zin, meneer Jole? Lig ik GODVERDOMME helemaal wakker omdat mijn zwaarbeschonken vriendin naar alcohol ligt te meuren, krijg ik steeds een FLASHBACK van uw vingertje met die neukende jojo eraan.

Bovendien kom ik erachter dat de link die ik hier zo mooi geef naar uw www.2525.com website, uiterst keurig in de daarvoor bestemde linkjes onderaan de reageerblokken van Baron Bicat, dat u die heeft geblokkerd. Nu moet ik wel uw neukende website in de tekstblokken plempen. MAAARRR... zo u wilt.

*boehoehoehoooo*

En ik doe nog zo mijn best u aan wat extra hits te helpen. Want dat vindt u zo belangrijk "...then I hit 30,000 hits a day and then it was time to move on."

*herwint eigen waarde door Jole zo minachtend in de blubber getrapt met zijn nep-coyboy laarsjes met ritssluiting aan de binnenkant en halfhoog, van nep- leer. En ook nog foute kleur. Met lekker ook nog foutere neus*

To where, Lonesome Cowboy? Waar denk jij te gaan, man-die-alleen-is?

Weet jij wat het echte alleen-zijn betekent? Ken jij de echte Eenzaamheid? Niet het conventionele woord, maar de naakte terreur die als De Dood koud over je rug kruipt als een gluiperige dief in de nacht en een klamme hand om je mond legt. Eenzaamheid, de buitenechtelijke broer van De Dood, de natte kouwe gluiperd die erecteert op zijn langzame sluipmoord.

Voor de legen van ziel draagt Eenzaanheid een masker. Slechts de meest miserabele verschoppeling koestert een illusie van een vluchtige flirt met De Dood of erger; Eenzaamheid. Slechts nu en dan, op een fataal kruispunt van ongelukkige omstandigheden, laat Eenzaamheid een klein spoor van de geur van verrotting achter. Voor een klein moment. Geen enkel mens is in staat een permanente aanblik van zijn Eenzame status te aanschouwen zonder compleet gek te worden. Gek zoals gek waarin de maden in je hersenen kruipen. Jole, u is een eenzaam mens en met de tijd die verstrijkt, drupt Eenzaamheid bij elke drup op uw immer weker wordende schedel een kleinere scherts van uw bestaan.

www.2525.com

bromde Kiers om 03:15 AM (op 30-10-2004)


ha ha ha HA HA HA HAHAHAAAAA

*holle kouwe echo lacht door Kasteel Bicat*

..en dit is nog maar het begin. Waar is GODVERDOMME mijn Wodka? Ik begin fijn op dreef te raken.

bromde Eenzaamheid om 03:27 AM (op 30-10-2004)


Hoof en ICT. Reeds twee jaar geleden schreef onze dorpsgenoot een simpele doch baanbrekende handleiding voor de toen twaalfjarige Titia 'Tietje' Venema, die net haar eerste virtuele stapjes deed. Wíj weten waar Microsoft de naam Longhorn aan ontleent. Wíj kennen het brein achter de op til zijnde Digital Revolution II. En wij danken Heer Hoof in de vorm van een leven lang Gratis Beefsteak uit eigen slachterij.

Heil Hoof!

bromde Personeel Vakslagerij Venema, Drochten om 03:51 AM (op 30-10-2004)


Hiya guys!

bromde Tiffany Teen om 04:29 AM (op 30-10-2004)


Het is maar goed dat Microsoft geen kaas maakt.

bromde Marnix om 09:17 AM (op 30-10-2004)


Contradictioos in terminoos.



bromde Kiers om 12:29 PM (op 30-10-2004)


Een banaan in de nacht
waar de maan op haar wacht
en de uil haar beoehoet
dat doet me goed...

