huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Bondscoach No. 16.000.000"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Vroeger"]

04/02/2003: "het niet verzachtte leed"

als Drank faalt
maagkanker van pillen
impotentie door Prozac
HIV door wildneukerij
Babi Pangang; SARS bij?
Dokter; wat MOET ik dan?

geen nood zoon.
dien als menselijk schild.

en geef Rumsfeld een legitieme reden om je hersenpan voorgoed ongeschikt te maken voor de medische wetenschap

Reedsch...Ziezo. Eén reactie.

Het niet verzachte leed

Ik kan niet naar Bagdad want dan mis ik mejuffrouw Lilipali van het NOS jornaal die deze ochtend en vele andere ochtenden mij elke vijf minuten het herhaalde Journaal brengt.

Ze is geil want ze zit met haar grote bruine kijkers mij de hele ochtend aan te kijken en na verloop van tijd leest ze niet meer het Journaal maar geeft ze mij een liefdesverklaring.

Nou ja, liefde. Ze wil gewoon met mij de liefde bedrijven. Ze vraagt of ik haar fijne lippen kus en een hand in haar bloes steek.

Met mijn ene hand in haar bloes gaat haar ene hand naar mijn broek. Mijn andere hand gaat richting haar achterhoofd en ik duw haar in de richting waar ze moet zijn. Hardhandig want dat vindt ze lekker. En dat komt mooi uit voor mijn zieke geest.

Met haar ranke lichaampje als een jong bruin hertje rechtstreeks van de Veluwe zit ze trillend op haar nieuwslezersstoel te wachten op wat komen gaat.

De lichten in de studio doven en ik vouw haar op het buro. Haar kleine plakkende tietjes zuigen zich als zuignappen vast op het buro. Haar naakte geurige slak opent zich als een bloem van vlees. Ik stoot mijzelf langs haar strakke poorten van Bagdad naar een ongekend intens orgasme.

Daarna draait ze zich om en gaat met haar kletsnatte doos weer op de stoel zitten. De lichten in de studio gaan weer aan en het moment heeft niet langer dan vijf minuten geduurd. Mejuffouw Lilipali begint aan haar herhaling van het Journaal.

Ze is geil want ze zit met haar grote bruine kijkers mij de hele ochtend aan te kijken en na verloop van tijd leest ze niet meer het Journaal maar geeft ze mij een liefdesverklaring.

En het hele ritueel herhaalt zich. Elke vijf minuten weer en dat is afgelopen uur alweer 12x gebeurd.

Ik wordt gek van haar en Lilipali is mijn niet verzachte leed. Ik kan niet naar Bagdad om mijn hersenpan voorgoed ongeschikt te maken voor de medische wetenschap. Ik moet naar Lilipali kijken.

bromde Peter Neukteugel om 10:58 AM (op 04-04-2003)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)