Krijg je er voor niets bij.

bromde bicat om 12:45 PM (op 30-10-2004)




Gezellig toch?

bromde Hoof om 02:05 PM (op 30-10-2004)


hoof, ik wor onpasselijk van uw banner. [applaudiseert] Reeds hard aan het werk voor NSA. vond dit op nachtkastje Kerry?? [mompelt met warcraftstemmetje] Your orders sir?

bromde grtsseryh om 03:24 PM (op 30-10-2004)


[kijkt om zich heen, copypeest met zwakzinnig gegiechel]

For making your mind up!

bromde grtsguhk om 03:27 PM (op 30-10-2004)


Mwach..

bromde bicat om 03:36 PM (op 30-10-2004)


Die Jole, altijd in voor wat jolijt.
http://www.2525.com/log/archives/2004/10/famous_fingers.html
Ken u ze allemaal uit het Hoof(t) , heer Kiers ?
Wel poeem van K.Coyne leest u gaarne uw minnares voor, alvorens haar de helse tucht van uw roede gewaar te laten worden ? Doemeeenwin, haha

bromde novecento om 03:37 PM (op 30-10-2004)


Heer Novecento, in tegenstelling tot mijn vuigdoenerij op het internet lees ik mijn lief voor uit Puk van de Pettenflat net zolang tot zij in mijn armen in slaap valt. Op het internet ben ik veel stoerder dan in de echte wereld. Eigenlijk heb ik pleinvrees en kruip langs de muren als ik mij op straat begeef.

bromde Kiers om 03:46 PM (op 30-10-2004)


Ik vind de bicat banner toch vuigher. Als ik er wat langer naar kijk.

Inspirabel.

Jammer dat de zelfs bij de zuiderburen befaamde faecaliën ontbreken. Voor de compleetheid. Verder geloof ik dat ALLES aanwezig is.

* knoerps! *

Ik neem snel even een blikje rodestier, teneinde de warme choco met rum die mevrouw Hoof thans bereid prematuur te compenseren. En ik ben druk bezig met een wedstrijd waarin ik voor 2900 dollar aan textures ga winnen. Voor wie het een hol interesseert. Mezelf dus.

En ander plaatjesmakerij.

Grtaqafb[efqwbts. Kijkt u vast even hoever de macht van de Joden nu écht strekt?

bromde Hoof om 03:47 PM (op 30-10-2004)


sssht, ik zit te msn-en met Luna. Niet doorvertellen.

bromde Kiers om 03:56 PM (op 30-10-2004)


Hoerrrrr!



(Nee. Ik bedoel JOU, Kiers)

bromde Hoof om 04:29 PM (op 30-10-2004)


Dan zal ik voor de gelegenheid maar eens MSN voor de Mac downloaden...

bromde Hoof om 04:48 PM (op 30-10-2004)


Waarom hebben we in Nederland eigenlijk geen rednecks?

Vraagt iemand dat zich wel eens af?

(Ja, ik.)

bromde Marnix om 05:05 PM (op 30-10-2004)


Zijn de Tokkies geen rednecks dan?

bromde bewegende om 06:40 PM (op 30-10-2004)


En veel kalkoenen hebben ook rooie nekken. Bovendien.

bromde Hoof om 08:08 PM (op 30-10-2004)




En? Is 't geen héérlijk gevoel, mensen?

bromde Paul om 08:33 PM (op 30-10-2004)




Echt niet.

bromde Marnix om 09:10 PM (op 30-10-2004)


bromde Rowan om 09:27 PM (op 30-10-2004)


bromde P. om 09:43 PM (op 30-10-2004)


bromde Marnix om 10:00 PM (op 30-10-2004)


Vóór ie gephotoshopt was.

bromde Paul om 10:21 PM (op 30-10-2004)


mooi hoor

bromde luldebehanger om 12:33 AM (op 31-10-2004)


Opel Kadetten zijn hele fijne automobielen.



Ik kan het weten.

bromde ap geëmotioneerd om 12:33 PM (op 01-11-2004)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)